Menu
azijn-710x380.jpg

Pauline’s Culi Nieuws #2

Het is alweer tijd voor Pauline’s Culi Nieuws deel 2. De eerste editie werd positief ontvangen en dus ga ik er lekker mee door. Iedere maand deel ik de leukste nieuwtjes op het gebied van eten, drinken en culi hotspots. Hier moet je zijn voor het laatste nieuws.

Wasabi mayo

wasabi mayonaise

Saitaku heeft een nieuw product in het assortiment opgenomen. Deze wasabi mayonaise is lekker pittig en geeft je gerecht een spicy twist. Je kan de mayonaise in de sushi gebruiken, maar je kan het ook bij garnalen, zalm, tonijn en andere vissoorten eten.

Wasabi mayonaise kost €1,99 en is verkrijgbaar in de supermarkt
 

Koken met Quinoa

koken met quinoa

Quinoa is hot and happening en ook nog super gezond ook. In het boek Koken met Quinoa van Rena Patten vind je 90 lekkere recepten met quinoa. Van salades, tot soepen en van brood tot pasta. Ook staan er leuke zoete receptjes in met als hoofdbestanddeel het graan quinoa.

Koken met quinoa, €17,99, Veltman Uitgevers
 

Rotterdamse Oogst

rotterdamse oogst

Rotterdam barst van de groene initiatieven. Op de Rotterdamse oogstmarkt doe je iedere zaterdag je boodschappen op het Noordplein. Een markt voor lokale handel, van boeren uit de omgeving van Rotterdam en stadsgenoten. Het is meer dan een markt, want naast de lokale producten is er muziek, gezelligheid en vermaak voor jong en oud.

Wanneer: iedere 1e zaterdag van de maand (behalve januari & augustus)
Tijd: 10:00-17:00 uur
Waar: Noordplein – Rotterdam

www.rotterdamseoogst.nl

Tyrells
Tyrells veg chips

Veggie chips van het Britse merk Tyrells. Deze chips zijn gemaakt van wortel, biet en pastinaak. Super crispy en nog healthy ook. Daar kan je met een gerust hart van snacken.

Veg chips Tyrells € 1,99 verkrijgbaar bij Albert Heijn

 

Piazza Grande Dressings
piazza grande dressings
Deze fijne dressings zijn gemaakt door een Italiaanse familie uit Modena. De dressings zijn verkrijgbaar in heel veel smaken zoals framboos, mango, witte truffel en amandel. Ze zijn ontzettend lekker in de salades maar je zou er ook je water een smaakje mee kunnen geven.

Piazza Grande Dressings, €14,40 250ml, verkrijgbaar bij foodelicious.nl
 

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan