Menu

Guilt free Chocolademuffins | No Sugar

Ik wist niet dat gezond, zo lekker kon zijn. Want echt waar, lieve dames deze chocolademuffins gaan niet op je dijen zitten. De muffins zijn gemaakt van amandelmeel, dus tarwevrij en glutenvrij en daarnaast zit er ook geen suiker in. En dat proef je niet want de zoetheid komt van de bananen en de dadels die er in gaan.

Ik probeer steeds vaker gezonde zoetigheden uit omdat ik merk dat ik wel degelijk zin heb in een lekkere muffin af en toe. Door op deze manier te cheaten houdt ik mijn 80/20 principe heel goed vol. 80% gezond en 20% genieten, al vind ik het met zoveel lekkere healthy treats eigenlijk 100% genieten. Want zeg nou zelf, een chocolademuffin eten is echt geen straf.

glutenvrije chocolademuffins

Ingrediënten voor 12 st.
150 gr amandelmeel
2 bananen
3 grote Medjool dadels (60 gr)
2 eieren
100 ml (soja) melk
30 gr cacao
50 gr pure chocolade
2 tl bakpoeder
30 ml zonnebloemolie
Snuf zout

Materialen
Muffinvorm
12 muffin papiertjes

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Pureer de bananen en de dadels glad met een staafmixer.

Klop met een garde één voor één de eieren door het beslag.

Voeg het amandelmeel, het bakpoeder, de cacao toe en een snuf zout toe.

Voeg nu de melk en de zonnebloemolie toe en meng er een glad beslag van.

Hak de chocolade in stukken en voeg dit bij het beslag.

chocolademuffins

Verdeel het beslag over de 12 muffinvormpjes.

Bak de chocolademuffins in ongeveer 30 tot 35 minuten af in een voorverwarmde oven.

De muffins zijn klaar als een satéprikker er schoon en droog uit komt.

Je kunt de chocolademuffins, luchtdicht ongeveer 4 dagen bewaren.

suikervrije chocolademuffins

Dit recept is Voedselzandloper proof. 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

106 reacties

  • Anne
    29 oktober 2019 om 13:58

    Hoi Pauline, Kan ik de (soja)melk ook vervangen door kokos of amandelmelk? Dank alvast! Groetjes, Anne

  • Rowan
    4 april 2019 om 15:43

    Hoi Pauline, ik ben vanaf maandag gezond aan het eten omdat ik voor de zomer graag een paar kilo kwijt wil, maar ik ben gewoon zo gek op lekkere tussendoortjes en dat is dan ook altijd mijn grootste valkuil. Met dit recept hebben ik en m'n vriend een lekkere snack voor 's avonds op de bank én een lekker tussendoortje om mee te nemen naar werk, zonder dat we ons schuldig hoeven te voelen. Ze zitten nu in de oven dus ik ben heel benieuwd hoe ze uiteindelijk smaken. :)

  • Coby van Gorp
    17 januari 2019 om 15:02

    heerlijke recepten

  • Cinderella
    27 augustus 2018 om 20:56

    Hoi Pauline, Weet je wat de voedingswaardrn zijn? Ik heb het in cake vorm gemaakt...nomnomnom! ?

  • Pauline
    24 juni 2018 om 19:24

    Daar wordt hij sowieso steviger van. Amandelmeel is vrij nat van structuur. Je kan ook de helft doen :)

  • Lara
    23 juni 2018 om 16:48

    Hoi Pauline, ze smaakte erg lekker alleen bleef er een gedeelte vastplakken aan de siliconen muffinvorm. Zou het helpen als ik 1/4 deel vervang voor een ander soort meel bijvoorbeeldhaver spelt of boekweit zodat hij iets steviger wordt? Ik hoor graag van je. Groetjes Lara

  • Pauline
    13 mei 2018 om 13:18

    Ik gebruik medjool dadels. Deze zijn wel gedroogd maar wel lekker dik. Die geconfijte dadels (dat zijn vaak die kleintjes) zijn minder geschikt.

  • Sanne Bovijn
    9 mei 2018 om 20:52

    Mmm, deze ga ik morgen uitproberen! Bedoel je met dadels steeds verse of kunnen dat ook gedroogde dadels zijn? En zo ja, moeten die gedroogde eerst in water? Bedankt!

  • Pauline
    7 februari 2018 om 13:00

    You make my day! Dankjewel :)

  • Gülay Sayin
    6 februari 2018 om 12:22

    Beste Pauline, dit is de eerste keer dat ik reageer op een recept van je. Ik ben grote fan van je website en maak regelmatig je zoete recepten. Nu ik weer in m'n low carbs fase zit en ik naar recepten Google'de, kwam ik toch ook op dit onderwerp op jouw website terecht. Ik heb deze muffins gemaakt (ok ok, toch een beetje afgeweken van je recept: melk vervangen door yoghurt, 1/4 deel van de amandelmeel vervangen door boekweitmeel en soda ipv bakpoeder, theelepel vanillepoeder erbij gedaan en door sommige muffins heb ik geraspte kokos gemengd) en oh my god, deze muffins zijn qua geur en structuur de beste die ik ooit heb gemaakt. En ik heb er belachelijk veel gemaakt in mijn leven :) Met stip stijgt dit recept naar mijn top 3. Keep up the good work girl! ps Je amandel/pruimentaart is ook een favoriet. groetjes, Gülay

  • Jacqueline
    10 december 2017 om 15:48

    Heb ze net gemaakt. Ze smaken heerlijk!!

  • nella
    24 oktober 2017 om 10:13

    Ik heb brownies met het recept gebakken. Gaat prima! Heb er ook nog een paar gehakte vijgen in gedaan (die had ik nog liggen en ze moeten toch een keer op). Het kan allemaal. Top recept.

  • Luna
    2 oktober 2016 om 15:33

    Waarom noem je ze guilt free als er eieren in zitten? ;)
    Ze staan op dit moment in de oven. Ik ben benieuwd!

    Ik heb in plaats van cacao kokosrasp gebruikt.

  • Heleen
    31 oktober 2015 om 14:11

    Sorry, de eerste zin moet zijn: ik heb kokosolie gebruikt...

  • Heleen
    31 oktober 2015 om 13:32

    Kijken de kokosolie gebruikt en dat werkt prima.
    Ook heb ik chocolade met 85% cacao gebruikt maar ik vind t te bitter. Kwestie van smaak. Zou volgende keer ook minder cacao erin doen en iets zoeter maken met wat meer dadels en wat abrikozen.

  • Carlijn
    19 oktober 2015 om 19:24

    Goede vragen! Ben ook benieuwd naar de antwoorden op de laatste twee vragen... Hoop dat Pauline dit nog ziet! :)

  • mindy
    16 september 2015 om 09:08

    Ik zie bij jou mooi glad beslag , ik heb me precies aan de aanwijzingen gehouden maar bij mij is het beslag heel dik en stug, lijkt wel koekdeeg... tips?

  • Tessa
    15 september 2015 om 14:20

    Paar vraagjes:
    - Kun je de zonnebloemolie ook vervangen door milde olijfolie?
    - Kan het bakpoeder vervangen worden door backing soda? Zo ja, is het verstandig nog citroensap toe te voegen? En hoeveel dan?
    - Kan de pure chocolade vervangen worden door chocolade met een cacao gehalte van 85%

    Dankje! ;)

  • mascha
    23 augustus 2015 om 16:20

    wat zijn ze lekker!!

  • Sonja
    10 augustus 2015 om 21:31

    Zien er heerlijk ui. Aangezien ik sinds kort diabetes heb ben ik op zoek naar suikervrije gerechten. Dus deze geprobeerd te maken. Helaas niet goed geluk. Vond ook iets te veel naar banaan smaken. Maar ga het zeker nog een keer proberen.

  • Franca
    31 mei 2015 om 23:21

    Ze zijn heerlijk! Een poos geleden vond ik je recept, ik denk via Pinterest. Ik heb ze de eerste keer met speltmeel gemaakt, toen waren ze vrij droog. Tweede keer heb ik ze met amandelmeel gemaakt en ze zijn heeeerlijk! Bedankt!

  • Bianca
    26 mei 2015 om 21:49

    Wow, deze zijn echt lekker.

    Vanwege een notenallergie heb ik ze daarna gemaakt met havermeel ipv amandelbloesem en met olijfolie, omdat ik dat in huis had. Ze waren nog steeds erg lekker.

    De derde keer heb ik nog meer vervangen, de cacaopoeder heb ik vervangen door 5 gram speculaaskruiden en een beetje kaneel. En de chocola heb ik vervangen door een appel en een handje gedroogde cranberries en blueberries (van healthy people). Omdat ik nog maar 3 dadels had, heb ik deze tot 60 gram aangevuld met gedroogde abrikozen.

    Het is eigenlijk een heel ander recept geworden, maar nog steeds heel erg lekker! Wat mij betreft echt een aanrader en ik zal ze zeker vaker maken. Ik denk 2x in de week.... ;-)

  • Elke
    8 maart 2015 om 16:01

    OMG! Zo hemels en smeuïg! Ik had uit veiligheid het recept door 2 gedeeld omdat het de eerste keer was dat ik met dadels en bananen aan de slag ging maar volgende keer x3! :-)

  • Els
    25 februari 2015 om 12:50

    Kan je de muffins eventueel ook invriezen?

  • Daphne
    21 januari 2015 om 11:57

    Ik heb ze gister gemaakt en ze zijn super lekker! De eerste muffins die gezond zijn en ook daadwerkelijk echt lekker zijn, thanks!

  • Pauline
    19 januari 2015 om 17:33

    Ja dat kan altijd :)

  • romykimi
    19 januari 2015 om 13:18

    Ik mis iets zoetigs. Kan ik er wat agavesiroop nog door doen? Groetjes

  • Pauline
    10 januari 2015 om 17:26

    Oeh dat heb ik nog niet geprobeerd. Ik weet niet of dat goed gaat.

  • Femmy
    9 januari 2015 om 20:07

    Kun je er in plaats van muffins ook gewoon 1 geheel van maken in een taartvorm? Zo ja, moet je dan nog de overtijd of iets aanpassen?

  • Noor
    30 november 2014 om 20:17

    En quinoameel, boekweitmeel, havermeel? :)

  • Pauline
    30 november 2014 om 19:13

    Jeej! Speltbloem kan ook!

  • Noor
    30 november 2014 om 18:21

    Wow, ze waren super lekker! Iedereen in huis heeft er van gesmuld. Maar een vraagje: is er een alternatief voor amandelmeel?

    Ik hoor het heel graag!

  • Susan
    5 november 2014 om 22:24

    En hoe was het met kokosolie?

  • Martje
    3 november 2014 om 20:08

    Omdat ik zwangerschapssuiker had, vond ik op dit recept. De dag voordat ik ze wilde maken, werd mijn dochtertje geboren! Een hele vervelende reden waarvoor ik er niet aan toe kwam ;-) Inmiddels mag ik weer suiker eten, maar omdat ik alles in huis had heb ik de muffins toch gemaakt. En ze zijn heerlijk, echt een aanrader...ook wanneer je geen suikerarm dieet hoeft te volgen :-)

  • Pauline
    2 november 2014 om 16:06

    Natuurlijk en ik zou een minuut of 5 extra nemen.

  • Karlijn
    2 november 2014 om 01:18

    Hoi, een enorm late reactie. Maar ik vroeg me af, kan ik al het beslag ook in een brownievorm doen? Wordt dan de oventijd langer?
    Wil ze heel graag maken maar het geen muffinvorm:)

  • Montserrat @ GeenSteekjeLos
    28 oktober 2014 om 12:35

    Ik heb ze speciaal voor mijn lief gemaakt omdat hij een grote chocolade fan is. Ik deed het beslag voor de gelegenheid in siliconen hartjes vormpjes! De liefde van de man gaat tenslotte voor een groot deel door de maag ;-)

    En hij vind ze geweldig! (ik ook!)

  • Pauline
    14 oktober 2014 om 19:43

    Natuurlijk mag dat.

  • Gonnie
    14 oktober 2014 om 15:40

    Zien er lekker uit. Ga ze denk ik morgen maken. Mag olijfolie ook ipv zonnebloemolie?

  • Jessica
    26 september 2014 om 15:10

    Ze staan NU in de oven. Ben benieuwd. Morgen vieren we de verjaardag van ons zoontje (die zondag 5 wordt), dus de visite krijgt een gezonde traktatie

  • Pauline
    1 september 2014 om 20:08

    De enige suikervrije chocolade is die van Vivani of je gebruikt chocola gezoet met stevia.

  • Iris
    1 september 2014 om 17:45

    Hoi Pauline,

    Er gaat pure chocolade in dit recept, ik heb pure chocolade in huis (70% puur) maar daar zit suiker in. Kan ik deze gebruiken of heb jij het over andere pure chocolade in je recept?

    Groetjes Iris

  • Ester
    17 augustus 2014 om 17:36

    Ik heb ze zojuist gemaakt :). Omdat ik nog maar 1 ei had 1/4 cup soja yoghurt toegevoegd. Smaak is goed! Dus als je ze vegan wil maken zou je denk ik prima beide eieren kunnen vervangen door 1/2 cup (soja) yoghurt.

  • Pauline
    1 juli 2014 om 17:42

    Ja dat kan ook heel goed :)

  • Yummee
    1 juli 2014 om 14:17

    Lijkt me heerlijk!
    Kan je in plaats van amandelmeel ook speltmeel gebruiken? Dat heb ik namelijk op dit moment in de kast staan!

  • Marieke Buitenhuis
    24 april 2014 om 10:32

    Heerlijk! Ook met extra walnoten toegevoegd :-)

  • Pauline
    18 april 2014 om 12:32

    Paar daagjes, maar wedden dat ze vantevoren al op zijn.. Je kunt ze ook invriezen!

  • Pauline
    18 april 2014 om 12:27

    Ze horen wel te rijzen, maar niet zo extreem als de echte American Muffins

  • Jacqueline
    18 april 2014 om 11:29

    Hoi Pauline,
    Ze staan in de oven, heerlijk!
    Klopt het dat ze niet echt rijzen?
    Grtjs Jacq
    Ps net je blog ontdekt super leuk!

  • steffi
    17 april 2014 om 14:59

    zijn ze even houdbaar?

  • Judith
    11 april 2014 om 22:02

    Heerlijk recept!!
    Nog lekkerder met stukjes walnoot erdoor :)

  • Marieke
    3 april 2014 om 14:11

    Ze staan nu in de oven. Ik heb ipv dadels abrikozen gedaan en naast bakpoeder 1/2 theelepel baking soda en ipv melk karnemelk omdat baking soda iets zuurs nodig heeft om zijn werk te doen. Ook heb ik er rauwe cacao in gedaan en kokosolie ipv zonnebloemolie. Ben benieuwd!

  • Pauline
    1 april 2014 om 15:28

    Het zou kunnen dat je oven wat hoger van temperatuur is, ze horen namelijk niet droog te zijn.

  • Eva
    31 maart 2014 om 20:11

    Ze zijn heel lekker, alleen wel wat te droog. Komt dat omdat ik ze te lang heb gebakken? Of de volgende keer toch wat meer melk/olie erin doen? (heb me wel aan bovenstaande ingrediënten en baktijd gehouden)

  • Pauline
    31 maart 2014 om 19:50

    Je kunt ze gerust weglaten en eventueel een scheutje honing toevoegen voor wat extra zoetheid.

  • Angela
    31 maart 2014 om 10:12

    Ik heb een vraagje. Ik mag geen dadels of vijgen eten. Wat kan ik daarvoor in de plaats gebruiken?

  • Jacqueline
    27 maart 2014 om 17:22

    De muffins zijn heerlijk. Ik heb de cacao vervangen voor rauwe cacao en de zonnebloem voor kokosolie en de bakpoeder voor 1 theelepel baking soda. Heerlijk. Wat kan een mens toch gelukkig zijn met eten bereiden en er daarna van smullen.

  • Pauline
    26 maart 2014 om 12:57

    Ik zou 1 tl baking soda gebruiken, anders wordt het te zout en dat is iets minder yummy.

  • Pauline
    26 maart 2014 om 12:56

    Goede tip! Thanks :)

  • Jacqueline
    26 maart 2014 om 09:51

    Ik reageer wat laat. Sorry. Maar 1 kg. Medjoul dadels zijn bij Dirk (Digros)te koop voor 7 euro. Je kunt ze buiten de koelkast heel lang bewaren.

  • Jacqueline
    26 maart 2014 om 09:46

    Goedemorgen Paulien,

    In dit recept staat 2 tl. bakpoeder. Kan ik hiervoor ook 2 tl. bakingsoda gebruiken?

    Hartelijke groet,

    Jacqueline

  • Nienke
    24 maart 2014 om 09:13

    Ik ga weer aan de slag vandaag. Leuk voor de bento broodtrommel van mijn zoon. Het is ook een idee om er cacao nubs door te doen ipv se chocolade.

  • Renate
    17 maart 2014 om 22:49

    Als je de havermout even in de keukenmachine of blender doet, wordt het fijn en kan je het gebruiken als meel. :)

  • Pauline
    14 maart 2014 om 20:32

    Nee dat hoort niet, misschien iets minder vocht toevoegen de volgende keer.

  • Natasja
    14 maart 2014 om 15:12

    Ze zijn lekker alleen blijven ze vrij nat, dit heb ik bij mijn bananenbrood ook. Hoort dit? Heb ze al langer in de oven gelaten maar dit hielp niet .

  • mirella
    8 maart 2014 om 18:27

    Ik was de melk vergeten, maar ze zijn prima gelukt. Handje kokos nog door het beslag gedaan. Heerlijk!

  • Fleur
    27 februari 2014 om 18:59

    Heb ze vanmiddag gemaakt. Ze zijn super lekker en goed gelukt. Heb de dadels door honing vervangen

  • Pauline
    27 februari 2014 om 17:52

    Ik denk niet dat het goed gaat, ik denk dat de structuur te stevig wordt, maar ik heb zelf geen ervaring met sojameel.

  • Pauline
    27 februari 2014 om 17:48

    Geen idee. Maar het zijn 2 bananen op 12 muffins, dat betekent dat als je 1 muffin eet, je maar een heel klein stukje banaan binnen krijgt, maar dan moet je ze natuurlijk niet alle 12 achterelkaar opeten :)

  • katje
    27 februari 2014 om 09:34

    Enig idee hoeveel koolhydraten hierin zitten?
    Er zit weliswaar geen suiker in, maar volgens mij bevatten dadels en bananen toch wel wat koolhydraten...

  • Fenna
    26 februari 2014 om 16:46

    Ik heb perongeluk soja meel gekocht ipv amandelmeel, kan ik dat ook gebruiken?

  • Pauline
    26 februari 2014 om 13:02

    Als je een neutrale olijfolie gebruikt wel.

  • Naomi
    25 februari 2014 om 22:01

    Kan het ook met olijfolie ipv zonnebloemolie?

  • Pauline
    21 februari 2014 om 10:35

    Ja ik denk het wel, lijkt me lekker.

  • Suzanne
    21 februari 2014 om 10:06

    Hoi Pauline, ziet er heerlijk uit. Ik ga ze zo maken maar heb alleen geen zonnebloemolie in huis....Zou het ook met kokosolie gaan denk je? Groetjes van Suzanne

  • Inge
    19 februari 2014 om 16:14

    Hi Susanne,
    De AH verkoopt mooie grote medool dadels. Ze zitten in een plastic doosje en iedere dadel is apart met een wit papiertje er onder verpakt. In de koelkast blijven ze best lang goed.

  • Pauline
    18 februari 2014 om 13:15

    Lucky you, ik denk dat dat heel goed kan.

  • Renée
    18 februari 2014 om 11:45

    Hoi Pauline, ze staan in de oven! Kun je ze ook invriezen?? Groetjes Renée

  • Maura - YLT
    18 februari 2014 om 11:20

    Hier ben ik zo benieuwd naar! Echt leuk om zoiets als muffins - wat toch best ongezond oogt - dan op deze manier gezond te maken. Dan voel je je ook wat minder schuldig als je ze gelijk allemaal op eet haha ;) ik ga ook eens zoiets uitproberen!

  • Pauline
    17 februari 2014 om 14:37

    Je proeft het wel, maar mijn zusje die niet van banaan houdt, vond deze muffins wel erg lekker. Dus het is niet overheersend.

  • Pauline
    17 februari 2014 om 14:34

    Dat klopt inderdaad :)

  • Pauline
    17 februari 2014 om 14:34

    Je kunt het ook met speltbloem maken of van havermout, alleen wordt in dat laatste geval de structuur wel anders. De banaan kun je vervangen voor appelmoes.

  • Carla Remmink
    17 februari 2014 om 12:00

    Hallo Paulien,

    Ook ik ben allergisch voor noten en tarwebloem wil ik liever niet is er nog een andere optie. En man lief is allergisch voor banaan, lekker stel zijn wij toch, kan ik b.v. diksap gebruiken of een ei.

    Bij voorbaat dank voor je antwoord.

    Lieve groet Carla

  • Dewi
    17 februari 2014 om 09:48

    Ja, dat recept staat onder havermout-muffins.. Ze staan er oorspronkelijk op met banaan en blauwe bessen, maar als je de banaan vervangt voor 300 gr appelmoes (let op; wel zonder suiker, anders is het geen gezond tussendoortje meer) en er rozijnen en stukjes appel aan toevoegt, dan heb je een heerlijke gezonde appel-kaneelmuffin. Volgens mij was Puur van Hak een goede optie voor de appelmoes.

  • Margrietje01
    17 februari 2014 om 08:39

    Ik hou echt niet van chocolade. Heel a-typisch voor een vrouw; ik weet het.
    Is het beslag ook te gebruiken voor een appel-kaneelmuffin of zo?

  • Anoeska
    17 februari 2014 om 04:38

    Kijk dat is nog eens fijn, zonder schuldgevoel een muffin eten haha. Lijken me erg lekker!

  • Tedje
    16 februari 2014 om 19:13

    Hmmm ziet er heerlijk uit!

  • Rebecca
    16 februari 2014 om 19:09

    Zien er super lekker uit :) Smaak je de banaan? Ik hou namelijk helemaal niet van banaan :(\n\ngroetjes, rebecca\n

  • Pauline
    16 februari 2014 om 17:11

    Bij de Turk :)

  • Pauline
    16 februari 2014 om 17:10

    Je kunt gewoon tarwebloem gebruiken.

  • Pauline
    16 februari 2014 om 17:10

    Tarwebloem kan ook.

  • Pauline
    16 februari 2014 om 17:09

    Nee het is juist lekker dat er stukjes chocola in zitten.

  • Pauline
    16 februari 2014 om 17:08

    Ja dat kan, je kunt ook gewoon tarwebloem gebruiken.

  • Frederique
    16 februari 2014 om 15:44

    Ze zien er heerlijk uit, maar ik heb echt geen amandelmeel in huis vanwege een notenallergie. Kan je ook ander meel gebruiken, maar wel gebruik maken van de zoetigheid van de bananen en de dadels?

  • Paula
    16 februari 2014 om 13:39

    In lovechock zit ook (kokosbloesem)suiker


    Ik heb ze nu in de oven staan :-) met RAW cacaopoeder en kokosolie. Het ruikt nu al lekker!

  • Jolien
    16 februari 2014 om 12:05

    Bedenk wel dat in pure chocolade gewoon suiker zit!
    Dan moet je Lovechock oid nemen..

  • Julie
    16 februari 2014 om 11:35

    Moet je dan de chocolade niet smelten?

  • Anniek
    16 februari 2014 om 11:30

    Hmm, dit lijkt me zeker geen straf om te eten, het ziet er heerlijk uit en als ik naar de ingrediënten kijk, geloof ik zeker dat deze muffins superlekker zijn, en tegelijk gezond! Leuk om eens te proberen, ik ben echt benieuwd! Mijn eigen favoriete tussendoortje is een zelfgemaakte mueslireep zónder suiker, boter en andere rotzooi, super gezond en ook héél erg lekker! (vandaag recept op mijn blog:))

  • Joyce
    16 februari 2014 om 09:46

    Dit moet ik zeker binnenkort eens uit gaan proberen!

  • Daphne
    16 februari 2014 om 09:43

    Lekker! Kan het ook met tarwemeel of havermoutmeel? Ik heb op dit moment geen amandelmeel maar wil ze meteen maken! ;)

  • Ellen
    16 februari 2014 om 09:42

    Klinkt super! Alleen jammer dat er in de gezondere gebakjes altijd noten verwerkt zitten en hier is er eentje die allergisch is voor noten en vis. Enig idee waardoor ik het kan vervangen?

    Groetjes,
    Ellen

  • Dita
    16 februari 2014 om 09:01

    Dit lijkt me heerlijk!

  • Susanne
    16 februari 2014 om 08:55

    Hmmm, klinkt echt heel lekker! Waar haal je die dadels?! Ik ben nu ook steeds meer bezig met gezonder bakken. Leuk om te experimenteren! Waar haal je die dadels?!

  • MySimplySpecial
    16 februari 2014 om 08:55

    Goed idee!

  • Nicole
    16 februari 2014 om 08:26

    Ze lijken me heerlijk, snel maken dus !

  • Mirjam
    16 februari 2014 om 08:11

    Hmmmm!! Ga ik volgende week proberen! Dank voor het recept!

Reactie plaatsen