Menu
Photo-24-08-13-18-31-55-710x380.jpg

My life in Pictures Augustus

Augustus is voor mijn gevoel om gevlogen. Wat een heerlijke zomer hebben we gehad zeg en het is nog steeds niet voorbij. Alles is zoveel leuker en mooier als de zon schijnt. Ik heb veel leuke momenten beleefd in augustus, kijken jullie mee?

haarlem culinair

Het eerste weekend van augustus was het Haarlem Culinair. Gelukkig was het erg mooi weer en prikten wij een vorkje mee. Dit was een hamburger van wagyu beef met truffel mayonaise van Dijkers Haarlem.

tijn akersloot

Hoewel ik bijna alle strandtenten in Zandvoort wel leuk vind, is Tijn Akersloot toch wel een beetje mijn favo spot geworden. Het eten is er super lekker, de plek is heel relaxed en de smoothies zijn van echt fruit gemaakt. FYI ik nam op Vlieland een aardbeien smoothie met als basis aardbeien ranja, yuk!

voedselzandloper

 

Oh Yes! Mijn werk zit er op. Ik maakte meer dan 100 recepten voor het Voedselzandloper kookboek. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vormgeving en als het goed is, ligt het boek eind oktober in de winkels. Ik heb de eerste drukproeven al gezien en het wordt echt heel mooi.

Photo 08-08-13 11 11 33

Ik schrijf als freelancer ook in opdracht. Voor een opdrachtgever maakte ik een culinair magazine met als thema België. Ik moest een Vlaams getint recept bedenken met salami, dus heb ik voor Brussels lof uit de oven gekozen. Het recept zal ik nog met jullie delen.

zoku

Ik kan geen genoeg krijgen van mijn ZOKU popsicle maker. Ik heb de container nu standaard in de vriezer staan, zodat ik op ieder moment ijsjes kan maken. Hier heb ik hele simpele popsicles van sinaasappelsap gemaakt.

Photo 17-08-13 18 27 02

Als vrienden langs komen, zet ik graag een borrelplankje klaar. Ik had Turks brood bij de Turk gehaald, met lekker hummus en pesto er bij. Ik hou van zulke plankjes.

Photo 18-08-13 17 48 15

Oh Yes, we gingen weer eens barbecuen op ons kleine balkonnetje. Ik had vlees van Slagerij Spoelder gekregen en dat was zo lekker. Voor de rest had ik het vrij simpel gehouden, met aardappelsalade en brood met dips.

Photo 23-08-13 12 37 43

We waren natuurlijk in mei al naar Italië geweest, maar na alle drukte hadden Maurits en ik zin om er nog even tussen uit te gaan. Omdat het in Nederland ook prachtig is, gingen we een paar dagen naar Vlieland. Wat een heerlijk eiland zeg. Als kind kwam ik vaak op Schiermonnikoog en Ameland, maar Vlieland was ik nog nooit geweest.

Photo 24-08-13 19 33 02

Bij De Dining, in de haven van Vlieland kan je echt ontzettend lekker eten. Maurits nam mosselen en ik nam deze super lekkere salade van gegrilde groenten en feta. Onder het restaurant zit trouwens een hele leuke bio winkel en het leuke was dat de eigenaresse mijn blog ook kende. Daar verbaas ik mij nog steeds over, als mensen zeggen dat ze mijn blog kennen. Altijd leuk om te horen.

Photo 26-08-13 00 09 24

 

Ik ben echt dol op ijs. Op Vlieland heb ik het er even lekker van genomen. Zie mij hier genieten van mijn aardbeien en vanille ijs met verse aardbeien en slagroom. I like!

Photo 25-08-13 15 29 05

En toen reden we snel weer naar huis want in Haarlem was Proefpark Haarlem aan de gang. Ik was al dol op mijn stad, maar nu helemaal. Het Proefpark is een mini versie van De Rollende Keukens, met heel veel foodtrucks. Lekkere vega kip, haute friture, pizza van de pizzabakkers, ice cappuccino, rocking balls en nog veel meer lekkers. De sfeer was heel leuk en gezellig. Ik hoop dat het volgend jaar weer plaats vindt.

En dit was een goed einde van een fijne maand. Ik doe nog een weekje rustig aan en in september begint alles weer. Ik merk dat de mailtjes alweer toenemen en de events weer beginnen.

Wil je nog meer foto’s en behind the scenes foto’s zien, volg mij dan ook op Instagram @uitpaulineskeuken

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan