fbpx

Behind the scenes

Behind the scenes

Mijn hele week staat nu in het teken van bloggen en freelance klussen. Je kan dus wel zeggen dat ik de hele dag met eten bezig ben. Iets waar ik stiekem altijd van gedroomd heb. Het leek mij wel leuk om jullie te laten zien hoe een dagje in Uit Pauline’s Keuken er uit ziet.


koffie

Meestal sta ik om 9 uur op, ik ben niet echt een ochtendmens en 9 uur vind ik een prima tijd om de dag te beginnen. Ik begin de dag altijd met het lezen van comments op mijn blog, op facebook, instagram en twitter onder het genot van een kopje koffie.

ontbijt

Ik ontbijt in de wintermaanden vaak met havermout, maar zodra het lente wordt, kies ik voor Griekse yoghurt met fruit. Meestal een halve banaan en een kiwi of aardbeien.

DSC_0146 1

Dan duik ik achter mijn computer om de mailtjes te beantwoorden. Ik krijg best veel mailtjes per dag. Van PR bureaus, vragen van bezoekers, vragen voor samenwerkingen en uitnodigingen voor events. Ik probeer 1 x per week naar een event te gaan, als mijn agenda het toe laat.

DSC_0136 1

Dan begin ik met het schrijven van blogs. Ik werk altijd ver vooruit, ik ben nu al met de blogsposts van eind juni bezig. Alleen de 2 artikelen op maandag en donderdag schrijf ik op het laatste moment. Dit zijn altijd leuke nieuwtjes, reviews en updates. Mijn boekje is mij heilig, als ik iets gemaakt heb, schrijf ik de ingrediënten allemaal op, anders kan ik niet meer onthouden wat er allemaal in het gerecht zat.

IMG_5569

Tussen de middag lunch ik vaak achter de computer met 2 lekkere boterhammen met hummus of met kaas.

Photo 25-04-13 12 39 01

Meestal komt de postbode wel langs met leuke pakketjes om te reviewen.

facebook

Dan doe ik weer een rondje social media, ik post iets leuks op facebook, een foto op instagram of een tweet over wat mij bezig houdt.

Photo 12-05-13 13 45 04

De middag besteed ik weer aan het schrijven van blogs, of ik werk aan de rubriek voor Flair. Vaak ben ik ook bezig met video’s editen of met de technische kan van de site.

DSC_0122 1

 

Rond 4 uur doe ik nog een rondje mail en de laatste puntjes op de i. En dan is het bijna tijd om te koken. Ik ben hier pizzadeeg aan het maken.

 

547_groot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is mijn keuken, hier gebeurt het allemaal. Mijn keuken is niet groot, maar op zich zit alles er in. We zouden eerst gaan verbouwen, maar dat gaat helaas niet door.

Photo 12-05-13 13 46 58

Van alles wat ik maak of eet schiet ik foto’s. Dit doe ik met mijn Nikon D5100. Ik ben echt super blij met mijn camera. Als ondergrond voor de foto’s gebruik ik vaak een houten plank. En dat maak ik leuk met wat stofjes en bestek. Foto’s maak ik altijd in de vensterbank omdat ik daar het beste licht heb.

mexican dinner

Rond half 7 is de Mr. thuis en gaan we eten.

Photo 12-05-13 13 51 22

Na het eten probeer ik niet te veel meer achter de pc te zitten. Dit lukt me trouwens nooit. Wel check ik nog vaak social media en deel ik leuke updates op facebook. En ‘s avonds zit ik vaak op Pinterest, dat is voor mij een hele grote inspiratiebron.

Photo 12-05-13 13 52 36

En dit is mijn favo plekje op de bank. Met in de buurt altijd mijn favo tijdschriften Flair en Delicous.

Zo ziet een gemiddelde thuis werk dag er voor mij uit. Toch is iedere dag weer anders, soms ga ik naar events, schrijf ik campagnes of heb ik afspraken. Vond je het leuk om een dagje mee te kijken?

 

 

Lunch Wrap met zalm en roomkaas
BBQ is on: Home Made Barbecuesaus
Bewaar

Pauline

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat we die avond gaan eten.

14 Comments
 • Door

  3 juli 2013 at 16:44 Beantwoorden

  Leuk stukje Pauline :)\r\nWat goed dat jij een soort vaste dagindeling hebt, dat zou ik ook eens moeten doen. Nu doe ik het bloggen, koken, emails, sociale media, boodcshappen en wat dan ook allemaal door elkaar, en daardoor vergeet ik wel eens dingen (zoals naar baantjes solliciteren, oeps!).\r\n\r\nIk ga meteen een los schema opstellen, bedankt voor de aanzet ertoe!

  • Pauline

   8 juli 2013 at 13:25 Beantwoorden

   haha door, maar plannen zijn er ook om gewijzigd te worden en dat doe ik ook wel eens 🙂 Maar bij drukke schema’s helpt mij dit wel

 • Joyce

  25 juni 2013 at 12:12 Beantwoorden

  Super leuk om een dagje uit jouw leven te zien. Dit geeft een goed beeld van wat je allemaal op een dag doet.

 • Marlies

  24 juni 2013 at 21:36 Beantwoorden

  Wat leuk om te zien zeg! (: Lijkt me heerlijk om er zoveel mee bezig te (kunnen) zijn!

 • Joyce

  24 juni 2013 at 12:39 Beantwoorden

  Heel leuk om te zien! En wat heerlijk dat je hier zoveel mee bezig kunt zijn.

 • Nina

  24 juni 2013 at 12:07 Beantwoorden

  Wat heerlijk om te lezen en zien, Pauline! Leuk!

 • MySimplySpecial

  24 juni 2013 at 11:25 Beantwoorden

  Leuk om te zien!

 • Sanne

  24 juni 2013 at 11:20 Beantwoorden

  Leuk om eens te lezen en wat heb je een superleuk huis! Heel stijlvol:)

 • Farah

  24 juni 2013 at 10:53 Beantwoorden

  Super keuk om te lezen hoe het leven van een ‘fulltime blogger’ eruit ziet!

 • Daniëlle

  24 juni 2013 at 10:05 Beantwoorden

  Ziet er echt heel leuk uit, echt leuk om eens te kijken wat je op een dag doet. 🙂

 • Bianca

  24 juni 2013 at 09:34 Beantwoorden

  Heel leuk om eens mee te kijken!

 • whiness

  24 juni 2013 at 08:50 Beantwoorden

  I love your blog, it’s so lovely and clear. Your estethic taste is actually great.\r\nBy they way, we have the same camera. 🙂

  • Pauline

   25 juni 2013 at 14:50 Beantwoorden

   Thank you, that’s very kind of you. oh and Nikon is great 🙂

Plaats een reactie