Menu

My life in Pictures September

September is voorbij, zal de herfst nu dan echt beginnen? Don’t shoot me, maar ik heb best zin in de herfst. Ik heb het druk momenteel en op de een of andere manier ben ik minder productief als de zon zo lekker schijnt. Herkenbaar? Ik heb een super te gekke maand gehad, met als klap op de vuurpijl mijn eigen event. Kijken jullie mee?

fleurie bloemendaal

Ik hou van koffie drinken in leuke tentjes zoals Fleurie in Bloemendaal.

high tea

Samen met mijn zusje, die trouwens ook een blog heeft en 2 vriendinnen ging ik high tea-en bij Hofje zonder Zorgen. Ik was vooral fan van de hartige hapjes, zoals deze mini muffins met zalm.

bergen pale

Yes, het laatste ijsje van het seizoen. Ik kan ijsjes echt nooit weerstaan. Dit was in Bergen. Super leuk plaatsje om een dagje door te brengen.

libelle

In de media. Afgelopen jaar heb ik meegedaan als panellid van de Libelle Nieuwskrant. Ik mocht mijn mening geven over 8 onderwerpen en deze keer was het “Het nieuwe leren”.

napoli haarlem

Uit eten gaan bij Napoli in Haarlem, is altijd een feest. Mijn tip, begin met Anti Pasti en deel hem vooral. Dit is de kleine versie, genoeg voor 2.

max

May I introduce to you: Max. De hond van mijn ouders. Die zich vaker niet gedraagd dan wel. Deze keer was hij heel lief. Het is een Tibetaan.

latte art makenDe hele maand september stond in het teken van het Vapiano event. Regelmatig was ik in Amsterdam om de laatste dingen door te spreken. De video van de Latte Art workshop hebben jullie al kunnen zien. 
mazzo amsterdam

Ik had een te gek persevent, een running dinner vanuit IQ Creative. IQ is een restaurantgroep met diverse resto’s in Amsterdam (en ook in het buitenland). Ik heb een tour gehad langs 4 van deze concepten en ik heb gevlogd. De video kunnen jullie dus binnenkort verwachten. It was fun!

voedselzandloper

Still going strong. Dit boek blijft maar doorgaan. Echt ongelooflijk! Er zijn inmiddels 88.000! exemplaren gedrukt. Dat is echt bizar veel.
paella valenciana

Oh wat woon ik toch in een toffe buurt. Mijn buurman heeft een tijdje in Spanje gewoond en nodigde ons uit voor een echt paëlla feestje. En een feestje was het. Hij maakte hem traditioneel met konijn, kip en varken en dat duurde maar liefst 3 uren. Maar geloof mij, dan heb je ook wat. Zaterdag deel ik mijn recept, dat iets sneller klaar is 🙂

IMG_1876.JPG

En eindelijk was het zover, het Meet & Greet & Cook event bij Vapiano in Amsterdam. Het was echt te gek en wat een lieve bezoekers heb ik toch. We hebben een barista workshop gehad en zelf pasta gemaakt. Binnenkort zal ik de foto’s nog met jullie delen.

Tot zover september. Oktober wordt ook leuk, mijn agenda stroomt al weer aardig vol. Hou ook vooral mijn Instagram @uitpaulineskeuken in de gaten voor heel veel behind the scenes foto’s.

Zie ik jullie daar?

IMG_1880.JPG

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

22 reacties

 • Pauline
  2 oktober 2014 om 10:04

  Annika weet ook hoe het moet ;)

 • Ilse
  2 oktober 2014 om 09:46

  Leuke maand weer! En inderdaad bij Vapiano was het super leuk!

 • Pauline
  30 september 2014 om 19:54

  Dit was meer op de middelbare school gericht ;)

 • Pauline
  30 september 2014 om 19:53

  Haha eens. Regen is stom!

 • MySimplySpecial
  30 september 2014 om 18:24

  Die Anti Pasti ziet er wel erg lekker uit. En van mij mag het ook best herfst worden hoor, zolang het maar niet te vaak regent.

 • Elisa
  30 september 2014 om 17:58

  Ik hoop dat er nog lang niet op alle (basis)scholen iPads worden geintroduceerd. Kinderen hebben tegenwoordig nog zo weinig fantasie en leren niet meer zelf nadenken met al die multimedia en filmpjes die alles al laten zien..

 • Nicole
  30 september 2014 om 16:09

  Wat een leuke maand heb je weer gehad!

 • Susanne
  30 september 2014 om 14:28

  Wat een leuke foto's weer!
  En die tibetaan is leuk! :) Mijn ouders hadden er ook eentje, was echt een familielid, altijd bij ons in de buurt...

 • Pauline
  30 september 2014 om 14:19

  Jij bedankt, het was geweldig! :)

 • Eilish
  30 september 2014 om 13:51

  Leuke diary! Heerlijke foto's zeg!

 • girlsnews
  30 september 2014 om 13:49

  Super leuk

 • Pauline
  30 september 2014 om 13:18

  4 nieuwe recepten per week vind ik persoonlijk niet weinig :)

 • Amanda
  30 september 2014 om 13:00

  Wat leuk al die foto's. Door dat ijsje mis ik echt het zonnetje... :(

 • Mirne
  30 september 2014 om 12:40

  Benieuwd naar de vlog!

 • zonderzooi
  30 september 2014 om 12:33

  Top dat je boek al weer zo vaak wordt herdrukt, er staan ook zo veel lekkere recepten in! En erg makkelijk te maken allemaal ;). Leuk om zo'n maandelijks foto-overzicht te zien, dat maakt je site lekker persoonlijk.

 • Nicky
  30 september 2014 om 12:26

  Ik heb een echt een TOPdag gehad bij Vapiano, nogmaals super thanks :) :) :)

 • Marion
  30 september 2014 om 12:25

  Altijd leuk zo met die foto's!
  As donderdag ben ik een dagje in Haarlem,
  Hofje zonder Zorgen staat genoteerd als lunch! Heerlijk daar!

 • Eline
  30 september 2014 om 12:20

  ik had veel foto's al op instagram gezien. Blijft toch leuk, mogen gluren in iemands leven!

 • Marlissa
  30 september 2014 om 11:53

  Super leuk overzicht en heerlijk allemaal! Super gaaf van je boek;)

 • Malou
  30 september 2014 om 11:41

  Wat een fijne foto's! Lekker hoor, krijg honger van de antipasti bij Napoli. Ik woon in Haarlem en ben er nog nooit geweest (schaam), binnenkort dan toch maar eens heen!

 • Dita
  30 september 2014 om 11:21

  Wat een fijne foto's! :)

 • L.
  30 september 2014 om 10:40

  Ik heb je blog altijd met heel veel plezier gelezen. Wat jammer dat er nu steeds minder recepten te vinden zijn! Hopelijk verandert dit de komende tijd weer. Tot die tijd blijf ik je andere verhalen ook lezen hoor, maar de recepten mis ik wel!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.