Menu
dddd-710x380.jpg

Pauline’s Culi Nieuws #1

Weer een nieuwe rubriek op de site! In Pauline’s Culi Nieuws lees je de laatste nieuwtjes op het gebied van eten en drinken, leuke nieuwe producten, hotspots die je niet mag missen, nieuw verschenen webshops en must have kookboeken.

Ik krijg heel veel leuke nieuwtjes in mijn mailbox en vanaf nu deel ik iedere maand de leukste items met jullie. Dus zeg je abonnement op de krant maar op, hier moet je zijn voor het laatste nieuws!

Pickwick Wellbeing Moments
WELLBEING MOMENTS

Pickwick lanceert een nieuwe theelijn, geïnspireerd op werelds beste wellbeing moments en rituelen. Met deze thee geniet je van het goede van de natuur met de smaak van een krachtige thee. De Wellbeing moments lijn bestaat uit 6 smaken: Chi Berries, Green Hammam, Vanilla Warmth, Lively Lemon Grass, Rooibos Reflection en Lavender Serenity.

De nieuwe Pickwick smaken zijn verkrijgbaar in de supermarkt voor €1,99

 

0% bubbels
PASDUTOUT
Voor niet drinkers en zwangere vrouwen! Grapedistrict heeft iets nieuws, PasduTout komt uit de Provence en is gemaakt van Airen, Riesling en Rivaner druiven. Het is een frisse en fruitige wijn met een stevige bubbel en alcoholvrij, De fles vermeldt een minimaal alcoholpercentage (0,2%). Tijdens het proces van wijn maken wordt de alcohol uit de wijn verdampt, en blijft er nog een theoretische hoeveelheid over. 0,2% is twee-en-een-half keer zo weinig alcohol als in alcoholvrij bier.

PasduTout – 750ml  € 6,99. 
 

Zoku Slush & Shake Maker

slush maker

Zoku, bekend van de Quick Pop Maker waarmee je zelf razendsnel ijsjes maakt, introduceert nu de ‘Slush and Shake Maker’. Met de ‘Zoku Slush and Shake Maker’ maakt iedereen in slechts 7 minuten een eigen slush of milkshake. Je kiest zelf je favoriete ingrediënten. Zoals een aardbeien-slush, een Italiaanse ijskoffie of een verkoelende ice-tea…alles is mogelijk.

Zoku Slush & Shake Maker €25,00 verkrijgbaar in de kookwinkels
 

Hotspot Stan & Co
STANENCO
Utrecht is een nieuwe hotspot rijker. Wanneer je binnenwandelt bij STAN & CO. merk je dat het goede leven centraal staat. Je voelt je meteen thuis in deze knusse zaak waar het personeel herkenbaar is aan zijn kekke bretels. Gasten kunnen aanschuiven voor een krant en een kop koffie, voor een uitgebreid diner of voor een borrel: STAN & CO. is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. Voor wie geen tijd heeft om uitgebreid neer te strijken heeft STAN & CO. ook heerlijke koffie en verse croissants to go die je zo op de fiets kunt meenemen. Let the good life begin.

Locatie:  Ganzenmarkt 16A, 3512 GD Utrecht
 

I Pad app

DELICIOUS
Delicious heeft een nieuwe app ontwikkeld voor de Ipad. In de eerste editie staan groenten centraal. In de app vind je meer dan 25 inspirerende recepten. De app is alleen beschikbaar voor de Ipad en te downloaden in de appstore.

De app is te downloaden in app store voor €2,69

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan