Menu
culi-710x380.jpg

Pauline’s Culi Nieuws #4

De komkommertijd is weer voorbij en de mailtjes stromen weer binnen. Nieuwe producten, openingen van restaurants, culi events en hotspots die je niet mag missen. Ik heb de leukste nieuwtjes van afgelopen maand voor je op een rijtje gezet. Lees mee en kijk wat er nieuw is in culi land.

Sunny Tea Tips
teabar
De Teabar in Amsterdam heeft speciale melanges gemaakt voor ijsthee. Deze ijsthee laat je trekken in de zon en drink je daarna ijskoud met wat ijs. De Teabar heeft o.a. een sweet mango, een bosvruchten en een cranberry lime punch melange op de kaart staan. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon warm drinken. Het complete pakket met deze 3 smaken is te koop bij de Teabar in Amsterdam en ook online.

Sunny Tea Tips, pakket van 3 smaken €10,50

Heerlijk 10 daagse Aan de heerlijk 10 daagse Star-edition doen alléén restaurants mee die in het bezit zijn van één of meerdere Michelinster(ren). Voor de actie zijn 10 BN-ers gaan voorproeven bij 10 sterrenrestaurants in Nederland De Heerlijk 10 Daagse Star-edition duurt vanaf 17 tot en met 26 september. Dit geeft je de kans om 10 dagen lang culinair te genieten op topniveau. En dat voor prijzen rond de €40,
dus heb jij altijd al een keer bij De Zwetheul, Librije’s Zusje of De Bokkedoorns willen eten, grijp dan nu je kans.

Reserveren kan vanaf 4 september via de website www.heerlijk10daagse.nl

Innocent roept breiers op
innocent breicampagne

Ken je ze nog van vorig jaar? De smoothies met een gebreid mutsje. Deze smoothies van Innocent zullen vanaf januari 2014 weer in de schappen liggen. Om iedere smoothie van een warm hoofdje te voorzien, roept Innocent oma’s en breiend Nederland op om samen te breien. Enerzijds om de eenzaamheid tegen te gaan, want samen breien is veel gezelliger en voor een goed doel. Voor ieder gebreid mutsje gaat €0,20 naar het ouderenfonds.

Kijk op www.innocentdrinks.nl/DeGoedgemutsteBreicampagne voor meer informatie en breipatronen.

Heavenly Hazel

alpro hazelnoot drink

Naast sojamelk, rijstemelk en Amandelmelk heeft Alpro nu ook Hazelnootmelk aan haar assortiment toegevoegd. De hazelnootmelk is puur plantaardig en bevat geen lactose, dierlijke vetten en soja. Daarnaast bevat de drank geen kunstmatige toevoegingen zoals smaak en kleurstoffen. Deze drank kan je als tussendoortje drinken, of maak er een lekkere hazelnoot chocomelk van. Ik ben heel benieuwd naar de smaak en ga hem heel snel proeven.

Alpro Hazelnootdrank, €1,99, verkrijgbaar in de supermarkt
 

Healthy Mix

DSC_0070 3
Noten zijn lekker en super gezond. In de webshop van de notenstore kan je online je noten bestellen. Het assortiment is erg uitgebreid en naast noten hebben ze ook gedroogde vruchten en superfoods zoals deze Health Mix. De mix bestaat uit gedroogde blauwe bessen, cranberry’s, inca bessen, moerbeien, goji bessen en rauwe cashew noten. Erg lekker en hartstikke
healthy.

Health Mix, €4,95 voor 250 gr, verkrijgbaar bij de Notenstore.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan