Menu

Italiaans broodje met mozzarella

Ik hou er van om lekker te lunchen, ik ben addicted to carbs, dus het liefst neem ik een broodje. Een Italiaans broodje met lekkere pesto, mozzarella en tomaat vind ik super lekker. Ik heb aan dit broodje ook nog Spianata Romana, toegevoegd, dit is een soort salami. Je kan ook gewone salami nemen.

Ik vind het lekker om het broodje koud eten, maar je kan dit broodje ook even opwarmen in de oven. Dan gaat de mozzarella smelten, maar je kan het dus dus ook zo eten. Het is net wat je lekkerder vindt.

Ik neem niet altijd de tijd om uitgebreid te lunchen. Als je op kantoor werkt ga je vaak de deur uit tijden lunchtijd. Maar als je thuis werkt, dan eet je snel een broodje achter de computer op. Toch zou ik dit vaker moeten doen, want dan heb je ’s middags ook veel minder trek. So treat yourself en maak een lekkere sandwich.

Ingrediënten voor 1 broodje
1 ciabatta broodje, afgebakken
1 tomaat
1/2 bol buffel mozzarella
2 el pesto
2 plakjes Spianata Romana

Zo maak je het
Bak het broodje eventueel af in de oven.

Verdeel de pesto over de ene helft van het broodje.

Leg hierop de Spianata Romana, daarop wat plakjes tomaat en eindig met plakjes mozzarella.

Wil je het broodje warm eten, doe het dan nog 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Italiaans broodje

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

2 reacties

  • Nanda
    9 juni 2013 om 18:36

    Lekker! Mozzarella is altijd goed :)

  • roos
    9 juni 2013 om 13:04

    Hmm, dat ziet er echt heeerlijk uit. Ik ga het eens proberen! :)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.