zoku popcicles maker

Video Review Zoku Quick Pop Maker

Vorig jaar kocht ik in Amerika de Zoku Quick Pop Maker. Omdat het toen winter was in Nederland had ik de ijsjes maker nog niet eerder getest. Maar het is nu ijsjestijd en dus haalde ik mijn popsicle maker uit de kast.

Je hebt de zoku quick pop maker in verschillende versies. Je hebt een grote waar je 3 ijsjes per keer mee kunt maken, een duo voor 2 ijsjes en je hebt ook een single pop maker, waarmee je 1 popsicle per keer kunt maken. Je kan 3 sessies achter elkaar doen, voordat de quick pop maker weer in de vriezer moet. Ik heb zelf de single variant.

zoku quick pop maker

Popsicles kan je in heel veel verschillende soorten en maten maken, je kan ze maken van fruit, limonade, frisdrank, koffie, maar ook op basis van room en met toevoegingen als chocola en nootjes. Omdat dit de eerste keer was heb ik het simpel gehouden. Ik heb mijn ijsmaker gevuld met kant en klare yoghurtdrank en met zelfgemaakt mango sap. Het mango sap heb ik gemaakt door een mango te pureren en iets te verdunnen met water.

Ik heb de review van de zoku quick pop maker in video vorm gemaakt, dan kan je precies zien hoe het werkt.

Ik vind de Zoku quick pop maker een leuk ding, je maakt er lekkere ijsjes mee en je kan je creativiteit er op los laten. Ik heb nog even de plus- en de minpunten voor je op een rijtje gezet.

Pluspunten

  • Je kan lekkere en gezonde ijsjes maken
  • De single ijsmaker is compact en neemt niet veel ruimte in
  • Je kan je creativiteit er op los laten

Minpunten

  • De ijsjes laten niet altijd even gemakkelijk los
  • Ik vind 8 minuten wachten per ijsje, stiekem toch een beetje te lang
  • Bij het 3e ijsje is de ijsmaker al wat ontdooit en moet hij opnieuw de vriezer in.

zoku quick pop maker

De Zoku quick pop maker is verkrijgbaar bij diverse kookwinkels vanaf €29,95.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in