fbpx
Menu

Het Voedselzandloper Kookboek + Winactie

Hoera! Het Voedselzandloper Kookboek ligt in de winkels. Ik heb deze zomer, terwijl het buiten warm en zonnig was, gekookt alsof mijn leven er van af hing. Meer dan 100 recepten heb ik ontwikkeld, getest en gefotografeerd en het resultaat mag er zijn.

Het Voedselzandloper Kookboek

Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Volgens de Voedselzandloper theorie kan je suiker, zuivel en tarwe beter laten staan. Wat je wel mag eten, kan je terug lezen in dit artikel.

voedselzandloper recepten

voedselzandloper recepten

Ik ben begin zomer benaderd of ik samen met Kris het kookboek wilde maken en heb daar volmondig Ja op geantwoord. Ik ben bekend met het volgen van zuivelvrije, suikervrije en ook tarwe vrije diëten en vond het een grote uitdaging om leuke, lekkere, maar vooral ook toegankelijke recepten te ontwikkelen. Met het boek wil ik je vooral inspireren dat gezond eten niet saai hoeft te zijn.

Het Voedselzandloper Kookboek Het Voedselzandloper Kookboek

De recepten in Het Voedselzandloper Kookboek zijn verdeeld in verschillende hoofdstukken dat begint met ontbijt recepten, waarin havermout niet mag ontbreken. Dan volgt er een hoofdstuk Lunch, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Nagerechten, Tussendoortjes, Drankjes, Dips en Smaakmakers. Kortom het is een boek geworden voor ieder moment van de dag en voor elke dag van de week.

Het Voedselzandloper Kookboek Het Voedselzandloper Kookboek

Kris schreef daarbij weetjes en achtergrond informatie en zodoende is het een mooi geheel geworden. De vormgeving, gedaan door Diewertje van Wering is echt prachtig en ik vind het helemaal bij mijn blog passen. De leuke illustraties maken het boek helemaal af.

De voedselzandloper

Winnen?
Omdat ik zo blij ben met het boek verloot ik 3 gesigneerde exemplaren. Wil jij kans maken op één van de 3 exemplaren van Het Voedselzandloper Kookboek?

 • Laat een reactie achter in de comments.
 • Deel dit bericht op Facebook of Twitter voor een extra winkans

De winactie loopt t/m 18 oktober en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Titel
Het Voedselzandloper Kookboek

Auteur
Pauline Weuring & Kris Verburgh

Uitgeverij
Promotheus | Bert Bakker

Bestellen
Prijs € 19,95
bij Bol.com.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

312 reacties

 • Dineke van der Wal
  23 oktober 2013 om 16:45

  Hoi Pauline, ik vind het allemaal zo geweldig voor je en heb al van Miranda gehoord dat er erg lekkere recepten in staan. Ik ben anders zeker van plan hem aan te schaffen, maar krijgen is natuurlijk ook leuk.
  Groetjes en succes verder,
  Dineke

 • Pauline
  24 oktober 2013 om 11:08

  Wat lief Dineke, dank je wel. De winactie was alleen al verlopen ;)

 • Jaap
  21 oktober 2013 om 12:58

  Ben te dik voel me lusteloos en pas 52 !!! Denk echt dat ut aan het voedsel ligt maar ben niet sterk genoeg om dit om te keren. Heb de voedselzandloper zterdag gekocht en met je kookboek zou dit echt een grote opstap zijn

 • Bianca
  19 oktober 2013 om 13:48

  Lijkt me een geweldig boek! Zou m'n boeken van Amber Albarda goed aanvullen!

 • Saskia
  19 oktober 2013 om 10:21

  Lijkt me een super boek. In mijn ogen is gezond inderdaad vaak een beetje saai en smakeloos. Hopelijk kan jij het tegendeel bewijzen!

 • Emma Vroegop
  19 oktober 2013 om 10:04

  Ik heb de Voedselzandloper in één adem uitgelezen. Wat een geweldig goed boek zeg! Ik studeer voeding & diëtetiek en ik vind het dan ook super interessant hoe ons eetpatroon wordt 'bepaald' door in de cultuur waarin we leven, zonder dat er daadwerkelijk stil wordt gestaan wat nou echt goed voor ons is. Boeken als de Voedselzandloper zorgen ervoor dat de ogen van steeds meer mensen worden geopend en daardoor wordt er steeds beter en bewuster met voeding omgegaan! Geweldig dus. Net zo geweldig is dat voeding steeds vaker als medicijn wordt gezien. Preventie d.m.v. voeding is zo'n goede en gezonde oplossing! Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat voor leuke, vernieuwende recepten in dit kookboek staan!

 • Angelique Peters
  18 oktober 2013 om 23:38

  Helemaal Geweldig! Mijn voormalige partner kreeg Colitis Ulcerosa. Na jaren ziekenhuistraject ben ik met hem naar alternatieve geneeswijze gestapt en het hele roer omgegooid. Toen was dit voor ons geen suiker en melkproducten. Nu jaren verder merk ik dat ik wederom hiernaar toe terug wil. Om me lekkerder in mijn vel te voelen. Geweldig dat dit boek er nu ook is met goede recepten! Ik ga het zeker aanbevelen en delen op facebook! Succes en groetjes, Angelique Peters

 • astrid
  18 oktober 2013 om 22:40

  Ik kwam deze site tegen.Het maakt mijn hartzoektocht volledige en zal ik de toekomst zeker weten nog van pas komen. je beseft het niet maar ik wel. bedankt astrid

 • astrid
  18 oktober 2013 om 22:35

  Het had zo mogen zijn dat deze site tegen kwam. Deze site maakt mijn hartzoektocht nog volledige en zal nog meer van pas komen in de toekomst. Zeker weten. Je beseft niet hoe maar ik wel. bedankt...
  Astrid

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.