Menu

My life in Pictures Mei

Mei is mijn favoriete maand van het jaar. Ten eerste vallen er heel veel feestdagen in deze maand, zoals Pinksteren en Hemelvaart en ik ben natuurlijk jarig, maar het is ook een maand waarin het vaak wel lekker weer is. Nou valt dat nog een beetje tegen. Maar desondanks heb ik toch een hele leuke maand gehad.


Photo 08-05-13 10 09 47

De maand begon voor mij heel spannend. Diegene die mij al langer volgen weten dat ik een webshop heb gehad, Uit eigen streek. Die webshop heb ik verkocht en dus is ook het webshop gedeelte van de site gehaald. Om dit te vieren kreeg ik van mijn zus een bizar lekkere reep van Chocstar.

Photo 09-05-13 15 52 49

Mei is ook de maand van de Rollende Keuken, echt mijn lievelings eet festival in Amsterdam en omgeving. Het verslag heb je hier al kunnen lezen.

Photo 07-05-13 17 36 49

Zo leuk ik kreeg weer fijne foodpost toegestuurd. Deze keer kruiden van Santa Maria.

Loetje Overveen

Ik ging lunchen met lieve Philippine van Liefde voor Lekkers. Volgens haar was de uienchutney bij Loetje echt lekker en dat was het ook.

mexicaanse wraptaart

De Mexicaanse wraptaart blijft een van mijn lievelings recepten op mijn blog.  Vrienden kwamen eten en ik maakte deze taart en het was weer een succes.

adfactor

Ik werk samen met mijn Adfactor, mijn mediabureau. Zij zorgen voor campagnes op de site. Sinds kort staat er een nieuwe banner op hun site, ik vind het echt heel tof geworden.

FlairIk ben nog steeds heel blij met de producties die ik voor Flair maak. Het resultaat ziet er altijd weer fantastisch uit. 

Photo 25-05-13 16 51 52

Met Jamie Magazine won ik een reis naar Sicilië, het was echt fantastisch. Uiteraard volgt er nog een uitgebreid food verslag op mijn blog.

Photo 25-05-13 16 45 03

Kleine Sneak preview, de canneloni was echt fantastisch. Eigenlijk was alles lekker wat ik daar gegeten heb.

Photo 28-05-13 14 46 28

Nog meer foodpost, dit is echt een heel fijn boek. Van blogger La Tartine Gourmande. Binnenkort volgt er een review op de site.

Mei was weer een fijne maand, ik ging op vakantie en ik was jarig. Ik ga mijn verjaardag nog vieren, maar dat zien jullie de volgende maand wel in het fotodagboek. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

9 reacties

 • Pauline
  3 juni 2013 om 13:42

  Haha wat leuk! Toch fijn dat mensen mijn stijl herkennen. Ik ben jouw blog gaan volgen door Angelina :) Erg leuk!

 • Marlies
  1 juni 2013 om 12:18

  Leuke foto's :) Ik kwam jouw 'gezonde ontbijtje' tegen in Flair en toen dacht ik: 'Hee die ken ik ergens van!'. Blijkt dat ik je dus al heel lang volg op Instagram maar nog nooit echt studie heb gemaakt van je blog. Zonde, want ik vind je blog fantastisch! Ga je volgen en wat receptjes opslaan. Morgen maak ik de frozen yoghurt met rabarber. Mmm!

 • Joyce
  31 mei 2013 om 15:38

  Leuke en lekkere foto's!

 • Farah
  31 mei 2013 om 14:25

  Ik snap dat je een leuke mei maand hebt gehad ;). Heerlijk naar Sicilië!

  Ik ga vanavond ook een tortilla taart maken. Vind ik altijd heerlijk! :)

 • Nick
  31 mei 2013 om 11:26

  Wat een heerlijke foto's! Ik wil ook op vakantie naar de zon.

 • Nanda
  31 mei 2013 om 10:31

  Sicilie lijkt me heerlijk! :) En die canneloni ziet er ook goed uit.

 • Daniëlle
  31 mei 2013 om 09:41

  Wat gaaf dat je die reis gewonnen had! Ben erg benieuwd naar je Sicilië verslag!

 • Lin
  31 mei 2013 om 09:12

  Ja, erg leuk! Laten we hopen dat juni net zo fijn wordt alleen dan met meer zon ;)

 • Bianca
  31 mei 2013 om 08:18

  De foto's van Sicilie zien er nu al geweldig uit. Benieuwd naar de rest!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.