Menu

My Life in Pictures Juni

OMG, de maand is alweer voorbij. Voor mijn gevoel duurde juni eerder 1, dan 30 dagen. Ik heb deze maand ook niet zo heel veel foto’s gemaakt omdat ik heel veel thuis ben geweest. Kijk je mee naar mijn maand?

Photo 31-05-14 14 32 26Yes zon! En dat betekent in mijn geval, strand en bitterballen. Ik breng heel wat vrije weekenden op het strand door. I love it!

Photo 01-06-14 14 38 21

Maris haar zoontje van 8 kwam bij ons logeren. Ik dacht dat het leuk was om naar de geitenboerderij te gaan, om te zien hoe geitenkaas gemaakt wordt. Maar de boerderij was stom, dus dat idee ging niet door. Omdat Mika heel erg van koken en bakken houdt, hebben we samen broodjes gebakken en regenboogpopcorn gemaakt. Ik zal het recept nog met jullie delen.

Photo 09-06-14 17 57 15

Yes project kruidentuin is geslaagd. Omdat het allemaal niet zo opschiet met de tuin, moet ik de aanleg van mijn moestuin verplaatsen naar volgend jaar. Maar er gaat geen zomer voorbij, zonder verse kruiden. Dus maakte ik wederom een verticale tuin met heel veel lekkere verse kruidjes. Ik heb salie, munt, bieslook, tijm, rozemarijn, basilicum en dille.

Photo 10-06-14 12 29 20

Lunchen bij Tante Sientje. Ik woon nu heel dichtbij, dus het kom regelmatig voor dat ik hier een broodje eet of een koffietje drink. Fijn plekje om in de buurt te hebben.

Photo 13-06-14 13 54 33

Haarlem is weer een mooie winkel rijker. De Sissy boy conceptstore is onlangs geopend in de Barteljorisstraat. Je kunt hier kleding shoppen, maar ook foodies en woonartikelen en je kunt er lunchen of koffie drinken. Ik ben fan!

Photo 14-06-14 13 12 15

Taartjes maken blij! Mijn moeder was jarig en dat was de uitgelezen kans om weer eens een taart te bakken. Ik maakte een limoen meringue taart, jullie hebben het recept al kunnen lezen op mijn blog. Hij was delish.

Photo 18-06-14 20 30 05

Oh Metropolitan I’m in love! Wat een fijne zaak. Tijdens de Old Amsterdam Foodtour proefde ik hier hemels chocoladeijs, warme choco en snuifde ik cacao. Als er een plek op aarde is, waar ik wil wonen, dan is het hier.

Photo 19-06-14 20 49 45En toen ik ’s avonds terugkwam uit Amsterdam, bleek mijn gloednieuwe fiets gestolen. Ik heb al ruim 20 jaar geen nieuwe fiets gehad, want ik heb altijd in de stad gewoond en ze werden keer op keer gestolen. Nu kreeg ik voor mijn verjaardag van Maurits een nieuwe, mooie lichtblauwe transportfiets en hij was gewoon weg. Ik heb er letterlijk 4 x op gefietst en ik ben er echt ziek van. Ik weet het is maar materieel, maar toch het doet pijn. 

tips valencia

En het hoogtepunt van deze maand was mijn persreisje naar Valencia. Wat is dit een geweldige stad. Ik denk stiekem dat Valencia heeft gewonnen van Barcelona. Het verslag hebben jullie al kunnen lezen op mijn blog.
Photo 26-06-14 20 43 17

Van de Jumbo ontving ik 20! komkommers en het ongelukkige was dat ik er net 2 had gekocht. Maar ik zag er de uitdaging van in en maakte tzatziki, komkommersalade, een salade met komkommer en kikkererwten en ingemaakte komkommer op 3 manieren. De rest gaf ik mee aan vrienden en familie.
boretti carbone

Ik ben het meest in mijn element met mijn vrienden en eten om mij heen. Het liefst nodig ik mensen bij ons thuis uit, zodat ik voor ze kan koken. Afgelopen vrijdag hielden we een feestje ter ere van onze nieuwe barbecue. Ik heb de Boretti Carbone gekregen van mijn ouders en zusje en Chris en wat een topding. Hier gaan we nog veel plezier aan hebben.

Photo 29-06-14 15 29 07

Gisteren bezocht ik het Fort Festijn in Haarlem en daar kocht ik bij Cotton Candies een op maat gemaakt armbandje. Nu heb ik toch nog Live, Love, Eat om mijn arm. Bij Indie-ish kocht ik het leren bandje. Ik ben er super blij mee.

Juli wordt wederom een leuke maand. Ik ga over 2 weken op vakantie, samen met Maurits ga ik weer naar Spanje. We vliegen naar Sevilla en van daaruit gaan we Andalusië en de Spaanse kust verkennen. Niets staat vast, alleen de tickets zijn geboekt. Ik heb er zin in! Gedurende deze periode zal ik dus minder in staat zijn om op comments te reageren, dus help vooral elkaar bij vragen.

Jullie allemaal een hele fijne zomer! En wil je mijn foodie avonturen blijven volgen, volg mij dan op Instagram @uitpaulineskeuken.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

22 reacties

 • nel Steenaert
  10 juli 2014 om 12:53

  Wat leuk zo'n kruidetuintje, ik woon vier maanden in Roemenië daar staan de kruiden in de tuin.
  In Nederland wonen wij in een appartement, kruiden zijn binnen een paar dagen weg.
  Nu ga ik dit tuintje op mijn balkon zetten.

 • Pauline
  8 juli 2014 om 22:20

  Jaa dat staat op de planning ;)

 • Daar
  6 juli 2014 om 17:46

  Een vriendin van mij woont in Haarlem, ik kom er heel graag. Het is zo'n leuke stad!
  Vanuit Sevilla kun je leuk naar Malaga (relaxed strand en leuke boulevard met restaurantjes) en voor iets cultureels naar de mezquita in Cordoba.

 • Pauline
  3 juli 2014 om 17:47

  Dat kan allebei!

 • Carina
  2 juli 2014 om 22:12

  Snuifde of snoof ?

 • Pauline
  2 juli 2014 om 11:32

  Ah dat is leuk zeg!

 • Marjolein
  1 juli 2014 om 20:35

  Leuk tante Sientje is van een vroegere vriendin van mij! Leuk om te lezen. Zelf woon ik in Zandvoort dus fijn dichtbij geef jij mij goede tips ;-)
  Sissy boy is super!! Een geweldige winkel.

 • Elsbet | La Vie Pure
  1 juli 2014 om 19:44

  MMM, die popcorn!

 • Pauline
  1 juli 2014 om 17:49

  Haha die kun je ook goed inmaken :)

 • Pauline
  1 juli 2014 om 17:48

  Jaa boehoe!

 • Pauline
  1 juli 2014 om 17:47

  Haha ja dat kan heel goed! Ik knip er vaak een heel stuk af en dan groeit het snel weer aan. Kan je gerust blijven eten, zelf de bloemen kun je eten :)

 • Pauline
  1 juli 2014 om 17:46

  Ja dat klopt, ik gebruik altijd Americolor!

 • Lianda
  1 juli 2014 om 17:01

  Ja een kruidentuintje! Dat wil ik ook!
  Dat zal ik gaan doen als ik verhuis en hopelijk een mooi balkon of iets heb! ^-^

  Hihi heerlijk al die komkommers! :) Je kan er zoveel mee! Op brood, in een salade, los eten. Yumm

  Leuk, mijn ouders zijn ook naar Andalusie op vakantie geweest. Geniet ervan!

 • sanne
  30 juni 2014 om 18:34

  Leuk zeg, die regenboogpopcorn!

 • Eline
  30 juni 2014 om 16:00

  Leuk die gekleurde popcorn zeg! Gewoon met voedselkleurstof?

 • Patricia
  30 juni 2014 om 15:55

  Leuk zo'n verticale tuin! Ga ik ook eens proberen!

  Ik had laatst ook kruidenplantjes gekocht, maar mijn bieslook is nu gaan bloeien! Huh? Kan dat? Er zitten allemaal paarse bloemetjes in... wat moet ik daar mee doen en kan ik het nu nog eten? Help me, keukenprinses! ;)

 • Suzanne
  30 juni 2014 om 12:08

  Ik vind het zo stom voor je van je fiets, zeker omdat het zo'n mooi cadeau was!

 • Miranda
  30 juni 2014 om 09:47

  Leuke foto's! Wat onwijs balen van je fiets zeg:( zo stom!

 • Sarah
  30 juni 2014 om 09:44

  Leuke week! En wat een leuke BBQ! Nice!

 • Susanne
  30 juni 2014 om 09:12

  Balen van je fiets! Ik kan het me wel voorstellen hoor, mensen moeten gewoon met hun poten van andermans spullen afblijven!
  Wat erg van die komkommers haha. Wij hebben mini komkommerplanten en we verzuipen in de komkommers, lekker maar zo veel niet haha.

 • Inge
  30 juni 2014 om 08:57

  Spanje blijft een geweldig land om door heen te reizen! Geniet er van.

 • MySimplySpecial
  30 juni 2014 om 08:44

  Wat een leuk kruidentuintje zo!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.