Menu
Photo-18-02-14-12-25-461-710x380.jpg

My life in Pictures Februari

Oh jongens ik ben zo blij, de lente is in aantocht. Ik hou van de lente, de eerste zonnestralen, sneeuwklokjes in het gras en pasgeboren lammetjes. Februari was wel weer een bijzondere maand, ik deed dingen die ik nog nooit eerder gedaan heb, hallo tv debuut en het nieuwe huis komt steeds een stukje dichterbij. Kijk je mee naar mijn maand?

Photo 07-02-14 14 39 50

Ik ging gezellig chillen bij Hare Maristeit en 1 ding is zeker als je daar bent, je komt er vrolijk weer vandaan. Maris staat gelijk aan kleur, veel roze, chocola en zoetigheid. Hier word ik blij van, jij toch ook?

Photo 08-02-14 20 31 10

Februari was ook de maand van mijn tv debuut, bij Tijd voor Max. Ik was ontzettend zenuwachtig, maar gelukkig ging het allemaal goed. Ik maakte live in de uitzending mijn famous bananabread en iedereen, ja ook Joling, smulde er van. En het leuke nieuws is, ik mag nog een keertje terugkomen. Dus heb je mijn tv debuut gemist, in april ga ik in de herhaling.

Photo 11-02-14 00 38 27

Foodbloggersdiner! Samen met Monique, Brenda, Sabine, Francesca en Nina ging ik eten bij Bicken. Het was reuze gezellig en het eten was erg geslaagd. Wil je weten wat ik gegeten heb, kijk dan hier.

Photo 12-02-14 16 40 49

En dan ons nieuwe prachtige huis. Ik had gehoopt dat ik je mijn nieuwe keuken kon showen en dat ik je kon vertellen dat ik heerlijk geslapen had in mijn nieuwe slaapkamer, maar helaas. Zoals dat volgens mij altijd in de bouw gaat, duurt het allemaal wat langer dan verwacht. Ik hoop dat we nu over een maand echt kunnen verhuizen, want ik kan echt niet langer wachten. Een ding is zeker, ik kan in ieder geval al wel in bad.

Photo 13-02-14 20 01 21

Samen met Maurits ging ik uit eten bij Noor in Haarlem. Een leuke resto in de Kleine Houtstraat. We namen het 5 gangen menu, bestaande uit coquilles met little gem, rode uiensoep met Parmezaan, Skrei met risotto, Runderlende met Madeirasaus en een Chocolade dessert na. Ik heb erg lekker gegeten, alleen waren de porties zo groot, dat ik geen ruimte meer had voor het dessert. Het is een leuke plek als je lekker en uitgebreid wilt eten, alleen mag het van mij wel een tikkeltje moderner. Ik hou van klassiekers maar dan in een modern jasje.

Photo 15-02-14 13 07 00

Heb je mij al gespot in de Libelle Nieuwskrant. Ik ben als panellid gevraagd en de komende maanden zal ik mijn mening geven over diverse onderwerpen zoals vakanties, het nieuwe werken en mantelzorg.

Photo 18-02-14 12 25 46

Onderweg naar Amsterdam voor afspraken met PR bureaus. Eigenlijk doe ik dit veel te weinig want er zijn zoveel leuke dingen mogelijk. Ik vind het heerlijk om met de auto te gaan, ook al betaal je je blauw aan parkeerkosten. Het scheelt veel gedoe en tijd.

Photo 18-02-14 12 50 02

Tussen de afspraken in snel een pitstop bij Sane voor een groene smoothie met spinazie, kiwi, appel en avocado.

Photo 21-02-14 12 55 19

Samen met Philippine van Liefde voor Lekkers ging ik gezellig lunchen bij Anne & Max, mijn favo lunchspot in Haarlem. Ik had zin in iets met vis, dus nam een lekker rozijnenbroodje met makreelsalade met daarbij een gezond sapje. Superfoodie!

Photo 21-02-14 14 55 17

En daarna ging ik op bezoek bij een super fijne kaasspeciaalzaak, Bourgondisch Lifestyle, binnenkort lees je er alles over op mijn blog.

rachel khoo

Afgelopden donderdag had ik een gezellige workshop met Rachel Khoo en Culy ter ere van haar nieuwe boek “Mijn Franse Keuken”. Het was weer een gezellige happening en met een happy face vol nieuwe inspiratie kwam ik daar vandaan. Ik heb gefilmd en de video zie je binnenkort online.

Zo dit was de maand februari al weer. Ik hoop dat we in maart nu eindelijk echt gaan verhuizen. De komende weken doe ik het even wat rustiger aan met afspraken omdat ik mij volledig op de nieuwe casa wil richten. Wel ga ik nog een bezoekje brengen aan de new born van mijn vriendinnetje in Groningen en ga ik gezellig uit eten met Maurits en de foodies.

Wil je meer foto’s zien, volg mij dan ook op Instagram @uitpaulineskeuken.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan