Menu

My life in Pictures Februari

Oh jongens ik ben zo blij, de lente is in aantocht. Ik hou van de lente, de eerste zonnestralen, sneeuwklokjes in het gras en pasgeboren lammetjes. Februari was wel weer een bijzondere maand, ik deed dingen die ik nog nooit eerder gedaan heb, hallo tv debuut en het nieuwe huis komt steeds een stukje dichterbij. Kijk je mee naar mijn maand?

Photo 07-02-14 14 39 50

Ik ging gezellig chillen bij Hare Maristeit en 1 ding is zeker als je daar bent, je komt er vrolijk weer vandaan. Maris staat gelijk aan kleur, veel roze, chocola en zoetigheid. Hier word ik blij van, jij toch ook?

Photo 08-02-14 20 31 10

Februari was ook de maand van mijn tv debuut, bij Tijd voor Max. Ik was ontzettend zenuwachtig, maar gelukkig ging het allemaal goed. Ik maakte live in de uitzending mijn famous bananabread en iedereen, ja ook Joling, smulde er van. En het leuke nieuws is, ik mag nog een keertje terugkomen. Dus heb je mijn tv debuut gemist, in april ga ik in de herhaling.

Photo 11-02-14 00 38 27

Foodbloggersdiner! Samen met Monique, Brenda, Sabine, Francesca en Nina ging ik eten bij Bicken. Het was reuze gezellig en het eten was erg geslaagd. Wil je weten wat ik gegeten heb, kijk dan hier.

Photo 12-02-14 16 40 49

En dan ons nieuwe prachtige huis. Ik had gehoopt dat ik je mijn nieuwe keuken kon showen en dat ik je kon vertellen dat ik heerlijk geslapen had in mijn nieuwe slaapkamer, maar helaas. Zoals dat volgens mij altijd in de bouw gaat, duurt het allemaal wat langer dan verwacht. Ik hoop dat we nu over een maand echt kunnen verhuizen, want ik kan echt niet langer wachten. Een ding is zeker, ik kan in ieder geval al wel in bad.

Photo 13-02-14 20 01 21

Samen met Maurits ging ik uit eten bij Noor in Haarlem. Een leuke resto in de Kleine Houtstraat. We namen het 5 gangen menu, bestaande uit coquilles met little gem, rode uiensoep met Parmezaan, Skrei met risotto, Runderlende met Madeirasaus en een Chocolade dessert na. Ik heb erg lekker gegeten, alleen waren de porties zo groot, dat ik geen ruimte meer had voor het dessert. Het is een leuke plek als je lekker en uitgebreid wilt eten, alleen mag het van mij wel een tikkeltje moderner. Ik hou van klassiekers maar dan in een modern jasje.

Photo 15-02-14 13 07 00

Heb je mij al gespot in de Libelle Nieuwskrant. Ik ben als panellid gevraagd en de komende maanden zal ik mijn mening geven over diverse onderwerpen zoals vakanties, het nieuwe werken en mantelzorg.

Photo 18-02-14 12 25 46

Onderweg naar Amsterdam voor afspraken met PR bureaus. Eigenlijk doe ik dit veel te weinig want er zijn zoveel leuke dingen mogelijk. Ik vind het heerlijk om met de auto te gaan, ook al betaal je je blauw aan parkeerkosten. Het scheelt veel gedoe en tijd.

Photo 18-02-14 12 50 02

Tussen de afspraken in snel een pitstop bij Sane voor een groene smoothie met spinazie, kiwi, appel en avocado.

Photo 21-02-14 12 55 19

Samen met Philippine van Liefde voor Lekkers ging ik gezellig lunchen bij Anne & Max, mijn favo lunchspot in Haarlem. Ik had zin in iets met vis, dus nam een lekker rozijnenbroodje met makreelsalade met daarbij een gezond sapje. Superfoodie!

Photo 21-02-14 14 55 17

En daarna ging ik op bezoek bij een super fijne kaasspeciaalzaak, Bourgondisch Lifestyle, binnenkort lees je er alles over op mijn blog.

rachel khoo

Afgelopden donderdag had ik een gezellige workshop met Rachel Khoo en Culy ter ere van haar nieuwe boek “Mijn Franse Keuken”. Het was weer een gezellige happening en met een happy face vol nieuwe inspiratie kwam ik daar vandaan. Ik heb gefilmd en de video zie je binnenkort online.

Zo dit was de maand februari al weer. Ik hoop dat we in maart nu eindelijk echt gaan verhuizen. De komende weken doe ik het even wat rustiger aan met afspraken omdat ik mij volledig op de nieuwe casa wil richten. Wel ga ik nog een bezoekje brengen aan de new born van mijn vriendinnetje in Groningen en ga ik gezellig uit eten met Maurits en de foodies.

Wil je meer foto’s zien, volg mij dan ook op Instagram @uitpaulineskeuken.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

23 reacties

 • Pauline
  8 maart 2014 om 21:02

  Oh wat leuk dan heb ik haar vast ontmoet, het komt maandag online :)

 • Judith
  8 maart 2014 om 17:40

  Ben benieuwd naar je verslag over de kaaswinkel mijn schoonzusje werkt daar.
  Wij gaan ook vaak met de auto naar Amsterdam, maar parkeren dan bij de NDSM werf en nemen de pont. Scheelt een hele berg in parkeerkosten.

 • Suzanne
  6 maart 2014 om 09:49

  Leuke foto's!

 • Claire
  5 maart 2014 om 14:26

  Dank je Pauline!

 • Pauline
  4 maart 2014 om 12:49

  Wat leuk, dankjewel. Die sjaal is van brrr.nl

 • Claire
  3 maart 2014 om 23:35

  Hoi Pauline,

  Ik volg je blog/instagram met plezier. Inspirerend! Vaak alleen de foto al....keep up the good work :-).

  Mag ik vragen waar die leuke (witte) shawl van is?

  Groetjes

 • Rebecca
  2 maart 2014 om 22:01

  Oh dear, je hebt echt Rachel ontmoet? Wat super graaf zeg, ik zag op haar instagram al heel veel fotos uit Amsterdam langs komen... ik vindt haar zo super leuk, dat moet toch echt een super leuke dag geweest zijn?
  groetjes!
  rebecca

 • Pauline
  2 maart 2014 om 15:14

  Dankjewel Danielle, leuk om te horen.

 • Food Love and Happiness
  1 maart 2014 om 18:05

  Goed bezig hoor Pauline, op tv en als panellid aan de slag. Zo live op tv koken lijkt me ook spannend, maar fijn dat het helemaal goed is gegaan. Alvast heel veel succes met de verhuizing!

 • Miss Happinez
  1 maart 2014 om 17:05

  Leuk om te zien en wat gaaf dat je op tv kwam (én terug mag komen!).

 • Anniek
  1 maart 2014 om 15:16

  Heel erg leuk om door deze foto's een beetje op de hoogte te blijven van wat je allemaal doet! Echt zo gaaf dat het zo goed met je blog gaat, je krijgt echt mooie kansen! Je tv-debuut heb ik helaas gemist, ik kijk uit naar april ;)

 • Susanne
  1 maart 2014 om 12:05

  Leuke foto's :D De badkamer beloofd heel veel moois! Ik hoop ook dat het lenteweer een beetje aanhoudt, zou wel lekker zijn!

 • Pauline
  1 maart 2014 om 11:51

  Vond ik ook Lin!

 • Pauline
  1 maart 2014 om 11:50

  Ja ik kan niet wachten ;)

 • Denise
  1 maart 2014 om 11:50

  Leuk je weer even te hebben gezien deze maand:) De badkamer ziet er in ieder geval goed uit, ben heel benieuwd naar de rest (lees: keuken!) Kom graag een keertje met je koken in jullie nieuwe paleisje :)

 • Joyce
  1 maart 2014 om 10:41

  Leuke fotos! En wat een heerlijk bad haha!

 • Nicole
  1 maart 2014 om 09:49

  Leuk om te lezen en hopelijk lukt de verhuizing deze maand wel, succes!

 • MySimplySpecial
  1 maart 2014 om 09:42

  Wat een leuke dingen allemaal! En gaaf dat je in april nog een keer op tv komt!

 • Petra
  1 maart 2014 om 09:14

  Wat een leuke samenvatting van de maand, heb ervan genoten om dit te lezen...

  Groetjes Petra

 • Maaike
  1 maart 2014 om 09:14

  Leuk om te lezen, wat veel toffe en bijzondere dingen inderdaad! Ben benieuwd naar het filmpje over Rachel Khoo. :)

 • Dita
  1 maart 2014 om 09:13

  Wat een fijne foto's, ik hoop dat jullie snel kunnen verhuizen :)

 • Lin
  1 maart 2014 om 09:02

  Ben super benieuwd naar je video en vond het super leuk wat langer te kletsen! Fijn weekend x

 • Syl
  1 maart 2014 om 08:48

  Heel leuk

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.