fbpx
Menu

Video: Kooktip Paprika snijden

Vandaag weer een korte how to video. Ik laat je zien hoe je heel gemakkelijk een paprika kunt snijden. Misschien wist je dit al lang maar toch wilde ik jullie even laten zien, hoe ik het altijd doe. Ik ben geen pro, dus als je nog een slimmere manier weet, laat het gerust weten in de comments.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

12 reacties

 • Meike
  29 juli 2014 om 13:51

  Wat grappig deze kende ik nog niet.

  Ik doe het weer anders..
  Ik duw als het ware het groene steeltje vanaf de onderkant wat aan de paprika zit, in de paprika. Daarna snijd ik hem open en kan ik zo de zaadjes weg gooien zonder knoeien.

  Beantwoorden
 • Mark
  25 mei 2014 om 23:59

  Handig! Dank voor de demonstratie...

  Beantwoorden
 • Sarah
  23 mei 2014 om 11:50

  Zelf snijd ik ze de paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten. En vervolgen snijd ik ze in stukken. Ik heb dan het idee ik minder verspil.

  Beantwoorden
 • Pauline
  23 mei 2014 om 13:25

  Zo deed ik het eerst ook altijd, maar op deze manier gooi je ook alleen de zaadlijsten weg.

  Beantwoorden
 • miranda
  23 mei 2014 om 11:03

  ja:) zo doe ik het ook altijd, behalve dan dat ik het niet in 4 plakjes doe, maar in 1 keer rond zeg maar. Dus de paprika draaien terwijl je snijdt, dan krijg je 1 lange plak zonder het binnenwerk van de paprika. Superhandig!

  Beantwoorden
 • Pauline
  23 mei 2014 om 13:25

  Goed idee!

  Beantwoorden
 • Annette
  23 mei 2014 om 10:04

  Ik snijd zelf altijd eerst het 'dekselte' eraf. Ik het het ide dat je dan het minste weggooit van de paprika. Ik verwijder wel zelf ook nog de witte randjes.

  Beantwoorden
 • Wouter Rensink
  23 mei 2014 om 09:10

  Snijd je dat vruchtvlees er nooit uit?

  Beantwoorden
 • Pauline
  23 mei 2014 om 13:26

  Die witte randjes bedoel je? Ja het grootste gedeelte snij ik weg, het is minimaal wat er overblijft.

  Beantwoorden
 • Natalie
  23 mei 2014 om 08:40

  Zo doe ik mijn appels ook trouwens :)

  Beantwoorden
 • Charlotte
  23 mei 2014 om 07:48

  Zo doe ik het inderdaad zelf ook altijd! Heb het trucje ooit op TV gezien en sindsdien doe ik niet anders. Het is zoveel makkelijker! Ik probeer het andere mensen aan te leren, maar bij velen gaat het er nog niet in ;-)

  Beantwoorden
 • MySimplySpecial
  23 mei 2014 om 07:38

  Grappig dat iedereen dit toch weer anders doet!

  Beantwoorden

Reactie plaatsen