Menu
Photo-15-11-13-10-41-30-710x380.jpg

My life in Pictures November

Het begint een beetje eentonig te worden, maar wauw wat was November weer een toffe maand. 2013 was echt mijn jaar in alle opzichten en ik word daar altijd een beetje bang van. Dat klinkt heel gek en ook heel bijgelovig, maar ik denk altijd dat na zo’n leuk en goed jaar er iets naars gaat gebeuren. Ik moet wel zeggen dat ik mijn portie geen geluk ook wel heb gehad, dus misschien is dit wel de beloning van de minder goede jaren. Zo kan je het ook zien natuurlijk.

En mijn blog bestond natuurlijk 3 jaar en dat heb ik uitgebreid gevierd met jullie. Super leuk dat jullie massaal meegedaan hebben aan alle winacties. Je kunt nog t/m 4 december aan alle winacties meedoen. Op Sinterklaas dag krijgen allle winnaars persoonlijk bericht. Ik heb altijd al eens voor Sinterklaas willen spelen en nu is mijn kans. 🙂

November was fantastisch, met heel leuk privé nieuws, nee geen baby en ook met mijn blog ging het super goed. Kijken jullie mee?

delicious magazine
Begin November was ik door mijn favo food magazine Delicious uitgenodigd voor een Fair trade dag. Samen met mijn blog vriendinnetje Brenda van Brenda kookt, ben ik hier gevulde speculaas aan het maken. Heb je het gemist, hier kan je mijn video verslag terug zien.

Fort festijn
Femke en Eddy van HĂ©Ă©Ă©rlijk organiseerden voor de 2e keer op rij het Fort Festijn in Haarlem. Een super leuk en knus event met veel leuke spullen, veel leuke mensen en lekker koffie en taartjes.

vinnies deli
Ik ging gezellig ontbijten en koffie drinken met Culy’s Monique bij haar favo hotspot Vinnies. En Monique had gelijk, ze hebben daar de lekkerste granola ooit.

Photo 23-11-13 17 32 45
En dan nu het leuke privé nieuws Maurits en ik gaan verhuizen, we blijven in Haarlem maar gaan nu echt naar een grote mensen huis, met tuin (hallo moestuin). Het is een nieuwbouw huis, dus ik mag de keuken helemaal zelf ontwerpen en uitzoeken. Dit pakket met borrelhapjes wat ik van AH krijg, was dus heel goed getimed.

Photo 17-11-13 20 28 15
Maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik ons fijne appartementje wel ga missen. Het is een heel fijn plekjes. Interesse of gewoon nieuwsgierig hoe ik nu woon, hier vind je het huis op Funda. (Fotografie Tibi Foto)croquemboucheOh yes, het is bijna kerst. Ik ben achter de schermen al een tijdje bezig met hele lekkere en leuke kerst recepten en deze croquembouche is er Ă©Ă©n van. Uiteraard komt de complete how to op mijn site.


libelle
Maandag was ik de hele middag bij Libelle voor een shoot en een interview. Ik ben gevraagd als panellid voor het Libelle Nieuwscafé. Volgend jaar komt deze bijlage 8 x bij de Libelle en hierin geef ik mijn mening over verschillende onderwerpen. Fotograaf Ronald de Boer was erg leuk en relaxed.

Photo 25-11-13 15 22 28
De visagie en haar is gedaan door Ingrid Burger van Color Crew. Wauw ik wil elke dag wel zulk beachy haar. Heb thuis nog snel even een selfie gemaakt.

college hotelEn toen was er nog de uitreiking van de Viva 400 award. Wat een bijzondere avond, heel veel sterke vrouwen bij elkaar. De uitreiking werd gehouden in het College Hotel waar we een walking dinner met 7 gangen kregen. Ik heb niet alles gegeten, maar wat ik heb gehad was heerlijk. Helaas niet gewonnen, maar wel een hele ervaring rijker.

Zoals je ziet weer een hele bijzondere maand. En daarbij nog heel veel jubel momentjes. Mijn boek gaat erg goed, de 5e druk is al uit, ik had mijn blogverjaardag en jullie reageerden massaal op de winacties, super leuk! De komende maand wordt leuk, met veel feestelijke recepten en inspiratie. Geniet er van!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan