Menu
Photo-09-06-13-17-32-57-710x380.jpg

My life in pictures Juni

Juni was een maand waarin het eindelijk een paar dagen mooi weer was, waarin ik mijn verjaardag alsnog vierde en een maand met veel belangrijke afspraken. Zoals altijd is de maand weer omgevlogen. Ik hoop dat juli net zo’n leuke maand wordt maar dan met nog meer zon, want ik heb ook wel zin om een dagje te relaxen op het strand.


risotto met biet

De maand begon met een van mijn favo food festivals, Taste of Amsterdam. Ik heb er weer van genoten, je hebt er alles al over kunnen lezen op mijn blog. En ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar.

Photo 06-06-13 10 26 05
Onderweg naar een belangrijke zakelijke opdracht. Ik mag er helaas nog niet teveel over zeggen, maar jullie gaan dit zeker terug lezen op mijn blog.

Photo 08-06-13 16 05 06
Op mijn verjaardag was ik in Sicilië, maar ik wilde het thuis toch nog vieren. Het was een super mooie dag, dus de drankjes hebben we bij gebrek aan ruimte in de koelkast, koud gehouden met ijswater.

Photo 09-06-13 17 32 57
Ik had een bbq georganiseerd en zoals altijd had ik weer veel te veel gemaakt. Wel fijn want nu konden de Mr en ik de volgende dag nog een keer barbecuen. De recepten zullen deze zomer op mijn blog verschijnen.

vandobben
Ik was uitgenodigd bij Van Dobben om kroketten te maken. Mijn kroketten avontuur heb je hier al kunnen lezen. Het was een ontzettend leuke dag en ook leuk om een kijkje in de fabriek te nemen.

Photo 01-06-13 20 57 02
We gingen gezellig eten bij mijn culi vriendinnetje Madelon. Ze had heerlijk gekookt met een super lekker toetje van mango en choco mousse na.

Photo 20-06-13 12 38 27 Photo 08-06-13 12 16 38

Ik begin een band te krijgen met mijn postbode, ik krijg steeds meer leuke pakketjes thuis gestuurd. Zoals dit leuke quinoa boek van Veltman Uitgevers en de nieuwe smaken van Nespresso, de choco, karamel en vanille blijven vanaf nu in het assortiment.  Om deze nieuwtjes te delen heb ik een nieuwe rubriek gelanceerd. Pauline’s Culi Nieuws verschijnt iedere maand op het blog met het laatste culi nieuws

Photo 09-06-13 12 22 49

Jullie weten het inmiddels wel, ik ben dol op pancakes. Ik maak ze regelmatig voor mijzelf, in het weekend voor het ontbijt en doordeweeks voor de lunch.

Schermafbeelding 2013-06-20 om 12.34.35
Mijn site is nu helemaal af. Ik heb de afgelopen jaren regelmatig wat veranderd, maar nu ben ik echt helemaal 100% tevreden. Met dank aan Eunoia Studio. Wat vinden jullie er van?

verticale tuin
Als je niet veel ruimte hebt moet je slim zijn. Ik wil dolgraag een eigen moestuin, maar moet het nu nog met een balkon doen. Maurits heeft vorig jaar een rek aan de muur gemaakt en ik kan hier nu allemaal potten in hangen met verse kruiden, aardbeien en mini tomaatjes.
jan pannenkoeken

Ik kreeg een heel leuk perspakket die voor mij op het lijf geschreven was. Het was een pannenkoekenpakket van Jan in een mooie picknickmand. De kant en klare pannenkoeken in de supermarkt zijn normaal niet om te eten. Maar deze pannenkoeken van Jan worden net zo gebakken als thuis. Ze zijn erg lekker en verkrijgbaar in de supermarkt. Kijk anders even op www.janpannenkoeken.nl voor meer info.

Photo 21-06-13 22 27 25

Ik ging nog een avondje cakepops maken met mijn taartenclubje. Een paar jaar geleden maakte ik nog wel eens bruidstaarten, dat doe ik nu niet meer maar het taarten clubje bestaat nog steeds. Meestal doen we per keer iets anders en nu waren de cake pops aan de beurt.

Op naar een volgende maand, het wordt voor mij een drukke periode maar ik heb er weer volop zin in.

Veel lees plezier en voor diegene die op vakantie gaat, een hele fijn vakantie.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan