Menu
deliciouscover1-710x380.jpg

Review Delicious Het Bakboek

Delicious is mijn favo culi magazine. Ik vind het vernieuwend en de styling en de fotografie is prachtig. En hoewel ik al een hele tijd een abonnement heb op de Delicious, wilde ik Delicious Het Bakboek toch graag hebben.

Delicious het bakboek

Het bakboek is een musthave voor bakfanaten en zoetekauwen. In het boek staan de 132 beste zoete recepten uit 6 jaar Delicious. Het boek is verdeeld in 6 hoofdstukken waaronder cake en plaatgebak, koekjes en snoep, taart en gebak, zoete broodjes, toetjes en een hoofdstuk met basisrecepten.

Delicious het bakboek

In het begin van een boek staat een handige lijst van onmidbare bakhulpjes, tips en tricks en wat extra info. Heel handig om even door te lezen, want dan weet je meteen wanneer een taartbodem gaar is en hoe je blind moet bakken.

Delicious het bakboek delicious, Het Bakboek amandelkoekjes

De recepten nodigen uit om aan de slag te gaan. De ingrediënten zijn vrij basic en in iedere supermarkt wel te verkrijgen. De stappen zijn duidelijk en er staat precies bij hoe lang het duurt voordat je kunt proeven, ook niet geheel onbelangrijk. Zoals we van Delicious gewend zijn is de fotografie en de styling prachtig. Heel clean en simpel, daar hou ik van. Ook de vormgeving is erg leuk gedaan met leuke lettertypes en illustraties.

Delicious het bakboek

Het water loopt mij in de mond van de koffiecake met hazelnoten, de brownies met cheesecake topping en de yoghurt broodjes met abrikozen. Maar ook de meringue taart met rozenroom doet mij watertanden.

In het voorwoord staat dat je geen perfectie en strakke taarten kunt verwachten, maar perfecter dan dit kan wat mij betreft niet.

Titel: Delicious Het Bakboek
Uitgeverij: Fontaine Uitgevers
Prijs: € 17,95

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan