Menu
DSC_0074-4-710x380.jpg

Video: Unboxing De Broodbakshop

Ik hou van brood bakken, als het buiten koud en herfstachtig is, zit ik het liefst met mijn handen in het deeg. Ik ben niet zo’n diehard die altijd haar brood zelf maakt, maar er staat hier regelmatig wat lekkers op tafel. En dan vooral speciale hartige broodjes met kaas en uien of lekkere zoete en kruidige kaneelbollen.

Nieuw in webshopland is De Broodbakshop, een webshop voor al je brood bak benodigdheden. Dit gaat van tarwebloem en broodverbeteraars, tot keukenmessen en beslagkommen. Ik mocht een bestelling plaatsen bij de broodbakshop en ik ben heel blij met mijn spulletjes. Omdat ik voor 16.00 bestelde had ik de spullen de volgende morgen al in huis. Kijk je mee wat ik allemaal besteld heb?


de broodbakshop kern thermometer

de broodbakshop

stokbrood mal de broodbakshop de broodbakshop

Ook zelf brood bakken? Bij Broodbakshop vindt je alles voor de thuisbakker. Van ingrediënten, keukenapparatuur, keukengerei, bakgerei, tot en met leuke en leerzame kookboeken over het bakken van brood.

 

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan