Menu

My life in Pictures November

Het begint een beetje eentonig te worden, maar wauw wat was November weer een toffe maand. 2013 was echt mijn jaar in alle opzichten en ik word daar altijd een beetje bang van. Dat klinkt heel gek en ook heel bijgelovig, maar ik denk altijd dat na zo’n leuk en goed jaar er iets naars gaat gebeuren. Ik moet wel zeggen dat ik mijn portie geen geluk ook wel heb gehad, dus misschien is dit wel de beloning van de minder goede jaren. Zo kan je het ook zien natuurlijk.

En mijn blog bestond natuurlijk 3 jaar en dat heb ik uitgebreid gevierd met jullie. Super leuk dat jullie massaal meegedaan hebben aan alle winacties. Je kunt nog t/m 4 december aan alle winacties meedoen. Op Sinterklaas dag krijgen allle winnaars persoonlijk bericht. Ik heb altijd al eens voor Sinterklaas willen spelen en nu is mijn kans. 🙂

November was fantastisch, met heel leuk privé nieuws, nee geen baby en ook met mijn blog ging het super goed. Kijken jullie mee?

delicious magazine
Begin November was ik door mijn favo food magazine Delicious uitgenodigd voor een Fair trade dag. Samen met mijn blog vriendinnetje Brenda van Brenda kookt, ben ik hier gevulde speculaas aan het maken. Heb je het gemist, hier kan je mijn video verslag terug zien.

Fort festijn
Femke en Eddy van HĂ©Ă©Ă©rlijk organiseerden voor de 2e keer op rij het Fort Festijn in Haarlem. Een super leuk en knus event met veel leuke spullen, veel leuke mensen en lekker koffie en taartjes.

vinnies deli
Ik ging gezellig ontbijten en koffie drinken met Culy’s Monique bij haar favo hotspot Vinnies. En Monique had gelijk, ze hebben daar de lekkerste granola ooit.

Photo 23-11-13 17 32 45
En dan nu het leuke privé nieuws Maurits en ik gaan verhuizen, we blijven in Haarlem maar gaan nu echt naar een grote mensen huis, met tuin (hallo moestuin). Het is een nieuwbouw huis, dus ik mag de keuken helemaal zelf ontwerpen en uitzoeken. Dit pakket met borrelhapjes wat ik van AH krijg, was dus heel goed getimed.

Photo 17-11-13 20 28 15
Maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik ons fijne appartementje wel ga missen. Het is een heel fijn plekjes. Interesse of gewoon nieuwsgierig hoe ik nu woon, hier vind je het huis op Funda. (Fotografie Tibi Foto)croquemboucheOh yes, het is bijna kerst. Ik ben achter de schermen al een tijdje bezig met hele lekkere en leuke kerst recepten en deze croquembouche is er Ă©Ă©n van. Uiteraard komt de complete how to op mijn site.


libelle
Maandag was ik de hele middag bij Libelle voor een shoot en een interview. Ik ben gevraagd als panellid voor het Libelle Nieuwscafé. Volgend jaar komt deze bijlage 8 x bij de Libelle en hierin geef ik mijn mening over verschillende onderwerpen. Fotograaf Ronald de Boer was erg leuk en relaxed.

Photo 25-11-13 15 22 28
De visagie en haar is gedaan door Ingrid Burger van Color Crew. Wauw ik wil elke dag wel zulk beachy haar. Heb thuis nog snel even een selfie gemaakt.

college hotelEn toen was er nog de uitreiking van de Viva 400 award. Wat een bijzondere avond, heel veel sterke vrouwen bij elkaar. De uitreiking werd gehouden in het College Hotel waar we een walking dinner met 7 gangen kregen. Ik heb niet alles gegeten, maar wat ik heb gehad was heerlijk. Helaas niet gewonnen, maar wel een hele ervaring rijker.

Zoals je ziet weer een hele bijzondere maand. En daarbij nog heel veel jubel momentjes. Mijn boek gaat erg goed, de 5e druk is al uit, ik had mijn blogverjaardag en jullie reageerden massaal op de winacties, super leuk! De komende maand wordt leuk, met veel feestelijke recepten en inspiratie. Geniet er van!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

25 reacties

 • Anoeska
  4 december 2013 om 23:38

  Wat een super leuke foto's!

 • Pauline
  4 december 2013 om 22:24

  Leuk om te horen, thanks!

 • marjolein
  4 december 2013 om 21:07

  Wat een vrolijkheid :D Ik vind je appartementje echt tof ingericht by the way!

 • Noortje van Dijk
  4 december 2013 om 17:48

  oh wauw je appartement nu is inderdaad al zo mooi! maar yay voor een moestuin! á la Jamie hihi. Ik hou de Libelle goed in de gaten (eigenlijk mijn moeders tijdschrift maar ik lees het stiekem veel meer dan dat zij doet hihi)

 • Nicky
  2 december 2013 om 22:51

  Wat een geweldige maand heb je achter de rug! Heel leuk om alle foto's te zien!
  Tof dat je zelf de keuken voor je nieuwe huisje kan uitzoeken (ik zou dat wel heel moeilijk vinden denk ik haha!)

 • Pauline
  2 december 2013 om 21:01

  Dank je wel

 • Pauline
  2 december 2013 om 21:00

  Haha ja he? ;)

 • Pauline
  2 december 2013 om 21:00

  Ah lief, thanks Marije ;)

 • Pauline
  2 december 2013 om 20:58

  Haha en ik naar die van jou ;)

 • Dita
  2 december 2013 om 18:23

  Leuke foto's en wat leuk een nieuw huis!

 • Maura - YLT
  2 december 2013 om 17:36

  Klinkt als een geweldige maand! Zo leuk dat je gaat verhuizen. Snap dat je je oude appartementje gaat missen. Maar kun je wel een mooie keuken uitzoeken ;) en doe mij maar zo'n soesje haha! Ben benieuwd naar je kerstrecepten.

 • Pauline
  2 december 2013 om 16:44

  Ah wat lief zijn jullie! :)

 • Farah
  2 december 2013 om 16:30

  Fijne maand heb je weer achter de rug!

  Jullie appartement ziet er heel leuk uit. Denk dat het dus met dat huisje helemaal goed komt ;). En super dat je een eigen moestuintje kan beginnen.

 • Marije
  2 december 2013 om 12:47

  Pien, super trots op je!
  Wat een mooie vooruitzichten, geniet van deze super momenten meid

 • Kim
  2 december 2013 om 12:24

  Gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe huis! Jullie huidige huis is al zo Pinterestwaardig (en suite deuren met een boekenkast eromheen? *fans herself*) dus jullie volgende huis zal prachtig worden.

 • Karen
  2 december 2013 om 11:40

  Hai Pauline,

  Zag in Foodies magazine ook al de croquembouche staan en die staat op mijn lijstje. Ziet er wel niet zo simpel uit, dus ik kijk al uit naar je uitleg in gewone mensentaal :)

 • Simone
  2 december 2013 om 11:37

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!

 • FashionSportbeauty Vrouwenblog
  2 december 2013 om 11:04

  Leuke foto's

 • Daphne
  2 december 2013 om 10:54

  Wauw, dat appartement waar je nu woont is ook super zeg! Daar kan ik met mijn studentenbudgetje alleen maar van dromen op dit moment!

 • Brenda
  2 december 2013 om 10:24

  Wat een heerlijke maand Pauline. Je hebt alles dubbel en dwars verdiend. En als kers op de taart ook nog eens verhuizen naar een grote mensen huis. In je nieuwe keuken zullen vast weer heerlijke gerechten worden klaargemaakt.
  Op naar een nieuwe topmaand!

 • MySimplySpecial
  2 december 2013 om 09:30

  Wat een leuke foto's!

 • Roxanne
  2 december 2013 om 08:54

  Leuk dat je gaat verhuizen zeg!!! Ik heb onlangs ook een nieuwe keuken gekregen en echt waar, een Quooker is een aanrader!!! Als het mogelijk is, dan zou ik daar zeker weten voor kiezen!

 • Sylvia
  2 december 2013 om 08:26

  Jullie huidige appartement is inderdaad erg mooi, maar helaas heb ik geen toekomstplannen in Haarlem ;) Haha, bij die croquembouche moet ik altijd aan Masterchef Australia denken ;) En wat leuk dat je als panellid aan de slag mag!

 • Sabine
  2 december 2013 om 08:09

  Wat een heerlijk jaar is 2013 geweest he Pau? En wat een fijne maand heb je achter de rug gehad, dubbel en dwars verdiend hoor. Je moet er maar gewoon vanuitgaan dat dit je verdiensten zijn na rottige tijden, 2014 wordt ook vast een knaller!

  In januari gauw eens met zijn drietjes bijkletsen :)

 • Denise | TLT
  2 december 2013 om 08:03

  Wat een fijne maand, het is je zo gegund! Als jullie nieuwe huis (en keuken!) helemaal af is, kom ik graag eens met je koken:)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.