
My life in Pictures September
September is voorbij, zal de herfst nu dan echt beginnen? Don’t shoot me, maar ik heb best zin in de herfst. Ik heb het druk momenteel en op de een of andere manier ben ik minder productief als de zon zo lekker schijnt. Herkenbaar? Ik heb een super te gekke maand gehad, met als klap op de vuurpijl mijn eigen event. Kijken jullie mee?
Ik hou van koffie drinken in leuke tentjes zoals Fleurie in Bloemendaal.
Samen met mijn zusje, die trouwens ook een blog heeft en 2 vriendinnen ging ik high tea-en bij Hofje zonder Zorgen. Ik was vooral fan van de hartige hapjes, zoals deze mini muffins met zalm.
Yes, het laatste ijsje van het seizoen. Ik kan ijsjes echt nooit weerstaan. Dit was in Bergen. Super leuk plaatsje om een dagje door te brengen.
In de media. Afgelopen jaar heb ik meegedaan als panellid van de Libelle Nieuwskrant. Ik mocht mijn mening geven over 8 onderwerpen en deze keer was het “Het nieuwe leren”.
Uit eten gaan bij Napoli in Haarlem, is altijd een feest. Mijn tip, begin met Anti Pasti en deel hem vooral. Dit is de kleine versie, genoeg voor 2.
May I introduce to you: Max. De hond van mijn ouders. Die zich vaker niet gedraagd dan wel. Deze keer was hij heel lief. Het is een Tibetaan.
De hele maand september stond in het teken van het Vapiano event. Regelmatig was ik in Amsterdam om de laatste dingen door te spreken. De video van de Latte Art workshop hebben jullie al kunnen zien.
Ik had een te gek persevent, een running dinner vanuit IQ Creative. IQ is een restaurantgroep met diverse resto’s in Amsterdam (en ook in het buitenland). Ik heb een tour gehad langs 4 van deze concepten en ik heb gevlogd. De video kunnen jullie dus binnenkort verwachten. It was fun!
Still going strong. Dit boek blijft maar doorgaan. Echt ongelooflijk! Er zijn inmiddels 88.000! exemplaren gedrukt. Dat is echt bizar veel.
Oh wat woon ik toch in een toffe buurt. Mijn buurman heeft een tijdje in Spanje gewoond en nodigde ons uit voor een echt paëlla feestje. En een feestje was het. Hij maakte hem traditioneel met konijn, kip en varken en dat duurde maar liefst 3 uren. Maar geloof mij, dan heb je ook wat. Zaterdag deel ik mijn recept, dat iets sneller klaar is 🙂
En eindelijk was het zover, het Meet & Greet & Cook event bij Vapiano in Amsterdam. Het was echt te gek en wat een lieve bezoekers heb ik toch. We hebben een barista workshop gehad en zelf pasta gemaakt. Binnenkort zal ik de foto’s nog met jullie delen.
Tot zover september. Oktober wordt ook leuk, mijn agenda stroomt al weer aardig vol. Hou ook vooral mijn Instagram @uitpaulineskeuken in de gaten voor heel veel behind the scenes foto’s.
Zie ik jullie daar?