fbpx
Menu

Winnen Bomvol Nâkd Pakket

Op Instagram en Facebook liet ik jullie al mijn laatste vondst zien. Op het Amsterdam Coffee Festival maakte ik kennis met de energierepen van Nâkd en ik was meteen fan. Deze repen zijn good for you, want ze zijn puur natuur en er is geen suiker aan toegevoegd.

nâkd energierepenHet assortiment is super uitgebreid, je hebt de Nâkd nudies in 13 verschillende smaken, dit is enkel fruit en noten gemengd. Mijn favo is de cafe mocha, koffie en chocola, do I need to say more? De repen zijn dus glutenvrij, tarwevrij en zuivelvrij.

nâkd energierepenJe hebt ook crunchies die bevatten sojacrucnhes en zijn lekker crispy. Het schijnt dat vooral mannen er dol op zijn, nou ik dus ook.

gezonde tussendoortjes

En dan hebben we nog de Flapjacks, de traditionele Britse havermoutkoekjes met een twist. In deze Flapjacks zit wel rijstsiroop en rietsuiker, deze zijn dus niet suikervrij. De extra proteïne energierepen zijn er in 3 smaken, deze bevatten extra proteïnes en hier is geen suiker aan toegevoegd.
gezonde tussendoortjes

Naast de bars heeft Nâkd ook rozijnen met een smaakje, wederom 100% natuurlijk en hartstikke lekker. Het is heel gek je neemt een rozijn, maar je proeft kersen, limoen of sinaasappel.

De producten zijn te koop bij De Tuinen en in hun eigen webshop. Ik word er in ieder geval heel erg blij van. Want het is zo lekker en nog goed voor je ook. Ik hoop dat jullie er ook blij van worden want ik heb een killer van een winactie voor julle geregeld.

Winnen?
Een bomvol Nakd celebration pakket, omdat er altijd wel wat te vieren valt.

gezonde tussendoortjes

Het pakket bevat:

 • 13 Nâkd nudie bars in de smaken cocoa delight, cocoa mint, berry delight, ginger bread, pecan pie, coffee mocha, rhubarb & custard, cashew cookie, cocoa orange, apple pie, banana bread, cocoa loco, cocoa delight, cashew cookie, berry cheecky
 • 4 Nâkd oatie bars in de smaken cocoa loco, berry cheeky, banana bread, apple pie.
 • 4 Nâkd crunch bars in de smaken strawberry crunch, apple crunch, cocoa crunch, banana crunch.
 • 3 TREK bars in de smaken peanut & oat, mixed berry, cocoa brownie.
 • 6  Flapjacks in de smaken Cocoa Coconut, Cocoa Oat, Original Oat, Oat raisin, Banana bread, Morning berry
 • 6 zakjes rozijnen in de smaken kers, cola, limoen, citroen, sinaasappel, ananas..

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat een reactie achter in de comments en laat mij weten welke smaak jou het lekkerste lijkt.
 • Voor een extra winkans like de Facebook pagina van Nâkd Nederland & Uit Pauline’s Keuken

De winactie loopt t/m vrijdag 16 mei en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

De producten van deze winactie zijn beschikbaar gesteld door Nâkd Nederland.

 

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

527 reacties

 • Pauline
  17 mei 2014 om 11:44

  Deze winactie is gesloten.

  De gelukkige winnares is Katja Volmerink. Je hebt zojuist een mailtje van mij ontvangen. Gefeliciteerd en enjoy the treats.

 • Silvia
  17 mei 2014 om 11:19

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeee ik ben te laat!! Ween ween ween..... Zaterdag helemaal verpest :-(( Mij hadden die rozijntjes heerlijk geleken!!

 • Lisanne
  17 mei 2014 om 09:56

  Cafe mocha lijkt mij heerlijk, deze chocola is lekker en ik ben benieuwd naar deze smaak op een gezondere manier haha. Erg leuk pakket en ik ben benieuwd!!

 • Dana
  16 mei 2014 om 20:45

  Het lekkerst lijken mij de Nâkd crunch bar banana bread en cocoa crunch! Nâkd nudie bars pecan pie en cocoa mint llijken mij super lekkere en leuke combi's. Heb zin om ze te proberen!

 • Grace
  16 mei 2014 om 19:52

  Mmh die met cashew klinkt heerlijk!

 • Amanda
  16 mei 2014 om 19:08

  Mij lijkt de berry cheecky erg lekker! Interessant om steeds meer lekkere en gezonde tussendoortjes te vinden en ik denk dat dit zeker in die categorie valt!

 • marja tijman
  16 mei 2014 om 15:38

  Wat een opsteker zal dit pakket zijn om weer volledig suiker vrij te gaan eten. En om mijn oudste kids te laten proeven hoe lekker dat kan zijn. De strawberry chrunch bar lijkt me heerlijk

 • Anoniem
  16 mei 2014 om 15:35

  Ziet er goed uit; ik ben dol op gezonde snacks maar ze stoppen er toch altijd stiekem een hoop suiker etc. in die echt totaal onnodig is. Vooral de Berry Trek lijkt mij echt ideaal voor bij de koffie om 11 uur.

 • Elien
  16 mei 2014 om 15:04

  Ooh wat geweldig zeg! Sinds januari dit jaar eten wij suikervrij en sindsdien bak ik alle tussendoortjes zelf, er gaat alleen zoveel tijd inzitten dat ik van de week bedacht hoe fijn het zou zijn om toch af en toe iets gezonds te kunnen kopen! Dit ga ik zeker proberen en ook voor de kids mee naar school is het een goede tip! Mijn altijd hongerige tienerzoon fiets 40km op een dag, hiervoor ben ik altijd opzoek naar voedzame lekkere hapjes! Geweldige tip, bedankt Pauline!

 • Céline
  16 mei 2014 om 12:57

  Oewh! Ik doe mee! Ik ben heel erg benieuwd naar de Rabarber Custard smaak... of de rozijnen met cola smaak... hmm moeilijke keuze.

 • Anke
  16 mei 2014 om 11:56

  wow, die zien er superlekker uit! Heerlijk voor al mijn ´gezond´ snoepende kindertjes!!

 • Yvette
  16 mei 2014 om 11:18

  Ah wat leuk! Sinds een tijdje maak ik iedere zondagmorgen de gezonde haverrepen voor de hele week, met iedere keer een andere combinatie aan noten. Maar het lijkt me ook heerlijk om af te wisselen met andere natuurlijke tussendoortjes! Vooral benieuwd naar de nudies en de rozijnen, maar de Nâkd nudie bar in pecan pie wekt bij mij toch de meeste nieuwsgierigheid op. (:

 • Vanessa
  16 mei 2014 om 08:49

  Als iets gezond is vind ik alles lekker en goed. Dus verras me maar. Alleen geen grapefruit en granaatappel vanwege mn anti- afstotings medicatie. Verder alles. Yummie

 • Marije van Leeuwen
  16 mei 2014 om 05:59

  Welke smaak mij het lekkerst lijkt... Jeetje wat lastig kiezen. Ik ben wel heel beniuwd naar de flapjacks morning berry.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.