Het Voedselzandloper Kookboek + Winactie

Het Voedselzandloper Kookboek + Winactie

Hoera! Het Voedselzandloper Kookboek ligt in de winkels. Ik heb deze zomer, terwijl het buiten warm en zonnig was, gekookt alsof mijn leven er van af hing. Meer dan 100 recepten heb ik ontwikkeld, getest en gefotografeerd en het resultaat mag er zijn.

Het Voedselzandloper Kookboek

Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Volgens de Voedselzandloper theorie kan je suiker, zuivel en tarwe beter laten staan. Wat je wel mag eten, kan je terug lezen in dit artikel.

voedselzandloper recepten

voedselzandloper recepten

Ik ben begin zomer benaderd of ik samen met Kris het kookboek wilde maken en heb daar volmondig Ja op geantwoord. Ik ben bekend met het volgen van zuivelvrije, suikervrije en ook tarwe vrije diëten en vond het een grote uitdaging om leuke, lekkere, maar vooral ook toegankelijke recepten te ontwikkelen. Met het boek wil ik je vooral inspireren dat gezond eten niet saai hoeft te zijn.

Het Voedselzandloper Kookboek Het Voedselzandloper Kookboek

De recepten in Het Voedselzandloper Kookboek zijn verdeeld in verschillende hoofdstukken dat begint met ontbijt recepten, waarin havermout niet mag ontbreken. Dan volgt er een hoofdstuk Lunch, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Nagerechten, Tussendoortjes, Drankjes, Dips en Smaakmakers. Kortom het is een boek geworden voor ieder moment van de dag en voor elke dag van de week.

Het Voedselzandloper Kookboek Het Voedselzandloper Kookboek

Kris schreef daarbij weetjes en achtergrond informatie en zodoende is het een mooi geheel geworden. De vormgeving, gedaan door Diewertje van Wering is echt prachtig en ik vind het helemaal bij mijn blog passen. De leuke illustraties maken het boek helemaal af.

De voedselzandloper

Winnen?
Omdat ik zo blij ben met het boek verloot ik 3 gesigneerde exemplaren. Wil jij kans maken op één van de 3 exemplaren van Het Voedselzandloper Kookboek?

  • Laat een reactie achter in de comments.
  • Deel dit bericht op Facebook of Twitter voor een extra winkans

De winactie loopt t/m 18 oktober en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Titel
Het Voedselzandloper Kookboek

Auteur
Pauline Weuring & Kris Verburgh

Uitgeverij
Promotheus | Bert Bakker

Bestellen
Prijs € 19,95
bij Bol.com.

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in