Menu
2014-10-18-14.21.00-1-710x380.jpeg

My life in pictures oktober

Oktober was te gek. Precies een jaar geleden kwam Het Voedselzandloper Kookboek uit en nu ben ik bezig met mijn tweede boek. En dat wordt echt heel tof! Ik heb de eerste shoots er op zitten en er wordt volop gekookt. Daarom iets minder tijd voor perseventjes en fun stuff, maar toch was mijn maand best leuk. Kijk je mee?

2014-10-01 09.29.41-1

Heb jij ooit wel eens kilo kaas als ontbijt gegeten? Ik wel. Begin oktober was ik jurylid in de Holland Kaaskeuring. Geblinddoekt mocht ik 14 verschillende kaasjes proeven. Ik moest ze o.a. waarderen op smaak, romigheid en stevigheid. En dat was super leuk om te doen. De uitslag kan je hier terugvinden. Oh en ik heb de hele dag bijna niks meer gegeten..

2014-10-01 12.34.24Daarna bezocht ik de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Waar ik deze gekke bessen aantrof. Ik ben alweer vergeten hoe die dingen heten. Ze smaken een beetje naar komkommer.

2014-10-05 18.28.11

Yes! De eerste fotoshoots zitten er op! De vorige keer heb ik alles zelf gefotografeerd, maar nu heb ik een topteam om mijn heen. Annika, mijn zusje doet de styling en Danielle van Goudse fotografie maakt alle foto’s. En dat werkt als een trein.

pauananans

 

Wat fashionista’s met nieuwe handtassen hebben, hebben foodies met ananassen… So pretty!

2014-10-08 12.19.52

Hoeraaa! Happy moment. Het boekcontract is getekend!

2014-10-08 17.54.15-1

En dat moest ’s avonds gevierd worden in één van mijn favo resto’s van Haarlem: Café Colette. Een Franse bistro, waar ze een te gekke piepkuiken op de kaart hebben staan.

colette

Zo lekker is deze. Erbij zat zoete aardappel en lekkere geroosterde groentes.

2014-10-12 16.48.30-1

Whoehoe mijn Instagram account stond in Flair. Volgen jullie mij daar al? Ik ben echt Instagram verslaafd.

2014-10-18 14.21.00-1

Creuset is a girls best friend. Ik vond dat ik dit wel had verdiend. En toen Maurits een avondje in de kroeg zat, kocht ik online deze fantastische pan. Dat zijn de gevaarlijkste avondjes, alleen thuis met de laptop op schoot 🙂

le perron

En ik bezocht de Markthal in Rotterdam. Wat is dat gaaf zeg. Eigenlijk wil ik er nu gewoon weer heen. Je leest er alles over in dit artikel.

2014-10-18 14.22.24-1En ik stond in de Libelle over je blog als visitekaartje. Mijn blog heeft mij al zoveel gebracht. En in mijn vakgebied geloof ik niet meer in standaard CV’s.

Vandaag ga ik een weekendje naar Maastricht met Mau. Ter ere van Chateau Maastricht, een culinair wijnfestival op het Vrijthof! Meer dan 50 wijn standhouders presenteren hun wijnen en foodies, dus dat wordt leuk.

De komende maand wordt ook weer leuk. Ik heb nog 3 kookboekshoots op de planning staan en als het goed is staat alles er dan op. En dan moet ik geduld hebben tot het voorjaar van 2015, want dan ligt mijn boek in de winkels.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan