Menu
brasserie-hoofdstad-710x380.jpg

My life in Pictures Oktober

Wat was oktober een bijzondere en hectische maand! Na een zomer ploeteren was het moment eindelijk daar Het Voedselzandloper Kookboek lag in de winkels. Ik ben echt zo positief verrast door al jullie berichtjes, mailtjes, tweets en comments. Heel erg bedankt daarvoor!

Ik was stiekem best een beetje nerveus voor de lancering. Marco Borsato zei laatst: “Je maakt iets en dan is het van je zelf, op het moment dat het naar buiten komt, vindt iedereen er ineens wat van!”. En die opmerking was zo ontzettend raak. Maar gelukkig is het boek een groot succes, staat het op nr. 2 in de categorie Eten & Drinken in de bestsellers 60 en komt volgende week de 4e! druk al uit! Iets dat ik nooit maar dan ook nooit had verwacht.

Ik vond het ook spannend om te maken. Omdat ik natuurlijk niet helemaal volgens de Voedselzandloper leef. Dat kan soms wat verwarrend zijn, maar daarvoor heb ik speciaal op mijn blog een categorie gemaakt met recepten die 100% Voedselzandloper proof zijn.

Kortom oktober was een hele bijzondere maand. Kijken jullie mee?

Photo 11-10-13 16 48 28

Samen met mijn zusje ging ik de boekhandels bij langs in Haarlem. Bij mijn favoriete boekhandel De Vries spotte ik een hele grote stapel. Mijn boek, een heel bijzonder moment. Eigenlijk had ik het besef nog niet helemaal.

Photo 18-10-13 18 07 12

Dit is echt een mijlpaal, pagina groot in het Haarlems Dagblad. Ik ben ontzettend blij met het stuk dat Judy Nihof heeft geschreven. Het is heel warm en het geeft precies weer hoe ik ben. De prachtige foto is gemaakt door Remko de Waal, echt een topfotograaf.

High Tea tips

Om met mijn vrienden te vieren dat mijn boek uit was, gaf ik een high tea. Vanuit de uitgeverij vond er geen officiële lancering plaats en ik vond het wel leuk om er zelf aandacht aan te besteden. En daarnaast vind ik het natuurlijk super leuk om uren in de keuken te staan.

Photo 06-10-13 14 00 48

Tijdens mijn feestje speelden we Bingo! Ik krijg zoveel pers cadeautjes en ik hou er van om dit te delen. Ik had alles verzameld en tijdens de Bingo is alles verloot. Super leuk en gezellig en fanatiek dat iedereen was. Bingo is zo 2013!

Photo 07-10-13 11 37 11

En ik werd volop verwend met prachtige bloemen en leuke culinaire cadeautjes!

Photo 11-10-13 18 55 08

Ik ging Maris opzoeken in haar knalroze pand in het Stoflab in Haarlem. En zoals we van Maris en Teitloos gewend zijn is alles roze 🙂 Ik vind het altijd leuk om even tussen haar assortiment te speuren en vooral die siliconen mallen zijn tof! Daar maak je heel snel leuke baksels en chocola mee.

Photo 17-10-13 17 38 18

Culy’s Monique lanceerde haar fantastische boek The Culy Way of Life en ik was bij de lancering aanwezig in het oh zo chique Conservatorium hotel. Vind je ook niet dat Monique er weer fabulous uit ziet?

brasserie hoofdstad

Daarna ging ik met aantal mede foodbloggers eten bij Brasserie de Hoofdstad van Hotel L’Europe in Amsterdam. Echt een hele fijne plek met heerlijk eten. Het voorgerecht van courgette ravioli met ricotta was mijn favoriet. En is het ook altijd fijn om mijn lieve foodies weer te zien!

Photo 20-10-13 13 21 10

Ik maak nog steeds 1 x per 2 weken de culinaire rubriek in Flair. Ik vind de vormgeving altijd heel cool en speels. Deze is wel één van mijn favorieten!

Photo 22-10-13 12 14 44

Is dit allemaal voor mij? Dat vroeg ik aan de postbode die volgens mij nog steeds denkt dat ik een shopaholic ben. Wauw wat worden wij bloggers toch verwend, kookboeken, chocola, sausjes, dressings en nog veel meer leuke culi post komt hier wekelijks binnen! Ik voel mij iedere week jarig!

viva 400En als klap op de vuurpijl werd ik ook nog genomineerd voor de Viva 400. De lijst der lijsten als het om vrouwen in business gaat. Ik zou het super lief vinden als je op mij wilt stemmen? Dat kan je hier doen, alvast heel erg bedankt daarvoor!

Dit was de maand oktober al weer, een hele leuke en hectische maand. De komende maand wordt spannend! Maurits en ik zijn met een nieuw huis bezig en ik hoop dat het nu snel rond is. Ik heb heel veel zin om te verhuizen en lekker te koken vanuit mijn nieuwe keukentje.

Wil je nog meer behind the scenes foto’s zien? Volg mij dan op Instagram @uitpaulineskeuken.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan