Menu
2015-01-30-14.12.20-710x380.jpg

Annika’s Favourites #2

De eerste Annika’s Favourites is al online gekomen en inmiddels is het al weer tijd voor de 2e editie. Ik heb weer veel leuke hotspots ontdekt en lekkere dingen gegeten, die ik graag met jullie wil delen. In deze editie lees je onder andere over mijn favo repen, hotspots en ook nog een leuk persoonlijk momentje.

Favourite hotspot – Coffee & Coconuts Amsterdam
Coffee and Coconuts

Je hebt in de vlog al kunnen zien dat Pauline & ik een kijkje gingen nemen bij de Coffee & Coconuts in Amsterdam. Sindsdien ben ik hooked! Wat een toffe hotspot is dit zeg. De inrichting is cool, de sfeer gezellig en het eten is lekker. Van binnen is het net een New Yorks loft. Ik at er een hotdog en een kokos coffee koek, en oh dat was om te smullen. Zeker een aanrader als je in Amsterdam bent. Gaan gaan gaan!

Wat: Coffee and Coconuts

Waar: Ceintuurbaan 282 Amsterdam

Openingstijden: Ma-vrij: 07.00 uur – 22.00 uur, Za-zo: 08.00 – 22.00 uur

Favourite snack – Parmezaan friet met truffelmayonaise

Friet
Drie van mijn favourites in 1, beter kan niet toch? I love parmezaan, friet en voor truffelmayo mag je mij ’s nachts wakker maken. Ik at deze frietjes als lunch bij Fleurie in Bloemendaal. Dit is een heel leuk tentje. Naast deze lekkere frietjes hebben ze nog veel meer lekkere dingen op de kaart staan.

Favourite bar – Nakd 
Nakd

Ik hou van de repen van Nakd. Ik neem er altijd 1 mee naar m’n werk, lekker als gezond tussendoortje. De cocoa delight is mijn persoonlijke favo. Dit is net een chocolade reep. Het voordeel is dat deze niet op je dijen blijft zitten. Het hoofdingrediënt van de Nakd repen is meestal dadels. De Nakd repen zijn o.a. te koop bij de Albert Heijn en de Stach food.

Favourite lunch – Flammkuchen
FlammkuchenDe afgelopen maanden heb ik al een aantal keren Flammkuchen gegeten. Het is een soort dunne pizza, met beleg. Ik had er nu 1 met geitenkaas, tomaatjes en walnoten. Ik at deze bij Meneer Frans in Haarlem. Over deze hotspot vertel ik jullie later meer.

Favourite moment – mijn media debuut
Annika

Jeejj, ik stond begin februari in de Telegraaf. Voedingsdeskundige Carina Noordervliet had een oproepje op Facebook geplaatst met de vraag wie mee wilde werken aan een artikel over voeding. Ik had meteen gereageerd, omdat ik sinds het nieuwe jaar gezonder ben gaan eten. Ik was benieuwd naar de mening van de voedingsdeskundige over mijn voedingspatroon. En ik kreeg een 9! Wow! Dit had ik zelf nooit verwacht, ik had mijzelf een 7 gegeven. Ik ben super blij met het resultaat. Het artikel kan je hier teruglezen.

Dit waren mijn favourites van de afgelopen tijd. Wat zijn jouw favorieten van dit moment?

VBM

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan