Menu

My life in pictures December

Saaai! December is weer voorbij. Ik vind dat altijd enorm jammer. December is op na juli, mijn lievelingsmaand. Wat een gezelligheid allemaal. En natuurlijk hoort bij December ook heel veel lekker eten. En dat heb ik volop gedaan, kijken jullie mee?
Foto 03-12-14 17 51 52

Begin december dook ik met Sabine en Brenda de kookstudio van Dille & Kamille in om 3 kerstvideo’s op te nemen. Ik vond het zo cool dat zoveel van jullie de bûche de noël hebben gemaakt. Lekker is hij he?

Foto 04-12-14 18 08 42

Eindelijk ging ik een keer naar de Foodhallen in Amsterdam. Ik had met Mau afgesproken en die was weer eens een half uur te laat. Dus het leek mij beter voor mijn humeur als ik alvast een stuk pizza nam. (worden jullie ook altijd chaga als je honger hebt?)

Foto 05-12-14 16 05 42

Donuts maken stond nog altijd op mijn lijstje. Begin december heb ik ze gemaakt met Laura en Marjon. Super leuk om te doen. Alleen kan ik geen 2 dingen tegelijk, ik was druk aan het kletsen en zo verprutste ik het eerste beslag helemaal. Ah well, dan gewoon nog een beslagje maken. De 2 recepten houden jullie nog van mij tegoed.

Foto 06-12-14 13 34 55

Even lekker de stad in en lunchen bij Wolkers. Leuke tent. Ik at een tuna melt, brood met tonijnsalade en gesmolten kaas.

Foto 12-12-14 12 28 10

Yes ik hou ervan! De kerstboom optuigen..Hij staat nog steeds trouwens, bij jullie ook?

Foto 12-12-14 15 03 05

Samen met Annika werkte ik aan 3 tafeldek ideetjes. En dat resulteerde in een enorme troep, met overal glitters.

taste of christmasKoken op Taste of Xmas voor publiek. Samen met Brenda en Sabine maakte ik de 3 bereidingen van zalm. Het hele verslag kan je hier teruglezen. 
Foto 17-12-14 21 15 20

Tussen de drukte door volgde ik ook nog een workshop kunstlicht fotografie bij Simones Kitchen. Dikke aanrader, helemaal nu het vaak te donker is om fatsoenlijke foto’s te maken.

Foto 19-12-14 16 20 06

En met Annika ging ik naar Rotterdam, naar de Markthal, off course. En naar de New Look en de Bijenkorff voor Annika.

Foto 19-12-14 19 29 20

Whoohoo ik stond ook weer in de media deze maand. In de NRC Next met een artikel over Instagram foto’s. Foto 20-12-14 12 41 25

En mijn App stond in Jan Magazine. Hebben jullie de app al? Hij is gratis en je kunt er je favoriete recepten in opslaan.

Foto 22-12-14 16 24 46

En natuurlijk ging ik naar Serious Request in mijn o zo leuke stadje Haarlem. Was echt gezellig daar.  Ik ben maar eventjes gebleven, maar toch leuk om even de sfeer te proeven.

IMG_3798.PNG

De statistieken gingen door het dak. Echt niet normaal. Maar wel blijven terugkomen he, want koken doe je niet alleen met kerst 🙂

Foto 27-12-14 18 17 11

Mijn kerst in foto’s. Ik heb het super leuk gehad. Kerstavond vierde ik met een groep van 15 vrienden en dat was heel gezellig. Ik maakte een Copas kalkoen van Boers & Boers met stuffing en cranberry compote. Eerste kerstdag had ik een chilldag met Mau. We ontbeten lekker in bed met kerstbrood en we gaven elkaar cadeautjes. Tweede kerstdag was met familie, ik maakte een stoof van wild en een chipolata ijstaart. Mijn moeder maakte de bijgerechten en mijn zusje verzorgde de hapjes.  Ik ben ook nog naar Groningen geweest, naar mijn schoonfamilie, maar ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken, we hebben gegourmet.

IMG_3642.JPG

Tussen kerst en oud en nieuw gingen we een paar dagen naar Berlijn. Wat een toffe stad is dat. Ik was vooral onder de indruk van de foodcourt in het KaDeWe. Ik zal het verslag nog uitgebreid met jullie delen.

IMG_3795.JPG

Oud en Nieuw vierden we thuis, met een paar vrienden en onze leuke buren. We speelden 30 seconds, I love spelletjes, dansten, dronken (ik nam 1 cocktail) en aten oliebollen en toastjes. Het was te gek.

En nu is het januari en moet ik weer hard aan de slag! Mijn agenda is alweer gevuld met afspraken en ik heb leuke dingen in het vooruitzicht. Maar eerst nog even een paar dagen vrij, tot 5 januari.

Fijne maand allemaal! En volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes foto’s.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

19 reacties

 • Pauline
  3 januari 2015 om 20:38

  Ik heb deze foto's met mijn Iphone gemaakt, maar voor de food foto's gebruik ik een Nikon D5100

 • Pauline
  3 januari 2015 om 20:38

  Thanks allemaal! :)

 • Anneke Rusting
  3 januari 2015 om 03:29

  Sorry Pauline had je naam verkeerd gespeld

 • Anneke Rusting
  3 januari 2015 om 03:28

  Happy New Year Paluline
  Ik heb weer genoten van je site met heerlijke gerechten
  groetjes Anneke

 • Tewa
  3 januari 2015 om 00:18

  I really need die donuts in mijn leven!! Zo erg dat ik er Nederlands en Engels van ga schrijven

 • Ger
  2 januari 2015 om 23:42

  Happy new year Pauline.
  Leuke foto's! Ik blijf je zeker volgen. Welke camera heb jij trouwens?

 • Ageeth
  2 januari 2015 om 19:07

  Wat een heerlijke maand!
  Ik heb net alle kitsch en vintage ballen uit de boom gehaald. De lichtjes en de boom blijven er nog even in. Geen cold turkey hier dus!
  Oh, het KaDeWe in Berlijn. Daar stond ik een kleine 25 jaar geleden op zaterdagochtend (want 's middags dicht) te kwijlen boven, bij de afdeling met eten. Alleen alle vis en worstjes al...

 • Eline
  2 januari 2015 om 18:23

  Zolang het nog zo vroeg donker is buiten laat ik de boom lekker staan!

 • Simone
  2 januari 2015 om 18:10

  Gelukkig Nieuwjaar Pauline! Maak er wat moois van!

 • Stella
  2 januari 2015 om 16:42

  Leuke foto's, ik zwijmel altijd weg bij al dat eten..haha! Oh en nog een gelukkig nieuwjaar :D

 • Lin
  2 januari 2015 om 13:48

  Happy new year Pauline!

 • Minke
  2 januari 2015 om 12:52

  leuke foto's :). Hier staat de kerstboom ook nog haha.
  Vind het wel leuk staan. En hij is mini, staat op het dressoir dus helemaal geen last van.

 • EasyDailyFood
  2 januari 2015 om 12:42

  Leuke foto's allemaal. Ik blijf je blog zeker volgen, ook nu na de feestdagen :)

 • Martine (Duizenden1dag)
  2 januari 2015 om 12:06

  Wow, die donuts zien er goed uit zeg!

 • Margot
  2 januari 2015 om 11:23

  Wat een heerlijke foto's! mijn kerstboom heb ik al weggehaald, want de verlichting was ineens kapot. De rest van de kerstversiering heb ik nog wel laten staan/hangen.

 • Sylvia
  2 januari 2015 om 09:54

  Leuk artikel in NRC Next :) Hier staat de kerstboom ook nog steeds, morgen bergen we 'm op.

 • Rosanne
  2 januari 2015 om 09:16

  Heerlijke maand gehad zo te zien! December moet ook wel een pareltje zijn voor een foodblogger!

 • Els
  2 januari 2015 om 07:51

  Hele leuke en lekkere foto's, ik vind het ook jammer dat december voorbij is maar ik ben ook wel weer blij dat er een beetje ritme terugkomt, mijn peuter was namelijk niet te genieten. Geniet nog even van je vrije dagen ik ga vandaag weer aan het werk

 • Kelly caresse
  2 januari 2015 om 07:19

  Wat een hoop gezellige foto's! Ik baal ook dat de leuke december maand voorbij is, ik heb ook nog even de kerstboom staan haha

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.