De leukste food apps voor de Iphone

De leukste food apps voor de Iphone

Ik en mijn Iphone zijn echt onafscheidelijk. Ik lees mijn mail, ik check mijn social media accounts, en dat zijn er nog al wat, en ik maak heel veel foto’s met mijn lieve Iphone. Ik ben niet iemand die zijn telefoon vol heeft staan met apps, maar er zijn een paar food apps die je niet mag missen.

De 24 kitchen app

24 kitchen app
Elke dag verschijnt er ik een nieuw receptje van 24 kitchen in de app. Ik vind de recepten van 24 kitchen heel erg leuk. In de app kan je de laatste 7 recepten terug zien. De app zelf is gratis, maar wil je de recepten online bewaren dan betaal je €0,89. Ik heb dat zelf niet gedaan, als ik een leuk recept tegen kom, maak ik een foto van het scherm.

De app is gratis te downloaden in de appstore. (excl. de upgrade)

De Appie App

appie iphone app
Dit is denk ik wel een van mijn meest gebruikte food apps. Ik heb een hele database aangelegd met fijne en inspirende Allerhande recepten. Als ik even niet meer weet hoe ik iets moet maken, kijk ik vaak in de app. Ook doe ik mijn boodschappen via deze app, die laat ik namelijk 1 x in de 2 weken bezorgen. Als iets op is, zet ik het meteen in de app en zo vergeet je nooit iets.

De app is gratis te downloaden in de appstore.

Thuisbezorgd

food apps
Huh? Laat jij al foodie wel eens eten bezorgen? Euh ja dat doe ik 😉 Niet op regelmatige basis maar als ik echt geen zin heb om te koken, bestel ik wel eens wat. En dat gaat heel gemakkelijk via de app. Onze favoriet op dit moment is de Taco Mundo.

De app is gratis te downloaden in de appstore.

De viswijzer

food apps
De viswijzer is een handige en inormatieve app over vis. Je weet waarschijnlijk wel dat veel vissen beschermd zijn en dat er bepaalde vissen aan het uitsterven zijn door overvangst en bijvangst. In de app staat precies welke vis je met een gerust hart kunt eten en welke beter niet.

De app is gratis te downloaden in de appstore.

Everyday Food van Martha Stewart

martha stewart app
Dit is een super app met meer dan 4000 recepten. Er staan complete weekmenu’s in de app, maar je kan ook zoeken op soort gerecht of op ingrediënt. Martha Stewart is een Amerikaanse tv kok en kookboeken schrijfster met hele fijne recepten op haar naam. De app is wel in het engels en de maateenheden zijn in cups, maar de recepten zijn super fijn.

De app kost € 0,89 in de app store. 

VTM koken

vtm app
Deze app is van de Belgische food zender VTM. In de app vind je heel veel gratis recepten. Je kan de recepten bekijken per programma maar ooker chef. Collega blogger Ann Vertriest staat er ook tussen. Maar ook de grote jongens als Jamie Oliver en Bill Granger. Al staan er van deze laatste beduidend minder recepten in de app. Je kan de recepten opslaan en dat is handig.

De app is gratis te downloaden in de appstore.

16 mei 2013


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in