Italiaans broodje

Italiaans broodje met mozzarella

Ik hou er van om lekker te lunchen, ik ben addicted to carbs, dus het liefst neem ik een broodje. Een Italiaans broodje met lekkere pesto, mozzarella en tomaat vind ik super lekker. Ik heb aan dit broodje ook nog Spianata Romana, toegevoegd, dit is een soort salami. Je kan ook gewone salami nemen.

Ik vind het lekker om het broodje koud eten, maar je kan dit broodje ook even opwarmen in de oven. Dan gaat de mozzarella smelten, maar je kan het dus dus ook zo eten. Het is net wat je lekkerder vindt.

Ik neem niet altijd de tijd om uitgebreid te lunchen. Als je op kantoor werkt ga je vaak de deur uit tijden lunchtijd. Maar als je thuis werkt, dan eet je snel een broodje achter de computer op. Toch zou ik dit vaker moeten doen, want dan heb je ‘s middags ook veel minder trek. So treat yourself en maak een lekkere sandwich.

Ingrediënten voor 1 broodje
1 ciabatta broodje, afgebakken
1 tomaat
1/2 bol buffel mozzarella
2 el pesto
2 plakjes Spianata Romana

Zo maak je het
Bak het broodje eventueel af in de oven.

Verdeel de pesto over de ene helft van het broodje.

Leg hierop de Spianata Romana, daarop wat plakjes tomaat en eindig met plakjes mozzarella.

Wil je het broodje warm eten, doe het dan nog 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Italiaans broodje

 

Taste of Amsterdam
Dulce de leche ijs zonder ijsmachine
Bewaar
2 Comments
  • Nanda

    9 juni 2013 at 18:36 Beantwoorden

    Lekker! Mozzarella is altijd goed 🙂

  • roos

    9 juni 2013 at 13:04 Beantwoorden

    Hmm, dat ziet er echt heeerlijk uit. Ik ga het eens proberen! 🙂

Plaats een reactie