Menu

Havermoutkoekjes zonder suiker

Alle credits voor deze havermoutkoekjes gaan naar Micook. Zij is begonnen met dit fijne recept en inmiddels vind je op iedere foodblog wel een variatie van deze simpele en gezonde koekjes. Ze zijn in een handomdraai gemaakt en dan heb je altijd een lekker tussendoortje bij de hand.

Ik ben eigenlijk niet zo’n koekjes eter. Althans ik koop nooit koekjes, misschien ook wel uit zelfbescherming. Vroeger als ik uit school kwam, zat mijn vader altijd te wachten met thee en een koekje. Meestal een tarwebiscuitje, hallo goede opvoeding en niet zo’n suikerbom. Dat was altijd even een ontspanmoment na een drukke dag op school en 12 km fietsen. Ik ben opgegroeid in een dorp en moest 12 km fietsen naar school, heen en terug. Als ik door weer en wind gefietst had was dat een fijne thuiskomst. Nu fiets ik niet meer zoveel en ga ik ook niet meer naar school, maar een kopje thee met een havermoutkoekje zorgt nog steeds voor een ontspannend momentje.

Ingrediënten voor 12 st.
2 bananen
100 gr havermout
35 gr amandelen gehakt
40 gr kokos
25 gr cranberry’s
20 gr kokosvet

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).

Prak de banaan glad met een vork.

Voeg alle droge ingrediënten toe en meng het door elkaar.

Laat het kokosvet smelten en meng dit door het deeg.

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

gezonde havermoutkoekjes

Vorm met 2 lepels, 12 hoopjes van het deeg op de bakplaat en druk ze iets aan met de bolle kant van de lepel.

Bak de havermoutkoekjes in ongeveer 15 minuten af in de voorverwarmde oven.

Je kunt de koekjes, luchtdicht ongeveer 4 dagen bewaren.

De basis bestaat uit banaan en havermout, voor de rest kan je er alles aan toevoegen wat je zelf lekker vindt.

gezonde havermoutkoekjes

Dit recept is Voedselzandloper proof.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

120 reacties

  • Jolanda
    18 maart 2019 om 19:25

    69

  • Saskia
    22 januari 2019 om 12:31

    Kan je als je geen banaan lust gewoon agave of honing gebruiken?

  • Annika
    20 november 2018 om 14:33

    Yum en wat leuk om te horen!

  • Sarita
    16 november 2018 om 20:40

    Heeeel lekker! Ik heb ze in 2 maanden al 10 keer gemaakt. Variatie met noten en soms wat extra cranberry's is ook heel lekker. Bedankt voor het recept!

  • Dagmar Teseling
    24 juni 2018 om 15:28

    Hoi ik ben Dagmar, twaalf en ik vind het Heerlijk om deze koekjes te bakken, want ik ben ook een beetje op mijn gewicht aan het letten. Ik doe er vaak ( rauwe) noten in en citroensap. Gr. Dagmar

  • Nicole
    5 mei 2018 om 15:14

    Ze zijn heerlijk. Perfect bij een dieet., Dank je wel voor dit geweldig recept.

  • Rosanne
    4 januari 2018 om 16:19

    Moeten ze dan ook langer of op een andere temperatuur in de oven?

  • Eva
    13 augustus 2017 om 10:00

    De koekjes zijn razend populair bij mijn zoon van bijna 2! En bijkomend voordeel is dat het deeg/beslag zonder problemen ook rauw gesnoept kan worden tijdens het maken!

  • Tonny Purnot
    15 juli 2017 om 15:22

    Beste Wouter, banaan is een 'ei'vervanger en bezit goede suikers en nog veel meer belangrijke voedingsstoffen. Gewoon suiker er dan in ? Dacht het niet, suiker doet je bloedsuiker enorm pieken en dalen ! Bovendien bevat suiker geen enkel andere goede stof die goed zou zijn voor je lijf. Ik zou toch even googlen naar "banaan en zijn voedingswaarde" en je verdiepen is "suiker en in hoeveel gedaantes het op de verpakkingen voorkomt "voor je zo'n opmerking plaatst.

  • Wouter
    3 juli 2017 om 11:22

    Zonder suiker.... jaja... In banaan zit geen suiker zeker? :-) Ok er zit zo echt wel minder suiker in. Maar als je geen banaansmaak er aan wilt hebben en wilt minderen met suiker zou ik gewoon suiker erin doen en dan wat minder dan 'normaal'

  • Janny
    30 januari 2017 om 13:56

    Het lijkt mij erg lekker maar moet ze nog maken

  • Ellen
    10 januari 2017 om 11:11

    Net gemaakt, heerlijk! Ook kaneel en vanille poeder toegevoegd!

  • Pauline
    9 januari 2017 om 15:18

    Een paar dagen in de koektrommel. Ze worden dan alleen wel wat zachter.

  • Patricia ten. brinke
    7 januari 2017 om 15:19

    Hoe lang en hoe kan ik ze bewaren?

  • Annika
    4 november 2016 om 09:27

    Ja klopt, ze blijven een beetje chewy.

  • Grietje Hidding
    3 november 2016 om 12:48

    De koekjes blijven van binnen zacht, is dat ook de bedoeling of moet ik ze wat langer bakken. Heb ze ongeveer 20 minuten in de oven gehad.

  • Kristina Van Cauwenbergh
    10 oktober 2016 om 17:23

    Hoi ,

    Vandaag voor de eerste keer Havermoutkoekjes zonder suiker gemaakt ..ik heb wel een vermoeden dat ze gelukt zijn want ik .heb er ondertussen als 3 op !!

    Ben benieuwd dat ik er niet op reageer want heb namelijk last van fructose gevoeligheid ...wat mij erg moe maakt ...en vandaar ik graag snoep ben ik op zoek naar alternatieven ...

    Lieve groet Kristina

  • Vera Lammers
    7 augustus 2016 om 16:21

    Als ik ze maak blijven ze heel erg zacht, is dat normaal?
    Worden ze niet knapperig ?

  • p de r
    29 april 2016 om 20:34

    Hoeveel caloriën bevat 1 koekje?

  • Tessa
    9 maart 2016 om 11:06

    Ze zijn heerlijk! Maar klopt het dat ze niet knapperig worden? Of heb ik dan iets verkeerd gedaan?

  • Andrea
    5 maart 2016 om 21:30

    Heb ik vandaag gemakt. Superlekker! En ook kidsproof:!

  • Sophie
    2 maart 2016 om 11:47

    Kan het ook zonder kokos? Of kan ik iets als vervanger toevoegen, ik heb namelijk geen kokos in huis ;(

  • Pauline
    2 maart 2016 om 08:31

    Yes!

  • Marja
    1 maart 2016 om 19:41

    Bedoel je gedroogde cranberries?

  • Karin
    1 maart 2016 om 17:24

    Hoi ,je bedoelt vast gedroogde Cranberry`s??

  • C duursma
    28 februari 2016 om 18:58

    We proeven alleen maar banaan en nauwelijks wat anders. Zonde van de andere ingrediënten. Gaan het recept nog een keer doen met 1 banaan.

  • Jeannette Huwae
    25 februari 2016 om 19:09

    Kan ik de kokos en kokosvet ook weglaten.?

  • Aar
    14 januari 2016 om 10:27

    Van een Surinaamse kennis kreeg ik het "dwingende" advies bakbananen te gebruiken en geen eetbananen want die zijn daar niet geschikt voor.
    Ik heb inderdaad enkele recepten van jou geprobeerd met bananen en vond het resultaat wat tegenvallen. Wellicht dat het met bakbananen beter gaat!

  • Pauline
    8 januari 2016 om 16:50

    Jawel dat kan wel.

  • Elsbeth
    8 januari 2016 om 15:27

    Kun je ze ook invriezen?
    De kids vinden ze heerlijk dus geef ze graag mee naar school als tussendoortje

  • Petra
    4 december 2015 om 22:39

    Gister de koekjes gebakken. Smaak is goed, maar ze zijn erg zacht. Is dat de bedoeling? Groetjes, Petra

  • Elisa de Gruijter
    29 november 2015 om 11:49

    Hey,
    Is het de bedoeling dat je verse of gedroogde cranberry's gebruikt?
    Heb ze namelijk net gemaakt met verse cranberry's, vind ze superlekker, maar de cranberry's zijn een beetje bitter. Hoort dit zo of moet je gedroogde gebruiken?
    Groetjes

  • Anna
    28 november 2015 om 14:41

    Wordt in dit recept met 'kokos' geraspte kokos bedoeld?? Ik kan het nergens vinden : (

  • Lisenka
    27 oktober 2015 om 20:24

    Ik had geen amandelen en cranberry in huis, dus hazelnoten en abrikozen gebruikt. Super lekkere koekjes!! Thanks!

  • jankees verlare
    12 september 2015 om 08:20

    Door de langzame koolhydraten is havermout zeer geschikt voor veel toepassingen.De koekjes zijn heerlijk en voedzaam.Zelfs haalde ik m,n cholesterol flink naar beneden met havermout als ontbijt,in water gekookt.

  • Marije
    28 juli 2015 om 19:34

    Heel lekker! Kon geen kokosvet vinden in de winkel, blijkt het hetzelfde als kokosolie:) Dus met boter gebakken, maar smaakt heerlijk!

    Tip: de volgende dag even tussen de grill, lekker warm!

  • Nienke
    28 juli 2015 om 16:01

    Hoi,

    Ik maak deze koekjes echt al heel lang en vind ze super lekker. Ik eet ze ook regelmatig als ontbijt. Nu vroeg ik me af of je het ook met ander fruit kon maken? Iemand hier ervaring mee?

    Groetjes Nienke

  • Eline
    9 juni 2015 om 15:46

    Hoi Pauline!

    Kan je in plaats van banaan dadels als basis gebruiken voor dit recept?

    Groetjes Eline

  • Nikki
    5 juni 2015 om 20:48

    Hallo!
    Heerlijk, ze zitten nu voor de tweede keer in de oven. Voor alle mensen die ze minder lekker vonden, doe er bijvoorbeeld 1 banaan minder in en wat andere ingredienten! Bijna alles kan hier bij. Ikzelf maak ze met gedroogde cranberries en walnoten.

    Groetjes Nikki

  • Bette
    15 mei 2015 om 12:44

    Dit is ZO lekker! Echt een top recept wat ik het liefst elke dag zou willen maken, zo lekker :-) Ik hou het wel bij 1x per week...

    p.s. Ik vind de banaan totaal niet overheersen, Misschien dat de vorige reacties hun koekjes te kort hebben gebakt?

  • Maaike
    24 maart 2015 om 12:41

    Ik vind ook niet lekker banaan door koekjes, ook heel overheersend die banaan. Ik ga volgende x proberen met agavesiroop of palmsuiker.

  • Qiara
    22 maart 2015 om 19:42

    Volgens mij ben ik de enige die na het proeven de koekjes direct de prullenbak in heb gedaan. Vond de banaan veel te overheersend en het smaakte nergens naar.

  • Pauline
    13 maart 2015 om 15:43

    Ja dat kan heel goed, lekker zelfs.

  • Stela
    12 maart 2015 om 21:18

    Hoi, ik wil de koekjes graag maken! Ik vroeg mij af of het een mogelijkheid is om er gedroogde cranberries en cacaonibs in te doen ipv nootjes? Of zou dat niet werken?

    Groet

  • Pauline
    26 februari 2015 om 18:40

    Ik ben bang dat het dan te droog wordt. Je kunt de amandelen wel weglaten.

  • Lisette
    26 februari 2015 om 14:20

    Kan ik ook gewoon amandelmeel gebruiken ipv gehakte amandelen?

  • Teddy van Bracht
    14 februari 2015 om 16:58

    Wat een heerlijk recept.Ze smaken echt zalig en zo simpel te bereiden.Ik had nooit gedacht dat ze zo lekker zouden zijn en zelfs de kinderen vinden ze lekker.

  • Sara
    13 januari 2015 om 20:56

    Hmm net gemaakt, lekker zeg! Ik heb er rozijnen en gemengde noten doorheen gedaan. Bedankt voor dit heerlijke recept!

  • Natasja
    13 januari 2015 om 16:47

    Ik heb net de koekjes gemaakt met nog wat extra kokos erop en ze zijn heerlijk! Dit is de eerste keer dat ik wat van je site gemaakt heb, maar ik heb al veel lekkers gezien wat ik zeker ook nog ga maken!

  • Mevrouw Wispeltuut
    13 januari 2015 om 14:57

    O sorry, ik zie dat ik het verkeerd plaats. Dit is niet als reactie op Femmy bedoelt.

  • Mevrouw Wispeltuut
    13 januari 2015 om 14:54

    Hoi,

    Ik heb al verwezen naar deze blog in een bericht van me, maar zou nu graag het recept over willen nemen (omdat ik er een verslagje van maak). Mag dat? Natuurlijk vermeld ik dan jou als bron.

    Groetjes,
    Mevrouw Wispeltuut

  • Karin
    15 december 2014 om 20:32

    Elektrische oven moet meestal 20 graden warmer dan hetelucht.

  • Karin
    15 december 2014 om 20:29

    Hoi Pauline,
    Ik heb vanmiddag de koekjes gemaakt, maar omdat ik niet alles in huis had met 1 banaan en 1 ger. appel en peer en 2 el slaolie. Smaakte ook heerlijk en vlgns mij ook goed voor de stoelgang!
    Volgende keer ga ik proberen met appel en rozijnen zonder banaan.

    Groetjes,
    Karin

  • Pauline
    16 november 2014 om 18:46

    Kan allebei. De snelkook is gewoon een gekneusde versie.

  • Judith
    16 november 2014 om 15:37

    Maakt het uit welke havermout ik gebruik: snelkook-soort waar je ook pap van maakt of de langkokende variant?

  • Nynke
    6 november 2014 om 16:05

    de kokosolie is mij betreft wel een toevoeging bovendien is het gezond

  • meta
    31 oktober 2014 om 13:43

    Hoi Wat een lekkere koekjes zeg. Ga ze zeker weer maken.
    Top
    Groedjes Meta

  • Pauline
    30 oktober 2014 om 21:15

    Ja dat klopt. Ze zijn een beetje chewy.

  • Monique
    30 oktober 2014 om 12:58

    Ik heb ze gisteren gemaakt. Met extra rozijnen en stukjes noot erin. Ze blijven bij mij vrij zacht. Is dat de bedoeling?

    Groetjes, Monique

  • Femmy
    25 oktober 2014 om 14:09

    Idd erg lekkerrrrrr! Maar weet iemand of en waar je cranberry's
    kunt krijgen die nie gezoet zijn. Bij voorbaat dank!

  • elizah
    12 oktober 2014 om 13:37

    De havermoutkoekjes kun je ook minder calorierijk maken door gewoon de kokosolie weg te laten, heeft geen toegevoegde waarde.. ik maak ze door 2 bananen en 1 appel in de hakmolen/blender fijn te maken en dan de rest er gewoon door te roeren. Je kunt er idd van alles bijdoen, gehakte noten, kaneel, blauwe bessen etc. heerliijk!

  • ina
    8 oktober 2014 om 12:07

    Hoi Pauline,
    Erg lekker deze koekjes en ze vullen zeker.
    Een prettige bijkomstigheid, het kost nauwelijks tijd.
    Even gemaakt voordat ik met de hoofdmaaltijd begon,
    waarvoor ik ook de oven nodig had.
    Dus geen verspilling van energie.

  • Inge
    1 oktober 2014 om 19:42

    Mmmm lekker Pauline! Heb ze met gojibessen en pompoenpitten gemaakt.

  • Anita
    24 september 2014 om 20:17

    Op hoeveel graden moet een elecktrische oven?

  • Pauline
    9 september 2014 om 23:01

    Yes!

  • Elisa
    9 september 2014 om 19:29

    Zijn dat gedroogde cranberries die je gebruikt? :)

  • Claudia
    6 september 2014 om 18:08

    Sorry, zie nu je berichtje

  • Claudia
    6 september 2014 om 18:07

    Hoi Pauline.

    Ik wil graag deze koekjes maken, maar ik kan nergens Kokosvet vinden. Hele supermarkt overhoop gehaald, wel kokosolie gezien, maar geen vet.
    Is kokosolie en vet hetzelfde? En zo niet, waar kan ik het vet kopen?

  • Pauline
    5 september 2014 om 23:00

    Ja dat is hetzelfde ;)

  • Claudia
    5 september 2014 om 21:26

    Hoi Pauline. Ik heb een vraag.
    Ik heb vanavond de hele supermarkt ondersteboven gehad, geen kokosvet. Kokosolie, geraspte kokos, kokoswater, kokoskoekies, maar geen vet.... Dus de vraag is: waar haal je dat? Of is het hetzelfde als kokosolie?

    Bedankt!

  • janke
    31 augustus 2014 om 11:59

    Hoi, heb gisteren de koekjes gebakken. De smaak is wel lekker, maar horen ze zo zacht te blijven? Of worden ze bij anderen wel krokant zoals bij een gewoon koekje? Ik heb er ook geraspte appel in gedaan. Misschien was het "deeg" te nat of te kort in de oven gedaan. ...

  • Pauline
    29 augustus 2014 om 22:07

    Yes! Ze horen een beetje chewy te zijn ;)

  • Lia
    29 augustus 2014 om 20:54

    hallo,

    ik heb ze ook net gemaakt maar ze zijn bij mij aan de binnenkant nog vrij zacht, is dat de bedoeling??? Smaak is heerlijk trouwens

  • Hanna
    15 augustus 2014 om 14:55

    Bedankt! Het is me ondertussen ook gelukt om het uit te rekenen met wat ik erin doe, en dan kom ik op 80 per koekje. Ze zijn ontzettend lekker, maar inderdaad teveel is teveel. Dus portie zelfbeheersing erbij serveren voor mij! Ik ga ze nu weer maken!

  • Wendy Cornelissen
    13 augustus 2014 om 19:26

    Ik heb de calorieën even per koekje uitgerekend. Bij 12 stuks kom je op 98,9 cal per koekje. 124 cal per banaan, amandelen 202,3 (578 per 100 gr), kokos 236 (590 per 100 gr), cranberries 4 (16 per 100 gr), havermout 363, kokosvet 133,6 (668 per 100 gr). Totaal van 1186,9/12. Ik ben benieuwd of het de "zonde" waard is:-). Hij is in ieder geval gezond. Groetjes, Wendy

  • Pauline
    12 augustus 2014 om 21:52

    Nee sorry ik ben geen diëtiste. Maar met alles waar je teveel van eet, geldt eigenlijk dat het niet goed is.

  • Hanna
    12 augustus 2014 om 11:46

    nog even een vraagje. Weet je ook wat de voedingswaarde is van de mix voor deze koekjes? en misschien de caloriewaarde? Ik heb ze vandaag gemaakt en ze zijn verschrikkelijk lekker. Het liefst eet ik ze achter elkaar op!

  • Hanna
    11 augustus 2014 om 20:26

    HEHE eindelijk een recept van havermoutkoekjes gevonden met ingredienten die ik standaard in huis heb en ook nog eens mag eten zonder ziek te worden. Geweldig!!!!
    Dankzij google dit recept gevonden. Fantastisch!!! ik ga ze morgen maken. heb er echt heel veel zin in.

  • mary kronenwett
    3 augustus 2014 om 15:18

    lekker!!!!!!! Nog meer hiervan

  • joachim
    1 augustus 2014 om 21:41

    Ik heb ze vandaag gemaakt
    Helemaal te gek!
    Super simpel en een zeer verantwoorde snack.
    ik heb er zelf nog wat lijnzaad, vijgen en bijenpollen aan toegevoegd.
    erg lekker.

    Grts

  • José
    31 juli 2014 om 10:30

    Ik koop het kokosvet en geraspte kokos bij Ekoplaza. Je kunt het ook kopen bij De Tuinen en de betere supermarkt. Verder is er de producten aan te schaffen via het internet.

  • Anita Hoenderboom
    30 juli 2014 om 10:36

    Ze zien er heerlijk uit. Ben sinds twee weken bezig met voedselzandloper. nog veel te leren. waar koop je de kokosvet en is het geraspte kokos die je gebruikt?

  • José
    21 juli 2014 om 11:02

    Héél erg bedankt voor je geweldig en eenvoudig recept.

    Ik heb 2 eetlepels magere kwark toegevoegd.

    De baktijd heb ik verdubbeld van 15 naar 30 minuten. Halverwege, na 15 minuten heb ik de koekjes omgedraaid. Vervolgens heb ik ze op een rooster af laten koelen. Het resultaat is: verrukkelijke, knapperige koekjes.

  • Lucas en Brechtje
    18 juli 2014 om 17:21

    Ze staan nu lekker te bakken in de oven. Wij hebben appel toegevoegd, ruikt heerlijk!!!! Ook goed voor relatietherapie ;) En lekker gezond. We hebben er zin in! Nomnomnom

  • Yvonne
    7 juli 2014 om 13:07

    Olijfolie gaat ook, zelfs virgin, proef je niets van. En net zo gezond als kokosolie.

  • mirandaspost
    28 mei 2014 om 19:52

    Ze staan in de oven :)

  • Pauline
    25 mei 2014 om 11:01

    Je kunt het weglaten hoor, is geen probleem.

  • Ingrid
    24 mei 2014 om 11:22

    Ziet er heerlijk uit! Kun je de amandelen eruit laten of moet je ze dan door iets anders vervangen? Ik ben allergisch voor noten...

  • Trudy
    12 mei 2014 om 18:33

    Ze zijn heerlijk! Ik heb wat rauwe cacao en stukjes rozijn toegevoegd en 2/3 van de havermout eerst gemalen. Voor herhaling vatbaar!

  • Pauline
    4 mei 2014 om 14:53

    Great idea, ga ik onthouden!

  • Jeannette
    4 mei 2014 om 11:25

    Wortel raspen en in de blender geeft ook een basis zonder bamaan. Onze koekjes staan nu in de oven ;-)

  • Pauline
    5 april 2014 om 14:41

    Dat klopt hoor, ze zijn eerder chewy

  • Linda
    5 april 2014 om 12:01

    Ik heb de koekjes gisteren gemaakt en vind ze erg lekker! Klopt het dat de koekjes vrij zacht zijn of heb ik ze gewoon te kort gebakken :-)?

  • Novella
    4 april 2014 om 13:59

    Ze liggen in de oven; ik ben benieuwd :) Bedankt voor het recept.
    Overigens is kokosolie het goedkoopst bij de Toko; ik betaal €3,20 voor een grote pot.

  • Hanneke
    4 april 2014 om 10:02

    Ik zag het bij de Jumbo liggen bij de kokosmelk

  • Amanda
    3 april 2014 om 20:54

    Net gemaakt, ze zijn heerlijk! Voor degenen die geen banaan kunnen of willen gebruiken: zou appelmoes een vervanger kunnen zijn?

  • ina bol
    3 april 2014 om 14:37

    leuk ga ik proberen

  • ina bol
    3 april 2014 om 14:34

    leuk ga het proberen

  • Pauline
    3 april 2014 om 12:07

    Zoveel als je wilt..

  • Marijke
    2 april 2014 om 18:58

    Hoeveel koekjes eet je per keer hiervan als ontbijt?
    Ze zien er heerlijk uit.

  • Marjolein Jaworski
    2 april 2014 om 13:02

    Mmmmhh ze zijn heerlijk!! Heb er zelf nog wat extra pure chocola door gedaan!! Voor herhaling vatbaar :)

  • Joke
    1 april 2014 om 10:42

    Misschien avocado? Dat zie ik vaak als vervanger van boter voorbij komen... Dus misschien kan je dat ook als vervanger voor de banaan gebruiken, want ik vermoed dat die er vooral inzit om het geheel te doen plakken.

  • Pauline
    31 maart 2014 om 19:47

    In dit recept niet helaas.

  • Emma
    31 maart 2014 om 18:30

    Tegenwoordig ook bij de Albert Heijn!

  • Anja
    31 maart 2014 om 17:32

    Is er ook een vervanging voor banaan? Ik ben allergisch voor bananen.

  • Maxime
    31 maart 2014 om 15:55

    Oké, bedankt! Ik ga het gelijk even uitproberen :)

  • Belinda
    30 maart 2014 om 21:21

    Heb ze al eens eerder gemaakt, maar ga ze morgen weer maken om de komende week weer wat suikervrij te snoepen te hebben.

  • Pauline
    30 maart 2014 om 19:46

    Je kunt een scheutje zonnebloemolie toevoegen, maar je kunt het ook gerust weglaten.

  • MySimplySpecial
    30 maart 2014 om 18:22

    Dat vraag ik me inderdaad ook af! Alle andere ingrediënten heb ik wel in huis namelijk.

  • Maxime
    30 maart 2014 om 17:51

    Zou je ook iets anders kunnen gebruiken ipv kokosvet? Of kan je het gewoon weglaten?

  • Joli
    30 maart 2014 om 16:25

    Heerlijk! Ik ben gek op havermoutkoekjes!

  • Pauline
    30 maart 2014 om 13:42

    In de biowinkel of bij Marqt

  • Pauline
    30 maart 2014 om 13:42

    Haha leuk :)

  • Marjolein
    30 maart 2014 om 13:32

    Heel makkelijk, ik maak ook altijd havermoutkoekjes met banaan, havermout en vulling waar ik zin in heb, maar dan zonder kokosvet. Ideaal tussendoortje!

  • Nienke
    30 maart 2014 om 13:12

    Kokosvet koop je in de natuurwinkel of bij drogisterij Erica.

  • Susanne
    30 maart 2014 om 09:56

    Ik las 'zonder suiker' en ik moest zeker weten kijken! Ik ga ze denk ik wel proberen, heb nog een te rijpe banaan liggen! Hopen dat ze niet té veel naar banaan smaken. Ze zien er overheerlijk uit, yum!

  • Manon
    30 maart 2014 om 09:49

    Wat een schattige koekjes haha. Ze lijken me ook heel erg lekker!

  • Maaike
    30 maart 2014 om 09:44

    Jeej, wat leuk! :) Dank je wel! :)

    Ik kreeg vroeger ook altijd een kopje thee met een biscuitje als ik uit school kwam, na een flink stuk fietsen... En nu zijn er de havermoutkoekjes... Haha! Heerlijk!

  • debby
    30 maart 2014 om 08:38

    Waar kan je kokosvet kopen?

  • Dita
    30 maart 2014 om 08:29

    Oh lekker, dit ga ik zo maken. Iknheb alles in huis

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.