Menu
Photo-25-05-13-16-51-52-710x380.jpg

My life in Pictures Mei

Mei is mijn favoriete maand van het jaar. Ten eerste vallen er heel veel feestdagen in deze maand, zoals Pinksteren en Hemelvaart en ik ben natuurlijk jarig, maar het is ook een maand waarin het vaak wel lekker weer is. Nou valt dat nog een beetje tegen. Maar desondanks heb ik toch een hele leuke maand gehad.


Photo 08-05-13 10 09 47

De maand begon voor mij heel spannend. Diegene die mij al langer volgen weten dat ik een webshop heb gehad, Uit eigen streek. Die webshop heb ik verkocht en dus is ook het webshop gedeelte van de site gehaald. Om dit te vieren kreeg ik van mijn zus een bizar lekkere reep van Chocstar.

Photo 09-05-13 15 52 49

Mei is ook de maand van de Rollende Keuken, echt mijn lievelings eet festival in Amsterdam en omgeving. Het verslag heb je hier al kunnen lezen.

Photo 07-05-13 17 36 49

Zo leuk ik kreeg weer fijne foodpost toegestuurd. Deze keer kruiden van Santa Maria.

Loetje Overveen

Ik ging lunchen met lieve Philippine van Liefde voor Lekkers. Volgens haar was de uienchutney bij Loetje echt lekker en dat was het ook.

mexicaanse wraptaart

De Mexicaanse wraptaart blijft een van mijn lievelings recepten op mijn blog.  Vrienden kwamen eten en ik maakte deze taart en het was weer een succes.

adfactor

Ik werk samen met mijn Adfactor, mijn mediabureau. Zij zorgen voor campagnes op de site. Sinds kort staat er een nieuwe banner op hun site, ik vind het echt heel tof geworden.

FlairIk ben nog steeds heel blij met de producties die ik voor Flair maak. Het resultaat ziet er altijd weer fantastisch uit. 

Photo 25-05-13 16 51 52

Met Jamie Magazine won ik een reis naar Sicilië, het was echt fantastisch. Uiteraard volgt er nog een uitgebreid food verslag op mijn blog.

Photo 25-05-13 16 45 03

Kleine Sneak preview, de canneloni was echt fantastisch. Eigenlijk was alles lekker wat ik daar gegeten heb.

Photo 28-05-13 14 46 28

Nog meer foodpost, dit is echt een heel fijn boek. Van blogger La Tartine Gourmande. Binnenkort volgt er een review op de site.

Mei was weer een fijne maand, ik ging op vakantie en ik was jarig. Ik ga mijn verjaardag nog vieren, maar dat zien jullie de volgende maand wel in het fotodagboek. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan