fbpx
Menu

Appel Kaneelcake

Zeur ik dinsdag nog dat ik in de war ben, deel ik vandaag het ultieme herfstrecept met jullie. Blame it on mijn sterrenbeeld, ik ben Tweelingen, één en al wispelturigheid. Een appel kaneelcake is voor mij op en top herfst. De warme geur van kaneel in combinatie met het zoete van de appels past helemaal bij deze tijd van het jaar. Ik ben best wel een huismus. Ik hou ervan om met een kleedje op de bank mijn nieuwste kookboeken door te spitten, uren achter elkaar series te kijken of gewoon iets lekkers te bakken in de keuken.

In de zomer bak ik niet of nauwelijks. Maar zodra het weer slechter wordt, draait mijn oven overuren. Niets geen ingewikkeld gedoe. Gewoon een simpele cake met een paar toevoegingen, daar maak je mij het meest blij mee. Dodelijk simpel, maar goddelijk lekker. You got to try it!

appelcake

Ingrediënten voor 1 cake 23 cm
200 gr zachte roomboter
150 gr suiker
4 eieren
200 gr zelfrijzend bakmeel
2 appels
2 tl kaneel + een beetje extra
Snuf zout

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht).

Klop met een mixer de boter samen met de suiker licht en romig.

Mix één voor één de eieren erdoor, totdat er een egaal beslag ontstaat.

Spatel nu het zelfrijzend bakmeel, een snuf zout en 2 tl kaneel door het beslag.

Vet de cakevorm in met een bakspray. Giet het beslag in de vorm.

Was de appelen en verwijder het klokhuis. Snij ze in dunne schijfjes.

appel-kaneelcake

Leg de schijfjes appel dakpansgewijs op de cake. Strooi er nog wat extra kaneel overheen.

Bak de appel-kaneelcake in ongeveer 60 minuten af in de voorverwarmde oven. De appelcake is klaar als een satéprikker er schoon en droog uitkomt.

Laat de cake iets afkoelen in het blik en stort de appel kaneelcake dan op een taartrooster.

appelcake

Nog wat tips:
In plaats van zelfrijzend bakmeel kun je ook bloem + 2 tl bakpoeder gebruiken.
Liever een gezond recept, maak dan deze appelcake.
Je kunt de cake ongeveer 4 dagen bewaren in wat aluminiumfolie.
Invriezen gaat ook.

appel-kaneelcake 4

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

118 reacties

  • Annika
    16 juli 2019 om 10:33

    Dat is jammer, dan is er iets niet goed gegaan. Heb je lang genoeg het beslag geklopt?

  • Silvester
    13 juli 2019 om 15:10

    Precies het recept gevolgd maar een niet gerezen cake uit de oven gehaald....

  • Andrea
    9 april 2019 om 10:45

    Mijn appel is nauwelijks meer terug te vinden na het bakken. Enig idee hoe dat kan?

  • Annika
    29 maart 2019 om 08:40

    Ja hoor, dat kan!

  • Romana
    28 maart 2019 om 17:13

    Is het mogelijk om de roomboter te vervangen door margarine?

  • Annika
    11 maart 2019 om 09:26

    Goed om te horen!

  • Petra Vorstenbosch
    10 maart 2019 om 21:59

    Super lekker! Ik heb ipv gewone suiker licht bruine basterdsuiker gebruikt! Goed gelukt!

  • Tineke
    2 februari 2019 om 15:33

    Mijne is echt niet lekker, ik heb precies het recept gevolgd maar de cake is megavet. Gewoon glimmende vingers. Enig idee hoe dat kan?

  • Pauline
    21 januari 2019 om 15:33

    Alles met liefde wordt een stukje beter.

  • Mariska
    16 januari 2019 om 11:36

    In plaats van even snel een cake bakken, wat ik meestal doe, heb ik deze cake gemaakt met veel liefde, tijd en aandacht. Ik heb heel lang de boter met de suiker gemixt en ieder ei de tijd gegeven om opgenomen te worden. Meestal gooi ik ze allemaal er tegelijk in:-). Anyway, het is de lekkerste cake ever geworden. Zo super fluffy! Ik heb m in een vierkant bakblik gebakken en de stukjes appel er gewoon doorheen gebakken. Geweldig recept. Bedankt!

  • Mona
    7 januari 2019 om 10:59

    Super lekkere cake, mijn man heeft hem voor mijn verjaardag gebakken. Zoals heel veel van jouw recepten makkelijk te maken en lekker. Fijn hoor

  • Jackie
    11 september 2018 om 20:54

    Heel goed recept! Simpel en lekker ! Dankje voor t delen ..

  • Anooniempje
    18 augustus 2018 om 17:05

    Die van mij komt net uit de oven hij ruikt heerlijk

  • Hester
    30 mei 2018 om 22:23

    Hmmm..wat is ie lekker! De dunne schijfjes appel zijn netjes blijven liggen. De mijne is alleen wat donkerder qua cake, waarschijnlijk heb ik meer kaneel gebruikt? Het had van mij alleen wat meer appel mogen zijn, na 1,5 (grote) appel was het blik vol. Volgende keer toch maar meer en ga ik de schijfjes iets meer in het beslag duwen. Op naar de perfecte cake `;) de smaak is TOP!

  • Pauline
    10 april 2018 om 10:22

    Ah jammer!

  • Mich
    7 april 2018 om 11:34

    Oh dat meen je! Zo staat die van mij nu in de oven. Het mengde inderdaad al niet zo lekker :'-( ....

  • Pauline
    13 maart 2018 om 11:47

    160 graden is een normale temperatuur voor een cake, maar het kan zijn dat je oven net wat heter is.

  • EVE
    12 maart 2018 om 18:41

    Waarom zijn de randen van de cake zo donker, dat was bij mij ook het geval. Temperatuur te hoog?

  • Pauline
    12 maart 2018 om 11:28

    Zeker! Zelfde verhouding bloem en 2 tl bakpoeder toevoegen.

  • Chila
    10 maart 2018 om 12:42

    Hoi! Ziet er heerlijk uit! Is het mogelijk om de cake te maken met patentbloem en bakpoeder en zo ja in welke verhouding?

  • Maike ter Heerdt
    7 maart 2018 om 18:35

    De laatste keer dat ik deze cake maakte was de dag dat ik beviel van Mn zoon 🙈. Staat nu weer in de oven, een cake met goede herinneringen! 👍🏻

  • Pauline
    7 februari 2018 om 12:59

    Had je ze misschien te dik gesneden waardoor ze naar beneden zijn gezakt?

  • B.Verhagen
    7 februari 2018 om 08:30

    waarom zitten mijn appels na het bakken helemaal op de bodem en bij jou mooi bovenop?

  • Pauline
    31 januari 2018 om 16:59

    Dat kan wel, maar dan zou ik het recept wel x 1,5 doen. Anders krijg je een hele lage cake.

  • Martine
    30 januari 2018 om 22:20

    Kun je deze cake ook in een springvorm van 24 cm maken?

  • Pauline
    19 januari 2018 om 19:12

    Meel geeft wel een compactere structuur dan bloem. Je zou eerst eens half speltmeel, half speltbloem kunnen proberen.

  • Mieke
    19 januari 2018 om 12:12

    Hoi pauline,kan je deze heerlijke cake ook met speltmeel maken?

  • gerald
    20 december 2017 om 17:21

    Lekker

  • Maeike Piebenga
    23 oktober 2017 om 14:53

    Super goed basisrecept voor vruchtencake! Appel gecombineerd met cranberry en walnoten. Het resultaat was een heerlijk smeuïge en toch nog lichte cake,

  • Stephanie
    21 oktober 2017 om 14:50

    Ik heb de cake net gemaakt met ruwe rietsuiker. Geen goed idee van mezelf. Dan blijft de cake dus vettig. Jammer want de smaak is goed.

  • Lola ja
    9 juni 2017 om 17:22

    Omggg dit is echt men favoriete recept 😍😍😍 ik heb er al vele geprobeerd maar die van u is gewoon het beste. En het lukt echt altijd en super lekker 😋 Merci voor dit recept !!

  • Wendy
    1 mei 2017 om 16:16

    Mijn bezoek vonde de cake heerlijk. (Ik kan helaas zelf niet proeven wegens medische redenen, lastig als je niet kan eten.) Maar dat neemt niet weg dat ik het super leuk vind om te koken en te bakken voor de mensen om mijheen. Die zijn erg kieskeurig maar deze cake was perfect. Mijn dank ervoor. Ik ga snel nog andere dingen proberen! ☺️

  • jack
    17 april 2017 om 08:59

    ik heb hem gisteren gemaakt maar voor dat hij was afgekoeld was die al op, met een choco dip het was lekker moet meer groter opa.(stukje voor de juf) Ha Ha

  • Yvonne
    22 februari 2017 om 21:26

    Ik heb hem voor de zoveelste keer in de oven staan. Ik heb nu wat extra kaneel toegevoegd. Jammie!

  • Eline
    26 januari 2017 om 15:49

    Wat een geweldig recept!! Heb 'm zojuist perfect uit de oven!! Ziet er zó lekker uit, dankjewel!!

  • Pauline
    13 december 2016 om 16:37

    Tuurlijk, dat vinden wij leuk :)

  • Esther
    13 december 2016 om 13:47

    Hoi, ik heb deze appelkaneelcake ook gemaakt en hij smaakte heerlijk! Zou ik dit recept mogen delen op onze blog met mijn foto's en ervaringen als ik wel naar jullie verwijs?

  • Annika
    24 november 2016 om 16:14

    Oeps, dat is wel heel veel kaneel! Hoe smaakte het uiteindelijk?

  • Nancy
    23 november 2016 om 18:07

    Ik ben zo dom geweest om er 2 eetlepels kaneel in te gooien i.p.v theelepels!

  • Pauline
    2 november 2016 om 18:41

    Oh jee. Is het misschien een oud blik? Volgende keer zou ik een velletje bakpapier gebruiken, dan weet je zeker dat het goed gaat.

  • Ingrid
    1 november 2016 om 16:40

    Ik heb het bakblik ingevet met boter maar ik krijg de cake niet uit het bakblik. Wat doe ik verkeerd?

  • Peggy
    20 oktober 2016 om 12:53

    Op de volgende website heb ik de verschillende temperaturen gevonden voor elektrische (conventionele) ovens t.o.v. heetluchtovens: http://dekooktips.com/wegen-meten.htm

    Heteluchtoven dien je 10% lager te zetten dan elektrische ovens. Dus voor elektrische ovens zou in dit geval 175-180 graden gelden ipv 160 graden.

    Ik ga hem ook proberen, ben benieuwd!!

  • Eve
    20 september 2016 om 13:58

    Leek me heel lekker, maar mijn beslag was behoorlijk nat, en zo kwam hij er ook slap en als prutje uit. Weet niet zo goed waar het aan lag bij mij...

  • Elly
    29 augustus 2016 om 18:54

    Dank je voor het antwoorden op mijn vraag ,

    en ga het dan ook graag uit proberen

    vr groet Elly

  • Pauline
    29 augustus 2016 om 14:50

    in principe kan alles in een vierkante vorm gebakken worden. Ik zou dan in dit geval het recept verdubbelen als het een 24 x 24 cm vorm is. Heb je een vorm van 20 cm dan zou ik het recept x 1,5 doen.

  • Elly
    28 augustus 2016 om 20:38

    Goedenavond,

    Mijn vraag is , wat kan je allemaal ""of het beste "" in een vierkante springvorm bakken ?

    resepten staan vaak alleen in brood cake vorm

    ik wacht antwoord graag af

    groetjes Elly

  • Elly
    26 augustus 2016 om 19:42

    Dank je , ga het gewoon uitproberen

    fijn warm weekend gr Elly

  • Annika
    26 augustus 2016 om 12:17

    Het kan ook in andere ovens gebakken worden. Hou het dan wel in de gaten, want dan kan de baktijd of de temperatuur anders zijn. Wij hebben zelf alleen ervaring met een hetelucht oven.

  • Elly
    23 augustus 2016 om 21:55

    alleen in hete luchtoven bakken ??

  • Elly
    23 augustus 2016 om 21:53

    ik lees dit lekkere re sept , maar kan deze cake alleen in ""heteluchtoven ??

  • Annika
    19 juli 2016 om 14:21

    Heb je instagram? Dan kun je daar een foto plaatsen en ons taggen: @uitpaulineskeuken :)

  • Eefje
    16 juli 2016 om 15:54

    Hij is erg lekker! Ik heb maar 1 appel gedaan in plaats van 2, en ze zijn prachtig bovenop blijven liggen. Jammer dat ik geen foto's kan plaatsen hier.

  • Bart
    15 mei 2016 om 16:26

    Met kaas is lekker

  • Yvon
    24 april 2016 om 11:45

    Als je plakjes appel licht door bloem haalt en afklopt zakken ze niet zo snel in het beslag

  • Emma
    26 maart 2016 om 22:05

    Ik heb 100 gram extra meel gedaan en 1 ei en beetje suiker erbij. Het was geen soepel deeg. Denk toch teveel meel.
    Ik hoop dat ie is gelukt.?
    Ik laat jullie weten
    Verder de appels als chijfjes er boven op gedaan.
    Ik ben benieuwd!!!

  • Merle
    13 maart 2016 om 09:20

    welke hoeveelheid kokosolie doe je dan erin?

    bedankt!

  • nick
    4 februari 2016 om 16:12

    leuk om te maken

  • Pauline
    8 november 2015 om 13:37

    Je proeft ze vast :) Misschien volgende keer nog dunnere plakjes maken.

  • Eva
    7 november 2015 om 16:47

    Cake staat in de oven, maar de appels zie ik niet meer. Hahaha Het wordt een cake met een verrassing vanbinnen.
    Heb je een tip hoe de appels niet in de cake zakken? Vind jouw resultaat juist zo leuk!

  • Moira Meijer
    24 oktober 2015 om 13:55

    Echt super lekker ziet hij er uit ik heb hem nu al 6 keer gebakken , heerlijk!!!!?

  • Sabine Tigelaar
    18 oktober 2015 om 13:12

    Hallo Pauline,
    zelf bak ik ook geregeld. Bedank voor je inspiratie. De cake staat nu in de oven. Ik heb speltbloem met bakpoeder gebruikt en een scheut volle joghurt toegevoegd voor de luchtigheid. De Elstar heb ik en citroensap gehusseld en getopt met amandelschaafsel en kaneel.
    Groetjes,
    Sabine

  • Pauline
    15 oktober 2015 om 20:45

    Elstar!

  • Anouk
    15 oktober 2015 om 11:20

    Wat voor appels heb je gebruikt?

  • Pauline
    19 mei 2015 om 14:41

    Dat kan wel.

  • Nicole
    18 mei 2015 om 13:44

    Hoi Pauline,

    De cake ziet er heerlijk uit! Kan ik de roomboter ook vervangen door een plantaardige boter/ margarine om een lactose vrije cake te maken?

  • klaartje
    18 april 2015 om 21:53

    Heerlijk! Mijn lievelingsrecept, alleen doe ik vaak 180 g boter. Dan is hij ook heerlijk, en iets minder vet.

  • anja hoitinga
    14 maart 2015 om 10:38

    bij mijn cake zakt de appel iedere keer naar beneden heb je misschien ook een tip dat mijn appel ook zo mooi als bij jouw een stukje boven de cake blijft

  • Yvonne
    27 januari 2015 om 10:25

    Ik heb hem ook volgens die recept gemaakt en hij was heerlijk. Ik ga hem voor de tweede keer maken. Jammie ik heb er zin in.

  • Pauline
    14 december 2014 om 11:42

    Heb je boter wel goed en lang genoeg geklopt?

  • Arja
    13 december 2014 om 00:10

    Nee twas echt mislukt. Veel te vettig maar ook helemaal niet luchtig. Terwijl het erop deze foto zo lekker uit zag!

  • Yvonne
    2 december 2014 om 10:22

    En?

  • Arja
    29 november 2014 om 11:17

    De cake staat hier ook in de oven. Het ruikt lekker. Maar ik denk dat ik iets verkeerd heb gedaan. Hij lijkt te zwemmen in de boter maar heb wel de juiste hoeveelheden gebruikt... Snap er niets van. Nog tien minuten wachten...

  • Noa
    20 november 2014 om 21:12

    Jahoooor! Hij zit in de oven, had perongeluk al wel de appels in blokjes gesneden.. DOM!! Maar toch hopen op een goed resultaat! Superrrrr

  • Femke
    12 november 2014 om 14:32

    Hoi Pauline, ik heb van het weekend je cake gemaakt, erg lekker! Alleen zag de binnenkant er niet zo mooi uit als op je foto... Vanavond ga ik hem opnieuw proberen te maken, heb je tips om hem net zo als op de foto te krijgen?
    Groetjes, Femke

  • Pauline
    27 oktober 2014 om 19:20

    Hoera! Keep on baking!

  • Ingrid
    27 oktober 2014 om 12:25

    Door dit recept van jou te proberen heb ik voor het eerst in mijn bestaan een cake gebakken die gaar was en nog lekker ook! Deze ga ik vaker bakken.

  • Corinne
    25 oktober 2014 om 15:00

    Bedankt voor dit super lekkere recept. Ik heb hem vorige week voor de eerste keer gemaakt en hij was heerlijk. Alleen waren mijn appels naar de bodem gezakt. Gisteren opnieuw gemaakt en dit keer zijn de appels aan de bovenkant gebleven. Nu smaakt ie niet alleen superlekker, maar nu ziet ie er ook nog eens mooi appelcake-erig uit!

  • Mic
    24 oktober 2014 om 20:43

    oh, dit lijkt me zo lekker. en nu het weer omslaat krijg ik het warm al bij de gedachte aan warme appel, kaneel, hmm.... :). ik ga hem dus zeker een dezer dagen maken. alleen kun je hier geen zelfrijzend bakmeel krijgen, altijd even weer testen met de hoeveelheid meel en bakpoeder. gaat zeker lukken. dank voor dit, en de vele andere, lekkere recepten!

  • Nienke
    23 oktober 2014 om 14:00

    Anoek,

    Campina heeft tegenwoordig een goeie lactose vrije melk, zonder gek smaakje eraan, deze is gewoon bij de jumbo of Ah te krijgen. Ik gebruik deze nu en mijn vriend proeft niet eens verschil! :)

    Succes ermee!

  • Danielle
    22 oktober 2014 om 15:26

    Ik heb hem nu in de oven staan met 2 eieren in plaats van 4 eieren (oeps). Hoop dat het toch nog lukt :P!

  • Pauline
    21 oktober 2014 om 21:37

    Ik denk dat het wel kan. Alleen dat hij misschien wat minder luchtig wordt.

  • Kim
    21 oktober 2014 om 20:31

    Men ben bezig kom ik er achter dat ik maar 3eieren heb... Kan het ook te 3???

  • Lineke
    20 oktober 2014 om 17:15

    Deze staat nu af te koelen. De meiden (7 & 9 jaar) hebbben al genoten van het bakken en vooral natuurlijk het uitlikken :)

  • Marieke
    20 oktober 2014 om 10:04

    Lekker Pauline! Ga ik zeker eens maken!

  • Pauline
    19 oktober 2014 om 22:37

    Ja dat kan wel. Vooral amandelmelk is lekker.

  • Anoek van Dijk
    19 oktober 2014 om 19:45

    Hallo,

    Heerlijk gerecht! Ga ik zeker maken!!
    Maar onlangs is er bij onze dochter (5jaar) ontdekt dat ze een lactose allergie heeft, lastig want in vele gerechten moet melk en dergelijke in.. pannenkoeken is haar lievelings gerecht.. Maar kan ik in gerechten met melk ook ipv melk melkvervangers doen? Of gaat dit te veel te koste van de smaak?

  • Ramona
    19 oktober 2014 om 16:25

    Vandaag deze lekkere cake gemaakt! Helemaal super!! Komende week wordt mijn dochtertje 1 en deze lekker appelkaneelcake komt op tafel te staan

  • Curly Creative
    19 oktober 2014 om 14:29

    WOW super lekker!

  • Inez
    19 oktober 2014 om 12:25

    Hij komt net uit de oven, lauwwarm is hij ook al heerlijk!

  • Stephanie | Kookles Thuis
    18 oktober 2014 om 23:12

    Ik gebruik vaak speltbloem in plaats van tarwebloem. Gaat prima!

  • Curly Creative
    18 oktober 2014 om 18:11

    Nu in de oven, ik verving de boter door kokosolie, het zelfrijzend bakmeel door speltbloem+bakpoeder. Onderin stopte ik cantucini koekjes.. nu maar wachten...

    <3 liefs

  • Lianda
    18 oktober 2014 om 15:30

    Hij staat nu in de oven!
    Ben erg benieuwd :)!!
    Hij lijkt me heerlijk.

  • Karlijn
    18 oktober 2014 om 12:53

    Dat ziet er heerlijk uit! Ik krijg zin om het te maken. Op hoeveel graden moet de oven als je geen hete lucht stand hebt?

  • Pauline
    18 oktober 2014 om 11:49

    Dat kan ook.

  • Pauline
    18 oktober 2014 om 11:48

    Haha thanks for sharing.

  • Mirjam
    18 oktober 2014 om 11:14

    Mooi recept ;-) de cake staat nu in de oven ik heb lleen de glutenvrije versie gemaakt...;-)...ben benieuwd hoe het smaakt

  • Robin
    17 oktober 2014 om 22:00

    Ik had de roomboter vervangen door kokosolie en 15 gr zoetstof erin gedaan en hij was lekker! Jummie! Het enige wat ik te horen kreeg was, geef me nog een stukje, ik weet het nog niet zeker, haha.
    Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Curly Creative
    17 oktober 2014 om 21:13

    Dat vroeg ik me ook af van die kokosolie en ik vraag me ook af of ik speltbloem kan pakken met wat bakpoeder..

  • Soelis
    17 oktober 2014 om 20:21

    Heerlijk, wil hem meteen gaan maken. Kan ik de roomboter ook smelten en dan pas met de ingredienten mengen? Ik gebruik namelijk lekker ouderwets een garde, daarmee lukt het vaak toch niet om koude boter te mixen met suiker :)

  • Yvonne
    17 oktober 2014 om 20:18

    Deze cake MOET ik morgen maken hmmmmm dank je voor het recept!

  • Robin
    17 oktober 2014 om 19:26

    Ik wil deze graag proberen! Zou ik de roomboter kunnen vervangen door kokosolie en de suiker door zoetstof?
    En als de kokosolie dan 1 op 1 en de zoetstof, dat moet lukken, er staat een soort sommetje op de pot.

    Groetjes

  • Karin
    17 oktober 2014 om 18:17

    Heerlijk herfstrecept! Mijn 2 fabo ingrediënten zitten er in ieder geval in, appel en kaneel (en die cake vind ik ook niet erg)!

  • Krissy
    17 oktober 2014 om 17:52

    Heerlijk.. Hij staat in de oven :)

  • Annette
    17 oktober 2014 om 17:49

    Mmmmmmmmm wat ruikt ie goed!!! Hier ook klaar!!! Kan niet wachten om te proeven!!! Fijn weekend!!

  • Pauline
    17 oktober 2014 om 17:01

    Oh jij bent snel!

  • klaartje
    17 oktober 2014 om 16:38

    mmm, mijn hele huis ruikt heerlijk naar deze cake! Ik ben benieuwd hoe lekker deze smaakt...aan de geur ligt het in ieder geval niet. Bedankt voor je recept.

  • Lieve
    17 oktober 2014 om 15:52

    Oh wat ziet die er mooi uit! Krijg spontaan zin in een heerlijke cake met zachte appels. (:

  • Jet
    17 oktober 2014 om 11:59

    Ja, "een naar appel en kaneel geurend huis" hadden wij gisteren ook. Ik had je appelkoeken gemaakt van havermout. Zo lekker, had nog wat hazelnoten, cranberries en rozijnen door het beslag gedaan. Groot succes. En vanmorgen zelfs een stukje als ontbijt, Erg verantwoord bezig al zeg ik het zelf.

  • Thefoodiary
    17 oktober 2014 om 11:06

    Oh wauw, eigenlijk super simpel maar het ziet er zoooo lekker uit!

  • Eline
    17 oktober 2014 om 10:45

    Heerlijk appelcake <3

  • Minke
    17 oktober 2014 om 10:41

    Dat klinkt erg lekker. Ga ik snel eens maken!

  • Stephanie | Kookles Thuis
    17 oktober 2014 om 10:07

    Ja heerlijk zo'n ouderwetse appelcake! Ik doe er soms nog wel eens wat abrikozenjam bovenop. Bij ons staat de oven nu ook bijna elke dag aan, zeker als het een regenachtige dag is. Dan maakt een zelfgebakken stukje cake of brood je dag weer helemaal goed.

  • Emily van Kampen
    17 oktober 2014 om 09:58

    Gegarandeerd een hit, een appel-kaneelcake. En deze ziet er ook nog eens mooi uit met de appel zo bovenop! Ik bewaar het recept

  • Julia
    17 oktober 2014 om 09:27

    Staat in de oven!

  • Esmée
    17 oktober 2014 om 09:10

    Mmmh, als het kouder wordt buiten, krijg ik altijd zin in appelcake! X

  • simone
    17 oktober 2014 om 08:44

    Ziet er heerlijk uit!

  • MySimplySpecial
    17 oktober 2014 om 07:40

    Hmm, lekker! Ik ben gek op kaneel.

  • Malou
    17 oktober 2014 om 07:15

    Oh jamm! Ik heb volgende week herfstvakantie en mijn moeder ligt dan in het ziekenhuis. Alle tijd om deze cake te bakken en haar te verwennen!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.