Menu

Video: Running Dinner IQ creative

Ik was door IQ creative uitgenodigd voor een running dinner langs 4 van hun resto’s. Met het runnen viel het reuze mee, de restaurants lagen op steenworp afstand van elkaar. Ik begon met een Vyne experience bij Vyne, daarna 2 voorgerechtjes bij mijn favo van de avond Envy. Het hoofdgerecht, of beter gezegd, de hoofdgerechten aten we bij Mazzo en het toetje bij Nomads.

Ik heb gevlogd. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

2 reacties

  • MySimplySpecial
    11 oktober 2014 om 10:49

    Dat ziet er lekker en gezellig uit!

  • Eline
    11 oktober 2014 om 09:30

    Het eten ziet er heerlijk uit!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST