5 tosti ideeën

5 tosti ideeën

Ik heb als het om mijn lunch gaat altijd fases. Soms eet ik een hele tijd achter elkaar crackers met kaas, dan weer bruin brood met gerookte kip, of yoghurt met muesli en fruit. Momenteel zit ik in een tosti fase. Ik hou van tosti’s en vind het leuk om te variëren met de smaken.

Hoewel ik wel een tosti ijzer heb, gebruik ik deze eigenlijk nooit. Het bereiden van mijn sandwich doe ik vaak op 2 manieren. Of ik grill de boterhammen aan weerzijden goudbruin in een grillpan. Reken ongeveer 2 minuten per kant. Of ik maak het in de oven, ik rooster de tosti dan in ongeveer 6 minuten op 200 graden in de oven.

Qua vulling kan je eindeloos varieren. Ik heb hier mijn 5 favoriete tosti ideeën voor je op een rijtje gezet. Ik gebruik meestal volkoren brood, maar je kan natuurlijk ook wit brood nemen als je dat lekkerder vindt.

Skinny versie
tostiBesmeer de boterham met smeerkaas en leg daarop 2 plakjes kipfilet. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Geitenkaas – Avocado
tosti

Snij een halve avocado in plakjes en verkruimel daarover ongeveer 25 gr zachte geitenkaas. Strooi er wat peper en zout over. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Mexican

tosti

Beleg een boterham me 2 plakjes cheddar smelt kaas. Leg hierop een paar plakjes chorizo en verdeel tenslotte wat salsasaus over de tosti. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Italia

italiaanse Besmeer een boterham met pesto, leg hierop een paar plakjes tomaat en een paar plakjes mozzarella. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Spaanse
spaans broodje
Besmeer een boterham met aioli. Leg hierop een paar plakjes chorizo en een plak belegen kaas. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Welke is jouw favoriet?

22 september 2013


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in