Menu
Foto-11-12-14-14-33-40-710x380.jpg

My life in pictures December

Saaai! December is weer voorbij. Ik vind dat altijd enorm jammer. December is op na juli, mijn lievelingsmaand. Wat een gezelligheid allemaal. En natuurlijk hoort bij December ook heel veel lekker eten. En dat heb ik volop gedaan, kijken jullie mee?
Foto 03-12-14 17 51 52

Begin december dook ik met Sabine en Brenda de kookstudio van Dille & Kamille in om 3 kerstvideo’s op te nemen. Ik vond het zo cool dat zoveel van jullie de bûche de noël hebben gemaakt. Lekker is hij he?

Foto 04-12-14 18 08 42

Eindelijk ging ik een keer naar de Foodhallen in Amsterdam. Ik had met Mau afgesproken en die was weer eens een half uur te laat. Dus het leek mij beter voor mijn humeur als ik alvast een stuk pizza nam. (worden jullie ook altijd chaga als je honger hebt?)

Foto 05-12-14 16 05 42

Donuts maken stond nog altijd op mijn lijstje. Begin december heb ik ze gemaakt met Laura en Marjon. Super leuk om te doen. Alleen kan ik geen 2 dingen tegelijk, ik was druk aan het kletsen en zo verprutste ik het eerste beslag helemaal. Ah well, dan gewoon nog een beslagje maken. De 2 recepten houden jullie nog van mij tegoed.

Foto 06-12-14 13 34 55

Even lekker de stad in en lunchen bij Wolkers. Leuke tent. Ik at een tuna melt, brood met tonijnsalade en gesmolten kaas.

Foto 12-12-14 12 28 10

Yes ik hou ervan! De kerstboom optuigen..Hij staat nog steeds trouwens, bij jullie ook?

Foto 12-12-14 15 03 05

Samen met Annika werkte ik aan 3 tafeldek ideetjes. En dat resulteerde in een enorme troep, met overal glitters.

taste of christmasKoken op Taste of Xmas voor publiek. Samen met Brenda en Sabine maakte ik de 3 bereidingen van zalm. Het hele verslag kan je hier teruglezen. 
Foto 17-12-14 21 15 20

Tussen de drukte door volgde ik ook nog een workshop kunstlicht fotografie bij Simones Kitchen. Dikke aanrader, helemaal nu het vaak te donker is om fatsoenlijke foto’s te maken.

Foto 19-12-14 16 20 06

En met Annika ging ik naar Rotterdam, naar de Markthal, off course. En naar de New Look en de Bijenkorff voor Annika.

Foto 19-12-14 19 29 20

Whoohoo ik stond ook weer in de media deze maand. In de NRC Next met een artikel over Instagram foto’s. Foto 20-12-14 12 41 25

En mijn App stond in Jan Magazine. Hebben jullie de app al? Hij is gratis en je kunt er je favoriete recepten in opslaan.

Foto 22-12-14 16 24 46

En natuurlijk ging ik naar Serious Request in mijn o zo leuke stadje Haarlem. Was echt gezellig daar.  Ik ben maar eventjes gebleven, maar toch leuk om even de sfeer te proeven.

IMG_3798.PNG

De statistieken gingen door het dak. Echt niet normaal. Maar wel blijven terugkomen he, want koken doe je niet alleen met kerst 🙂

Foto 27-12-14 18 17 11

Mijn kerst in foto’s. Ik heb het super leuk gehad. Kerstavond vierde ik met een groep van 15 vrienden en dat was heel gezellig. Ik maakte een Copas kalkoen van Boers & Boers met stuffing en cranberry compote. Eerste kerstdag had ik een chilldag met Mau. We ontbeten lekker in bed met kerstbrood en we gaven elkaar cadeautjes. Tweede kerstdag was met familie, ik maakte een stoof van wild en een chipolata ijstaart. Mijn moeder maakte de bijgerechten en mijn zusje verzorgde de hapjes.  Ik ben ook nog naar Groningen geweest, naar mijn schoonfamilie, maar ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken, we hebben gegourmet.

IMG_3642.JPG

Tussen kerst en oud en nieuw gingen we een paar dagen naar Berlijn. Wat een toffe stad is dat. Ik was vooral onder de indruk van de foodcourt in het KaDeWe. Ik zal het verslag nog uitgebreid met jullie delen.

IMG_3795.JPG

Oud en Nieuw vierden we thuis, met een paar vrienden en onze leuke buren. We speelden 30 seconds, I love spelletjes, dansten, dronken (ik nam 1 cocktail) en aten oliebollen en toastjes. Het was te gek.

En nu is het januari en moet ik weer hard aan de slag! Mijn agenda is alweer gevuld met afspraken en ik heb leuke dingen in het vooruitzicht. Maar eerst nog even een paar dagen vrij, tot 5 januari.

Fijne maand allemaal! En volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes foto’s.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan