Paulines culi nieuws #12

Paulines culi nieuws #12

Er is weer nieuws, leuk, lekker en interessant culi nieuws. Lees je mee?

Oh my Frozz
DSC_0447I love frozen yoghurt en het leuke nieuws is dat het nu ook in de supermarkt verkrijgbaar is. Frozz Frozen Yoghurt is het eerste merk dat hun yoghurtijs aanbiedt in de super. Het fijne van Frozen Yoghurt is dat het én super lekker is én laag in calorieën en het het is 100% natuurlijk. De Frozen Yoghurt is verkrijgbaar in de smaken Naturel, Framboos & Chocolade, Kers & Amandel en Appel & Kaneel.

Frozz Frozen Yoghurt (150 en 500 ml) is verkrijgbaar bij Deka, Deen, Bijenkorf voor €1,95 – €3,95

Downloaden – Koken met aanbiedingen
koken met aanbiedingenMoet of wil jij op de kleintjes letten?, dan moet je de Koken met aanbiedingen app downloaden. In deze app vind je iedere week een overzicht van alle aanbiedingen van de verschillende supermarkten. En daarbij inspiratie in de vorm van recepten gemaakt met de weekaanbiedingen. Super handig als je niet weet wat je moet koken en je niet al te veel geld aan de boodschappen wilt uitgeven.

Koken met aanbiedingen is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play store

Krom is het nieuwe recht
Kromkommer soepen

Kromme komkommers, tweebeenwortels, hartvormige tomaten en te groot uitgevallen bietjes worden vandaag de dag verspild vanwege hun looks. Naar schatting gaat het in Nederland om zo’n vijf tot tien procent van de groente. Nogal krom, vinden drie jonge wereldverbeteraars van Kromkommer en daarom hebben zij afgelopen weekend de eerste soeplijn gemaakt van gekke groente gelanceerd. De bietensoep, tomatensoep en wortelsoep zijn 100% natuurlijk en bevatten geen suiker of gluten.

De soepen zijn verkrijgbaar bij Waarwinkels, Buiten (Rotterdam) en GROOS (Rotterdam), voor € 3,79 per 570 ml.

Teabar zomerthee
Tea Bar thee
Teabar heeft onlangs een nieuwe lijn spannende zomerthee-tjes gelanceerd. Deze blends zijn samengesteld door de teabar proefclub, een groepje theeliefhebbers pur sang. De zomerthee is verkrijgbaar in 5 verschillende smaken Bounty Island, Marrakesh Mint, Aloë Aloha, Bella Vita en Pink Fizz. Ook lekker om ijsthee van te maken. Als je daar geen vakantiegevoel van krijgt.

De zomerthee (vanaf €4,50) is verkrijgbaar bij Teabar in Amsterdam en ook online.

Noteer in je agenda EKO Town
EkoTown

Als je een biologische lifestyle belangrijk vindt, houd dan 21 & 22 juni vrij voor EkoTown! Dit weekend organiseert EkoPlaza het eerste biologische lifestylefestival van Nederland. In het speciale pop-up dorp vind je 2 dagen lang diverse Plaza’s vol informatie en inspiratie op het gebied van biologisch eten, sport, beauty en recreatie. En natuurlijk is er muziek. En dat allemaal midden in het Amsterdamse Bos.

Kaarten (€29,50) bestellen of meer informatie? www.ekotown.nl.

Hotspot – Stach food
Stach food Amsterdam
Stach Food is het walhalla voor Foodies. Je bent hier aan het juiste adres voor bijzondere producten, een lekkere maaltijd voor thuis, versgebakken brood en zomerse drankjes. Maar je kunt ook ter plekke een broodje eten, een kopje koffie drinken of een snelle salade nemen. Onlangs opende Stach haar 4e winkel op de Admiraal de Ruijterweg 77 in Amsterdam. Echt een must go als je van lekkers houdt.

Stach Food Amsterdam, kijk hier voor meer info. 

Deze post bevat producten zijn door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 

 

2 juni 2014


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in