Menu

My life in Pictures Januari

Even een berichtje voor mijn Facebook volgers. Facebook heeft onlangs de instellingen aangepast, omdat ze willen dat men gaat betalen om Facebook updates te verspreiden onder alle volgers van een pagina. De updates worden niet meer vanzelfsprekend getoond in je Timeline.

Wil je niet missen van Uit Paulines Keuken?
Ga dan met je muis over de “Vind-ik-leuk” knop rechtsboven op de Uit Paulines Keuken FB pagina. Hieronder verschijnt een “drop-down” menu, waar je “meldingen ontvangen” of “get notifications” aanvinkt.

Ik vind januari altijd extreem saai, na de leuke en gezellige December maand. Het grote voordeel van dit jaar is dat het maar geen winter wordt en dat vind ik echt helemaal prima. Want hoewel sneeuw er natuurlijk prachtig uit ziet, is het alleen maar onhandig. Van mij mag de lente wel beginnen. Toch was het ondanks de saaiheid ook een hele leuke maand, maar dat heeft vooral met ons nieuwe huis te maken. Kijk je mee?

Photo 01-01-14 13 33 07

Jeej op 1 januari kregen we de sleutel van ons nieuwe huis. We hebben een nieuwbouw woning gekocht, dus er moet volop geklust worden. De badkamer is bijna af en alle muren op de boven verdieping zijn ook gedaan. Zo leuk om te zien dat het stapje voor stapje, steeds mooier wordt.

Photo 18-01-14 20 21 34

Ik hou van etentjes met vrienden. Vriendinnetje M. had heerlijk en gezond gekookt. Dit nagerechtje van gepocheerde peren met gorgonzola laat maar weer eens zien dat gezond eten heel lekker en gevarieerd kan zijn.

Photo 19-01-14 15 03 14

Kluskleren aan! Omdat het nieuwbouw is, hoef ik gelukkig zelf niet veel te klussen. Alleen het wandje van mijn kantoor krijgt een kleurtje en dat ga ik zelf doen. In dezelfde kleuer als mijn website. Zo fijn dat ik straks mijn eigen kantoor heb, een hele kamer voor mij alleen. Waar ik al mijn spullen kan laten slingeren, ik kan niet wachten. Ik werk nu aan de eettafel en dat is soms wel eens onhandig.

Photo 18-01-14 10 27 41

Zo lief, ik kreeg een ontbijtje op bed van de Mr. Maurits is niet zo van het eten maken, hij vindt een kom havermout maken al te veel moeite. Dus daarom vind ik het extra lief dat hij hier op een zaterdag mee aan kwam zetten. Lekkere broodjes van de bakker, een eitje, vers geperste jus d’orange, I love you!

Photo 16-01-14 19 38 57Met 2 vriendinnen ging ik pizza eten bij de Pizzabakkers. Ik denk toch dat Pizza mijn lievelings eten is. Ik kies altijd dezelfde pizza met Parmaham en rucola, die vind ik gewoon het aller lekkerste.

Photo 11-01-14 14 25 08

Het leuke van een nieuw huis is dat er ook volop geshopt mag worden. En dat doe ik het liefst bij Loods 5, ze hebben daar echt te gekke spullen. Ik at er meteen even een panini met ham en kaas.

Photo 10-01-14 14 56 28

Ik wilde in januari weer beginnen met suikervrij eten en tot nu toe gaat het mij goed af. Ik maakte deze appelstrüdel, maar dan zonder suiker. Ik vind het stiekem net zo lekker.

Photo 24-01-14 19 33 21

Dat suikervrije eten ging mis, toen ik de Food we Love Box vol guilty pleasures ontving. Ik ontdekte dat de Amsterdamse Koggetjes nog lekkerder zijn met salted karamel er tussen.

DSC_0067

Oh en ik ging ook nog uit eten bij Mercat in Amsterdam en ook dit toetje van Wentelteefjes met ijs kon ik niet weerstaan.

Photo 30-01-14 15 19 47

De weekenden staan vooral in het teken van het nieuwe huis, klusjes doen, kasten uitzoeken en inspiratie op doen. Hier ben ik onderweg naar IKEA om alvast wat spullen uit te zoeken voor mijn kantoor.

Photo 31-01-14 00 04 12

En een betere afsluiting van de maand, kon ik mijzelf niet wensen. Ik was uitgenodigd om te komen eten bij FG Food Labs, het nieuwe concept van Francois Geurds. Precies rond middernacht kregen we het laatste toetje, wat een belevenis. Binnenkort lees je er alles over mijn blog.

Nog 1 maandje aan de slag en dan gaan we verhuizen. Ik heb er zoveel zin in.

Kijk voor meer foto’s op mijn Instagram account @uitpaulineskeuken

Hoe was jullie maand?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

14 reacties

 • Karen
  5 februari 2014 om 15:57

  Bedankt :)

 • Pauline
  5 februari 2014 om 11:58

  Jaa die heb ik http://uitpaulineskeuken.nl/2011/10/pizza-prosciutto.html

 • Karen
  5 februari 2014 om 11:43

  Hey Pauline,

  Pizza Parma met rucola en parmezaanse kaas is ook mijn favoriet :)
  Maak je die soms zelf? Ik heb al verschillende recepten gebruikt voor pizzadeeg en heb nu de perfecte gevonden :)
  Heb jij daar een recept voor?

  Succes op tv!

  Karen

 • Pauline
  2 februari 2014 om 13:55

  Dank jullie wel, volgende maand weer een update van ons huis ;)

 • Pauline
  2 februari 2014 om 13:54

  Dank je wel :)

 • Loes
  2 februari 2014 om 07:33

  Leuk zo even een kijkje in je leven. Veel succes met klussen in jullie nieuwe huis en veel plezier ook met inrichten. Fijne zondag!

 • Anouk
  1 februari 2014 om 19:12

  Super leuk en succes met jullie huis!

 • MySimplySpecial
  1 februari 2014 om 10:39

  Leuke foto's! Ik vind Loods 5 ook echt een heerlijke winkel!

 • Pauline
  1 februari 2014 om 10:25

  Dank je wel ;)

 • Petra
  1 februari 2014 om 09:38

  Leuk om dit allemaal te lezen en zie weer van die lekker dingen staan hier...jammie...
  Succes met het verbouwen van jullie nieuwe woning...groetjes Petra

 • Susanne
  1 februari 2014 om 09:24

  Als eerst veel succes en plezier in jullie nieuwe huis! Ik ging deze zomer op kamers en al hoewel het maar één kamer is vond ik het super leuk om het te verven en helemaal in te richten.
  En een hoop lekkere food foto's! Ik deel je mening over pizza's, hmmmmm!

 • Charlotte
  1 februari 2014 om 09:05

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! Ik wil ook nog steeds een keer bij de Pizzabakkers langsgaan, ik hoor dat de pizza er zo lekker is! Moet er nu toch maar een keer van komen ;-)

 • Dita
  1 februari 2014 om 08:49

  Succes in jullie nieuwe huis!

 • Malou
  1 februari 2014 om 08:44

  Heerlijke foto's en wat fijn dat het verbouwen zo goed gaat! Ben benieuwd naar de spullen die je hebt gekocht bij Loods 5, ik heb daar ook een heleboel vandaan!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.