Even voorstellen: Annika

Door Annika

Zoals jullie afgelopen maandag hebben kunnen lezen is het Uit Pauline’s Keuken team uitgebreid. Pauline heeft mij al kort geïntroduceerd in deze blogpost, maar het leek mij leuk om mij zelf ook nog even voor te stellen in een aparte blog. Bij deze!

Ik ben Annika, 29 jaar en het zus(je) van Pauline. Ik woon ook in Haarlem, samen met mijn vriend Chris. Net als Pauline ben ik geboren en getogen in een dorp in de provincie Groningen.

312114_10150323504761905_1382770067_n

Ik heb in Groningen International Business and Languages gestudeerd. Tijdens deze studie was ik verplicht om een half jaar stage te lopen in het buitenland. Dit werd Barcelona. Ik heb daar een super leuke tijd gehad en het was een ervaring om nooit te vergeten. Na mijn studie was ik op zoek naar een baan in het inkoopvak. Omdat ik in Groningen niet zo snel iets kon vinden, heb ik het besluit genomen om naar het westen te vertrekken. En dat werd Haarlem.

Inmiddels woon ik al ruim 6 jaar in Haarlem en dat bevalt super goed. Helemaal omdat nu ook mijn zus en mijn ouders naar Haarlem zijn verhuisd. Ik werk nu 36 uur in de week als inkoopadviseur bij een overheidsorganisatie. Ik vind mijn werk super leuk, maar het is altijd serieus. Ik hou er namelijk ook van om creatief bezig te zijn en dat komt wat minder in mijn werk voor.

20140913_130938

Daarom ben ik een tijd geleden een blog gestart, VeryBerryMint. Het is een lifestyle blog met artikelen over reizen, mode, beauty en interieur. Regelmatig post ik een update op deze blog. Niet iedere dag, maar wanneer ik inspiratie en tijd heb. Met deze blog kan ik toch mijn creativiteit kwijt.

Naast het feit dat ik bloggen leuk vind, ben ik een ontzettende shopaholic en reisfanaat. Ik kan niet door de stad lopen zonder een winkel in te duiken en in mijn vrije tijd spendeer ik uren online door webshops af te struinen. Niet alleen van kleding, maar ook voor dingen in huis of beauty. Mijn tweede passie is reizen. Ik heb al mooie reizen gemaakt naar Thailand, New York en Mexico. De volgende bestemming is waarschijnlijk Maleisië. Ook over deze reizen blog ik op VeryBerryMint.

Thailand 2012 157

Een aantal jaren geleden was ik degene die Pauline op het idee bracht om te gaan bloggen. Ik heb mijn zus natuurlijk altijd op de voet gevolgd. We zien elkaar vaak en regelmatig gaat het dan over onze blogs en alles wat daar bij komt kijken. We begrijpen elkaar door maar 1 woord te zeggen, tot soms frustratie van onze mannen, die het dan weer net niet begrijpen 😉

Uit Pauline’s Keuken werd steeds groter en groter en met de komst van een tweede kookboek kon Pauline wel wat hulp gebruiken. Ik was dan ook zeer vereerd dat ze mij daar voor vroeg. Ik vind het namelijk super leuk om te bloggen en een bijdrage te kunnen leveren aan deze site.

Wat ga ik precies doen voor Uit Pauline’s keuken?

Ik zal af en toe blogs schrijven over hotspots, de culi nieuws rubriek, reviews of shoptips. Aangezien Pauline de keukenprinses is zullen de recepten uit haar handen blijven komen. Ik ben namelijk geen super culinista, dus dat gedeelte laat ik graag aan Pauline over. Achter de schermen help ik ook mee met bijvoorbeeld social media, het meelezen van blogs en het bedenken van leuke ideeën. Daarnaast help ik nu mee met het nieuwe kookboek. Ik verzorg de styling van de foto’s. Als er een blog van mij verschijnt, zal dit altijd in de blog vermeld staan. Op deze manier blijft het duidelijk wanneer iets door mij of door Pauline geschreven is.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik het Uit Pauline’s Keuken team kom versterken. Heb je nog vragen of wil je nog iets weten?, stel ze gerust bij de comments.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in