Menu

Het Voedselzandloper Kookboek + Winactie

Hoera! Het Voedselzandloper Kookboek ligt in de winkels. Ik heb deze zomer, terwijl het buiten warm en zonnig was, gekookt alsof mijn leven er van af hing. Meer dan 100 recepten heb ik ontwikkeld, getest en gefotografeerd en het resultaat mag er zijn.

Het Voedselzandloper Kookboek

Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Volgens de Voedselzandloper theorie kan je suiker, zuivel en tarwe beter laten staan. Wat je wel mag eten, kan je terug lezen in dit artikel.

voedselzandloper recepten

voedselzandloper recepten

Ik ben begin zomer benaderd of ik samen met Kris het kookboek wilde maken en heb daar volmondig Ja op geantwoord. Ik ben bekend met het volgen van zuivelvrije, suikervrije en ook tarwe vrije diëten en vond het een grote uitdaging om leuke, lekkere, maar vooral ook toegankelijke recepten te ontwikkelen. Met het boek wil ik je vooral inspireren dat gezond eten niet saai hoeft te zijn.

Het Voedselzandloper Kookboek Het Voedselzandloper Kookboek

De recepten in Het Voedselzandloper Kookboek zijn verdeeld in verschillende hoofdstukken dat begint met ontbijt recepten, waarin havermout niet mag ontbreken. Dan volgt er een hoofdstuk Lunch, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Nagerechten, Tussendoortjes, Drankjes, Dips en Smaakmakers. Kortom het is een boek geworden voor ieder moment van de dag en voor elke dag van de week.

Het Voedselzandloper Kookboek Het Voedselzandloper Kookboek

Kris schreef daarbij weetjes en achtergrond informatie en zodoende is het een mooi geheel geworden. De vormgeving, gedaan door Diewertje van Wering is echt prachtig en ik vind het helemaal bij mijn blog passen. De leuke illustraties maken het boek helemaal af.

De voedselzandloper

Winnen?
Omdat ik zo blij ben met het boek verloot ik 3 gesigneerde exemplaren. Wil jij kans maken op één van de 3 exemplaren van Het Voedselzandloper Kookboek?

 • Laat een reactie achter in de comments.
 • Deel dit bericht op Facebook of Twitter voor een extra winkans

De winactie loopt t/m 18 oktober en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Titel
Het Voedselzandloper Kookboek

Auteur
Pauline Weuring & Kris Verburgh

Uitgeverij
Promotheus | Bert Bakker

Bestellen
Prijs € 19,95
bij Bol.com.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

312 reacties

 • Pauline
  24 oktober 2013 om 11:08

  Wat lief Dineke, dank je wel. De winactie was alleen al verlopen ;)

 • Dineke van der Wal
  23 oktober 2013 om 16:45

  Hoi Pauline, ik vind het allemaal zo geweldig voor je en heb al van Miranda gehoord dat er erg lekkere recepten in staan. Ik ben anders zeker van plan hem aan te schaffen, maar krijgen is natuurlijk ook leuk.
  Groetjes en succes verder,
  Dineke

 • Jaap
  21 oktober 2013 om 12:58

  Ben te dik voel me lusteloos en pas 52 !!! Denk echt dat ut aan het voedsel ligt maar ben niet sterk genoeg om dit om te keren. Heb de voedselzandloper zterdag gekocht en met je kookboek zou dit echt een grote opstap zijn

 • Bianca
  19 oktober 2013 om 13:48

  Lijkt me een geweldig boek! Zou m'n boeken van Amber Albarda goed aanvullen!

 • Saskia
  19 oktober 2013 om 10:21

  Lijkt me een super boek. In mijn ogen is gezond inderdaad vaak een beetje saai en smakeloos. Hopelijk kan jij het tegendeel bewijzen!

 • Emma Vroegop
  19 oktober 2013 om 10:04

  Ik heb de Voedselzandloper in één adem uitgelezen. Wat een geweldig goed boek zeg! Ik studeer voeding & diëtetiek en ik vind het dan ook super interessant hoe ons eetpatroon wordt 'bepaald' door in de cultuur waarin we leven, zonder dat er daadwerkelijk stil wordt gestaan wat nou echt goed voor ons is. Boeken als de Voedselzandloper zorgen ervoor dat de ogen van steeds meer mensen worden geopend en daardoor wordt er steeds beter en bewuster met voeding omgegaan! Geweldig dus. Net zo geweldig is dat voeding steeds vaker als medicijn wordt gezien. Preventie d.m.v. voeding is zo'n goede en gezonde oplossing! Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat voor leuke, vernieuwende recepten in dit kookboek staan!

 • Angelique Peters
  18 oktober 2013 om 23:38

  Helemaal Geweldig! Mijn voormalige partner kreeg Colitis Ulcerosa. Na jaren ziekenhuistraject ben ik met hem naar alternatieve geneeswijze gestapt en het hele roer omgegooid. Toen was dit voor ons geen suiker en melkproducten. Nu jaren verder merk ik dat ik wederom hiernaar toe terug wil. Om me lekkerder in mijn vel te voelen. Geweldig dat dit boek er nu ook is met goede recepten! Ik ga het zeker aanbevelen en delen op facebook! Succes en groetjes, Angelique Peters

 • astrid
  18 oktober 2013 om 22:40

  Ik kwam deze site tegen.Het maakt mijn hartzoektocht volledige en zal ik de toekomst zeker weten nog van pas komen. je beseft het niet maar ik wel. bedankt astrid

 • astrid
  18 oktober 2013 om 22:35

  Het had zo mogen zijn dat deze site tegen kwam. Deze site maakt mijn hartzoektocht nog volledige en zal nog meer van pas komen in de toekomst. Zeker weten. Je beseft niet hoe maar ik wel. bedankt...
  Astrid

 • Robin
  18 oktober 2013 om 19:38

  Geweldig idee en handzaam, eindelijk 2 boeken waar de westerse wereld echt behoefte aan heeft. Ben zelf al sinds jaar en dag personal trainer en vind het Top werk. Indien je er 1 kan missen, zou ik er graag 1 ontvangen (gesigneerd).\nSucces ermee, vriendelijke groeten.

 • Sabine
  18 oktober 2013 om 18:20

  Toevallig heb ik het boek vandaag nog in m'n hand gehad omdat het me interessant leek, lijkt me dus fijn om dit boek te winnen :-)

 • Margo
  18 oktober 2013 om 17:41

  Dit boek was genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dat lijkt me voldoende aanbeveling.

 • els
  18 oktober 2013 om 17:18

  We zijn als gezin al een tijdje bewuster en gezond aan het eten en zijn dol op inspiratie en heerlijke nieuwe gerechten. Hopelijk mogen we binnenkort het plezier ervaren om uit het Voedselzandloper Kookboek te kunnen koken.

  Iedereen heel veel succes.

 • karen
  18 oktober 2013 om 17:09

  lijkt me ontzettend interessant om te lezen en natuurlijk te koken. Ik waag een kans om het boek te winnen.\nLiefs karen

 • Hazel
  18 oktober 2013 om 17:03

  Hi Pauline,

  Zo zie je maar dat het verplaatsen van je business en energie heel veel mooie dingen op kan leveren! Een resultaat waar je trots op mag zijn!
  Dit boek gaat je ongetwijfeld nog veel meer leuke projecten opleveren : )

  Liefs, Hazel

 • Linda
  18 oktober 2013 om 16:58

  Ik doe op de valreep ook nog even mee. Want als een van je eerste volgers vind ik het natuurlijk erg leuk dat je zo'n geweldig foodieboek hebt gemaakt! You go girl!

 • Aletha
  18 oktober 2013 om 16:58

  Graag win ik deze gezonde inspiratie voor in de keuken. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek, de foto's zien er in ieder geval heerlijk uit.

 • adrielle
  18 oktober 2013 om 16:58

  Echt op de valreep zoals @barbaraaeet.nl oproept. Best heel nieuwsgierig naar dit boek. Groetjes, Adrielle

 • Lori
  18 oktober 2013 om 16:56

  Oehhh deze wil ik graag toevoegen aan mijn collectie! Ben groot fan van het concept van de Voedselzandloper en een creatieveling in de keuken. Ik wil em, ik wil em, ik wil em!

  Liefs Lori

 • monique
  18 oktober 2013 om 16:56

  Geweldig!!

 • meike
  18 oktober 2013 om 16:56

  Ik doe graag mee! De Voedselzandloper vond ik er g goed!

 • karin gijsen
  18 oktober 2013 om 16:56

  Ik houd mij veel met voeding bezig. Nu nog uit interesse, maar ook ivm studie en later beroep. Erg interessant boek lijkt me. Zeer geïnteresseerd!

 • Sanne
  18 oktober 2013 om 16:55

  Wat knap dat je in de zomer achter het fornuis ben gaan staan! Als het buiten zo warm is, heb ik daar wat minder zin in. \nDe plaatjes zien er erg goed uit! Dit boek komt goed van pas aangezien ik pas op mezelf ben gaan wonen en ik nog wat moeite heb om gezonde recepten op tafel te zetten.

 • Linda Fokker
  18 oktober 2013 om 16:53

  Ik heb vanmiddag het boek likkebaardend bij de boekwinkel doorgebladerd. Wat een prachtboek: heerlijke recepten, inspirerende weetjes en mooie foto's. Heel erg gefeliciteerd Pauline, met dit mooie boek!!!!!

 • speranza de Jong
  18 oktober 2013 om 16:53

  Mijn leven lang al aan de lijn,ik kan je vertellen dat is echt niet fijn. Eindelijk heb ik de juiste balans gevonden, een combinatie tussen sporten en voeding is voor mij ideaal alleen met het koken red ik het nog niet helemaal. Een boek zoals Zandloper zou voor mij super wezen, zodat ik op een eenvoudige manier de gezonde recepten nog eens na kan lezen. Het is moeilijk een keuze te maken met de juiste producten en zonder te veel e-stoffen, dus met dit Zandlope kookboek zou ik ontzettend BOFFEN!!

 • Mieke
  18 oktober 2013 om 16:52

  Op de valreep wil ik jullie nog feliciteren met dit nieuwe kookboek. Ik zou dit boek wel erg graag willen winnen. En als het boek me bevalt zal ik het natuurlijk ook promoten op mijn site.

 • annette Hogenboom
  18 oktober 2013 om 16:52

  wow Dit boek zou ik echt willen winnen. Ik ben echt net begonnen met veel gezonder koken enzo dus ik zou m goed kunnen gebruiken.. Wat super dat je zo een kook boek uitgebracht heb en wat een mooie foto's. Ik denk dat ik er nog veel kan van leren, van je boek

 • Dorien Luesink
  18 oktober 2013 om 16:52

  In ons gezinshuis proberen we de kinderen langzamerhand te laten wennen aan een gezonder eetpatroon. Dat valt nog niet mee. Eén van onze hoofdactiviteiten ('s avonds op de bank) is het zoeken naar lekkere gerechten die ook door de kinderen gewaardeerd worden. Langzaam boeken we vooruitgang. Het voedselzandloperkookboek zal een superaanvulling zijn!

 • Miranda Peek
  18 oktober 2013 om 16:51

  Net op het nippertje!! Ben eetgewoonten aan het veranderen, en voel me top. Nu nog het nieuwe kookboek, en dan kan ik me suf gaan kokkerellen!!

 • Petra Derksen
  18 oktober 2013 om 16:50

  Mijn strijd tegen de kilo's is gestreden!! Eindelijk een levenswijze gevonden die helemaal bij mij past .Het is heel fijn om mijn recepten uit te kunnen breiden met dit prachtige boek, groetjes Petra.

 • Elseline
  18 oktober 2013 om 16:42

  Wat een super leuke actie!
  Na een dagje aan een verslag gebikkeld te hebben doe ik nog even gauw mee aan deze actie!
  Ik zal hem ook nog even delen op FB, zodat er nog meer mensen nog even snel mee kunnen doen!

 • Jouke
  18 oktober 2013 om 16:40

  Hoi Paulien,
  Mooie site en mooie foto´s, krijg al trek als ik de heerlijke gerechten zie :-). Ik zou dan ook heel graag het kookboek winnen om het zelf klaar te maken. Ik ben fan van de Voedselzandloper en eet ook suiker-, zuivel- en volledig glutenvrij en eet zoveel mogelijk biologisch om het zo puur mogelijk te houden. Ik heb dit eetpatroon nog niet zo lang, dus lekkere recepten zijn meer dan welkom :-).
  Veel succes verder met je website en toekomstige kookboeken!
  Groetjes Jouke

 • Marijke Moens
  18 oktober 2013 om 16:37

  Ziet er prachtig uit! Mooie inspiratie voor gezond en lekker eten.

 • Charlotte*
  18 oktober 2013 om 16:34

  Lieve Pauline,

  Ik kijk er al ZO lang naar uit om eindelijk van jouw kookboek te kunnen genieten!
  Het voedselzandloper boek was voor mij een ware revelatie - voor eens en altijd werd mij duidelijk hoe je gezond door het leven kan gaan, door bepaalde voeding aan te passen of te laten.
  Toch is het niet altijd eenvoudig om 'creatieve' receptjes te vinden...
  Daarom kijk ik zo hard uit naar de komst van jouw boek! Ik volg je al een lange tijd op deze blog en ben altijd enorm geïnspireerd!
  Kan niet anders dan een best seller worden ;-)

  Begin maar aan de tweede versie!

  Liefs,
  C.

 • Sigrid
  18 oktober 2013 om 16:33

  Geef het, deel het, bemind het en haat het. Dat is mijn visie op eten. En vooral het delen is belangrijk voor mij. Ik zou hem erg graag willen om de gezonde recepten te maken en te kunnen delen.

  Liefs,

  Sigrid

 • Meta van Vugt
  18 oktober 2013 om 16:33

  Wat een prachtig boek...deze zou ik heel graag willen hebben om mijn eet gewoontes op een heerlijke manier aan te passen!

 • Karen van der Korf
  18 oktober 2013 om 16:30

  Ben al jaren aan het kwakkelen met mijn gezondheid (fibromyalgie) en ben me nu aan het verdiepen in voeding en mijn klachten. Daar zou dit boek mooi aansluiten om het te gaan toepassen om te kijken of ik van mijn pijnklachten af kom. Ben zeer benieuwd naar dit boek.

 • Barbara Langendoen
  18 oktober 2013 om 16:29

  Het lijkt me geweldig om dit boek te winnen! Weer extra inspiratie helemaal in mijn straatje!

 • Nancy Jansen
  18 oktober 2013 om 16:28

  Volg je al een tijdje. Pasgeleden je app gedownload, die is al helemaal geweldig. En nu nog een kookboek! Ben helemaal fan van je gerechten dus zou dit boek graag in mijn keuken hebben staan

 • Els
  18 oktober 2013 om 16:27

  Ben zeer benieuwd naar je boek, de recepten op deze site zijn in elk geval al geweldig! Tof dat er ook zo veel veggie bij is :-)

 • Eerst Koken
  18 oktober 2013 om 16:26

  Op de valreep nog even! Nog gefeliciteerd ook met je boek; het ziet er goed uit!

 • Marja Brouwer
  18 oktober 2013 om 16:26

  Op de valreep wil ik ook nog meedingen om dit boek te winnen. Ook na de schrijver bij de Wereld draait door gezien te hebben, ben ik me er een beetje in gaan verdiepen. En wil toch proberen of zijn dieet voor mij nuttig kan zijn en ik afscheid kan gaan nemen van mijn overtollige kilotjes....

 • Angelina
  18 oktober 2013 om 16:26

  Oehh op de valreep doe ik ook nog even mee! Ik heb 'm vanmiddag in de Bruna gezien en doorgebladerd, super meid ziet er fantastisch uit. Doe dus graag mee! ;)

 • Marlieke
  18 oktober 2013 om 16:25

  Wat zou ik graag dit boek willen winnen, vervroegd verjaardagscadeau:)

 • Lisa Beukers
  18 oktober 2013 om 16:22

  Gaaf! Als student wil ik graag gezond eten, maar het lukt niet altijd... misschien met het boek wel!

 • GV
  18 oktober 2013 om 16:21

  Heb me al vaak voorgenomen gezonder te gaan eten maar op één of andere manier lukt dat niet echt.. misschien zou dit boek een goed begin zijn om nu eens wél door te zetten...

 • AJ
  18 oktober 2013 om 16:21

  Hij staat op mijn verlanglijstje.
  Hij lijkt mij te leuk, handig om niet uit te gaan koken.
  AJ

 • Katja Kiepe
  18 oktober 2013 om 16:21

  Wat een heerlijke recepten in je prachtige boek, ik hoop dat ik win want ik wil 'm heel graag hebben! Het zijn ontzettend maakbare recepten die passen bij een gezonde levensstijl, echt wat voor mij.

 • Ruby
  18 oktober 2013 om 15:29

  2 weken terug heb ik de voedselzandloper uitgelezen. Direct besloten hier werk van te maken. Ik ben erg benieuwd naar het kookboek!

 • Myrthe
  18 oktober 2013 om 15:12

  Jaaaaa!!! Lijkt me super om zo'n boek te winnen!!! Eet al geruime tijd met minder suikers, veel havermout en andere gezonde dingen...heerlijk! Heb tot nu toe mijn inspiratie gehaald uit de boeken van Amber Albarda en een paar recepten uit De Voedselzandloper. Meer inspiratie zou fijn zijn, want deze leefstijl is echt heerlijk! Voel me er erg goed bij!!!

 • Linda
  18 oktober 2013 om 13:47

  Wow, dit is geweldig nieuws. Het voedselzanloperboek was n ware eyeopener voor mij. Heb er al veel mensen enthousiaste voor gekregen. Iedereen aande havermout en noten. Nu nog meer mogelijkheden met jouw boek. Geweldig.
  De plaatjes die nu al zichtbaar Ijn en je inspirerende blog beloven veel goeds. Ik ga er zeker mee aan de slag.

 • Agnes
  18 oktober 2013 om 12:55

  Via een collega heb ik kennis genomen van de voedselzandloper en probeer deze levenswijze door te voeren. Het bedenken van afwisselende maaltijden is hierbij nogal eens lastig voor mij. Daarom ding ik met onderstaande inzending graag mee naar het gesigneerde kookboek. In mijn zandloper (hopelijk blijft de opmaak staan) staat het bovenste deel symbool voor hetgeen ik graag wil bereiken en het onderste deel voor hetgeen jouw kookboek mij geeft / waarbij het mij ondersteunt.

  Minder e-nummers & koolhydraten,minder zuivel, minder rood vlees,
  Minder suikers, minder gezondheidsklachten, minder medicatie,
  Meer energie, gezonde levensstijl, meer groente&fruit,
  Gezonde/fitte moeder zijn

  Gezonder eetpatroon,
  Inspiratie, verrassende menu's, bewustwording,
  Koken met nieuwe producten, betere keuzes maken,
  Leuke weetjes, prachtige foto's & natuurlijk veel plezier i.d. keuken

 • Leonie
  18 oktober 2013 om 08:38

  Ik doe -nog met op tijd- mee voor een bescheiden kansje op het kookboek! Wie weet?? Groetjes, Leonie

 • Leonie
  18 oktober 2013 om 08:37

  Ik doe -nog net op tijd!- mee voor een bescheiden kansje op het boek! Wie weet?? Groetjes, Leonie

 • Monique
  18 oktober 2013 om 07:47

  Eindelijk eens een echt gezond kookboek zonder suiker en tarwe!! What took you so long! Ik ben er blij mee. Het klinkt veelbelovend. Hoop dat de recepten en de ingrediënten niet al te ingewikkeld zijn zoals Jamie in 30 minuten....

 • Patty
  17 oktober 2013 om 20:28

  Mijn man is een beelddenker en dit mooie boek zal mij zeker helpen hem te overtuigen dat het wel goed komt als wij ons gezin volgens de voedselzandloper laten eten.

 • Floor
  17 oktober 2013 om 20:13

  Wat is het een mooi boek geworden Pauline! Daar mag je heel erg trots op zijn! Ik heb het boek al stiekem even doorgebladerd bij de boekhandel, maar zo'n boek met handtekening van jou maakt het natuurlijk wel een stuk leuker ;)

 • Annet
  17 oktober 2013 om 20:04

  Foto's zien er geweldig uit! Ben héél benieuwd naar het boek en zou het dan ook ontzettend graag winnen :-) Probeer zelf al regelmatig gezond te eten, maar met dit boek moet het toch eindelijk lukken om man en kind óók te overtuigen dat gezond ook vooral lekker kan zijn :-)

 • Astrid
  17 oktober 2013 om 17:31

  Wat gaaf dat je zoiets moois uitdeelt! Ben heel erg benieuwd naar het kookboek. Ben nog vrij nieuw in de gezonde keuken dus kan zeker wat inspiratie gebruiken!

 • edith
  17 oktober 2013 om 17:25

  Ik zou heel blij zijn met zo'n supermooi kookboek omdat t helemaaal past bij t feit dat ik erg bezig ben met gezond eten voor mijn gezin.

 • Agaath
  17 oktober 2013 om 16:56

  Geweldig om naast de achtergrondinformatie van Kris Verburgh ook bijpassende smaakvolle gerechten te hebben die ook nog eens eenvoudig klaar te maken zijn. \nEen aanrader!

 • J
  17 oktober 2013 om 16:41

  De gerechten zien er heerlijk uit. Ben gek op kookboeken en zou graag het boek winnen (maar ja wie niet)

 • Ellen
  17 oktober 2013 om 15:29

  Het voedselzandloper kookboek helemaal top! Zo te zien zijn de gerechten niet alleen gezond, maar ook een lust voor het oog! Ik ben erg nieuwsgierig geworden en doe graag mee aan de winactie :)

 • An
  17 oktober 2013 om 13:54

  Hey Pauline!

  Ik zou zoooo graag je boek winnen! Je weet dat ik blog over alles waar suiker in zit en ik kan mijn patisserieblog alleen volhouden door verder heel gezond te eten. Anders verdubbelt de omvang van mijn heupen per maand en zou ik ongezond door het leven gaan. De voedselzandloper zelf heb ik al uit (en ik raad het boek iedereen aan), maar het creatief bedenken van voedselzandloper-proof gerechten is echt een hele klus! Daarom zou je mij heel blij maken met al jouw recepten in boekvorm! En deze super-winactie zal ik meteen even delen: spread the word!

  Liefs,
  An

 • Bijdehand
  17 oktober 2013 om 13:37

  Wat een toeval! Ik ben sinds kort begonnen in 'De voedselzandloper', nog geen 10 bladzijdes verder begrijp je het belang van gezonde voeding. Ik ben dus erg benieuwd welke eigen draai jij aan deze manier van koken / eten gegeven hebt dus het boek winnen zou super zijn!

  Verder wil ik je bij deze nog bedanken voor de inspirerende blogberichten! :) Succes met alles om dit hele gebeuren heen & vooral niet stoppen met koken, proeven en het met ons delen!

 • yolanda
  17 oktober 2013 om 12:57

  Ziet er fantastisch uit! Ik doe op de valreep nog graag mee met de winactie!
  Liefs,
  Yolanda

 • Susanne
  17 oktober 2013 om 12:52

  Ohhhh dit boek zou ik echt heel graag willen winnen! Ik probeer de voedselzandloper principes al toe te passen, maar dit zou zo veel inspiratie geven! :) Susanne

 • Joyce Diebels
  17 oktober 2013 om 11:57

  Hoi Pauline! Wat een superboek heb je geschreven en bij elkaar gekookt. Ik was net al online aan het kijken wat ik precies kon verwachten met dit boek en nu zag ik via je Twitter dat je een winactie hebt! Het kan niet beter dan dat ik dit heerlijke boek zou kunnen winnen. Ik ben de laatste tijd ook helemaal into healthy food, maar ik vind het lastig om gezonde en lekkere recepten bij elkaar te vinden. Dit boek lijkt me echt helemaal perfect om inspiratie uit op te doen en nieuwe recepten uit te proberen! Een mooie winactie waarvan het delen zeker waard is!

  Liefs Joyce

 • Anne
  17 oktober 2013 om 10:25

  Wauw, wat gaaf een eigen boek! Ik ben er ontzettend benieuwd naar!!

 • Nadine (INsightOUT)
  17 oktober 2013 om 10:14

  Wauw. Super benieuwd. Heb het 'gewone' boek al. Maar deze foto's zijn echt watertandend mooi! Jeetje.. Ik waag een gokje!

  Liefs en ga zo door!
  Nadine

 • Carlotte
  17 oktober 2013 om 10:09

  Ziet er prachtig uit. En ik ben dol op gezonde recepten!

 • Nienke
  17 oktober 2013 om 09:20

  Ik ben heel benieuwd naar de recepten. Ben nu bezig in de voedselzandloper. Scriptiewaardig, maar wel heel interessant. Nu nog ontdekken hoe ik 't nog beter in de praktijk kan brengen. Ideaal moment dus voor zo'n kookboek :)

 • Joyce Bakker
  16 oktober 2013 om 23:12

  Wat te gek! Ik heb 2 weken geleden het voedsel zandloper boek besteld op aanraden van een vriendin van mij. Super interessant en ik ben meteen een aantal dingen aan het toepassen in mijn dagelijks patroon. Er leuk dat er nu ook een kookboek bij is en daar ben ik wel erg benieuwd naar!

 • Anita
  16 oktober 2013 om 20:55

  Zo ontzettend fijn boek lijkt mij dat steeds meer is er vraag naar suiker vrij lactosevrij glutenvrij nog meer ons best doen met hulp! Als ik t zou winnen geef ik het an m'n broer hij is net begonnen met suikervrij en vage E-nummers vrij

 • Esmee
  16 oktober 2013 om 20:55

  Beste Pauline,

  eerste even een compliment: Wat een goed boek! Ik woon op kamers sinds een aantal maanden en ik vind een gezonde levensstijl heel belangrijk. Dat zou je niet meteen verwachten van een student, maar het is echt zo. Ik probeer altijd zo goed mogelijk binnen mijn niet al te grote budget de meest verstandige producten mee te nemen. Ik hou heel erg van koken, dat is echt mijn passie. Ik was al enige tijd opzoek naar een goed kookboek waar nou echt gezonde maaltijden in staan, en dat valt niet mee. En toen zag ik jou boek voorbij komen via Facebook. Dat is 'm!, dacht ik bij mezelf.
  Ik ga je zeker over je vertellen in mijn naaste omgeving.

  Groetjes,
  Esmee

 • Sanne
  16 oktober 2013 om 20:08

  In verband met mijn gezondheid en enkele vage klachten, ben ik sinds kort suikervrij gaan eten. Op internet zijn gelukkig al diverse recepten te vinden, maar alternatieven vinden blijft nog moeilijk. Dit boek lijkt me een inspiratiebron voor een gezonde levenswijze en zou het daarom graag winnen!

 • cranfan
  16 oktober 2013 om 19:51

  Ben erg benieuwd naar dit boek. Fijn dat er naast het 'theorie' boek, er nu ook een praktijk boek is, vol recepten. Maakt het toch even net wat makkelijker, leuker en lekkerder ;)

 • Miriam
  16 oktober 2013 om 19:39

  Sinds 1 juli in de ban van de Voedselzandloper. Hierdoor vaak op zoek naar goede recepten. Je kookboek heb ik op 10 oktober al gehaald in de winkel en op 11 oktober al helemaal doorgelezen. Het kookboek ziet er zeer verzorgd uit en nodigt uit om direct ermee aan de slag te gaan. Zeker door het zien van de verzorgde foto's. Mijn complimenten voor het resultaat! Inmiddels zijn er al 2 gerechten gekookt waaronder de groente-lasagne (aanrader!). Ondanks dat ik dit kookboek in bezit heb, zou ik wel kans willen maken op een gesigneerd exemplaar.

 • A. Arts
  16 oktober 2013 om 19:05

  Ja, ik wil graag het voedselzandloper kookboek winnen. Ben 1 week bezig met het weglaten van brood, aardappelen (die at ik al weinig) en pasta en ben 2 kilo's kwijt. Ik heb lekker gegeten (die smoothies, verrukkelijk!) en het geeft me een goed gevoel dat ik dagelijks veel groente binnenkrijg. Ben heel benieuwd wat het met mijn (nu aan de hoge kant) cholesterol gaat doen.

 • Nanda Jurgens
  16 oktober 2013 om 17:39

  Als ik naar de foto's kijk op deze pagina, loopt het water mij al in de mond. Het zou een goed moment zijn om wat gezonder te gaan eten als ik zo'n boek zou winnen met prachtige foto's en heerlijke gerechten. Ik doe dan ook graag mee.

  Gefeliciteerd met dit prachtige boek!!

  Groetjes, Nanda

 • Sabine
  16 oktober 2013 om 16:09

  Oooeh ik zou dit boek echt super graag willen winnen. Ik ben op dit moment bezig met het testen van het voedselzandloper 'dieet' voor mijn proefielwerkstuk. Ik moet sowieso nog 5 weken (maar ik blijf daarna ook gewoon doorgaan, het bevalt me veel te goed), dus ik kan erg goed wat eetinspiratie gebruiken!! Ik zal het op twitter posten!

 • Sanne
  16 oktober 2013 om 14:08

  Hoi Pauline, via via kwam ik op je site, wat een leuke recepten! Ik ben erg benieuwd naar het kookboek, weet zeker dat we het in mijn studentenhuis volop zullen gebruiken; we houden namelijk allemaal erg van koken en iedereen maakt eigenlijk altijd wel wat nieuws :) Dit boek zou ons enorm helpen om meer lekkere maar toch gezonde recepten op tafel te zetten. Groetjes, Sanne

 • Stacey
  16 oktober 2013 om 12:38

  Jaaa, dit boek zou ik onwijs graag willen winnen! Ik heb het zelfs al op mijn boeken wishlist staan die ik van de week op mijn blog publiceerde.
  Het ziet er super mooi uit en volgens mij zijn de recepten overheerlijk en ik zou ze graag eens op de familie uit willen testen!

 • Desley
  16 oktober 2013 om 11:13

  Maak mij gezond!!!! Het maken van de maaltijden is geen probleem, alleen de creativiteit blijft ver weg..
  Door dit boek lijkt het me een stuk makkelijker leven!

 • Iris @ de yummyblogsisters
  16 oktober 2013 om 10:21

  hele mooie foto's en ben zeer benieuwd naar de recepten. Ik ga het overal delen, proficiat!

 • Annemarie
  16 oktober 2013 om 09:53

  Ik zou heel graag dit boek winnen. Ik kan prima koken, maar heb vanuit huis eigenlijk alleen ongezond (veel en vet) leren koken. Bij mij moet het roer om, ik moet gezond worden, alleen het gezond én lekker koken blijkt iedere dag weer een uitdaging. Van wat ik zie op de site moet dat met dit kookboek geen probleem meer zijn, dus ik hoop dat ik hem win.

 • Marja Post
  16 oktober 2013 om 09:49

  Jaaaaa... nog op tijd voor de winactie! Wat geweldig: een voedselzandloper kookboek. Nu kan ik (als hij al kookt) mijn vriend ook een gezonde maaltijd op tafel laten zetten. Schat: kijk maar in het kookboek. Alles wat erin staat is goed!
  Ik doe dus GRAAG mee voor de winactie!!!

 • Leontine
  16 oktober 2013 om 08:12

  Wow, dat lijkt mij echt het perfecte kookboek voor mij. 3 december heb ik een grote stap gemaakt in mijn manier van eten. \ngelukkig heeft dit geresulteerd in een gewichts vermindering van 33 kilo. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee. ik ben er nog net niet, ik eet nu op intuïtie voel vaak waar ik behoefte aan heb. \nZou graag aan de slag gaan met dit kookboek!!!\nLijkt me perfect om heerlijk en gezond te genieten met ons hele gezin.

 • Jennifer
  16 oktober 2013 om 07:15

  Graag zou ik dit boek aan mijn moeder willen geven. Ze heeft een nare periode achter de rug waarin er darmkanker werd geconstateerd, maar gelukkig door een operatie zij hier vanaf is. Ik gun het haar enorm om een gezonde nieuwe start te maken en met dit fijne kookboek gaat dat haar helemaal lukken.

 • Mandy
  15 oktober 2013 om 23:42

  Ooooo wat tof Pauline, gefeliciteerd! Ik zie hem overal op internet voorbij komen, gaaf zeg!
  Een eigen kookboek... wat is je volgende droom?

  Ik zou hem heeeel graag winnen, ben benieuwd naar de voedselzandloper en of deze eetstijl mij kan helpen om mijn PDS onder controle te krijgen!

 • Helen
  15 oktober 2013 om 23:27

  Het ziet er zo geweldig uit! Ik ben echt benieuwd :)

 • Angelique
  15 oktober 2013 om 22:52

  Hoe is het nu mogelijk om er tussen zoveel reacties nog uit te springen? Ik vind het heel knap dat jij samen met Kris zoveel mensen kan inspireren om gezond te eten en te genieten van het leven! Het lijkt me een behoorlijke voldoening om zoveel leuke berichtjes te lezen! Mijn leven is na beter eten positief veranderd en ik zou het iedereen aanraden! Ik ben heel erg op zoek naar meer variatie in mijn eetpatroon en ik denk dat jouw boek daar enorm aan zou bijdragen!

  Keep up the good work!!

 • Lori
  15 oktober 2013 om 22:27

  Ben groot fan van de voedselzandloper, en ben heel erg benieuwd naar dit kookboek!! Ik eet nu al een tijd volgens het principe van de voedselzandloper, en inspiratie is altijd welkom!

 • Manon
  15 oktober 2013 om 22:22

  Te gek!
  Van harte met je boek!
  Gelukkig is Sinterklaas bijna in het land

 • els
  15 oktober 2013 om 21:53

  Hallo Pauline,

  Ik zou je boek heel graag winnen! Ben gek op koken en ben heel benieuwd naar de recepten. Ben al een poosje bezig met suikervrij koken. Zuivelvrij is nieuw voor mij. Dit boek zou weer een stap in de goede richting zijn!

  Groetjes,
  Els
  Ps: heb helaas geen facebook :( maar zal t delen in mn vriendenkring (gewoon offline ja :))

 • Monica
  15 oktober 2013 om 21:49

  Ik heb het boek sinds zaterdag. Ben er heel blij mee! En heb al wat ontbijtrecepten gemaakt en de pittige paprikasoep. \n\nGroetjes Monica

 • Jacqueline
  15 oktober 2013 om 21:02

  Wat een uitkomst! Vriendlief en ik mogen allebei andere dingen niet dus als ik een goed recept heb, mag hij het niet en visa versa. Het zandloper kookboek lijkt me echt een uitkomst, zodat we gezellig samen kunnen eten.

 • cindy
  15 oktober 2013 om 20:23

  Als eerste onwijs gefeliciteerd met je eigen kookboek! Ik zou hem graag winnen. Ben een ingewikkelde maagpatient en met net 23 jaar moet ik al lang en veel 'laten' qua voedsel. Aan de eerste foto's en uitleg te zien zou dit perfect zijn voor mij. Ik duim!! En ga zo door! ik bekijk je site graag! Groetjes

 • Sanne
  15 oktober 2013 om 20:22

  Oeps NS-publieksprijs bedoelde ik!

 • Sanne
  15 oktober 2013 om 20:14

  Wow, wat een mooi boek Pauline! En meteen een nominatie voor de AKO-literatuurprijs ook! \nGefeliciteerd!

 • Demi Schaminee
  15 oktober 2013 om 19:47

  Top dat er nu dit kookboek bij is gekomen, zo kun je de theorie van de voedselzandloper in de praktijk zien.
  Als toekomstig diëtist ben ik erg benieuwd naar je kookboek! Ik hoop 'm te winnen en ermee aan de slag te kunnen! :-)

 • Everdien
  15 oktober 2013 om 19:46

  Al even in de boekhandel gespiekt in je leuke boek. Hoop 'm te winnen, maar anders komt ie op mijn verlanglijstje voor de feestdagen!

 • Bobbie Schipper
  15 oktober 2013 om 19:26

  Hoi! Ik wil dit boek erg graag winnen! Ik ben dit jaar begonnen aan mijn studie Voeding & Dietetiek. Ik hou van koken en experimenteren! En ik interesseer me heel veel in voeding. En dit exemplaar mag ik niet missen!!

 • Esther van Oirschot
  15 oktober 2013 om 19:22

  Super Pauline!!! Wat een werk moet het geweest zijn! En dat in onze mooie zomer! Petje af echt waar!! Onze zoon Mats is zo'n slechte eter, avondeten dan. Brood gaat er wel in en daar ben ik dan weer niet zo'n fan van. Lijkt me gaaf als we goede gezonde alternatieven voor Mats en ons natuurlijk zouden vinden?

  Groetjes, Es

 • Esther de Koning
  15 oktober 2013 om 19:16

  Wat een mooi boek. Misschien kan ik straks veel recepten uitproberen in de herfstvakantie straks :-)

 • Brenda
  15 oktober 2013 om 18:55

  Proficiat met je nieuwe boek! Als trouwe aanganger van de voedselzandloper- leefwijze ben ik altijd op zoek naar nieuwe recept-ideetjes, dus ik doe zeker mee! Verschijnt je boek ook als iBook?

 • Ellen
  15 oktober 2013 om 18:41

  Gefeliciteerd!

  Ik ben heeeeel erg benieuwd naar jouw boek Pauline! Ik eet zelf al zoveel mogelijk zuivelvrij (met uitzondering van af en toe kaas) maar wil ook wat meer tarwevrij gaan eten.

  xx Ellen

 • Meike
  15 oktober 2013 om 18:32

  Ik zou het kookboek heel graag willen winnen! Ik heb het in de boekenwinkel in m'n handen gehad en vond het er prachtig uitzien. De recepten spraken me ook meteen erg aan!

 • Noraly
  15 oktober 2013 om 18:28

  Hoi Pauline!

  Toevallig hadden we het dit weekend op een familie verjaardag over je kookboek. Hoe toch langzaam ook de 'gewone mens' anders naar eten gaat kijken. Ik heb een half jaar in een kliniek gezeten voor Boulimia, waar ik werd dood gegooid met de "schijf van vijf", iets wat zover af ligt van hoe ik ben opgevoed. Op dit moment begeleid Rens Kroes mij op eet gebied. Toen zij een foto van je boek plaatste was het cirkeltje rond!

  Ik snuffel al een tijdje regelmatig rond op je site en buiten dat je recepten goed zijn schrijf je ook erg leuk. Maar dat gene wat maakt dat ik hier terug kom -in tegenstelling tot veel andere foodblogs (want wat zijn er veel inmiddels- is dat je het zo brengt dat het toegankelijk is voor 'de gewone mens'. Gewoon gewoon, maar dan net anders. haha!

  Ik wens je heel veel succes verder!
  En of ik nu wel of niet kans maar op die gesigneerde sessie, ik denk dat ik t toch niet kan laten 'm toe te voegen aan mijn collectie voedigns/kook boeken!

  Groeten Noraly

 • zita sluimer
  15 oktober 2013 om 18:12

  Ikwillumikwillumikwillum!!!! Prachtig boek!!

 • Rene Schuurman
  15 oktober 2013 om 17:58

  Hoi Pauline,
  Gefeliciflapstaart met het uitkomen van dit supergoeie boek. Zag het deze middag bij V&D liggen, naast het boek de voedselzandloper. Dus je ligt in de kijker :-) Je weet toch ook wel dat je concurrentie hebt hé, want er is nog een ander boek met recepten volgens het zandloperconcept. Wordt het kiezen en wachten tot Sinterklaas of Kerstmis of maak jij me gelukkig met een gesigneerd exemplaar. Reuze benieuwd.

  Succes,

 • FoodStyle
  15 oktober 2013 om 17:51

  Als Foodcoach en groot fan van de voedselzandloper wil ik deze heeeeel graag winnen om vervolgens andere weer te leren deze recepten te koken!

 • Samira
  15 oktober 2013 om 17:39

  Ik zou dit boek echt super graag winnen! Ben al behoorlijk lang bezig om vooral gezonde voeding te eten en zou heel graag inspiratie opdoen uit dit boek!

 • Gabriëlla
  15 oktober 2013 om 17:32

  Wauw wat gaaf dat je een boek hebt geschreven! Ik heb inmiddels al aardig wat recepten van je gemaakt en ik vind het heerlijk! Koken is voor mij echt ter ontspanning en vind het dan ook heerlijk om 2 uur in de keuken te staan! Ik zou graag dit kookboek willen winnen zodat ik nog veel meer recepten kan maken aangezien de donkere dagen er weer aankomen en ik deze graag door breng in de keuken!

 • Danique
  15 oktober 2013 om 17:31

  Volgens mij is het echt een prachtig boek geworden! Het komt hoe dan ook in mijn kast te staan!

 • Daniëlle
  15 oktober 2013 om 17:24

  Wil 'm echt graag lezen, ben erg benieuwd naar de recepten! Tof dat je een winactie houdt :-)

 • Maryn
  15 oktober 2013 om 17:20

  Heerlijk nieuwe inspiratie..ben benieuwd!

 • Joyce
  15 oktober 2013 om 17:17

  Ben ontzettend benieuwd naar het boek!
  Het water loopt me in de mond bij het zien van de plaatjes.
  Ik ben net weer begonnen met afvallen dus dit boek komt dan zeker van pas!

 • Pauline
  15 oktober 2013 om 17:14

  Haha nee dat niet, ik heb wel kaarten ;)

 • Inge
  15 oktober 2013 om 16:27

  Oh, geweldig!

  Ik heb de Voedselzandloper gelezen en wij zijn hard op weg om ons eetpatroon te veranderen. Niet altijd makkelijk, met 2 kindjes in huis...uit gewoonte en gemak grijp je toch vaak naar oud en vertrouwd! Een beetje extra inspiratie kan dus geen kwaad. Ik ben erg benieuwd naar je recepten. Ik doe mee!

 • Noor
  15 oktober 2013 om 15:50

  Oh, wat zou ik blij zijn met dit boek!! Ik heb afgelopen zomer tijdens mijn vakantie in Portugal het boek De Voedselzandloper werkelijk verslonden en het probeer zoveel mogelijk in de praktijk te brengen. Deze recepten zouden daar natuurlijk onwijs bij helpen!

  Veel succes!

 • Pauline
  15 oktober 2013 om 15:46

  Oh wat leuk!
  Ik ben momenteel bezig met een suikervrij dieet. Gezond leven en veel bewegen is echt een uitgangspunt in mijn leven geworden op dit moment. Een boek als dit met allemaal leuke recepten zou daar zeker bij helpen!

  Liefs, Pauline

 • Myrthe
  15 oktober 2013 om 14:53

  Ah geweldig! Hoef ik eindelijk niet meer aan vrienden uit te leggen dat gezond leven ook lekker en niet mega ingewikkeld hoeft te zijn. Ik ben heel erg benieuwd naar alle recepten. De foto's zijn in ieder geval al veel belovend! En leuke winactie Pauline!

 • Jolanda D
  15 oktober 2013 om 14:27

  Van harte gefeliciteerd met dit prachtige boek!\n\nSinds een half jaartje zijn we nu bezig of gezonder en vooral bewuster te gaan eten. Er is veel informatie te vinden op internet maar het meest ideale is alles gebundelt te hebben. Wie weet maak ik een kans om dit boek te winnen! \n\nGroetjes!

 • Ans Suijkerbuijk
  15 oktober 2013 om 14:04

  Gefeliciteerd met je boek.Complimenten! Ik heb het in de boekhandel al bekeken, maar wacht nog even met aanschaffen....je weet maar nooit!:) Veel succes met je boek en smakelijke groeten van Ans.

 • Caroline
  15 oktober 2013 om 13:58

  Beste Pauline,

  Wat een frisse website!

  Na 2 jaar op Curacao te wonen, vliegen de kilo's eraan...
  Nederlandse gezonde kookboeken zijn moeilijk te verkrijgen of onwijs duur.
  Ik zou daarom heel graag dit boek willen winnen, kleine promotie voor op Curacao kan nooit kwaad :)

  Heel veel succes!

  Groet,

  Caroline

 • Jasna Groeneveld
  15 oktober 2013 om 13:36

  Oeh die wil ik wel winnen!\nLijkt me erg interessant, leerzaam en inspirerend!

 • Zoë
  15 oktober 2013 om 13:26

  Toeval bestaat niet.
  Afgelopen week loop ik door de Bruna en daar sprong het kookboek er uit. De Voedselzandloper staat hier in de kast en meteen was ik enthousiast! Die wil ik wel voor mijn housewarming, Kerst of mijn verjaardag.. Maakt niet zoveel uit maar ik word er gelukkig van!
  Vandaag kom ik op de site van Brabantia terecht en uit alle inzending sprak het ontwerp van jou mij het meest aan. Ik zoek nog een leuk behang voor in de keuken dus dacht even op je naam Google-en en zo kom ik nu op deze site terecht en zie ik dat je samen met Kris het nieuwe kookboek geschreven hebt, wat leuk! Ik zou graag een exemplaar cadeau krijgen :) Maar mocht ik nu niet worden uitgekozen, ben ik wel benieuwd of je leuke design ook in behang te verkrijgen is??

 • Dunja
  15 oktober 2013 om 13:24

  Ik wil graag kans maken op het voedeselzandloper kookboek.
  Ik ben op dit moment een opleiding aan het volgen voor voedingsconsulente en dit zou zo van pas komen in het geven van handige tips en mooie recepten.
  ik heb de pagina op mijn FB en Twitter gedeeld.

 • Anouk
  15 oktober 2013 om 12:47

  OH NEE!!! Ik heb het verkeerde boek gekocht!! Ik las op je website over het kookboek van de voedselzandlopen en nu heb ik die vorige week gekocht. Maar dat is dus niet jouw boek, kom ik nu tot de ontdekking, dacht dat je daar aan meegewerkt had :-(
  Hopelijk win ik jouw boek!! Ik ben niet zo goed in face-book, twitter e.d. maar qua mond-op-mond reclame ben ik sterk als geen ander ;-)

 • José Thijssen
  15 oktober 2013 om 12:37

  Ben al een tijdje aan het 'experimenteren' met suikervrij en gezond eten bereiden. Vanmorgen de herfst gevierd en een grote pan zelfgemaakte pompoensoep met zoete aardappel, kokos, gember etc etc op het vuur staan voor lunch zo meteen. Als avondeten lekkere salade met zalm. Vind veel inspiratie op het internet, sinds vanmorgen via Rens Kroes deze website gevonden :D Heel blij mee. Het boek lijkt me fantastisch, als ik de prachtige foto's zie loopt het water al in de mond. Het boek winnen zou helemaal geweldig zijn.
  Heel veel succes met je mooie initiatief. Het inspireert!!
  gedeeld via FB uiteraard.
  José

 • Nienke
  15 oktober 2013 om 12:30

  Wauw een kookboek met zuivelvrije, tarwevrije en suikervrije gerechten, precies wat ik nodig heb. Ik kan niet tegen koemelk, slecht tegen tarwe en ik weet dat er in de nabije toekomst weer een volledig suikervrije periode aan komt :( vorig jaar ook gehad en toen viel ik kilo's af...iets wat ik juist absoluut niet wil! Een beetje inspiratie voor lekkere recepten en tussendoortjes zou zo welkom zijn zodat ik niet weer een half skeletje word.

 • Kim
  15 oktober 2013 om 11:20

  Ja, lijkt me een heerlijk kookboek, kan ook niet anders!

 • Sara
  15 oktober 2013 om 10:40

  Ziet er echt leuk uit, gefeliciteerd!

 • Curly Creative
  15 oktober 2013 om 10:07

  ohja en natuurlijk ook even gedeeld via facebook!

 • Curly Creative
  15 oktober 2013 om 10:06

  Wat een ontzettend gave winactie. Natuurlijk wil ik als mede foodie hieraan graag meedoen. Al een aantal jaar heb ik het boek "eet jezelf slank mooi en gelukkig" van Amber Albarda in mijn collectie. Hieruit heb ik toen zeker wat op kunnen steken. Nu ben ik wel toe aan wat nieuwe en zeker heerlijk gezonde recepten en volgens mij is dat aan jouw wel toe te vertrouwen. Super gaaf dat je je eigen boek hebt mogen maken :D

  Liefs

 • Henriëtte
  15 oktober 2013 om 09:38

  Want een mooie foto's. Het boek spreekt me wel erg aan, omdat ik vanwege mijn tarweallergie al jaren geen tarwe meer eet. Spelt en mais kan ik wel verdragen. Ik ben dan ook erg blij dat ik tegenwoordig bij de gewone supermarkt speltbrood en speltmuesli kan kopen. Maar het is regelmatig aanpassen en het blijft oppassen, want wanneer ik tarwe eet ga ik knock-out.

 • Celista Bos
  15 oktober 2013 om 08:28

  Wat een mooi boek!! en alles erin is lekker en bovendien gezond, wie wil dat nou niet??? Ook een leuk 5 december cadeautje!!!

 • Sanne
  14 oktober 2013 om 23:55

  Wie heeft er ervaring met deze manier van koken en eten? Ik ben heel benieuwd om het toe te gaan passen! (En het kookboek winnen!) ;)

 • Josette de Quant
  14 oktober 2013 om 23:21

  Ben heel benieuwd naar dit boek!

 • Tamara
  14 oktober 2013 om 23:05

  Wat een leuke actie!
  Ik kook bewust voor mijn gezin, dus zonder pakjes en zakjes maar ben ook erg geïnteresseerd in de heel theorie. Ik doe aan crossfit waar veel mensen het paleodieet volgen. Zelf wil ik geen dieet volgen maar wel gezond en bewust bezig zijn met eten en dat ook aan mijn kinderen overbrengen wat gelukkig erg goed lukt.

  Je boek zou een geweldige inspiratiebron zijn om weer eens wat nieuwe dingen te proberen voor mijn zeer kritische publiek (lees man en kids).

  Groetjes Tamara

  P.s je app is trouwens ook geweldig ik heb hem meteen op mijn telefoon gezet en gebruik hem bijna dagelijks!

 • anja
  14 oktober 2013 om 22:15

  Bedankt voor dit leerrijke bericht... En ik tracht ook zo gezond mogelijk te eten..
  Het lijkt mij bovendien een heel goed boek.
  Ik ben er wel benieuwd naar en zou het wel leuk vinden om deze te winnen...

 • linda
  14 oktober 2013 om 22:03

  Gaaf!!! Toevallig heb ik het boek zelf hier nu ook al liggen. Maar meer recepten zijn erg gewenst.

 • Gerwinda
  14 oktober 2013 om 21:47

  Wauw, je eigen boek, dat is gaaf! Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek om zo lekkere toegankelijke gezonde recepten op tafel te toveren. Dat lijkt me heerlijk!

 • Sylvia Bleecke
  14 oktober 2013 om 21:04

  Bij het zien van al die mooie foto's van de recepten was ik verkocht. Dit beloofd een geweldig kookboek te zijn :-)

 • Jolanda
  14 oktober 2013 om 20:56

  Hoi Pauline,\n\nHet boek de voedselzandloper ben ik aan het lezen en vind het lastig om daar recepten bij te bedenken. Vanmiddag loop ik de bruna binnen en zie daar jullie kookboek liggen. Het zag er erg leuk uit en de recepten zien er eenvoudig en smaakvol uit. Op de achterzijde zag ik dit blog, en tot mijn verrassing zie ik hier ook allemaal leuke recepten en ideeen staan. Ga ik zeker uitproberen. Ik zou dan ook graag je boek willen uitproberen.\n\nGroetjes Jolanda

 • Kim
  14 oktober 2013 om 20:55

  Ben heel benieuwd naar uw boek, maak graag recepten voor mn familie.
  Ik zou het dus heel leuk vinden als ik het zou winnen, dan kan ik weer veel nieuwe recepten maken voor mn familie. Of ik zou het wel willen voor mn verjaardag. Nog een maandje wachten dan.

 • sonja
  14 oktober 2013 om 20:47

  Hallo Pauline,
  Al een tijdje bezoek ik dagelijks je website. Heb inmiddels ook de app geïnstalleerd. Omdat ik dagelijks een heerlijke lunch kook voor 25 mensen is jouw website een goede inspiratiebron. Ik ben zelf fan van het boek de voedselzandloper. Graag wil ik dit boek winnen om zo al mijn collega's bij Denham the Jeanmaker waar ik dus dagelijks de lunch verzorg een nog gezondere lunch voor te schotelen!

 • Floortje
  14 oktober 2013 om 20:31

  Wat super, gefeliciteerd met het kookboek! \nIk ben nog een jonkie van 18 maar worstel heel erg met m'n gewicht en liefde voor koken en eten.. \n\nIk ben gek op eten en kijk dan ook het liefst naar kookprogramma's, probeer van alles uit, struin het internet af naar leuke foodblogs en receptjes :) Wat jammer is, is dat ik nogal snel aankom en vaak dingen moet laten staan.. Maar als ik het voedselzandloper kookboek zou hebben, zal dat niet meer gebeuren! Onder het motto van Gezond en Lekker! :) :) \n\nGeliked & Gedeeld op fb \nGroetjes floortje

 • alexander
  14 oktober 2013 om 20:31

  Ben benieuwd, het boek de voedselzandloper was zeker al heel interessant. Nu wordt het toepassen nog makkelijker!

 • joyce
  14 oktober 2013 om 20:28

  Lijkt me super om te winnen! Zit wekelijks op je site rond te snuffelen voor ideeën, dus een boek is helemaal geweldig!

 • Marjan van Nuland
  14 oktober 2013 om 20:23

  Inspirerend boek dat gezond eten makkelijk maakt met moderne en eenvoudige recepten. Een must voor de gezonde culi... zoals ik!

 • Larissa Driessen
  14 oktober 2013 om 20:12

  Hi Pauline, je recepten inspireren me dagelijks. Om het nog maar niet over je smakelijke foto's te hebben op instagram. Kortom, ik ben super benieuwd naar je boek en kan niet wachten hem te lezen! Groet Larissa

 • miranda
  14 oktober 2013 om 20:08

  Super leuk zeg! Van harte gefeliciteerd! !! Ik ben groot fan en heb al veel recepten van je site gemaakt! Het lijkt me super om in dit boek te bladeren en nog meer uit te proberen! !!

 • cokkie
  14 oktober 2013 om 18:55

  Wat ziet dat er allemaal lekker fris uit! Vast en zeker een fijne aanwinst voor mijn keuken. Vooral de recepten van allerlei lekkers zonder suiker spreekt me aan en sluit helemaal aan bij mijn zoektocht! Veel succes met je boek.

 • Mieke
  14 oktober 2013 om 17:04

  Via Facebook heb ik al meegedaan, nu ook via jouw app (wauw, net ontdekt, handig!!). Ik zou het boek graag winnen voor nog meer inspiratie!

 • Marlies
  14 oktober 2013 om 16:07

  Hoewel de principes achter de voedselzandloper de laatste weken nogal negatief in de pers komen, merk ik dat ik me sinds ik "voedselzandloper-light" eet, beter voel. Minder last van mijn buik, betere stoelgang... Daarnaast is het leuk om te experimenteren in de keuken, aan de slag te gaan met andere producten en dergelijke. Benieuwd naar het kookboek!

 • Lillian Kroes
  14 oktober 2013 om 15:49

  Wauw, kom ik net op welke.nl jou blog tegen. Wat een onwijs mooie blog met super veel leuke en leerzame informatie. Ik heb je opgeslagen bij mijn favorieten en volg je nu ook op Pinterest en Instagram.
  Ik heb het boek De Voedselzandloper gelezen en dit zou zo'n mooie aanvulling zijn om met de recepten aan de gang te gaan. Ik hou van koken en nieuwe recepten uit te proberen. Je zou mij erg blij maken met dit kookboek en zal alles wat ik maak ook op mijn Instagram delen. De foto's met de vormgeving van Diewertje van Wering maken mij nog enthousiaster.

  Bedankt voor al je inspiratie!
  Groetjes Lillian

 • Leanne
  14 oktober 2013 om 15:44

  Jaaaaaaa leuk !!

 • eef
  14 oktober 2013 om 15:40

  Ik bezoek je site pas enkele weken nadat ik er bij toeval op terecht kwam. Ik was opzoek naar inspiratie voor een maaltijd en zodoende kwam ik hier terecht. Sindsdien neem ik dagelijks een kijkje en heb ik al diverse recepten uitgeprobeerd. Je blog inspireert mij en doet mij dagelijks watertanden en hopelijk heeft kookboek bij mij hetzelfde effect. Ik ben in ieder geval een nieuwe, trouwe volger geworden en ik hoop dan stiekem ook dat ik jouw boek mag toevoegen aan mijn kookboekenverzameling.

 • Hoek
  13 oktober 2013 om 23:53

  Ik heb direct het boek gekocht, op de eerste dag dat het in de winkel lag! Ik was aan het zoeken naar een leuk kookboek in de daarvoor bestemde hoek, en ik heb niet lang getwijfeld (helemaal niet zelfs) toen ik je boek zag liggen! Ook ben ik al maanden trotse eigenaar van het boek 'De Voedselzandloper'. Tip: Guilt-Free Chocolate Milkshake! Subliem, en zo simpel

 • Jennifer
  13 oktober 2013 om 23:10

  Jaa! Wat een prachtig boek! Zoveel mooie foto's die ik allemaal op Pinterest wil plaatsen! Van harte gefeliciteerd!

  Dit is wat ik zoek! Ik ben laaiend enthousiast over het boek, en ik wil dit receptenboek zo graag! Als arme student ben ik aan het sparen voor een nieuw windjack. Het hardlopen wordt met dit weer toch wel erg koud! Dus dit boek winnen zou fantastisch uitkomen!

  Mijn dagelijkse bezoekje aan je website inspireert me ontzettend! Dus ik blijf vaste klant!

  Succes!

 • Kim
  13 oktober 2013 om 22:47

  Gefeliciteerd met het uitkomen van het boek Pauline ^_^
  Lijkt me toch wel speciaal, als je er zo lang aan hebt gewerkt en je weet dat het bij heel veel mensen thuis terecht zal komen.

  Ik doe graag mee aan de winactie, maar als ik niet win dan zal het boek ongetwijfeld op een later tijdstip hier ten tonele verschijnen.

  Veel liefs,
  Kim

 • Ellen
  13 oktober 2013 om 22:36

  Wauw die zou ik wel willen winnen!\nIk ben net 14 kg afgevallen door op deze gezonde wijze te gaan eten. En nieuwe recepten zijn altijd meer dan welkom.

 • Ines
  13 oktober 2013 om 22:32

  Ik heb je blog nog maar een paar weken geleden ontdekt, maar ben nu al fan van je recepten. Nu het academiejaar terug begonnen is en ik terug op kot zit, moet ik weer voor mezelf koken. De laatste tijd probeer ik wat meer variatie in m'n eten te brengen en jouw boek kan wel een bron van inspiratie zijn.

 • Twittlon
  13 oktober 2013 om 22:02

  Gave actie! Tarwevrij en suikervrij ben ik gewend maar dit geeft me vast nog meer inspiratie! :-)

 • Myrthe
  13 oktober 2013 om 21:58

  Deze winactie komt precies op tijd! Ik heb afgelopen week na lang hospiteren eindelijk een kamer gevonden in de stad waar ik studeer en wil natuurlijk, eenmaal op kamers, op een gezonde wijze eten. Ik denk dat het juist in het drukke studentenleven belangrijk is om gezond te eten en te goed zorgen voor je lijf en vandaar dat ik hoop dat ik het boek win!! Natuurlijk heb ik dit bericht ook op facebook gedeeld!

 • aMuse Rouge
  13 oktober 2013 om 21:31

  Ik ben ontzéttend benieuwd naar dit kookboek! De 'filosofie' van Kris Verburgh komt helemaal overeen met die van mij.

  Ik doe al jaren wat Kris Verburgh meer dan een jaar geleden neerschreef in zijn boek (http://amuse-rouge.blogspot.be/2012/09/over-de-voedselzandloper-van-kris.html). Ik ben zo iemand die al van havermout smulde voor de hype begon, en die weigert calorieën te tellen en in plaats daarvan gewoon gezond eet.

  Hopelijk kan ik binnenkort tonnen inspiratie halen uit dit gezonde kookboek!

 • Mariet Janssen-Medendorp
  13 oktober 2013 om 21:30

  Nu staat dit kookboek op m'n kerstverlanglijstje, maar winnen is ook leuk! Nu zal niet alles wat tarwevrij is ook glutenvrij zijn, maar ik ben erg benieuwd. Ik denk dat ik veel met dit kookboek kan doen met mijn coeliakie (glutenintolerantie) van mij en mijn dochtertje en de lactoseintolerantie wat mijn dochtertje ook heeft :).

 • Heidi
  13 oktober 2013 om 21:30

  Wat een fijn boek weer om toe te voegen aan de collectie. Altijd bezig met voeding en goede voeding voor mijn doelgroep: (aanstaande) moeders, jonge gezinnen. Om goed van start te gaan na de bevalling heb je een goede conditie nodig. Hier is goede voeding van belang om fit te zijn en blijven. Het zou een aanwinst zijn!

  Warme groet,
  Heidi Akkers

 • Ellen
  13 oktober 2013 om 21:24

  Nu ik eindelijk een beetje van m'n eetprobleem af ben, kan ik zo'n boek goed gebruiken! Fingers crossed!

 • Lut
  13 oktober 2013 om 20:42

  Wat een gave winactie!!
  Ziet er héérlijk uit!!
  Wauw, hoe lekker eten niet slecht hoeft te zijn! Inspirerend!
  Ik probeer gezond te eten maar het is moeilijk om steeds weer inspiratie te vinden en daarom zondig ik ook wel best vaak... Misschien kan dit boek een uitkomst bieden.
  Deze zou ik zeer graag winnen!

  Liefs

 • Niquelle
  13 oktober 2013 om 20:21

  Goedeavond,

  Wat gaaf zeg, eindelijk! Echt knap van je!
  Bij ons wordt er toch vaak op een drukke avond snel brood of iets anders ongezonds gegeten. Terwijl het juist ook lekker is om gezond te eten! Dit boek lijkt me ideaal om een perfecte keukenprinses te worden! ;)

  Groeten, Niquelle

 • Anneroos
  13 oktober 2013 om 20:00

  Jaaa wat leuk!! Daar wil ik zeker een exemplaar van in huis hebben :-)

 • Sanne Hendriks
  13 oktober 2013 om 19:46

  Wat leuk dat er ook een kookboek van is. Ik ben sinds kort echt bezig met voeding. Ik heb de ziekte endomestriose en door veel operaties verkleefde darmen. Mede hierdoor is voeding erg belangrijk. Heb het boek de voedingszandloper besteld. Ben er enthousiast over. Zeker nu ik weet dat er ook een praktisch boek met recepten is. Goed gedaan!!! Groetjes Sanne

 • Conny Bos
  13 oktober 2013 om 19:37

  Dit kookboek zou zeer welkom zijn! Vooral omdat je nog weinig recepten vind (in het Nederlands) met deze leef(eet)wijze.. Amerika zijn ze volgens mij al een stukje verder met Whole30 en Paleo recepten...maar ja dat is wel in het Amerikaans geschreven..Dus, goed gedaan en als ik het niet win dan koop ik hem...

 • Diana
  13 oktober 2013 om 19:16

  Leuk! Ben erg benieuwd naar het boek!

 • Wies
  13 oktober 2013 om 16:31

  Super leuk! Ik ben laatste jaars student voeding en diëtetiek en ik ben erg benieuwd naar dit boek. Ik zou het heel graag willen hebben:)

 • Annelore
  13 oktober 2013 om 16:25

  Hoi!
  Ik wil graag dit kookboek winnen, vooral eigenlijk voor mijn vader. Hij heeft het andere boek ook al thuis, en vind 'm ontzettend interessant. We hebben thuis al een paar dingen uitgeprobeerd.
  Nou lijkt het me hartstikke leuk om samen met mijn papa wat recepten uit te proberen!

  Groetjes!

 • Charlenne
  13 oktober 2013 om 15:51

  Met mijn Colitis Ulcerosa kan ik wel wat gezonde wegwijs gebruiken. Het Voedselzandloper kookboek kan mij daar vast goed bij helpen.

 • Eva
  13 oktober 2013 om 14:59

  Wauw klinkt als een geweldig kookboek! Ik ben net op kamers gaan wonen en moet nu voor het eerst zelf koken, ik zou graag nieuwe dingen uit willen proberen en ik zou dit boek zeker willen hebben!
  Ik hoop voor jou dat het boek een groot succes gaat worden, ben fan van je blog!
  x

 • Cato van Willige
  13 oktober 2013 om 14:50

  Heel erg benieuwd naar het boek met alle recepten!
  groot fan van je website en kris!

 • Manon
  13 oktober 2013 om 14:45

  Gefeliciteerd Pauline! Heel erg gaaf, zo'n eigen kookboek. Ik reageer eigenlijk bijna nooit op je blog, maar maak veel recepten na. Ik probeer zelf ook bewuster te eten, zonder pakjes en met veel groenten. Al kan niemand mij glazen wijn met toastjes afpakken! Ik ben erg benieuwd naar de recepten in het boek, omdat ik met het lezen van de Voedselzandloper soms dacht 'ja maar hoe dan'. Dit zou een super goede aanvulling zijn. Zal het delen op Twitter. Succes met uitkiezen van de winnaars!

 • Anoeska
  13 oktober 2013 om 14:37

  Heb de Voedselzandloper in een klap uitgelezen, vond het bijzonder interessant om te lezen. Maar nog leuker zou het zijn als ik dit ook daadwerkelijk kan toepassen in het dagelijks leven met dit boek. Daarom doe ik graag mee met deze winactie! Vind het nog erg moeilijk om gezond(er) te eten omdat ik vaak niet weet waar ik moet beginnen dus dit zou een goed begin zijn.
  Heel gaaf!

 • Felicia
  13 oktober 2013 om 14:34

  Hai Pauline,
  Ik ben een jonge meid van 19, hou van eten en koken maar ook van gezonde levensstijl en sporten. Ik vind het erg interessant om daar mee bezig te zijn. Ik ben daarom ook erg benieuwd naar uw boek!

  Met vriendelijke groet,
  Felicia

 • Peti
  13 oktober 2013 om 14:10

  Gefeliciteerd, wat gaaf om je naam op de buitenkant van dit boek te zien. Ik ben maar een amateur maar kook graag en gezond. Het lijkt me leuk om met deze nieuwe recepten kennis te maken, en mijn ervaringen ermee te delen.

 • Toetjestafel
  13 oktober 2013 om 13:30

  Ik heb weleens over dit boek gehoord! en tip gekregen om dit te lezen. Nog niet gedaan hahaha\nIk zou er graag ook een review over willen schrijven\n\nFor updates follow me on Facebook & BlogLovin

 • barbara
  13 oktober 2013 om 12:24

  Hai,\nNatuurlijk zou ik dit boek graag ontvangen. Ik ben een echte kookgek. En altijd op zoek naar nieuwe ideeën en recepten. Op het moment ben ik zeer kritisch aan het kijken naar onze dagelijkse voeding. Met een koksopleiding op zak heb ik altijd gemerkt dat er in de wereled van de horeca weinig mensen echt inventief omgaan met het gezonde karakter van bepaalde ingrediënten. Hier ligt zeker nog een grote uitdaging. Ook voor mij als in mijn inmiddels hobbykok ligt hier nog een werreld voor mij open. Mogelijk kan ik met dit boek mijn horizon verbreden!

 • Chantal
  13 oktober 2013 om 12:13

  Wauw! Leuke manier om je boek te promoten!
  Heb er al in gesnuffeld en op mijn verjaardags- / Sinterklaas- / kerstlijstje gezet....
  Maar zo'n gesigneerd exemplaar is natuurlijk veel leuker!

 • Annemieke
  13 oktober 2013 om 10:13

  Heel benieuwd naar het kookboek, staat op mijn verlanglijstje! Wordt vast een bestseller :-)

 • Ans
  13 oktober 2013 om 08:50

  Prachtig initiatief en vast en zeker een goed vervolg op het handboek.Heel veel succes ermee en hopelijk gaan vele mensen dankzij dit boek anders denken over voedsel.

 • Jody
  13 oktober 2013 om 08:45

  Superleuk dat je 'kindje' nu in de winkel ligt!

 • Nanet
  13 oktober 2013 om 08:27

  Zo gaaf dat je boek af is! En wat fijn dat er nu een receptenboek is! Ik zou het boek heel graag winnen zodat ik nog makkelijker zuivel, tarwe en suikervrij kan koken. Kom maar door met die lekkere recepten :)

 • Lize
  13 oktober 2013 om 06:39

  Proficiat! Een aantal vrouwelijke collega's volgen de vioedselzandloper heel strikt...wij trakteren regelmatig op het werk, maar die voedselzandloper-collega's laten tegenwoordig elke traktatie aan zich voorbij gaan wegens niet conform met de voedselzandloper. Hopelijk vind ik in dit kookboek wat inspiratie, zodat zij terug mee kunnen genieten!

 • Anne
  13 oktober 2013 om 00:03

  Ziet er uit als een heerlijk kookboek, die zou ik graag in mijn kast hebben staan. Superleuke winactie dus, ik doe graag mee!

 • gridje
  12 oktober 2013 om 23:03

  van harte met het mooie boek!

 • Rianne van Veldhoven
  12 oktober 2013 om 22:53

  Wat ontzettend gaaf! Ik lees al een tijdje mee op je wesite. Ik raak zo enthousiast van jouw recepten en prachtige foto's. Door jouw recepten ben ik anders gaan eten en ik voel me super!

 • Isabelle
  12 oktober 2013 om 22:46

  Hoera, er is eindelijk een kookboek van de voedselzandloper! Ik ben er zeer benieuwd naar!

 • Anita H.
  12 oktober 2013 om 22:11

  Het "theorieboek" heb ik al. Deze aanvulling is zeer welkom.

 • Ingrid
  12 oktober 2013 om 21:56

  ben al een tijdje benieuwd naar dit boek. Dus doe ik graag mee en heb het gedeeld via twitter en facebook

 • Janine
  12 oktober 2013 om 21:54

  Ben heel benieuwd naar het boek.
  Ik volg jou al een tijdje en ik heb het boek De Voedselzandloper in huis. Goede combi!
  Ben zelf al een tijd bezig met gezond eten/leven en zou graag wat nieuwe inspiratie opdoen met dit kookboek.

 • Suzanne
  12 oktober 2013 om 21:13

  Oooooo, die pasta pesto zonder pasta lijkt me heeeeeeerlijk!

 • Yvonne
  12 oktober 2013 om 20:35

  Wat super! Ik doe graag mee:) ik ken het eerste boek al en vond hem heel interessant. Jeetje, wat eten met je lichaam kan doen he. Ik ben heel benieuwd naar de recepten in dit boek!

 • Avc
  12 oktober 2013 om 20:05

  Leuk! Ik doe graag mee! Het zou een fijne toevoeging aan mijn kookboekencollectie zijn (:

 • marlyssa
  12 oktober 2013 om 19:55

  Wat een leuke winactie! Ik heb toevallig vandaag havermout gekocht om er wat mee te experimenteren. Lees er veel goede verhalen over en ook over het boek. Ik doe graag mee aan de winactie:)

 • Arzu
  12 oktober 2013 om 19:43

  Wat gaaf! Gefeliciteerd met je boek! Tis vast een prachtig geheel geworden!

 • Sabine
  12 oktober 2013 om 19:22

  Proficiat, ik ben superblij met je kookboek. Kan niet wachten om het te krijgen/kopen......Ben benieuwd.

 • Andre
  12 oktober 2013 om 18:14

  Wow een eigen kookboek, ben heel benieuwd naar de recepten en de foto's

 • Fleur
  12 oktober 2013 om 18:12

  Gefeliciteerd Pauline! Het lijkt me supergaaf om een eigen kookboek neer te zetten. Tof dat je dat hebt mogen doen!
  Ik zou heel graag dit kookboek willen winnen dus bij deze plaats ik een comment onder je post:) Ik heb alleen helaas geen twitter en facebook dus het delen moet ik overslaan..:( Ik hoop dat ik evengoed nog kans heb om te winnen!!

  Liefs, Fleur

 • Shyama Hopman
  12 oktober 2013 om 18:08

  Ik dacht eerst, goh, het zoveelste nieuwe kookboek. Maar dat moest ik gelukkig snel herzien na alle info erover, verrassende invalshoek om met voeding om te gaan. Ik ben nu heel nieuwsgierig, dus ik ding bij deze heel graag mee om kans te maken op zo'n prachtig exemplaar! En van harte gefeliciteerd natuurlijk! Hartelijke groet.

 • Kim
  12 oktober 2013 om 18:00

  Al een tijdje sneup ik op deze site inclusief de mobile Android app.
  Ik vindt hier wekelijks veel inspiratie.
  Het afgelopen jaar ben ik bezig met bewuster leven waar eten een groot deel van is.
  Ik krijg er steeds meer handigheid in en merk dat het leven zonder suiker, zonder E-nummers, minder tarwe en zuivel mij steeds meer aanspreekt.
  Het lijkt me geweldig om jouw boek aan mijn net startende collectie kookboeken toe te voegen!!

 • Karleine
  12 oktober 2013 om 17:57

  Oh, wat zou ik graag kans maken op dit boek! Omdat ik ook 'het' boek heb gelezen, weet ik zeker dat het in de smaak gaat vallen. Letterlijk waarschijnlijk:)

 • linda
  12 oktober 2013 om 17:53

  Cool!!!! lijkt mij een super mooi en gezond kookboek waar je veel van kunt leren. En we gezond oud kunnen worden een boek vol inspiraties... en natuurlijk wil ik die winnen...

 • chantal
  12 oktober 2013 om 17:51

  Vanuit een all-inclusive resort in Turkije wil ik graag kans maken op het boek! Na de vakantie wil ik langzaam over gaan op een gezonder leefstijl. En daar past dit boek perfect bij!

 • Silvia
  12 oktober 2013 om 17:31

  Wat ontzettend leuk dat je dit hebt mogen doen en de foto's bij dit artikel vind ik erg mooi. Het water loopt me nu al in de mond!

 • Diana
  12 oktober 2013 om 17:29

  Owwww, wat zou het leuk zijn om dit mooie boek een mooi plaatsje te geven in mijn woonkamer. Ik ben sinds enkele maanden bezig om alle pakjes en zakjes te verbannen uit mijn levensstijl. Moeilijk om steeds maar weer nieuwe recepten te vinden.

  Dit boek zal ik dan ook zeker met 'open armen 'ontvangen'

  :-))

 • Winnie
  12 oktober 2013 om 16:49

  Echt super! Het idee van de voedselzandloper vind ik lastig om zelf toe te passen, maar met het kookboek moet dat natuurlijk veel makkelijker gaan. :D De foto's zien er echt geweldig uit en ik kan niet wachten om zelf wat recepten uit te proberen!

 • Mieke Schepens
  12 oktober 2013 om 16:44

  Ik ben hier zeker benieuwd naar. Ik weet dat ik iets moet veranderen in mijn eetpatroon. Misschien is dit het wel ? Ik maak graag een kans op een exemplaar !

 • Lianne
  12 oktober 2013 om 16:42

  Super gaaf Pauline, gefeliciteerd met je boek!
  Ik heb dit bericht direct gedeeld op facebook en hoop natuurlijk dat ik dit boek win. Ik ben namelijk bezig met gezonder leven en dit boek zou een welkome aanvulling zijn daarop. Voor receptjes en ideeën : )
  Fijn weekend! Groet, Lianne

 • Thea
  12 oktober 2013 om 16:31

  Wat super, je eigen kookboek uitgeven! Gezond eten is voor mij door mijn ziek zijn een must geworden, maar het vinden van recepten die én gezond én lekker zijn vind ik nog niet meevallen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jouw boek, de foto's beloven veel goeds :). Waag graag een kansje voor het winnen van het boek.

 • Inge
  12 oktober 2013 om 15:46

  Versleten hebben we het boek de zandloper. Hij ging mee op vakantie, en het was het leesvoer voor op het strand, en niet alleen van mij, nee, ook van mijn man, die nieuwsgierig werd. Het beste boek wat hij in jaren had gelezen.
  Zelf mijn zoon zei mij; man, jou...(haha) boek is genomineerd he!
  Het kookboek zou zo'n lekkere! aanvulling zijn...
  Succes

 • Rilana
  12 oktober 2013 om 15:26

  Gefeliciteerd met je boek! Ik zou het super vinden om er een exemplaar van te hebben, doordat ik een probleem heb met mijn maag/darmen is gezond eten erg belangrijk, en je moet het zelf natuurlijk leuk maken! Daar zou dit kookboek erg leuk en handig bij zijn!

 • Jiska
  12 oktober 2013 om 15:02

  Wat een mooi gefotografeerd boek zeg! En de recepten lijken me ook echt heel lekker. Ik ben het er helemaal mee eens dat voedsel je lichaam gezond kan maken en houden. Het lijkt me daarom ook super leuk om dit boek te winnen en de recepten te gaan namaken!

 • Bianca
  12 oktober 2013 om 14:42

  Jeetje wat veel reacties al!

  Als eerste natuurlijk van Harte gefeliciteerd! De foto's met de gerechten zien er uit om op te eten dus dat beloofd veel goeds! Ik probeer ook zoveel mogelijk aan de hand van de voedselzandloper te koken en daarbij ook lekkere originele dingen te maken. Ik denk dat dit boek een gat in de markt is!

 • Niki
  12 oktober 2013 om 14:25

  Wat een geweldige win-actie dit kookboek staat namelijk op nr. 1 van mijn verlanglijstje :)

 • Sanne
  12 oktober 2013 om 13:51

  Oh, wat leuk! Ik probeer mijn lifestyle ook een beetje te veranderen, maar vind het moeilijk om het ook echt toe te passen. Dit kookboek geeft me een concreet beeld van hoe en wat ik zou kunnen eten, en zou me enorm helpen! Of te wel, ik doe ook mee ;)

 • Lily
  12 oktober 2013 om 13:48

  Geweldig! Ik ben dol op al jouw recepten, geeft me zo vaak inspiratie om weer wat nieuws te koken! Ik zou natuurlijk ook heel graag een exemplaar van het boek winnen.... Bij deze beloof ik mijn vriendinnen dat ik er dan heerlijk voor ze uit ga koken!

 • Mireille
  12 oktober 2013 om 13:21

  Hoi Pauline, wat ontzettend leuk! Ik ben nog een beetje nieuw in het hele gebeuren. En wat me tijdens het zoeken opviel is dat het lastig is om echt lekkere, simpele en leuke recepten te vinden. Het kookboek klinkt als een gat in de mark! Leuke site heb je trouwens!
  Groeten, Mireille

 • Liesbeth Polman
  12 oktober 2013 om 13:10

  Ik ben het afgelopen jaar bijna 25 kilo afgevallen en wil graag voor mijzelf en mijn gezin een gezondere eetgewoonte willen creëeren. Dus dit boek zou ik graag willen winnen

 • jessica bakker
  12 oktober 2013 om 13:04

  Wauw wat een super winactie! Ik heb soms nog een beetje moeite om de de hele dag aan een gezond patroon te houden en heb soma niet voldoende ideeën voor lekkere recepten. Het voedselzandloper kookboek zou ik dus heel goed kunnen gebruiken voor mijn gezonde levensstijl!!! Heb het bericht ook gedeeld op Facebook.

 • Gea
  12 oktober 2013 om 13:03

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar dit boek, een vriendin van mij is deze op het moment ook aan het lezen en heb er dus veel goeds over gehoord. Ik zou dit boek ook zeker graag willen lezen en recepten uit willen proberen ivm met gezondheids redenen. Ik heb een te hoge cholestrol waar door ik een gezonde patroon aan moet houden, ik ben veel op zoek naar kookboeken en recepten en dit boek spreekt mij dan ook erg aan! :D Dus duimen maar ^^ liefs Gea.

  Ik heb dit natuurlijk ook op facebook gedeeld en geliked. :)

 • Kim
  12 oktober 2013 om 12:56

  Mijn collega heeft hem al en heb er al eens kunnen in bladeren. De gerechtjes zien er suuuper lekker uit,en toch gezond. Hopelijk win ik een exemplaar en kan ik de gerechtjes snel uitproberen!

 • Marije
  12 oktober 2013 om 12:53

  Als ik gelovig zou zijn, zou ik het kookboek zeer waarschijnlijk mn nieuwe bijbel noemen ;-) Bij mij is de knop om, het pure en natuurlijke eten is een weldaad voor hoofd en lijf. Ben zo blij en nieuwsgierig naar de recepten die je hebt ontwikkeld! Van harte met je boek!

 • Lisa
  12 oktober 2013 om 12:44

  Super leuke win actie! Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek en doe dus graag mee met deze actie.

 • Janis Meerlo
  12 oktober 2013 om 12:26

  eerste vereiste: gemotiveerd zijn en levensstijl veranderen aan de hand van deze heerlijke recepten en tips. Ik kijk er al naar uit.

 • Wendy
  12 oktober 2013 om 12:09

  Wow, wat een mooi boek. Staat op mijn verlanglijstje. Zelf probeer ik zoveel mogelijk suiker te vermijden. Laat maar komen dat boek!

 • Caroline
  12 oktober 2013 om 11:56

  Hoi Pauline,

  Ziet er prachtig uit, om te watertanden! Ik ben heel erg benieuwd naar het boek, ik zou graag een kansje maken.. ;-) ik gebruik je blog al erg veel en ben heel enthousiast over je recepten. Ik ga nu weer aan je heerlijke tomatensoep beginnen!

  Groetjes,
  Caroline

 • Con leche
  12 oktober 2013 om 11:54

  Echt super gaaf dat je dit boek hebt gemaakt, gefeliciteerd! Je kunt er erg trots op zijn! Leuke winactie!

 • Sanneke
  12 oktober 2013 om 11:52

  Wat onwijs handig! Ik ben al een tijdje bezig met de Voeselzandloper, maar vind het vooral moeilijk om voor het diner goede recepten te vinden. Ik hoop dat jouw kookboek hier verandering in gaat brengen!

 • Ilona blonk - van Kruijl
  12 oktober 2013 om 11:49

  Leuk! Ben erg benieuwd naar het boek omdat ik zelf graag gezonder zou willen eten zonder alle e-nummers.

 • Nienke
  12 oktober 2013 om 11:45

  Oe! Wat een top-winactie! Aangezien ikzelf echt geen creatief-kook-brein heb, lijkt me dit echt een super boeken om te winnen! Ik houd mijn vingers gekruist! ;-)

 • Sandra Rijsdijk
  12 oktober 2013 om 11:41

  Gefeliciteerd met je prachtige boek! Ik zag hem gisteren liggen bij de Bruna; tof zeg. Ik doe graag mee om een kansje te maken, want ik ben enorm fan van al jouw recepten. En als ik niet win, dan koop ik hem ook hoor. Veel succes met het boek! \n\nGroetjes,\nSan

 • Anniek
  12 oktober 2013 om 11:34

  wauw, hier mag je trots op zijn! Ik ben heel benieuwd naar de recepten, ik doe mee!

 • Adriënne
  12 oktober 2013 om 11:27

  Ik kan echt niet wachten om alle recepten uit te proberen! Ik studeer zelf voeding & diëtetiek en probeer zelf gezond te koken, maar dat vind ik vaak erg lastig. Wat inspiratie kan ik goed gebruiken!!

 • Annelieke
  12 oktober 2013 om 11:23

  Ow die zou ik graag winnen zeg!
  Moet vanwege mijn gezondheid eigenlijk op de Voedselzandlopermanier gaan eten en wat inspiratie kan ik goed gebruiken.

 • Daisy
  12 oktober 2013 om 11:19

  Ik zou het te gek vinden om dit kookboek te winnen. Ik heb zelf namelijk ook een blog (I Love Health) waarop puur en gezond eten centraal staat, net als in jouw boek. Naast weetjes en tips over gezonde voeding en sport, post ik ook recepten die bijna allemaal volgens het Voedselzandloper-principe zijn: geen tarwe, zuivel en suiker.
  Met dit boek zou ik nog meer inspiratie hebben voor leuke content voor mijn blog en kan ik refereren aan jouw kookboek!

 • Pauline
  12 oktober 2013 om 10:56

  Ja zeker! Het is ook in Belgie te koop.

 • nicole
  12 oktober 2013 om 10:48

  Sinds ik weet dat ik een chronische huidziekte heb die (kan) verergen door het eten van tarwe en zuivel, ben ik me nog meer bewust van wat ik eet. Dit boek kan zeker een grote hulp hierbij zijn

 • Suzanne
  12 oktober 2013 om 10:47

  Super! Ik spotte hem al op Utrecht Centraal (zoals ik twitterde) maar ik moest nog even wachten tot het eind van de maand, dacht ik.. Maar deze kans laat ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan! Ik doe graag mee.

 • miehhke (thewinterof88)
  12 oktober 2013 om 10:42

  Wat een leuk boek, dit wil ik zeker en vast winnen. Want ik moet bewuster leren om gaan met mijn eten.\nKan je dit boek ook in belgie kopen in de boekhandel ? X

 • Simone
  12 oktober 2013 om 10:41

  Lijkt me een ontzettend fijn boek wat ik vaak ga gebruiken. Wanneer ik hem niet win, ga ik hem zeker kopen! Hij staat al op mijn wishlist!

 • Marleen
  12 oktober 2013 om 10:35

  Ziet er SUPER uit dit kookboek!! Ik ben een fan van kookboeken en sinds ik geen gluten meer kan verdragen ben ik uiteraard alleen nog maar op zoek naar kookboeken met recepten zonder tarweproducten. Nu al zin om dit boek door te bladeren, het ziet er veelbelovend uit :-)

 • MySimplySpecial
  12 oktober 2013 om 10:27

  Gefeliciteerd, het ziet er super uit! Ik ben heel benieuwd naar de recepten!

 • wendy
  12 oktober 2013 om 10:23

  Na allerlei mislukte diëten ben ik op zoek naar een manier om heel mijn eetstijl te veranderen. Ik wil gezond maar ook lekker eten. Ik denk dat ik met dit boek veel.inspiratie krijg en ik hierdoor weer goed, gezond en gegarandeerd ga eten.\n\nWendy

 • Iryna
  12 oktober 2013 om 10:22

  Wat een mooi boek. Ik ben benieuwd naar de gezonde recepten want ik heb kleine kinderen. Ik wil dat ze gezond eten.
  Gefeliciteerd met dit boek!

 • Daphne
  12 oktober 2013 om 10:21

  Gezien op het vliegveld!!! Geweldig kookboek, heb er in gesnuffeld maar zonde van het gewicht om heen en weer mee te nemen naar Ibiza. Haha ging dan van het shop gewicht af wat ik mee terug kon nemen. Nu een kans om het te winnen, geweldig! Zo niet, komt hij toch in mijn boekenkast want er staan heerlijke recepten in!!

 • Suus
  12 oktober 2013 om 10:13

  Hi Pauline,

  Het ziet er allemaal te gek uit, wat zul je blij en trots zijn! Van harte met je mooie boek.

  Liefs Suus van Food Bandits

 • Michal
  12 oktober 2013 om 10:09

  Gefeliciteerd Pauline, het ziet er ontzettend mooi uit! Ik moet een confession doen: in de afgelopen tijd ben ik door AL (!!) jouw recepten op je blog gegaan. Doordat ik ziek ben geweest ben ik de laatste jaren erg op mijn voeding gaan letten, om mijn herstel te versnellen en bovenal het immuunsysteem te versterken. Ook op jouw blog ben ik heel veel goede en leuke dingen tegengekomen. En wat is er nou leuker als je veel thuis zit om het uit te proberen en een nieuwe hobby te ontwikkelen..:) Mijn omgeving vond het ook niet vervelend.
  Ik denk wel dat je zeer trots mag zijn op dit kookboek, je hebt goede en mooie fotografie skills, je schrijft leuk, hebt goede tips en bovenal hele lekkere recepten! Goede ingrediënten voor een prachtig boek, dank je wel voor de inspiratie.

  Groetjes, Michal

 • Lotte van Rooij
  12 oktober 2013 om 10:09

  Geweldig Pauline! Ik ben erg benieuwd naar je boek en natuurlijk ook de fotografie. Je hebt alle recht trots te zijn als ik de mooie reacties zo zie. Liefs

 • Yvonne Geurts
  12 oktober 2013 om 10:07

  Wat ziet het er mooi uit, gefeliciteerd!!!

 • Pauline Krom
  12 oktober 2013 om 10:04

  Een naamgenote die een mooi boek publiceert over zeer gezonde voeding; daar wil ik graag meer van (w)eten!

 • S Etman
  12 oktober 2013 om 10:03

  We zijn benieuwd naar de recepten.
  Sinds kort begonnen met de voedselzandloper.

 • Astrid
  12 oktober 2013 om 10:00

  Ik zat hier echt op te wachten... Wat een prachtig boek, Pauline!
  En van die foto's kan ik nog wat leren. Ik heb zelf een blog over gezond eten en de foto's die ik bij mijn recepten maak, zijn echt een ramp.

  Ik heb het eerste zandloperkookboek al een tijdje in mijn kast staan, maar heb nog geen enkel recept uitgeprobeerd. Nochtans eet ik wel zandloper-proof, of toch meestal ;-) Maar zoals je zelf al zegt, het is niet evident om de 'regels' te respecteren en toch een toegankelijk recept te maken. Als ik op de foto's mag voortgaan, ben jij daar een stuk beter in geslaagd dan de auteurs van het eerste kookboek...

 • ann martin
  12 oktober 2013 om 09:58

  Grote fan van voedselzandloper en heel nieuwsgierig naar de recepten. De foto's zien er alvast veelbelovend uit!

 • Anneke
  12 oktober 2013 om 09:56

  Wauw Pauline! Ik volg je al een hele tijd en ik ik verrijk mezelf steeds meer. Ga alsjeblieft door! Want elke ochtend om 8 uur start ik jouw app als eerste op! Ik als sportdocent heb veel aan je boek. Ik inspireer daarmee er ook anderen mee. \n\nSucces en keep going!!

 • Babs
  12 oktober 2013 om 09:34

  Wooooow wat ben ik ontzettend benieuwd naar jullie nieuwe book. Ik weet zeker dat dit boek mij in de praktijk helemaal de goede weg op kan helpen. Theoretisch weet ik al veel, maar nu de praktijk nog! PLEAAAAAASSSSEEEE!

 • bo
  12 oktober 2013 om 09:33

  ik zou het boek zo graag willen hebben ! wil graag een andere levenstijl aannemen maar vind het zo moeilijk om tew eten wat nou juist erg goed is en erg slecht, denk dst dit boekddzsr veel aan kan bijdragen, ook voor ons gezin.

 • Jolan
  12 oktober 2013 om 09:32

  Ik worstel alweer een tijdje met mijn gewicht. \nBewegen wordt bemoeilijkt door fibromyalgie en nog wat chronische aandoeningen. Toch zou ik graag beginnen bij de basis en dat is voedsel. We eten al best gezond, maar dat kan nog beter. Ik zou heel graag je boek winnen.

 • Lieke
  12 oktober 2013 om 09:29

  Ooh, dit ziet er leuk uit!! Ik hou zelf ook heel erg van lekker én gezond koken, ik heb hier ook een blog over (http://liekepolak.blogspot.nl/). Ik zou dit boek echt heel graag willen winnen! Heel gaaf trouwens dat jij 'm hebt geschreven!

  Liefs, Lieke

 • Sabrina
  12 oktober 2013 om 09:28

  Lijkt mij een geweldig boek zou het graag willen hebben. Wil graag bewuster eten voor mijn gezondheid en toch ook wel de kilo's en denk dat dit boek een goede stimulance zal zijn

 • Britt
  12 oktober 2013 om 09:22

  Heee pauline, \n\nWat ziet dat boek er leuk uit! En ook de plaatjes zijn om bij te smullen hmm.\nIk wil je feliciteren met je boek en hoop vanuit de grond van mijn hart dat het een groot succes wordt, dat heb je in ieder geval wel verdiend!

 • Chris
  12 oktober 2013 om 09:21

  Oeh ik zag het Voedselzandloperboek laatst bij mijn schoonouders en ik was overtuigd. Zij hebben ook hun hele eetpatroon omgegooid en dat werkt motiverend. Ik had twee jaar geleden al een tijdje suiker en tarwevrij gegeten om gezondheidsredenen, maar ik hield het niet vol door het gebrek aan variatie (en inspiratie). Een kookboek met geschikte recepten zou een goede ondersteuning zijn, en volgens mij ziet het er weer prachtig uit!
  Ik zou graag kans willen maken op een gesigneerde versie (en ik heb het gedeeld op facebook)!

 • Joke
  12 oktober 2013 om 09:19

  Even overnieuw, ik vernam dat de helft van mij berichtje was verdwenen.......

  Lieve Pauline, meid gefeliciteerd met dit prachtige boek. Super dat je al die recepten hebt bedacht, gemaakt en gefotografeerd. Het ziet er allemaal erg smakelijk uit en ik zou mij graag verder verdiepen in deze theorie. Komt ook door een collega die al maanden op deze manier eet en mij enthousiast heeft gemaakt tijdens de lunch. Ik heb met gepaste trots (ik ken Pauline een beetje) jouw blogbericht van eerder deze week laten lezen. Ze vond het geweldig en ook andere collega's raakten enthousiast! Mijn collega zit ook zo lekker te eten altijd, en dan wij met onze "gewone" bammetje hahaha. Ik zou dan ook graag meedoen aan deze mooie win-actie en ik ga je bericht ook zeker delen.

  Succes en liefs, Joke

 • leon
  12 oktober 2013 om 09:17

  IK heb vele malen geprobeerd om brood, en pasta's te laten staan maar vooral het ontbijt vind ik moeilijk.ben erg benieuwd of ik door de recepten in dit boek, mijn levensstijl definitief kan veranderen!

 • Inge
  12 oktober 2013 om 09:16

  Ohh jaaaa die wil ik graag winnen!! Ik wil namelijk aan mijn vriendje bewijzen dat gezond eten ook snel kan zijn. Hij gebruikt dit nml altijd als excuus om na een lange dag werken een pizza in de oven te schuiven, omdat een gezonde maaltijd bereiden veel te lang duurt.... Dit boek zou daarom ideaal zijn om voorbeelden van gerechten te laten zien!

 • Annemiek
  12 oktober 2013 om 09:15

  Nogmaals gefeliciteerd met je eerste kookboek. Wat fijn voor je dat hij nu in de boekhandel te verkrijgen is.
  Zelf ben ik 1 juli helemaal om gegaan naar weinig suiker en biologisch, daar passen deze gezonden recepten zeker bij.
  FB en twitter gedeeld omdat mensen dit niet mogen missen.

 • Eline
  12 oktober 2013 om 09:13

  Buiten dat het er alleen al prachtig uit ziet zou dit voor mij uitkomst bieden!! Ik ben er sinds kort achter dat ik een allergie heb voor geraffineerde suikers, kunstmatige zoetstoffen en smaakversterkers (met name vet sin, E621). Dit boek zou voor mij een uitkomst bieden om zelf heerlijk aan de slag te kunnen in plaats van het eeuwige gezoek in de supermarkten naar dingen die er niet zijn (pakjes,zakjes etc zonder al die dingen erin).
  Ik hoop dat ik binnenkort door dit boek mag bladeren en eruit mag koken, dat zou ik echt helemaal super vinden!!!

  Groetjes, Eline

 • Martine
  12 oktober 2013 om 09:12

  Ziet er prachtig uit. Ik ben nog niet erg bekend met de voedselzandloper. maar ben wel nieuwsgierig. Dit boek zou een leuke kennismaking zijn.

 • Kirsten
  12 oktober 2013 om 09:11

  Wow pauline wat gaaf! Ben heel erg benieuwd naar alle recepten uit je boek!

 • AJ
  12 oktober 2013 om 09:11

  Wat is het een mooi boek geworden.
  Ik verwacht een andere kijk op gezond eten, dan die we gewend zijn.
  Uitproberen en inpassen, gezonder eten. Ja graag.
  Jonger worden is mooi mee genomen.
  AJ

 • Suzan Torenvlied
  12 oktober 2013 om 09:09

  Weet zeker dat ik met dit receptenboek m'n doel zal halen! Fit voor de 10km run tijdens de marathon van Rotterdam! Lets kick mine MS some ass!!!!!

 • Marjan
  12 oktober 2013 om 09:05

  Ik ben helt benieuwd naar alle recepten! Sinds het boek de zandloper ben ik andere boeken gaan zoeken met recepten! En deze kan natuurlijk niet ontbreken!\n\nGroet Marjan

 • Kim
  12 oktober 2013 om 09:04

  Gefeliciteerd met dit prachtige boek! De foto's zien er prachtig uit, details, verzorgd... Ik ben erg nieuwsgierig naar de recepten en de achtergrond informatie!

 • Emmeke
  12 oktober 2013 om 08:56

  Gefeliciteerd Pauline! Ik ben heel erg benieuwd, preview ziet er iig al veelbelovend uit! Zou graag een exemplaar winnen, nieuwe inspiratie is altijd welkom!

 • Cécile-de smaak van Cécile
  12 oktober 2013 om 08:53

  Wauw je eigen boek, gefeliciteerd! Ziet er mooi uit. Ben benieuwd naar de recepten

 • Suzanne
  12 oktober 2013 om 08:46

  Hoi Pauline,

  Het lijkt mij een prachtig boek. Ik heb de voedselzandloper gelezen en wat ik miste waren de recepten. Dit boek is een mooie aanvulling. Ik heb je bericht gedeeld op twitter.

 • Annemarijn
  12 oktober 2013 om 08:45

  Wauw! Wat ontzettend leuk Pauline, de foto's zijn ook fantastisch! Dat boek mag bij mij wel op de deur mat vallen;)

 • F. Meesen
  12 oktober 2013 om 08:43

  Ik heb veel problemen met het eten van brood!! Het eten van brood is zo ingebugert dat het moeilijk is om dat te vervangen (dat geld dus ook voor zuivel en zeker suiker) Ik zou dan ook echt heel graag eens het roer omgooien en dan niet alleen voor mij maar ook mijn gezien. Het boek zal daar een mooie houvast bij zijn.

 • Maartje oliemans
  12 oktober 2013 om 08:42

  Hai Pauline ,\n\nGisteren in de boekhandel zag ik je boek inderdaad liggen! Daar ik nu even niet het geld heb om hem te kopen! Ik deel je bericht op Facebook !! Want iedereen moet dit weten!! Dat je nu een prachtig boek op de markt hebt gebracht!!

 • Manouck
  12 oktober 2013 om 08:38

  Gefeliciteerd met je boek! Aan de mooie foto's op je blog te zien is het in ieder geval een feest voor zowel het oog als de maag. Ik ben kookboekverslaafd en deze mag zeker niet ontbreken in mijn collectie!

 • wendy
  12 oktober 2013 om 08:38

  Oh Pauline wat een mooie foto's en vormgeving!

 • Elise
  12 oktober 2013 om 08:37

  Wat geweldig! Gefeliciteerd met jouw kookboek!
  Het boek de Voedselzandloper heeft m'n ogen geopend en ben eind van de zomer anders gaan eten / leven. Mis nog een beetje de variatie in mijn kook- en baksels, ben heel benieuwd naar jouw recepten en inspiratie! Wat een leuke winactie!

 • Jaccoline zorge
  12 oktober 2013 om 08:36

  Toen ik dit jaar te horen kreeg dat ik MS heb en mij bijna direct medicijnen werd voor geschreven zonder dat ze mij konden vertellen dat de MS stil zou blijven staan of verminderen ben ik gaan na denken. \n\nTerug naar de basis. Ik ben overtuigd dat voeding bewegen en positief denken een mens gezonder kunnen maken! En toen kwam de voedselzandloper op m'n pad!! En WOOW Paulien nu is er een kookboek. \nIk zou deze graag op mijn keuken blad willen om hier uit te koken!

 • Christianne
  12 oktober 2013 om 08:33

  Gefeliciteerd met je boek! Ziet er mooi uit. \nIk ben nog wat zoekende naar een gezonde leefwijze qua voedsel en wat ik er zo van lees, sluit dit boek er fantastisch bij aan. Hij staat (nu al) op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas ;-)

 • Dita
  12 oktober 2013 om 08:33

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek

 • Marianne
  12 oktober 2013 om 08:32

  Jaaaa daar is je kookboek dan, wát leuk zeg, ben heel erg benieuwd en doe dan ook graag mee met je winactie.

  Groet! Marianne

 • Angela van Es
  12 oktober 2013 om 08:32

  Ik ben heel erg benieuwd. In een jaar 20 kilo afgevallen en wil er nog wat af..... maar kan nog wel wat hulp gebruiken!

 • Ilvy
  12 oktober 2013 om 08:31

  Ik volg je blog nu sinds een tijdje en vindt het ontzettend leuk! Ben daarom erg benieuwd hoe je boek eruit ziet!

 • Tessa
  12 oktober 2013 om 08:30

  Ik volg momenteel een dieet waar ik ook oa suikervrij eet, en ik begin mij steeds beter te voelen. Kilo's vliegen eraf. Het enige waar ik moeite mee heb is lekkere recepten maken. Ik gebruikte vak hoisin saus oid, blijkt vol suikers te zien. Mijn inspiratie is op. Dus dit boek zou ik heel graag willen winnen! En ik ben heel benieuwd hoe de voedselzandloper helpt in een gezond eetpatroon. Ik ga duimen!

 • Joke
  12 oktober 2013 om 08:26

  Lieve Pauline, meid gefeliciteerd met dit prachtige boek. Super dat je al die recepten hebt bedacht, gemaakt en gefotografeerd. Het ziet er allemaal erg smakelijk uit en ik zou mij graag verder verdiepen in deze theorie. Komt ook door een collega die al maanden op deze manier eet en mij enthousiast heeft gemaakt tijdens de lunch. Ik heb met gepaste trots (ik ken Pauline

 • Esther
  12 oktober 2013 om 08:26

  Natuurlijk wil ik graag dit boek winnen. Het lijkt me een zeer inspirerend boek en misschien krijg ik hierdoor de rest van het gezin ook mee op mijn voedsel avontuur.

 • Anne
  12 oktober 2013 om 08:24

  Ik heb zoveel lovende reacties over dit boek gehoord dat ik nu wel heel nieuwsgierig geworden ben.. Ik kan me volledig aansluiten bij de gedachten gang die wordt gevolgd in dit boek en kan niet wachten om de recepten uit te proberen. Zelf blog ik veel over gezondheid en een goede levensstijl waar genieten ook een groot deel van uitmaakt. Groetjes Anne

 • wezzzy
  12 oktober 2013 om 08:23

  Mooie gedachtes, gaaf boek! Kom maar op eeuwige jeugd!! ;-)

 • maud
  12 oktober 2013 om 08:22

  Ik wil graag een gezonder patroon ontwikkelen, maar mis de inspiratie. Dit boek zou mij er uitstekend bij kunnen helpen!

 • Irene
  12 oktober 2013 om 08:19

  Ik ben zo enorm benieuwd! de preview ziet er al geweldig uit!

 • Sigrid
  12 oktober 2013 om 08:16

  Bij het zien van de plaatjes loopt het water al in mijn mond, complimenten! En natuurlijk zou ik heel het kookboek winnen ;-)!

 • Frieda
  12 oktober 2013 om 08:16

  Ik ben heel benieuwd naar het kookboek, het boek van Kris Verburgh heb ik al in huis. Ik wil graag gezonder gaan leven maar ben zelf niet goed in het verzinnen van recepten, het zou dus helemaal super zijn als ik een van de kookboeken zou winnen.

 • joyce
  12 oktober 2013 om 08:13

  Ooh gave winactie! Ik doe graag mee, heb hem oo twitter gedeeld!

 • Mirjam
  12 oktober 2013 om 08:12

  Wat een mooie foto's van de gerechten! Ze maken mij nieuwsgierig naar de recepten. Volgens mij kan dit boek mij heel veel inspiratie geven! Ga zo door!

 • Saskia
  12 oktober 2013 om 08:11

  Wat een top idee om een voedselzandloper kookboek te maken!

 • Marieke
  12 oktober 2013 om 08:09

  Ik vind dit zo gaaf voor je Pauline. Gewoon een eigen kookboek. Niet veel mensen kunnen dat zeggen. Dat er een boek in de winkel ligt met jouw naam erop. Ik ben zelf wel benieuwd naar de recepten. En het concept erachter dus ik zou het super leuk vinden om een (gesigneerd??) exemplaar te kunnen bemachtigen. \n\nFijn weekend!\n\nLiefs Marieke

 • Femke
  12 oktober 2013 om 08:08

  Ben wel erg benieuwd naar de gezonde recepten. Zelf kan ik niet goed tegen gluten en wil altijd wel iets nieuws proberen zonder tarwe gluten en suiker. Zou graag kans maken op een gesigneerd boek wat een mooie plek in mijn keuken krijgt en waar ik met grote regelmaat lekkere en gezonde recepten uit wil halen.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.