Menu
Photo-22-09-13-15-03-29-710x380.jpg

My life in pictures September

Weer een maand voorbij. Een vrij rustige maand voor mij. Na de drukke zomer vond ik het wel tijd, en mijn lijf ook, om even wat rustiger aan te doen. En dat heb ik gedaan, lekker nog wat terrasjes gepakt en veel gerelaxed. Nu is de zomer echt voorbij, de herfst is aangebroken en het gewone ritme is weer begonnen.

Mijn mailbox stroomt weer vol met culi nieuws en pers events. Ik ben weer lekker aan het bloggen en aan het koken en ’s avonds gaan de kaarsjes weer gezellig aan. Ik vind de herfst heerlijk, als het niet regent tenminste, het is knus en gezellig en het geeft mij een soort rust. In de zomer heb ik toch altijd het gevoel dat ik naar buiten moet en van alles moet doen. Stiekem ben ik een huismus en hou ik er van om thuis te zijn en dat heb ik deze maand volop gedaan. Kijk je mee?

Photo 06-09-13 14 32 59

Wat ik wel ga missen aan de zomer, zijn terrasjes. Ik ben dol op terrasjes, lekker koffie drinken en bitterballen eten. Toch hadden we in september nog een paar mooie dagen en die heb ik volop benut op mijn favo terras in Haarlem bij Brinkmann.

Photo 07-09-13 12 33 04

Nog een voordeel van de herfst, mijn favo tv programma’s zijn weer op de buis. Masterchef Australia is mijn lievelings programma, het wordt alleen op zo’n rottijd uitgezonden. Meestal kijk ik de afleveringen terug op mijn laptop! Love it!

Photo 07-09-13 22 59 22

Ik ging met Maurits naar de bioscoop, naar The Lone Ranger, niet mijn keuze. Doe mij Feuten maar, met Manuel Broekman. Hoe knap kan je zijn? Ik heb stiekem een kleine crush op Manuel, de film komt in oktober uit. Maar voor nu is Feuten iedere maandagavond op tv.

Photo 11-09-13 14 14 10

Spannend! De eerste drukproef van Het Voedselzandloper Kookboek was binnen. Enorme vellen papier met mijn foto’s en mijn recepten er op. Dat was wel even een juich momentje. Volgende week komt hij uit en dan lees je er alles over op mijn blog!

Yoghurt met fruit

Ik ging naar het bloggers event van de Yoghurt Barn. Wat een te gekke plek en het was een leuke get together met mijn mede foodies. Heb je het even gemist? hier kan je het hele verhaal teruglezen.

Photo 18-09-13 18 37 32

Leuke foodpost. Een kaart met Karakter van Old Amsterdam. Lekkere blokjes oude kaas, ik hou er van met een lik pittige mosterd.

Photo 21-09-13 16 06 15

Mijn keuken is klein, veel te klein, of ik heb teveel spullen, dat kan ook. Dit is mijn bak-la en het werd hoog tijd om deze weer eens op te ruimen. In mijn la vind je verschillende soorten meel en bloem, kokos, bakpoeders, vanille extract en lekkere chocolate chips.

Photo 21-09-13 16 19 41

En toen kreeg ik zin om te bakken. Ik heb pepernoten gemaakt en ze waren echt super lekker en heel makkelijk om te maken. Het recept houden jullie nog van mij tegoed.

Photo 22-09-13 15 03 29

Mijn ouders waren 40 jaar getrouwd en dus gingen we high tea-en bij Villa Westend in Velserbroek. Best bijzonder als je ouders al 40 jaar samen zijn en nog steeds heel gelukkig. Het was heel gezellig en lekkers, tnx pap en mam.

Photo 20-09-13 15 05 48

Elke vrijdag doe ik bijna iets leuks met mijn zusje. Meestal gaan we de stad in, ergens koffie drinken en een beetje winkelen. Score, dit was een hele mooie dag en dus zaten we weer bij Brinkmann op het terras.

Photo 24-09-13 12 21 53

Oh yes baby. Mijn nieuwe 50 mm lens. Nu het ’s avonds weer eerder donker wordt, is het maken van mooie food foto’s een crime. Daarom kocht ik een nieuwe lens en die maakt echt te gekke foto’s. Blij mee!

Uit Pauline's Keuken App

En daar was hij dan eindelijk, de Uit Pauline’s Keuken app ging live. Stiekem stond hij al een tijdje online, maar hij was nog niet helemaal naar mijn zin. Heb je het even gemist, hier kan je het hele verhaal teruglezen. Wel downloaden he? Het is gratis en voor zowel Iphone als Android beschikbaar.

Dit was September alweer. Oktober wordt denk ik een hele bijzondere maand, mijn boek komt uit en ik denk dat ik gewoon een dag vrij hou om alle reacties te lezen. Uiteraard ga ik dit uitgebreid vieren met vrienden. Verder staan er wat leuke pers events op de planning en ga ik alvast beginnen met de kerst edities van Flair!

Wil je ook tussentijds op de hoogte blijven? Volg mij dan ook op Instagram @uitpaulineskeuken.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan