fbpx
Menu

Gezonde Haverrepen

Ik heb iets nieuws bedacht, haverrepen.. Mijn zwakste moment van de dag is vaak rond 4 uur. Je kent het wel, het 4 uur cup a soup moment. De lunch is dan al ver gezakt en het is nog veel te vroeg om te eten. Ik zou het echt kunnen hoor, om 4 uur een bord dampende pasta, maar dat is ook zo ongezellig. Maurits is vaak pas om half 7 thuis, dus dan neem ik meestal een tussendoortje.

Nu is het vinden van gezonde tussendoortjes nog niet zo gemakkelijk. Remember dit artikel? De meeste mueslirepen zitten bomvol suiker waardoor je alleen maar meer trek krijgt. Ik neem dan meestal fruit, rijstewafels met hummus of een handje noten. Maar nog beter zijn deze gezonde haverrepen. Je moet er wat voor doen, maar dan heb je ook wat.

gezonde repen

Ingrediënten voor 10 st.
150 gr dadels
50 gr hazelnoten
150 gr havermout
40 gr honing
2 el olijfolie
2 el water

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 175 graden.

Verwijder de pitten uit de dadels pureer ze glad in een keukenmachine met 2 el water.

Hak de noten grof.

Meng de noten met de havermout en de dadels in een kom.

Verwarm de honing kort in de magnetron.

Voeg de honing en de olie bij de massa en meng het geheel goed door elkaar.

Neem een rechthoekige of vierkante ovenschaal van ongeveer 15 x 20 cm. Bekleed deze met bakpapier.

haverrepen

Verdeel het mengsel over de vorm en druk het goed aan.

Bak de haverrepen in ongeveer 25-30 minuten af.

Laat het iets afkoelen en snij de koek in repen van ongeveer 2 cm.

healthy haverrepen

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

127 reacties

  • Karen Broekhuijsen
    17 februari 2019 om 12:36

    Lezen is niet mijn sterkste kant, ben ik achter. Ik vergat ten eerste het water toe te voegen. Ik vond he pureren van de dadels al lastig gaan, hahaha! Heb daarom daar al de olie bij gevoegd. Toen ging het makkelijker. De olijfolie heb ik vervangen voor kokosolie, de noten zijn een mix van hazelnoten, walnoten en amandelen en ik heb nog wat cranberries toegevoegd. Na het storten de plak met een natte lepel aangedrukt (zo toch nog ongeveer 2 el water toegevoegd) en bíjna in de koelkast gezet om op te stijven. Gelukkig zag ik nog net op tijd dat het de oven in moest..... Ik ben benieuwd!!! Een hapje van het 'deeg' was in ieder geval al héérlijk!

  • Debbie
    2 februari 2019 om 10:09

    Hmmm, heerlijk. Ik heb gisteren 2 recepten uitgeprobeerd en deze kwam als lekkerste eruit. Veel zoeter, terwijl er juist veel minder honing inzit in vergelijking met het andere recept (Laura’s bakkery). Komt mss omdat ik de dadels had aangevuld met gedroogd fruit? En om het af te maken een dun laagje pure chocolade (maar ook zonder deze toevoeging was ie zoeter dan de andere!). Top recept dus, gaat zeker nogmaals gemaakt worden hier.

  • Manon de Vries
    31 januari 2019 om 01:16

    Net uit de oven zijn ze heerlijk! (Kon niet wachten!) Kokosolie ipv olijfolie. Deel van de dadels vervangen door abrikozen en een deel van de honing door moerbeien en beetje agavesiroop. Daar een pasta van gemaakt daar de havermout doorheen en wat cranberries, nomnomnom!! Bedankt voor je inspiratie recept 😍.

  • Wendy
    9 april 2018 om 21:39

    Dank je Pauline. Lekkere recept. Ipv hazelnoten gebruik in amandelen. Zeer lekker. En om het af te maken na het bakken een heel klein laagje pure chocolade boven op. Om je vingers er bij op te eten.

  • Annika
    16 augustus 2017 om 13:41

    Wij tellen geen calorieën, dus ik zou het niet weten.

  • Sydney Visser
    15 augustus 2017 om 17:03

    Hoeveel kalorien is het per 100 gram?

  • Pauline
    16 juni 2017 om 19:03

    Je zou agavesiroop kunnen proberen of iets van gepureerde dadels of dadelstroop.

  • jolien
    15 juni 2017 om 15:04

    Hoi, Honing mag ik niet eten... Wat kan je in de plaats gebruiken zodat het toch 'plakt' ? Groetjes Jolien

  • Annika
    8 februari 2017 om 11:22

    Je kunt ze ongeveer 4 dagen bewaren. Een ander lekker gezond tussendoortje is mijn bananenbrood. Als je op de site zoekt op 'gezond tussendoortje' vind je nog veel meer lekkere opties.

  • Yvon vd Ven
    7 februari 2017 om 13:45

    Hoi Pauline, even een vraagje; hoe lang blijven deze repen houdbaar als je ze gemaakt hebt? Ik moet namelijk veel noten eten en in muesli-repen zitten zoveel suikers. Heb je eventueel nog meer tips/recepten voor gezonde voedingrijke tussendoortjes? Groetjes Yvon

  • Pauline
    16 oktober 2016 om 18:29

    Niet echt of je moet het vervangen voor gepureerde gedroogde abrikozen bijvoorbeeld. Ze dienen en voor zoetheid en als plakmiddel namelijk.

  • Echica
    15 oktober 2016 om 11:48

    Hoi Pauline,

    Kan je de dadels ook vervangen door iets anders of weglaten?

    Echica

  • Femke Kokke
    3 juli 2016 om 08:36

    Maar deze zit toch ook bomvol suiker (honing)?

  • Fathia Mohamed
    28 maart 2016 om 19:33

    oops zie het al dat je in 2015 hebt gepost :(

  • Fathia Mohamed
    28 maart 2016 om 19:32

    hallo anouk,
    ik hoop dat het al niet telaat is haha waarschijnlijk is pauline jouw reactie over het hoofd gezien ik heb het ook gevraagd en je kunt die nootjes gewoon achterwege laten :)
    met vriendelijke groeten
    Fathia mohamed

  • Fathia Mohamed
    27 maart 2016 om 17:00

    dank u wel :)

  • Pauline
    26 maart 2016 om 21:02

    Jawel hoor dat kan prima.

  • Fathia Mohamed
    26 maart 2016 om 11:43

    Hallo pauline,
    ik ben een scholieren die dus allergisch is voor alle nootje (stiekem vind ik het zelf wel erg haha) maar je leert ermee leven maar kan ik die 50 gram hazelnoten eruit halen?
    met vriendelijke groeten,
    Fathia Mohamed

  • Matthijs
    14 maart 2016 om 17:12

    Dadels pureren is idd een rotklus. Koop dadels gepureerd bij de Turk. Goed houdbaar en als je dit soort repen vaker maakt of verwerkt in taart, een goede oplossing!

  • Mirjam
    22 februari 2016 om 17:58

    Ik heb de olijfolie vervangen door kokosolie en ze zijn heerlijk, een beetje chewy, Misschien heb ik wel iets teveel honing gebruikt, gewoon een flinke kneep (afwegen leek me lastig), maar ik vind ze echt perfect. Ga ze zeker vaker maken!

  • Anna
    30 januari 2016 om 21:14

    Hoe lang zou je deze repen kunnen bewaren? :-)

  • Nina
    17 januari 2016 om 13:20

    ze zijn ook erg lekker met superfoods zoals gojibessen, lijnzaad en chiazaad in plaats van de hazelnoten. heel lekker recept!

  • Sarah
    3 januari 2016 om 20:33

    Heb ze net voor het eerst gemaakt. De olie vervangen door cocosolie. Ze zijn perfect! Bedankt voor het recept :)

  • Willemieke
    29 oktober 2015 om 13:18

    Hoi Pauline,

    Ik heb van de week iets gemaakt waar ook dadels in moesten maar wat een drama!
    Kan ik de dadels door iets anders vervangen?

    Groetjes

  • jac Stoffelen
    11 oktober 2015 om 16:59

    Hoevell Calorieën zitten er in per 100 gram of per reep zoals deze is beschreven.
    Wil deze graag opvoeren bij Mijn Voedingscentrum

  • Christine
    11 oktober 2015 om 14:52

    Dat geldt ook voor mij!

  • Shirley
    7 september 2015 om 17:21

    Hoi, die van mij ook. Smaak is wel goed. Ik doe er de volgende keer wat meer honing door. Groetjes Shirley

  • Eli
    27 augustus 2015 om 16:20

    als je wat extra honing toevoegt is het probleem opgelost: misschien waren je dadels wat droger.

  • Nicky
    6 augustus 2015 om 10:33

    Hey Pauline! De mijne vallen volledig uit elkaar! Wat doe ik verkeerd aub?
    Danku!

  • Evi
    13 juni 2015 om 08:46

    ze zijn fantastisch!
    Had er nog heel wat over en in de keuken op het werk gelegd, in een mum van tijd waren deze op! Dus ook goedgekeurd door de collega's.

    Makkelijk en zeer lekker recept.
    Ik ga ze morgen nog eens maken voor mn broer die in de examens zit :)
    Bedankt voor alweer een lekker en gezond recept...
    Grijs
    Evi

  • tinne
    8 juni 2015 om 17:32

    mijne blijven uiteen brokkelen als ik ze heb gebakken, wat kan ik hieraan doen?

  • Angela
    19 mei 2015 om 21:52

    HEERLIJK! Ik heb ze nu al een aantal keren gemaakt en m'n vriendinnen zijn ook fan.

  • Jasmijn
    26 april 2015 om 22:37

    Hmmm..
    Deze zijn elke keer weer lekker, aanrader!
    Bedankt voor het recept!

  • Mijke
    23 maart 2015 om 18:56

    Super lekker recept en makkelijk om te maken! De volgende keer doe ik er wel 1 lepeltje honing extra bij, dan worden ze misschien iets minder droog...

  • Anouk
    9 maart 2015 om 16:27

    Beste Pauline,

    Ik wil graag gezonder eten, en je haver repen klinken heerlijk, alleen ben ik allergisch voor noten. Ben je van mening dat de noten echt nodig zijn of zou ik ze ook achterwege kunnen laten?
    Liefs.

  • Barbara
    9 maart 2015 om 13:38

    ze zijn heel lekker, maar is het de bedoeling dat ze krokant worden? Want dat zijn ze niet.

  • Manita
    13 februari 2015 om 10:43

    in plaats van honing of maple syrup kun je ook coconut blossom nectar gebruiken, te koop bij de natuurwinkel

  • Corinne
    8 februari 2015 om 17:07

    Ook dit recept is weer een succesnummer! We hebben deze repen nu een paar keer gemaakt en iedereen smult er thuis (en op school) van. Dank dus weer!

  • Annemarie
    5 februari 2015 om 21:56

    Hoi Pauline, ze zijn erg lekker! Ik vroeg me af, of je ze ook gewoon kunt invriezen?

  • Pauline
    4 februari 2015 om 11:55

    Meestal medjool. Dat andere merk ken ik stiekem niet eens.

  • Ilse
    4 februari 2015 om 11:08

    Wat voor dadels gebruik je hiervoor? Medjool of Deglet nour?

  • doroen
    31 januari 2015 om 10:47

    Je kan er ook een geprakte banaan erdoor doen hoef je ook geen honing te gebruiken en eventueel cocosvezels

  • Maike
    27 januari 2015 om 15:18

    Heerlijk, ik heb gemengde noten gebruikt en wat geraspte kokos en kaneel en een ei toegevoegd. Gebakken in muffinvormpjes

  • Elien
    24 januari 2015 om 16:43

    Woooh, wat een lekkere haverrepen. Vond ze echt heerlijk! had een extra lepel honing toegevoegd, zodat het geen kruimelig deeg werd. Ga ze gauw weer maken maar dan met gedroogde cranberry's. Bedankt voor dit heerlijke recept!

  • daniëlla
    19 januari 2015 om 15:02

    Ik heb ze in ciliconen cake vormpjes gemaakt, en ze zijn echt heel lekker! Bedankt voor het recept!

  • Pauline
    14 januari 2015 om 19:21

    Ietsje meer honing toevoegen wil wel helpen.

  • Jessica
    14 januari 2015 om 15:01

    kan ik de dadels ook weglaten? Of moet ik ze dan echt vervangen? Wij houden meer van noten dan van fruitsmaak in repen.

  • Hilde
    14 januari 2015 om 09:46

    Hoi Pauline,

    Gisteren heb ik de haverrepen gemaakt, maar bij mij werd het deeg heel kruimelig, waardoor ik nu een deel van de repen meer als muesli gebruik. Heb je tips?

  • Pauline
    7 januari 2015 om 19:20

    Je kunt ook maple syrup of agavesiroop gebruiken. Smaak blijft eigenlijk wel gelijk.

  • Pauline
    7 januari 2015 om 19:19

    Ook buiten de koelkast een dag of 4.

  • inge
    7 januari 2015 om 18:18

    Ze zijn inderdaad lekker! Ik moet alleen de oven de volgende keer iets lager zetten. Hoe lang kun je ze bewaren denk je? In de koelkast?

  • Hilde
    7 januari 2015 om 14:46

    beste Pauline,

    Is deze versie ook te maken zonder honing? En wat kan je als vervanger gebruiken? En smaken ze daardoor minder?

  • Pauline
    5 januari 2015 om 16:39

    Ja dat kan wel, het is alleen wat grover.

  • Karin
    5 januari 2015 om 15:26

    Ik heb de repen gemaakt zonder honing en cashewnoten ipv hazelnoten en ze smaken heerlijk! Zelfs dochter die gewend is aan allerlei troepspul vind ze zalig! Complimenten.

  • Marloes
    4 januari 2015 om 16:21

    Kan ik de havermout vervangen door havervlokken?

  • Sandra
    4 januari 2015 om 15:35

    Dat zou ik ook wel willen weten!

  • Rox
    3 januari 2015 om 12:47

    Kun je de dadels ook vervangen voor iets anders? Banaan, frambozen o.i.d.?

  • Judith halder
    3 januari 2015 om 08:56

    Wat een geweldig recept!
    Ik ga ze vandaag maken.
    Dank je.

  • jessie
    17 november 2014 om 20:40

    Wat een topper zeg!! Heb het recept en jouw blog geshared op mijn blog! Zo'n fan!!

  • Pauline
    13 november 2014 om 22:07

    Nee zou ik niet doen. Je kunt wel een andere olie of boter gebruiken.

  • Merel
    13 november 2014 om 16:43

    Zou je de olie kunnen vervangen door bijv. kwark? en wordt hij dan alsnog wel knapperig?

  • Pauline
    29 oktober 2014 om 17:14

    Ze worden wel minder knapperig maar het kan wel. Je kunt ze een dag of 4 bewaren.

  • Marie
    29 oktober 2014 om 16:36

    Zo je de repen ook kunnen invriezen of worden ze dan minder knapperig. En hoelang kan ik het bewaren

  • Marie
    29 oktober 2014 om 16:34

    Wat een heerlijke reep. Had niet zoveel honing meer in huis, dus 1 eetlepel honing en 1 ei. Helemaal top. Hier ben ik heel blij mee. Weer eens wat anders dan de koekjes zonder toegevoegde suikers.
    Ga door met bedenken van recepten ik maak ze wel.

  • Mariël
    28 augustus 2014 om 19:48

    Wat heb je toch geweldige recepten op je site, gewoon verslavend haha. Ik heb deze uitgeprobeerd, heerlijk. Nu een eigen variant gemaakt, ook super. Ipv de dadels 1 banaan en ipv de hazelnoten, amandelmeel gebruikt.

  • Nathalie
    16 augustus 2014 om 17:55

    Heerlijk! Net gemaakt met vijgen, hazelnoten en pecannoten. Om te zorgen dat de boel niet te kruimelig werd 2 eieren toegevoegd (ipv honing) Je blog is inspirerend! Thanks!

  • Pauline
    27 juli 2014 om 15:01

    Iets meer vloeistof toevoegen de volgende keer, of een lepel honing

  • Vera
    26 juli 2014 om 19:25

    Ik heb hetzelfde probleem, ze vallen uit elkaar. Ga ze nu gebruiken in de yoghurt, maar hoe voorkom ik dit?

  • Jana
    17 juni 2014 om 16:06

    Hoi

    Ik heb daarstraks de repen gemaakt. In plaats van dadels papayablokjes gebruikt. De smaak is super lekker, alleen vallen ze helemaal uit elkaar! :-/ .... Tips? :)

  • Naomi
    21 april 2014 om 21:17

    Wat een heerlijke repen zeg! Heb ze net gemaakt en wilde vast even proeven, meteen een heel stuk ervan gegeten haha. Het ziet er bij mij niet zo mooi uit als bij jou en ze vallen iets uit elkaar, maar de smaak is goed. Denk dat ik volgende keer een kleinere ovenschaal moet gebruiken.

  • Pauline
    17 april 2014 om 12:01

    Hier vind je alleen maar suikervrije recepten http://uitpaulineskeuken.nl/category/voedselzandloper

  • Baukje
    16 april 2014 om 11:21

    Ik ga zze zeker maken , vooral omdat je zo lekker kunt varieren. Ik moet heel erg oppassen met suiker gebruik yaconsiroop, is een heerlijk alternatief alleen nog moeilijk te kopen. Heb je nog meer suikervrije recepten? En zo ja, hoe moet ik dan zoeken?

  • Marion
    19 maart 2014 om 21:07

    Heb de haverreep net gemaakt met als aanvulling stukjes pure chocolade en ik kan je zeggen hij is heerlijk!!

  • Pauline
    3 maart 2014 om 11:36

    Dat mag altijd :)

  • Sydney
    2 maart 2014 om 16:30

    Ik heb eens grofweg uit zitten rekenen hoeveel kcal er in een reep zitten; rond de 120/130 kcal. Ik wil namelijk altijd zo graag weten hoeveel kcal erin zitten ivm de slanke lijn. Ik vind het zelf nog wel redelijk veel voor een tussendoortje maar daar tegenover staat dat er geen e-nummers en toegevoegde suikers in zitten. Dit is geen kritiek hoor ik zit alleen even hardop te denken;-)

  • Pauline
    26 februari 2014 om 13:04

    Maak je borst maar nat, er komt nog heel veel aan :)

  • Ántoniat
    25 februari 2014 om 15:58

    Ik heb deze haverrepen afgelopen weekend gemaakt, en ik vind/vond (heb er nog een paar) superlekker! Bedankt voor dit leuke recept. Komen er wellicht in de toekomst nog enkele gezonde tussendoortjes op de site??

  • avalon
    17 februari 2014 om 09:01

    Ziet er heeeeeeelijk uit! Ik ga ze straks meteen maken!

  • Lis
    10 februari 2014 om 19:45

    Nou.... Ze staan in de oven. Met pecans ipv hazelnoten en kokosvet ipv olijfolie, dankzij de inhoud van de keukenkastjes ;-)
    Ik ben heel benieuwd!

  • Nikita
    24 januari 2014 om 22:55

    Zojuist gemaakt en zooooo lekker! Wel iets aangepast naar wat ik in huis had, de olijfolie vervangen door kokosolie en in plaats van hazelnoten juist walnoten, zonnebloempitten en pompoenpitten en geraspte kokos erin gedaan.
    Thanks voor het recept! Ga (schuldvrij) ervan genieten.

  • Siddhi
    7 januari 2014 om 12:34

    Deze gezonde repen lijken mij heerlijk, mijn man fietst op zijn racefiets vle,vele uren en heeft zo'n bite dan nodig, deze lijkt me heel goed voor hem, enne hij bakt ze zelf.

  • Mascha
    4 januari 2014 om 19:34

    Hier ook net de repen gemaakt met Maple Sirop ipv honing en als extra "touch" rozijnen.

  • Pauline
    20 november 2013 om 18:25

    Klinkt goed, lekkere variatie.

  • Nicole
    20 november 2013 om 10:06

    Vandaag weer een variatie gemaakt omdat ik het te veel dadels vond:
    Mix van pruimen, rozijnen, abrikozen, gojibessen en dadels. In totaal ook 150 gram. 30 gram hazelnoten, 10 gram pompoenpitten, 10 gram zonnebloempitten. Een ei met een beetje rijstemelk en wat kaneel. En natuurlijk 150 gram havermout. Erg lekker geworden

  • Nicole
    19 november 2013 om 17:48

    Nee, super lekker en goed!

  • Pauline
    19 november 2013 om 17:32

    Ik hoop dat ze dan niet uit elkaar vallen

  • Nicole
    19 november 2013 om 09:21

    Heb ze nu in de oven! Hoop dat het ook zonder honing lukt gezien ik suikervrij eet

  • Pauline
    10 november 2013 om 13:03

    Leuke toevoeging ;)

  • linda
    10 november 2013 om 10:38

    Heerlijk!!! Heb ze gisteren gemaakt! Heb ipv dadels abrikozen en rozijnen gebruikt! Jammie!!! Oja, en een eitje toegevoegd, ze zijn super gelukt!!

  • Melanie
    1 november 2013 om 14:56

    Ik heb ze gemaakt, met nog wat amandelen en gedroogde cranberries erin, en ze zijn heerlijk! :D

  • Pauline
    27 oktober 2013 om 19:35

    Jeej :)

  • Anke
    27 oktober 2013 om 15:39

    Vandaag heb ik het recept voor de tweede keer gemaakt en ik kwam erachter dat ik de eerste keer het water was vergeten bij de dadels! Gewoon 30 gr honing gebruikt en perfect gelukt! Heerlijk!

  • Anke
    19 oktober 2013 om 09:12

    Ok ga ik proberen! En inderdaad in de yoghurt is het heerlijk.

  • Laura
    18 oktober 2013 om 21:58

    Ik heb ze vandaag gemaakt. Helemaal top! De kindjes vinden ze ook heerlijk. Omdat ik de vorige commentaren had gelezen heb ik een eitje toegevoegd. Ze zijn perfect geworden!

  • Anoeska
    18 oktober 2013 om 17:40

    Hmm ziet er heerlijk uit, en nog gezond ook .. wat willen we nog meer?

  • Pauline
    18 oktober 2013 om 16:24

    He dames dat is vervelend, ik heb het recept iets aangepast. Als je eerst een dadelpasta maakt van de dadels en iets meer honing toevoegt moet het goed komen :)

    Ik heb dat trouwens zelf ook wel eens gehad en toen heb ik het als granola gegeten op de yoghurt.

  • Mary
    18 oktober 2013 om 16:24

    Ze staan in de oven! Ik ben heel benieuwd. Hoe kan ik ze daarna het beste bewaren? In de koelkast?

  • Pauline
    18 oktober 2013 om 16:23

    Ze blijven wel een paar dagen goed in de koektrommel.

  • Nelske
    18 oktober 2013 om 15:53

    net gemaakt, maar bij mij plakt het ook niet! Wat moeten we anders doen?

  • Curly Creative
    18 oktober 2013 om 12:56

    ik eet n nu maar als muesli..

  • Curly Creative
    18 oktober 2013 om 12:55

    had ik ook :(

  • Anke
    17 oktober 2013 om 18:19

    Ik heb dit lekkere recept gemaakt, maar het plakt niet aan elkaar... Wat heb ik fout gedaan?

  • Judith
    17 oktober 2013 om 14:11

    Ziet er smakelijk uit! \nHoelang zou je ze kunnen bewaren? \n\nIk ben een groot fan van je blog! :)

  • Niki
    16 oktober 2013 om 06:14

    Ga ik zelf eens proberen, bedankt!

  • Pauline
    15 oktober 2013 om 21:43

    Er bestaat ook ongezoete sojamelk.

  • Pauline
    15 oktober 2013 om 21:42

    Nee dat denk ik niet, je zou wel de dadels voor gedroogde vijgen kunnen vervangen

  • Pauline
    15 oktober 2013 om 21:42

    Ja cranberry's zijn lekker er in of gedroogde abrikozen, vijgen

  • OURTASTE.NL
    15 oktober 2013 om 20:29

    Denk je dat ze ook lukken als we de noten vervangen door cranberries of heb je nog een andere suggestie ipv noten? Ik heb namelijk een allergie!

  • sonja
    15 oktober 2013 om 20:14

    Done!
    En nu maar wachten tot ze afgekoeld zijn......
    Ik ben benieuwd hoe ze smaken!
    :-)

  • Demi Schaminee
    15 oktober 2013 om 20:04

    Ziet er echt goed uit, maar zou je dit recept ook zonder de dadels klaar kunnen maken?

  • Lot-marie
    15 oktober 2013 om 19:49

    Ziet er heerlijk uit, ga het dit weekend eens maken!
    Heb ook net je recepten boek gekocht. De overnight oats staat al in de koelkast. :-) maakt het overigens nog uit welk merk/type sojamelk je gebruikt (ivm de suikers)?

  • Daniëlle
    15 oktober 2013 om 16:01

    Zien er heerlijk uit, en het lijkt me ook leuk om ze te maken! Toch weer wat anders dan een reep uit de winkel :-)

  • Con leche
    15 oktober 2013 om 13:20

    Echt heel herkenbaar die dip rond 4 uur. Ik heb dan ook echt altijd trek en vaak ook nog in iets zoets (kruidnoten zijn nu erg aantrekkelijk), maar dit lijkt me een goed alternatief!

  • Pauline
    15 oktober 2013 om 10:55

    Ja hoor dat kan prima, je kunt allerlei noten gebruiken.

  • Pauline
    15 oktober 2013 om 10:54

    Nee dat hoeft niet, denk dat het dan veel te vochtig wordt

  • Pauline
    15 oktober 2013 om 10:52

    Ah leuk zeg!

  • Joyce
    15 oktober 2013 om 10:48

    Wil dit zeker eens proberen om zelf te maken! Ideaal voor tussendoor voor als ik onderweg ben

  • Jennifer
    15 oktober 2013 om 10:34

    Heerlijk! Ga ik dadelijk gelijk proberen. Gisteren heb ik je recept van Dadels en Chia seeds gemaakt. Iedereen was er zo weg van dat ik vandaag maar opnieuw in de keuken moet! Hihi, niet verkeerd!

  • Anneke
    15 oktober 2013 om 10:14

    De havermout hoeft niet eerst te worden gekookt met melk? Ik heb thuis nu oats havermout liggen ... \nEerst bezoekje aan de tandarts:( dus vanmiddag lekker gezonde kost, doe ik de tandarts ook plezier mee! Thanks

  • Nanda
    15 oktober 2013 om 10:06

    Haverrepen en muesli repen zijn altijd zo lekker!

  • Curly Creative
    15 oktober 2013 om 10:00

    Mmmm ik heb ook ff geen hazelnoten liggen maar wel amandelen denk dat dat ook wel kan toch?

    Liefs

  • Mariska
    15 oktober 2013 om 09:39

    Wat een leuk receptje! Ik heb alles in huis, behalve de hazelnoten, dus als ik die even haal kan ik ze zo maken!

  • Annemiek
    15 oktober 2013 om 09:26

    Ga ik maken voor mijn kleinzoon die vrijdag weer komt. Heb wel bio dadelkoekjes maar dit is nog beter!!

  • Maura - Yellow lemon tree
    15 oktober 2013 om 08:35

    Zooo herkenbaar, zo'n breakdown rond een uur of 4. Dan is zoiets ideaal! Ik maakte laatst notenrepen, maar met haver lijkt me ook een leuke variant!

  • Peggy De Leeuw
    15 oktober 2013 om 08:32

    Deze ga ik zeker eens uitproberen, lijkt me superlekker.

  • MySimplySpecial
    15 oktober 2013 om 08:32

    Dat lijkt me een lekker tussendoortje! Ik heb rond 4 uur ook echt iets te eten nodig.

  • Emma
    15 oktober 2013 om 08:22

    Ziet er heel lekker uit!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.