Menu
DSC_3443-710x380.jpg

My life in Pictures Augustus

Ligt het aan mij of is augustus voorbij gevlogen? Voor mijn gevoel is mijn vakantie alweer eeuwen geleden. En het herfstige weer helpt ook niet echt mee. Qua ritme zit ik er al weer lekker in. Ik heb veel video’s gemaakt en lekkere dingen gekookt. Die gaan jullie uiteraard allemaal terugzien op mijn blog. Kijk je mee naar mijn maand?


2014-07-31 12.47.02-1

Mijn pannenkoekenverslaving is weer op zijn hevigst. Momenteel ben ik helemaal into de boekweitpannenkoeken. Enerzijds omdat ze heel lekker zijn en stiekem ook omdat ze gezonder zijn dan gewone pannenkoeken, score!

2014-07-31 19.35.50-1
Ik had verwacht dat het in de zomer rustig zou zijn qua persevents, maar de gezelligheid ging de hele zomer door. Ik was uitgenodigd bij Imagin, een pop up Gin&Tonic bar om de cocktail van Yvette van Boven te proeven. Daarna ging ik nog een hapje eten bij Restaurant Herengracht. Ze hebben een heerlijke binnentuin waar je fijn kunt zitten, als het mooi weer is.
2014-08-03 15.43.36
Augustus was ook de maand van de culi events in Haarlem. Ik bezocht Haarlem Culinair twee keer. Op vrijdag met vrienden, reuze gezellig maar veel te druk. Zo druk dat ik nauwelijks heb kunnen proeven.
2014-08-03 16.11.46-1

En dus ging ik zondagmiddag in de herhaling. Deze coquilles van Ratatouille waren erg lekker, net zoals hun gebraden rosbief. Verder at ik nog een lekker gerechtje met tomaten van ML en een ravioli met snijbonen en Nero Imperiale kaas bij Fris. Smullen!

2014-08-08 13.48.34-1

Niets gezelliger dan op een mooie dag over de Amsterdamse grachten varen. Ik was uitgenodigd door Miss Publicity om kennis te maken met hun nieuwe producten. Miss Publicity is een PR Bureau. Zij vertegenwoordigen verschillende foodmerken en willen die natuurlijk graag onder de aandacht brengen bij foodbloggers. Ik vind de fles van de IJsthee van Arizona mooier dan de inhoud. Ik proefde de light versie en daar zaten zoetstoffen in en daar hou ik niet zo van. Verder proefde ik nog super lekkere dressings van Bio Bandits, dat is meer mijn ding. En ik dronk een lekker kruidig theetje van Celestial. En whoehoe ik nam één slok Amarula, een biologisch drankje dat een beetje op Baileys lijkt. Thuis heb ik er ijs mee gemaakt, dat heel goed uitpakte. Het recept houden jullie nog van mij tegoed.

2014-08-12 14.51.29-1
Omdat ik toch in de buurt was, stapte ik binnen bij Stach. Ze verkopen hier zoveel lekkers. Ik nam een mandje volgeladen mee naar huis. En goed nieuws voor de Haarlemmers, in oktober opent er een Stach in Overveen. Can’t wait.
2014-08-13 18.58.36

Ik heb heel veel in de keuken gestaan. Het liefst kook ik voor vrienden en familie. Deze mosselen maakte ik voor mijn zusje en haar vriend. Speciaal voor mijn zusje maakte ik nog een gegratineerde versie met tomaten en kaas. Lekker joh!
2014-08-15 15.11.27-1
En toen kwam vriendinnetje Ramona eten en besloot ik uit te pakken. Ik maakte een hele rijsttafel en die viel goed in de smaak. Ik maakte nasi goreng, bami goreng, rendang, kipsaté, sajoer boontjes en babi pangang. Alle recepten kun je terugvinden op mijn blog.

2014-08-17 15.14.59-1
Zo stom dat ik nog niet eerder naar de NeighbourFood Market ben geweest. Deze foodie markt vind één keer per maand plaatst op het Westergasterrein in Amsterdam. Ik heb veel foto’s gemaakt. Vinden jullie het leuk als ik deze nog ga delen op mijn blog?

2014-08-21 15.46.36

Ik kreeg hele leuke post. Dit Uit Pauline’s Keuken schort kreeg ik van Personal Present. Een cadeautje om uit te pakken. Mooie witte doos, luxe lint en het schort is omwikkeld in zijdepapier. En het resultaat is zo mooi, ik ben er heel erg blij mee. Je kunt diverse schorten laten ontwerpen, voor jong en oud en voor man en vrouw. Neem zeker even een kijkje op de website.

proefpark haarlem proefpark haarlem

Vorig weekend was ook Proefpark Haarlem. Het foodtruckfestival in town. Helaas regende het vrijdag keihard en was het terrein zeiknat geworden. Op zondag scheen de zon, dus ging ik in de herhaling. Het aanbod van rollende keukens was weer super leuk. Ik at een lekkere curryworst uit Limburg en een kaasfondue met Provolone kaas van Bloempie.

DSC_3564

Dit was mijn maand. September wordt leuk! Ik ga een aantal van jullie ontmoeten. Hint: zie de foto hierboven. En dat is best spannend. Het hoe en wat ga je volgende week lezen op mijn blog. Dus stay tuned!

Wil je niets missen volg mij dan ook op Instagram @uitpaulineskeuken.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan