Menu

Behind the scenes: GiftSuite/Vapiano/Blogging

Het leek mij wel leuk om jullie weer eens een kijkje te geven in mijn leven. Vorig jaar liet ik jullie zien hoe een thuiswerkdag eruit ziet, nu heb ik een extra leuke dag uitgekozen met een event en een leuke afspraak. Eigenlijk vind ik iedere dag leuk, ik geniet van wat ik doe en besef mij maar al te vaak dat ik echt een droombaan heb. Maar vandaag was extra bijzonder!

De meeste dagen breng ik thuis door, in de keuken of achter mijn computer. In de keuken bereid ik al mijn foodies en op mijn computer werk ik de blogs uit. Daarnaast ben ik achter de schermen heel veel bezig met mails, samenwerkingen, aanpassingen aan mijn site, social media, nieuwe ideeën bedenken en ook de administratie (=saai!).

Maar deze dag was anders. Afgelopen dinsdag was ik in Amsterdam voor het event der events, namelijk GiftSuite, georganiseerd door Karlijn Visser van Friends of the brands.

Kijken jullie mee?

Photo 28-06-14 11 05 27 7.30 wakker worden en ontbijten. Ik begin iedere dag met een bakje kwark, een halve banaan, wat zaden en een klein beetje muesli. Daarbij drink ik koffie. Het eerste kopje van de dag, smaakt altijd het lekkerste.

Photo 01-07-14 09 34 13

Met de trein ga ik naar Amsterdam, naar Sofitel The Grand waar het event plaatsvindt. Ik begin met een mini ontbijtje van Alpro. Het is meteen een gekkenhuis met 45 enthousiaste bloggers om mij heen.

Photo 01-07-14 10 54 17 (1)

In het hotel zijn meerdere suites ingericht met verschillende merken en producten. Wij beginnen uiteraard in de foodie suite, waar ik deze mega lekkere rauwe bonbons van Wanaka goods proef. Ze zijn gemaakt van o.a. dadels, abrikozen, noten, cacao en kokos, super delish.

Photo 01-07-14 10 57 25

De jongens van Bulls and Dogs serveren hier hun huisgemaakte worsten met Pretzel broodjes uit Duitsland. Verder proefde ik de Kokosdrink van Alpro en die was lekker licht en fris en nam ik een lekkere tonic van Fever Tree. Verder kreeg ik een hele gezonde honing mee uit Nieuw Zeeland, namelijk de Manuka honing. Kennen jullie dat? het schijnt dat deze honing barstensvol goede stoffen zit en een antibacteriële werking heeft.

Photo 01-07-14 13 48 40

Naast de vele foodies waren er ook veel beautymerken aanwezig. Ik heb een eyebow treatment gehad van Anastasia en een natuurlijke spraytan van Marc Inbane. Dat laatste vond ik echt te gek, je kunt het zo over je make up heen spuiten en het geeft een lekker en gezond kleurtje. Daarnaast kreeg ik nog allemaal lekkere smeerseltjes mee voor thuis.

Photo 01-07-14 12 56 28

Na de Giftsuite werden Nina en ik naar onze volgende bestemming gebracht. Ik stapte uit bij Vapiano op het Rembrandtplein waar ik lunchte met Anti Pasti.

Photo 01-07-14 12 56 33Bij Vapiano had ik een leuke afspraak, die ook voor jullie leuk gaat zijn. Na de zomer vertel ik jullie er alles over. Eerst maar even vakantie vieren.
Photo 01-07-14 14 38 21

Oh hoe krijg ik dit in hemelsnaam thuis?

Photo 01-07-14 14 45 45

Gelukkig mocht ik een Uber bestellen en deze lieve meneer zette mij netjes af op Amsterdam Centraal.

Photo 01-07-14 15 00 34

Dit sapje zat in de goodiebag, echt super lekker, Gemaakt van 70% fruit en 30% groente.

Photo 01-07-14 16 08 02

Thuis voel ik me bij het uitpakken van de goodiebag, helemaal jarig. Dit zijn alle foodies die in de goodiebag zaten. O.a. chocola van Vivian Reijs, Popchips, Pukka thee, koekjes van Jules en meer.

Photo 01-07-14 15 49 32

Ik ben eigenlijk best moe, maar ga toch nog even aan de slag. Ik check de comments en mijn mail en schrijf alvast voor een deel dit artikel.

Photo 01-07-14 16 41 55

Oh en de postbode komt langs en breng mij nog een cadeautje. Er zat een leuk setje in om zelf boter te maken van Boska.

Photo 30-06-14 17 57 47

’s avonds heb ik en niet zoveel trek en ook niet zoveel zin meer om te koken, dus maak ik een simpele salade met kipfilet en de kerriedressing die afgelopen dinsdag op mijn blog stond.

Photo 01-07-14 19 14 28

Mijn favoriete chillplekje in de tuin is de ligstoel op het terras. Lekker in het zonnetje drink ik nog een kopje koffie!

20140702-213951-77991000.jpg

So damn proud en zo enorm blij met jullie! Ik blijf het heel bijzonder vinden dat jullie mijn site bezoeken en recepten maken. Keep on cooking!

Photo 01-07-14 20 15 25

En de dag sluit ik af met een lekker ijsje. Zo lang geleden dat ik een Cornetto heb gegeten. It was good!

Vonden jullie het leuk om een dagje achter de schermen te zien?

Wil je nog meer behind the scenes foto’s zien?, volg mij dan op Instagram @uitpaulineskeuken

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

28 reacties

 • Pauline
  12 juli 2014 om 19:22

  Oh te gek, dankjewel!

 • Dusty
  11 juli 2014 om 22:22

  Blij dat ik je site gevonden heb...wat een overvloed aan inspiratie, dank je!

 • Walter
  10 juli 2014 om 14:03

  Dank je Pauline voor je reactie. Zelf gebruik ik een 50 mm 1.8F lens inclusief flits. De foto's zijn erg gelikt mooi hoor! De reden dat ik je een reactie zond is dat je een beetje ook mijn droom leeft. Ik ben gek op schrijven/bloggen en koken en loop gehele dag met ingredienten en ideeen rond. Jamie Oliver is mijn grote inspiratie en ik combineer dan ook veel van zijn ideeen om er mijn eigen draai aan te geven. Zo komen er steeds meer eigen en unieke recepten bij. Ik ben er trots op dat een NL-foodie het gelukt is zich buiten de blogs te begeven en de droom van velen te leven.

  Ik weet dat je het druk hebt maar ik zou je willen vragen eens een blik te werpen op mijn site en eerlijk te (mailen) wat je er van vindt. Heb je misschien nog tips om ook mijn droom wat dichterbij te halen? Ik zou het enorm maar dan ook enorm waarderen. En uiteraard.. ik blijf je volgen ;) DANK!

 • Pauline
  8 juli 2014 om 12:18

  Wat lief, dankjewel! Ik ben gewoon begonnen 4 jaar geleden met een plekje op het web. Het leek mij wel leuk om mijn recepten te delen met vrienden en familie en moet je nu eens kijken :) Gewoon beginnen is het beste advies dat ik je kan geven :)

 • Julie Hapjesprincess
  8 juli 2014 om 09:57

  Super! Wat een droomjob heb jij toch :)

 • Lucinda
  7 juli 2014 om 14:57

  Hoi Pauline,

  Ik ben zo super enthousiast over je blog. Ik haal er zo veel inspiratie uit. Door jou blog ben ik er achter gekomen wat ik echt leuk vind en wat ik ambieer. Ik ben een beetje jaloers, je doet het echt geweldig!

  Vraag me echt af hoe je dit allemaal voor elkaar hebt gekregen.
  En prachtige foto's trouwens.

  Keep up the good work!!

  Groetjes,

  Lucinda

 • Maren
  7 juli 2014 om 12:58

  Hoi Pauline,

  Ik heb er sinds enige tijd een gewoonte van gemaakt om bijna elke dag even je site te bezoeken en heb al veel van je recepten uitgeprobeerd die thuis allemaal even goed in de smaak vallen.

  Dussuh, keep up the good work en geniet nu maar van je vakantie!

  Groetjes
  Maren

 • Pauline
  6 juli 2014 om 17:57

  Het is ook meer spreektaal, dan dat het echt taalkundig ok is :) Een Uber is idd een luxe taxi die je via een app kunt bestellen, zo relaxed.

 • Pauline
  6 juli 2014 om 17:53

  Wat leuk! Ik fotografeer voornamelijk bij daglicht, zonder flits met mijn Nikon D5100. Momenteel heb ik mijn standaard kitlens er op 18-55 maar in de winter gebruik ik het liefst mijn 50 mm f 1.4

 • Walter
  6 juli 2014 om 16:48

  Beste Pauline, ten eerste props voor je site ik ben al tijden een stille volger. Ik vroeg me af wat voor toestel c.q lens je gebruikt voor je foto's en of je daarbij ook flitst.

  Verder complimenten. Neem aan dat je veel verzoeken krijgt van foodbloggers om eens van gedachten te wisselen maar ik zou dat graag eens doen. Al is het maar via mail. Ik hoor graag van je.

 • Sarah
  6 juli 2014 om 15:27

  Super leuk! En je mag zeker trots zijn op jezelf! Keep it up en wat een gave goodiebag!

 • Elsbet | La Vie Pure
  5 juli 2014 om 23:24

  Woooow, die goodiebag!

 • Marieke
  5 juli 2014 om 23:13

  Hoi Pauline,

  Echt ontzettend leuk om te lezen hoe een dagje van jou eruit ziet.
  En helemaal een dag als deze, is toch om stiekem een beetje jaloers op te worden. ;-) En wat een leuke spulletjes....

 • Lynn Vrenken
  5 juli 2014 om 16:21

  Zo leuk om een dagje met te kijken bij een uberfoodie!

 • Ina
  5 juli 2014 om 15:55

  Wat grappig, aan deze kant van de wereld (Canada/Amerika) betekent 'foodie' iemand die van lekker eten houdt, of er erg in geinteresseerd is. Niet iets wat je op kunt eten dus! :)
  En wat is een Uber, een soort taxi? Ik ken dat woord niet.
  P.S. Ik geniet van je blog!

 • MySimplySpecial
  5 juli 2014 om 13:11

  Wat een leuke dag! Die lunch ziet er super uit!

 • Pauline
  5 juli 2014 om 12:14

  Huh dat is gek, ik heb even een ander contactformulier geplaatst, je kunt mij mailen op [email protected]

 • Pauline
  5 juli 2014 om 12:14

  Wat leuk om te horen, dankjewel!

 • Pauline
  5 juli 2014 om 12:14

  Jaa I'm so lucky :)

 • Eline
  5 juli 2014 om 09:58

  Superleuk zon dagje achter de schermen! Mag je vaker doen wat mij betreft :)

 • Linda
  5 juli 2014 om 09:40

  En dat mag jij op 1 dag allemaal op smikkelen, geweldig!

 • Manon
  5 juli 2014 om 09:32

  Leuk om te zien :)! Oh, die antipasti, heerlijk, hou daar echt van van die kleine hapjes.

 • Nicole
  5 juli 2014 om 09:27

  Wat een leuke dag en wat een super goodiebag

 • Elize
  5 juli 2014 om 08:46

  Wat een leuke dag en wat een leuke goodiebag! Ziet er goed uit! :D

 • Alie de Vries
  5 juli 2014 om 08:34

  Hallo Pauline,

  Wat schrijf je toch altijd vrolijk en inspirerend. Ik word er gewoon blij van. Het recept van courgetta pasta was heerlik. Dat simpel zo lekker kan zijn. Morgen ga ik de citroenkip maken, wel met kip in de koekenpan. Groeten van Alie uit Flevoland

 • cheyenne
  5 juli 2014 om 07:55

  tof om te zien! wat een leuke dag :)
  xo, cheyenne

 • Marleen Bosmann
  5 juli 2014 om 07:46

  Goedemorgen Pauline,
  Weer een erg leuk artikel! Ik wilde je mailen maar als ik op de link mailadres klik krijg ik hem niet, en het contact formulier kan ik niet verzenden :( vreemd? Zou je mij hem kunnen geven?
  Alvast bedankt!

 • Suuz
  5 juli 2014 om 07:44

  Wat leuk! En wauw die goodiebag!!!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.