Menu
Photo-08-07-13-17-38-12-710x380.jpg

My life in Pictures Juli

Wat was juli een te gekke maand. Het leven is zoveel mooier, leuker en gezelliger als de zon schijnt en gelukkig liet hij zich regelmatig zien. Ik woon dichtbij het strand en zodra het zonnetje schijnt ben ik daar dan ook vaak te vinden. Niet om de hele dag te bakken in de zon, maar wel om lekker te eten en te genieten van een koffie met uitzicht op de zee.

Voor mij was juli een veelbewogen maand. Met veel spannende dingen. Heel druk en hectisch, maar wel heel leuk. Kijken jullie mee?

Photo 01-07-13 17 19 08

Het Voedsel Zandloper Kookboek, ik ben er stiekem al een tijdje mee bezig. Maar nu mag ik het ook met jullie delen. Samen met Kris Verburgh en Uitgeverij Prometheus maken we een healthy Voedselzandloper proof kookboek. De deadline is enorm snel en dat betekent dat ik heel veel aan het koken, fotograferen en schrijven ben. Het boek ligt in het najaar al in de winkels. Ik zal hier en op mijn Instagram regelmatig even een update plaatsen. Hier zie je hoe het achter de schermen aan toe gaat 🙂

Photo 29-06-13 18 21 18

Maris ging met haar webshop Teitloos verhuizen naar een heel te gek pand in Haarlem, Het Stoflab. Maurits en Angel (The beauty Bakery) hielpen met sjouwen en ik bracht cheesecake ijs om het harde werk wat te verzachten.

Photo 08-07-13 17 38 12

Lekker eten bij Storm in Zandvoort. Heel fijn plekje met lekker eten. Alleen jammer dat de helft van de kaart uitverkocht was.

15 amsterdam

In juli was ook de mega te gekke Jamie Magazine Foodbloggers dag. Ik geniet er nog steeds van na. Heb je het verhaal even gemist? Hier kan je het teruglezen.

Photo 07-07-13 18 26 41

Weer een mooie dag, dus weer bij het strand eten. Deze keer bij Het Strandhuis in Wijk aan Zee. Ik eet in de zomer eigenlijk bijna altijd salades. Dit was wel een enorme portie, dus ik heb 1 schijf geitenkaas laten liggen.

Villa AugustusIk ging een dagje relaxen met Maurits bij Villa Augustus. Echt een te gekke hotspot. Binnenkort lees je er alles over op mijn blog.

theebrouwerij

En nu iets anders leuks. Ik heb het zo druk gekregen met mijn blog, freelance klussen en het blog dat ik helaas niet meer aan de Theebrouwerij toe kwam. Ik vind het concept nog steeds heel cool en daarom ben ik blij dat Nick van Written by Nick verder gaat met de Theebrouwerij. Hij heeft de site een flinke restyling gegeven en het ziet er heel cool uit. Je kan zelf je eigen thee samen stellen met een leuke naam of boodschap er op. Leuk cadeautje toch? Nick heel veel succes met de Theebrouwerij! Ik weet zeker dat het een groot succes wordt.

ah verspakketten

Foodpost! Ik kreeg een enorm pakket van Albert Heijn vol met verspakketten. Met deze pakketten maak je in een handomdraai een verse gazpacho, tropische salsa, guacamole, pastasaus of tomatensalsa. Reuze handig want je hoeft niet na te denken over de hoeveelheden en het is nog voordeliger ook. De pakketten zijn te koop bij Albert Heijn en kosten tussen de €2,40 en €4,50.

tomatensoep

En in die pakketten zaten enorm veel tomaten. Door het boek had ik helaas niet de tijd om alles te maken. Dus dook Maurits de keuken in om een grote pan verse tomatensoep te maken. Ik vond het zo schattig, hij ging eerst research doen op internet en daarna aan de kook. Het resultaat was zo lekker dat hij het recept binnenkort deelt op mijn blog.

tijn akersloot

Another day at the beach. Samen met mijn zus en haar vriend gingen we eten bij Tijn Akersloot. Een van mijn favo plekken op het strand. Ik at een lekkere pizza met parmaham en rucola, zo lekker. En vooraf broodjes met hummus en roomboter.

Photo 20-07-13 14 01 49Even naar marqt om verse boodschappen te halen voor het boek. Ik kocht lekkere gamba’s en verse zalm. Op de markt haalde ik nog noten en dadels. Ik ben bijna klaar met al het koken voor het boek. Nu nog alle recepten uitwerken en foto’s bewerken.

Photo 21-07-13 16 15 23

En weer een foto aan het strand. Lekker met nacho’s en salsa saus. Doordeweeks eet ik eigenlijk vrij gezond, maar in het weekend neem ik het er lekker van. Dit werkt voor mij prima en zo blijf ik ook op gewicht.

Dit was de maand juli alweer. Augustus wordt een drukke maand, over 2 weken moet ik het boek inleveren en daarna ga ik nog aan de slag met een freelance klus. Ik hoop eigenlijk nog even op vakantie te kunnen eind augustus, maar ik weet niet of dat er in zit.

Hebben jullie een leuke maand gehad?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan