fbpx
Menu

Download Gratis De Uit Pauline’s Keuken App

Het heeft allemaal iets langer geduurd, maar het is eindelijk zover. Met trots laat ik jullie weten dat de Uit Pauline’s Keuken App nu gratis te downloaden is in de app store en in de google play store.

Uit Pauline's Keuken App

Met de app krijg je snel toegang tot de laatste berichten en recepten. Iedere dag verschijnt er een nieuw artikel in de app, wat ook op de site verschijnt, zo blijf je altijd up to date. Zoek een recept in de index, lees mijn laatste reviews of lees mijn keukentafel verhalen in Keukenpraat.

Uit Pauline's Keuken App Uit Pauline's Keuken App

Favorieten
Dit is de tofste functie van de app. In de app kan je namelijk je favoriete recepten bewaren. Markeer alje favorieten met het hartje en vind snel je lievelings recepten terug in de applicatie. Je hoeft nooit meer te zoeken naar jouw favo recept voor appeltaart of gehaktballetjes.

Uit Pauline's Keuken App

Social Media

Zoals jullie weten ben ik ook heel erg actief op social media en alle accounts zijn verwerkt in de app. Zo kom je met 1 druk op de knop op mijn facebook pagina. Lees je mijn laatste tweets op twitter, bekijk je mijn foto’s op Instagram en doe je inspiratie op via mijn Pinterest account. Ook mijn YouTube kanaal is geintegreerd in de app en zo kan je meteen mijn laatste video’s bekijken.

recepten app recepten app

Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Als er dingen zijn die niet helemaal werken, laat het mijn dan weten. Dat kan natuurlijk want het is allemaal nieuw.

Iphone gebruikers kunnen de app hier downloaden.

Android gebruikers kunnen de app hier downloaden.

Veel leesplezier.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.