Video: Kooktip Granaatappel pellen

Video: Kooktip Granaatappel pellen

Ik vind het een juweeltje. De granaatappel is een prachtige vrucht om te zien. Hij zit barstensvol rode zaadjes die lekker fris en fruitig zijn. Heerlijk in de couscous, om een salade mee op te peppen of in over schaaltje yoghurt. Ik koop ze vaak bij De Turk, daar zijn ze het hele jaar verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

Hoe pel je een granaatappel? Dat gaat vaak niet zonder slag of stoot. Jamie O. gaf ooit de tip om los te gaan met een pollepel op de achterkant van deze mooie vrucht. Bij mij resulteerde dat in een rood stippenparadijs in mijn keuken en op mijn kleding.

Ik heb zelf een makkelijkere manier om de zaadjes uit de granaatappel te verwijderen. In deze video laat ik je zien hoe je een granaatappel kunt pellen, zonder spetters en spatters.

Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in