Menu

Video Review Zoku Quick Pop Maker

Vorig jaar kocht ik in Amerika de Zoku Quick Pop Maker. Omdat het toen winter was in Nederland had ik de ijsjes maker nog niet eerder getest. Maar het is nu ijsjestijd en dus haalde ik mijn popsicle maker uit de kast.

Je hebt de zoku quick pop maker in verschillende versies. Je hebt een grote waar je 3 ijsjes per keer mee kunt maken, een duo voor 2 ijsjes en je hebt ook een single pop maker, waarmee je 1 popsicle per keer kunt maken. Je kan 3 sessies achter elkaar doen, voordat de quick pop maker weer in de vriezer moet. Ik heb zelf de single variant.

zoku quick pop maker

Popsicles kan je in heel veel verschillende soorten en maten maken, je kan ze maken van fruit, limonade, frisdrank, koffie, maar ook op basis van room en met toevoegingen als chocola en nootjes. Omdat dit de eerste keer was heb ik het simpel gehouden. Ik heb mijn ijsmaker gevuld met kant en klare yoghurtdrank en met zelfgemaakt mango sap. Het mango sap heb ik gemaakt door een mango te pureren en iets te verdunnen met water.

Ik heb de review van de zoku quick pop maker in video vorm gemaakt, dan kan je precies zien hoe het werkt.

Ik vind de Zoku quick pop maker een leuk ding, je maakt er lekkere ijsjes mee en je kan je creativiteit er op los laten. Ik heb nog even de plus- en de minpunten voor je op een rijtje gezet.

Pluspunten

 • Je kan lekkere en gezonde ijsjes maken
 • De single ijsmaker is compact en neemt niet veel ruimte in
 • Je kan je creativiteit er op los laten

Minpunten

 • De ijsjes laten niet altijd even gemakkelijk los
 • Ik vind 8 minuten wachten per ijsje, stiekem toch een beetje te lang
 • Bij het 3e ijsje is de ijsmaker al wat ontdooit en moet hij opnieuw de vriezer in.

zoku quick pop maker

De Zoku quick pop maker is verkrijgbaar bij diverse kookwinkels vanaf €29,95.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

13 reacties

 • Gringie
  18 maart 2015 om 17:36

  We hebben de zoku ijsmaker wat laat ontdekt:-))) maar wat een succes..2 hele blije smikkelende kindjes aan tafel..laat de zomer maar komen:-))))

 • Pauline
  24 juni 2014 om 11:18

  Bij Kitson in LA

 • Pauline
  24 juni 2014 om 11:14

  Jaa hij bevalt nog steeds. Al maak ik ook steeds vaker ijsjes met gewone mallen ;)

 • Hester
  23 juni 2014 om 22:36

  Hallo Pauline, bevalt hij nog steeds? Ik lees nl ook veel slechte reviews over lekkage enzo...

 • Hester
  23 juni 2014 om 22:34

  Hallo Pauline,
  Ik was van plan de Zoku Quick Popmaker Duo te kopen. Maar ik zie zoveel negatieve reviews over lekkage van blauwe vloeistof, wit poeder na een tijd niet gebruiken... Ben jij er nog steeds blij mee?? Hij is nl best prijzig. Groetjes Hester

 • mylene
  23 juni 2014 om 16:32

  leuk, waar heb je hem gekocht in amirika?

 • Sab
  11 juli 2013 om 00:45

  Klopt! De duo is in de aanbieding bij AH! Ik heb voor de duo, het boekje en de tools Euro 45 betaald!

 • LNNK
  28 juni 2013 om 17:33

  Leuk apparaatje. Ik heb gewoon van die ouderwetse vriesvormpjes. Dat werkt ook prima ;-)

 • Pauline
  20 juni 2013 om 11:48

  Het schijnt dat de Duo nu in de de aanbieding is bij AH :)

 • Christa
  20 juni 2013 om 11:36

  OOOH wat leuk! Daar kun je volgens mij ook eindeloos mee variëren, echt heel tof! Waren de ijsjes ook nog lekker of viel de smaak tegen?
  Leuk filmpje maar ik stoorde me wel echt aan de autofocus (vooral het geluid). Ik weet niet of daar iets aan te veranderen valt maar hij kijkt wel prettiger zonder steeds dat gepiep erdoorheen denk ik, haha!

 • nicole
  20 juni 2013 om 11:35

  Wilde hem al kopen maar was nog aan het twijfelen. Nu helemaal om zeker nu hij bij de AH in de bonus is

 • MySimplySpecial
  20 juni 2013 om 09:38

  Wat een leuk ding!

 • Tessa
  20 juni 2013 om 08:43

  Leuk filmpje Pauline. Ik wilde 'm ook bestellen. Maar omdat ze vrij prijzig zijn ga ik 'm via T-mobile bestellen. Ondertussen een boel punten bij elkaar gespaard. Maar goed, nu is er natuurlijk storing op de site! haha. Zal je altijd zien. Kan ik m'n geduld alvast oefenen...want dat heb ik dus ook nodig voor de ijsjes zie ik! haha.

  Groetjes, Tessa

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.