Menu
Foto-25-11-14-20-45-30-710x380.jpg

My life in Pictures November

Work hard, play harder! November was super leuk. Ik heb heel hard gewerkt aan mijn kookboek samen met mijn zus Annika die de styling deed en Daniëlle die alle foto’s heeft gemaakt. Achter de schermen ziet dat er ongeveer zo uit: een huis vol met verdwaalde props, glazen, takjes munt, verse kruiden en schijfjes citroen… alles voor een mooie foto.

uit pauline's keuken kookboek

En dat harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen, want het is af! Yes! Af in de zin dat alle recepten zijn gekookt, gefotografeerd en uitgewerkt. Nu ligt alles bij de vormgever die er een een mooi werk van gaat maken. En ik kan nu al niet wachten tot het in de winkels ligt.

uit pauline's keuken kookboek

Naast het harde werken heb ik ook volop leuke dingen gedaan. Kijk je mee naar mijn maand?

maastricht tips

Begin november pakte ik het laatste zonnetje mee in Maastricht. Ik heb echt een super lekker weekend gehad. Ben je op zoek naar leuke hotspots in Maastricht, kijk hier dan even voor mijn favo’s.

kippensoep

En toen waren Mau en ik ineens ziek. We hadden tegelijk een korte buikgriep. En we vonden onszelf heel erg zielig. Gelukkig bracht mijn lieve moedertje kippensoep met brood. Mama’s kippensoep is dan het beste medicijn.

anne en max

Even lekker lunchen bij Anne & Max, een van mijn favo hotspots in Haarlem.

margriet

Zo leuk, ik stond in de Margriet met mijn blog en mijn boek.

elegance

En in de Elegance in het rijtje van de 10 leukste Foodblogs ter wereld. Whoehoe hoe cool is dat?

uit pauline's keuken kookboek

Achter de schermen heb ik ook heel hard gewerkt aan leuke kerstrecepten. En dat ziet er dan zo uit. Ik gebruik gewoon een witte houten plank als onderbord. En heb helaas dus geen witte tafel, zoals veel van jullie dachten.

uit pauline's keuken kookboek

Eigenwijs als ik ben, ga ik nog iedere keer met de auto naar Amsterdam. Helemaal als het voor één afspraak is. En echt iedere keer sta ik vast achter een GLS busje, dat rustig 10 pakketjes bij 10 verschillende huizen in 1 straat aflevert.

donna hay

Oh en hier geniet ik nog steeds van na. Mijn ontmoeting met Donna Hay! Ik ben nog meer fan van haar geworden. Het interview kan je hier teruglezen.

seymour haarlemEn om te vieren dat ik Donna Hay had ontmoet, gingen we uit eten bij Seymour in Haarlem. A new kid in town! Super leuke Franse bistro, met heerlijk eten. Ik had een sukade van hert. Aanradertje!

vinnies deli

En ik had een foodie diner met mijn liefste foodievriendinnen Francesca, Brenda, Philippine en Monique bij Vinnies Deli. We hadden een private dinner, waar we mochten proeven van de nieuwe kaart. Geloof mij die moet je gaan proeven. Ik zal je er binnenkort nog meer over vertellen.

marks and spencer

Spoiled! Ik was weer uitgenodigd door Friends of the brands voor hun Giftsuite event. Dit keer was de X-mas edition. De brunch werd verzorgd door Marks & Spencer, daar werd ik heel blij van. Helemaal toen ik in mijn goodybag een box vol kerstkoekjes vond. Deze keer mochten we ook zelf cadeautjes meenemen voor het Emma Kinderziekenhuis. Super leuk initiatief! Geven is het nieuwe krijgen.

giftsuite

Sinterklaas vierde ik met vrienden en we speelden het sintspel. Zo leuk! Iedereen nam kleine cadeautjes mee, waar we om dobbelden. Ik zorgde uiteraard voor de hapjes en de drankjes.

sintspel

En dat was november alweer. December wordt super leuk! Alle remmen gaan los op het blog en ik ga heel veel kerstrecepten met jullie delen. Dus hou de site goed in de gaten. Verder ga ik tijdens Taste of Christmas koken met Brenda en Sabine op de zaterdag. Wil je ons in real life zien koken, dan moet je zeker even langs komen. En eind december ga ik met Maurits naar Berlijn. Even quality time samen, na deze drukke periode.

Wil je nog meer van mij zien, volg mij dan ook vooral op Instagram @uitpaulineskeuken.

Fijne maand alvast allemaal.

fijnefeestdagen

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan