Menu

Annika’s Favourites #2

De eerste Annika’s Favourites is al online gekomen en inmiddels is het al weer tijd voor de 2e editie. Ik heb weer veel leuke hotspots ontdekt en lekkere dingen gegeten, die ik graag met jullie wil delen. In deze editie lees je onder andere over mijn favo repen, hotspots en ook nog een leuk persoonlijk momentje.

Favourite hotspot – Coffee & Coconuts Amsterdam
Coffee and Coconuts

Je hebt in de vlog al kunnen zien dat Pauline & ik een kijkje gingen nemen bij de Coffee & Coconuts in Amsterdam. Sindsdien ben ik hooked! Wat een toffe hotspot is dit zeg. De inrichting is cool, de sfeer gezellig en het eten is lekker. Van binnen is het net een New Yorks loft. Ik at er een hotdog en een kokos coffee koek, en oh dat was om te smullen. Zeker een aanrader als je in Amsterdam bent. Gaan gaan gaan!

Wat: Coffee and Coconuts

Waar: Ceintuurbaan 282 Amsterdam

Openingstijden: Ma-vrij: 07.00 uur – 22.00 uur, Za-zo: 08.00 – 22.00 uur

Favourite snack – Parmezaan friet met truffelmayonaise

Friet
Drie van mijn favourites in 1, beter kan niet toch? I love parmezaan, friet en voor truffelmayo mag je mij ’s nachts wakker maken. Ik at deze frietjes als lunch bij Fleurie in Bloemendaal. Dit is een heel leuk tentje. Naast deze lekkere frietjes hebben ze nog veel meer lekkere dingen op de kaart staan.

Favourite bar – Nakd 
Nakd

Ik hou van de repen van Nakd. Ik neem er altijd 1 mee naar m’n werk, lekker als gezond tussendoortje. De cocoa delight is mijn persoonlijke favo. Dit is net een chocolade reep. Het voordeel is dat deze niet op je dijen blijft zitten. Het hoofdingrediënt van de Nakd repen is meestal dadels. De Nakd repen zijn o.a. te koop bij de Albert Heijn en de Stach food.

Favourite lunch – Flammkuchen
FlammkuchenDe afgelopen maanden heb ik al een aantal keren Flammkuchen gegeten. Het is een soort dunne pizza, met beleg. Ik had er nu 1 met geitenkaas, tomaatjes en walnoten. Ik at deze bij Meneer Frans in Haarlem. Over deze hotspot vertel ik jullie later meer.

Favourite moment – mijn media debuut
Annika

Jeejj, ik stond begin februari in de Telegraaf. Voedingsdeskundige Carina Noordervliet had een oproepje op Facebook geplaatst met de vraag wie mee wilde werken aan een artikel over voeding. Ik had meteen gereageerd, omdat ik sinds het nieuwe jaar gezonder ben gaan eten. Ik was benieuwd naar de mening van de voedingsdeskundige over mijn voedingspatroon. En ik kreeg een 9! Wow! Dit had ik zelf nooit verwacht, ik had mijzelf een 7 gegeven. Ik ben super blij met het resultaat. Het artikel kan je hier teruglezen.

Dit waren mijn favourites van de afgelopen tijd. Wat zijn jouw favorieten van dit moment?

VBM

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

17 reacties

 • Harma
  2 maart 2015 om 12:14

  Wat leuk weer, Annika! Die flammkuchen ga ik zeker eens proberen. Seht gut aus!! :-p

 • Lot
  19 februari 2015 om 21:22

  Wel lekker te combineren met de Albert Cuypmarkt!!!!!!!!!!

 • Annika
  19 februari 2015 om 15:53

  Nee, het is niet heel dicht bij het Waterloopplein, dat is toch wel 20 min lopen. Maar je moet er zeker even langs gaan, het is echt heel leuk!

 • Annika
  19 februari 2015 om 15:51

  Thanks mam!

 • Annika
  19 februari 2015 om 15:50

  Thanks Corinne!

 • Annika
  19 februari 2015 om 15:50

  Dank je, ben er ook heel blij mee! Over de friet zit parmezaan kaas (beetje gesmolten). Bij elkaar echt een lekkere combi :)

 • Annika
  19 februari 2015 om 15:49

  Dank je! De frietjes waren echt heerlijk :)

 • Annika
  19 februari 2015 om 15:49

  Thanks! Ja, de frietjes stonden toen op het krijtbord aan de muur. Dus misschien hebben ze ze toch nog? :)

 • Pauline
  19 februari 2015 om 12:37

  Ligt er aan of je ze frituurt of in de oven roostert. In het eerste geval, strooi je de Parmezaan er achteraf overheen, in het tweede geval voor het roosteren. :)

 • Alie
  19 februari 2015 om 11:28

  Annika weet ook wel wat lekker is !!
  Leuk geschreven An en een prachtige foto !

 • Laura
  19 februari 2015 om 11:00

  Leuk om te lezen Annika. Wat een prachtige foto van je en uiteraard gefeliciteerd met je 9!!!
  Die frietjes, gevaarlijk lekker!!! Ze staan alleen niet op de kaart

 • nathalie
  19 februari 2015 om 10:43

  Die friet lijkt me heerlijk, hoe maak je die met parmezaan?

 • kelly van voorden
  19 februari 2015 om 09:46

  Oo..die frietjes! Lijkt me zo lekker! En volgende week ben ik in Amsterdam, dus even opzoek naar dat Coffee and Coconut tentje!! Zit dit vlakbij het waterloopplein?? En vorige week helemaal zelf Flammkuchen gemaakt, recept ook online gezet, want wat is dat lekker!

 • Margot
  19 februari 2015 om 09:14

  Die friet klinkt wel heel erg lekker en wat een mooie foto van jou!

 • Corinne
  19 februari 2015 om 09:02

  WoW die friet ziet er wel heel erg lekker uit. Mooie foto Annika!

 • Ellen
  19 februari 2015 om 08:38

  Leuk! Ik vind een Flammkuchen ook echt super lekker & je kan het best gezond maken, win win ;)

 • Kelly caresse
  19 februari 2015 om 07:51

  Super gaaf je mediadebuut! Hele mooie foto met die rode jurk. Ik ben benieuwd wat parmezaan friet is en hoe het smaakt

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.