Menu
Photo-11-03-14-15-11-39-710x380.jpg

My life in pictures Maart

En nog steeds ben ik niet verhuisd en het einde leek even nog lang niet in zicht. De betonvloer is nog niet droog genoeg, om de houten vloer te leggen. Maar we hebben besloten om toch alvast over te gaan en tijdelijk een tapijtje neer te leggen. Maurits wilde een rood tapijt, maar ik heb dit toch om weten te buigen naar een lichtgrijze, pfew!

Aankomend weekend ga ik dus eindelijk verhuizen en ik hoop dat alles dan snel weer een beetje normaal wordt. De laatste weken ben ik bijna iedere dag in ons nieuwe huis te vinden, schoonmaken, verven, kasten in elkaar zetten en kleine klusjes doen. Maar het einde is nu in zicht. En dat werd tijd ook want deze Jan ongeduld kan nu echt niet meer wachten.

Verder had ik een leuke en gezellige maand met een paar etentjes een tv opname en een bezoek aan de voorjaarsbeurs. Kijk je mee?

Photo 05-03-14 18 28 15

Julius Bar & Grill stond al een tijdje op mijn lijstje. Ik heb er eindelijk gegeten en ik heb genoten van iedere hap die ik daar nam. Hier lees je het volledige verslag. Aanrader!

Photo 06-03-14 19 42 04

Omdat KPN mijn internet en tv te vroeg afgesloten had, bastards, ging ik een beetje werken bij Hare Maristeit. Van werken kwam alleen niet zoveel, ik dook de keuken in met haar zoontje Mika om pannenkoeken te bakken. Dat was reuze gezellig en heel lekker.

Photo 06-03-14 23 00 03

En toen belde Hart van Nederland of ik een item wilde doen over superfoods. Dat kwam goed uit omdat ik nu met een superfood challenge bezig ben. Ik was best een beetje zenuwachtig, maar het ging gelukkig allemaal goed. Bekijk het item hier terug.

Photo 09-03-14 15 33 23

Samen met Maurits ging ik naar de Trademart, dat is de inkoopbeurs voor winkels en webshops. Maar ook de plek om nieuwe producten, keukenmachines en handige hulpjes voor in de keuken te spotten. Ik heb een paar leuke dingen gezien. Boska komt o.a. met een zelfmaaksetje om thuis kaas en boter te maken. Zodra het verkrijgbaar is, zal ik het laten zien op mijn blog.

Photo 11-03-14 15 11 39

Ik ben echt een lentekind. Die eerste zonnestralen zuig ik dan ook met volle teugen op. Toevallig had Maurits een weekje vrij en streken wij neer bij Brinkmann, mijn favo terras in Haarlem.

restaurant I dock

Ik ging lekker eten bij Idock in Amsterdam met een paar andere foodies. Zaterdag heb je er al alles over kunnen lezen op mijn blog.

Photo 15-03-14 09 56 46

Ik kom uit Groningen en heb daar nog een aantal vrienden wonen. Mijn vriendinnetje was bevallen dus een goede reden om naar het hoge noorden af te reizen. We maakten er een weekendje weg van, met overnachting. Altijd fijn, even weg in eigen land.

Photo 19-03-14 20 06 32

Even naar de IKEA voor wat kasten. In onze huidige woning hebben wij alleen maar inbouwkasten, dus er moest het nodige aangeschaft worden. Ik kocht een kledingkast, een ladekastje en 3 kasten voor op mijn kantoor.

Photo 22-03-14 11 15 22

Wat een verschil he? De nieuwe keuken zit er in en het is meteen weer een beetje meer af. Ik ga mijn keuken nog uitgebreid showen aan jullie, maar hier alvast en preview. Hallo kastruimte!

Photo 23-03-14 15 37 45

Bob de Bouwer aan het werk. Tijdens mijn studententijd werkte ik bij IKEA, dus dit is appeltje eitje voor mij.

Photo 24-03-14 15 12 02

En Maurits was jarig, dus maakte ik eclairs. Verder hebben we het niet echt groots gevierd. We gaan een groot feest geven als we verhuisd zijn. Dan wordt het een Paussie-Maussie-Houssie feest.

ffad

Dit was mijn maand. Kijk voor meer foto’s ook op Instagram @uitpaulineskeuken Morgen begin ik met een Instagram challenge #foodphotoaday. Doe je mee? Zou ik super leuk vinden!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan