Menu

Nigella Lawson in College Tour

Nigella Lawson was in Nederland voor de opnames van College Tour. Ik kijk altijd graag naar haar programma’s omdat ze lekkere en simpele dingen maakt. En hoewel ik al lang geen student meer ben, mocht ik toch bij de opnames aanwezig zijn.

Collegetour

Dit was de eerste keer dat ik bij een tv opname aanwezig was en ik vond het bijzonder om mee te maken. Twan Huys, de presentator van College Tour deed een korte intro en kort daarna kwam Nigella onder luid applaus binnen lopen. Een kippenvel momentje!

collegetour

Nigella Lawson is een hele inspirerende vrouw, prachtig om te zien en puur in al haar eenvoud. Ze nam uitgebreid de tijd om antwoord te geven op de verschillende vragen. Zo ben ik veel meer te weten gekomen over haar jeugd, dat niet altijd makkelijk was en hoe haar plezier in koken is ontstaan.

Nigella Lawson

Nigella zit vol met leuke quotes en levenslessen en ze beschikt over een gezonde dosis humor. Deze dame heeft veel meer in haar mars dan een mooie buitenkant. De opmerkingen over haar uiterlijk en zwoele blik, is ze dan ook meer dan zat.

I do not flirt with you, I am just enjoying my brownie!

De opnames werden gehouden in The Harbour club in Amsterdam, een hele toffe locatie, dat ook per boot bereikbaar is. De opnames duurden meer dan 2 uur, dus ik ben erg benieuwd wat ze wél en niet uitzenden. Na afloop hield ze nog een korte signeersessie en deed ik mijn uiterste best een mooie foto te maken. En dat was nog best een klus tussen de dringende studenten.

Nigella Lawson

Ik vond het erg leuk om bij de opnames aanwezig te zijn en Nigella beter te leren kennen. Haar nieuwste boek Nigelissima ligt nu in de winkels. In dit boek is ze van koers gewijzigd, de recepten zijn gezonder, maar zeker niet minder lekker. Maandag verschijnt er een review op mijn blog.

Hier kan je de uitzending terugkijken.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Pauline
  13 april 2013 om 12:03

  Leuk was het he?

 • Sabien
  12 april 2013 om 17:41

  Leuk! Ik ga zeker kijken, Nigella is geweldig! xoxo

 • Ilona -Kleedmeaan.nl
  12 april 2013 om 13:44

  Leuk! Ik ga zeker kijken!

 • Nick
  12 april 2013 om 11:31

  Die ga ik opnemen vanavond, Nigella is super!

 • miehhke (thewinterof88)
  12 april 2013 om 11:23

  Ik ben al benieuwd voor maandag jouw revieuw. Nigella is echt geweldig. x

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.