Menu
banner-CULY-710x380.jpg

Review The Culy Way of Life

Grote bewondering heb ik voor Monique van Loon. Alles wat deze vrouw aanraakt, lijkt wel in goud te veranderen. Het begon met Minettes, daarna Girlscene en nu Culy. Culy.nl is een culinaire site boordevol inspiratie, van hotspots, tot reviews en van recepten tot handige tips.

Ik heb Monique ook persoonlijk leren kennen en het is een ontzettend leuke en lieve vrouw. Ik vind haar stoer, zij interviewt gewoon Jamie Oliver en blijft daarbij lekker zichzelf. Het moest er een keer van komen en hier is hij dan eindelijk, Monique haar 1e eigen boek, The culy way of life. Afgelopen donderdag was de spetterende boeklancering in het chique Conservatorium hotel en ik was er bij.

The Culy Way of Life

Het boek ziet er erg mooi uit, met een tikje glamour en het leest lekker weg. Het is geen kookboek, het is ook geen biografie maar wat is het dan wel? Het is gewoon een lifestyle boek, dat je heerlijk doorbladert, weg legt en vervolgens nog eens pakt om verder te lezen.

culywayoflife culywayoflife 2

In het boek komen haar favoriete hotspots aan bod zoals Vinnies Deli, Monique is verslaafd aan hun gevulde aubergines en Hotel Chocolat, maar ook handige tips om je eten leuker en lekkerder te maken. “Eten moet een feestje zijn” en daarom deelt Monique leuke presentatie ideeën, want soep gewoon uit een kom is ook zo saai. Daarnaast staan een aantal leuke recepten in zoals een gevulde pompoen, kokossoep en easy peasy kersentaart met prachtige foto’s van Denise van The Little Things.

Ik voel mij heel erg vereerd dat ik een plekje in haar boek heb gekregen. In het hoofdstuk mijn Mijn favoriete culinaire blogs noemt Monique mijn blog tussen grootheden als Canelle & Vanille en Smitten Kitchen. Trots en heel erg lief van Monique.

the culy way of life

Titel
The Culy way of life

Auteur
Monique van Loon

Uitgeverij
Bertram & De Leeuw

Bestellen
Prijs € 24,95
bij Bol.com.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan