Menu
Photo-21-04-13-13-25-26-710x380.jpg

My life in Pictures April

Jeej, eindelijk is het lente. Ik hou heel erg van de lente, de eerste zonnestralen, terrasjes pakken en lekker genieten. Ik heb weer een heleboel foto’s gemaakt met mijn Iphone. Van alles wat ik eet of drink, maak ik wel een foto. Inmiddels zijn mijn vrienden er wel aan gewend 🙂 Kijk je mee wat ik in april allemaal beleefd heb?

Photo 01-04-13 13 39 43

De allereerste dag van de maand was het nog Pasen. Wij gingen heerlijk brunchen bij Zilte Zoen. Een mijn favo hotspots, zoals je maandag hebt kunnen lezen op mijn blog.

My life in Pictires

Wauw, dit was echt leuk! Ik was bij de opnames van College Tour met Nigella Lawson. Heb je het even gemist, hier kan je mijn beleving nog eens terug lezen en de uitzending terug kijken.

Photo 09-04-13 16 51 56

Ik was in de buurt dus ging ik boodschappen doen bij Landmarkt. Wat is dit toch een fijne winkel. Ze hebben echt alles op het gebied van fruit, groente, vlees en vis.

Photo 21-04-13 13 25 26

Ik woon nu bijna 3 jaar in het prachtige Haarlem. Ik ben zo blij dat ik hier woon, het is echt een fantastische stad. Kijk nou hoe mooi! <3

Photo 20-04-13 18 14 43

We gingen lekker eten bij de Roemer op de Botermarkt in Haarlem. Dit is een super leuk eetcafé, heel laagdrempelig en een leuke en lekkere kaart. Ik bestelde weer eens kaasfondue, de Mr. nam een saté.

Photo 20-04-13 15 22 27

Jaaa Marks & Spencer is nu ook in Amsterdam, ik ging de food afdeling bekijken en deze is echt geweldig leuk. Ben je fan van British food dan moet je hier zeker een keertje naar toe gaan. M&S zit in de Kalverstraat.

Photo 21-04-13 17 07 46

Jullie weten het inmiddels wel, ik ben dol op pannenkoeken. Mijn favo pannenkoekenhuis hier in de buurt is Pepers. Het ligt midden in het duingebied van Bloemendaal en ze hebben hier de lekkerste pannenkoeken ooit. Ik kan bijna nooit kiezen, maar spek en appel is wel één van mijn favorieten.

Photo 21-04-13 14 23 33In Haarlem was het bloemencorso, prachtige wagen met allemaal bloemen. Maar nog leuker, er was ook een kleine food markt georganiseerd. Ik hou van zulke markten, lekkere zelf gemaakte producten en heel veel lekkers. 

Photo 20-04-13 13 08 46

De Mr. en ik gingen een dagje shoppen in Amsterdam. Altijd fijn. Ik ben alleen niet zo’n shopper als het om kleding gaat. Food spullen des te meer, ik kan me uren vermaken in kookwinkels, deli’s en leuke hebbedingen winkels.

Photo 20-04-13 15 54 21Deze kaasstengels zijn zo lekker. Als we gaan terrassen bestellen we ze bijna altijd.


Photo 19-04-13 19 34 01

Zo leuk, mijn receptje voor pastasalade stond in de Flair. Ik zal hem binnenkort ook delen op mijn blog. De tijd van salades breekt weer aan, ik hou er van.

Photo 19-04-13 18 24 09

Mijn zusje kwam eten en ze wilde graag pizza eten. Zelf gemaakte pizza’s zijn zo lekker. Ik heb een steen in de oven en dan krijg je echt een perfecte korst. Hier mijn favo pizza met Prosciutto en rucola.

Photo 17-04-13 16 07 35

Ik was even op de redactie van Flair en ze hadden wat persberichten voor mij bewaard. Met een enorme tas vol spullen ging ik naar huis.

dr oetker

Ik kreeg weer fijne post opgestuurd. Zoete post van Dr Oetker, een aantal kookboeken en nog iets heel lekkers wat ik nog niet mag verklappen 🙂

Photo 25-04-13 12 38 30

 

Ohh speciaal voor Kingsday een oranje pakket met sticky toffe popcorn en tomaten chips van Tyrells.

Photo 17-04-13 10 05 10

Ik ben naar de mediaparade van Sanoma geweest. Ik was uitgenodigd voor de bloggersdag. Hier vertelt Cynthia van Miss Lipgloss hoe ze van haar blog, haar werk heeft gemaakt. Echt een super leuk en inspirerend verhaal.

Photo 14-04-13 15 02 09

Maris van Teitloos was jarig en dat betekent, maar 1 ding. Zoetigheid! Ze had cupcakes van A cup of Cake besteld, zien ze er niet fantastisch uit? Ze smaakten in ieder geval heerlijk.

carrotcake

 

Voor de open dag van de KNRM maakte ik 3 taarten. Het is altijd goed om een steentje bij te dragen aan het goede doel en als dat in de vorm van taartjes kan is dat helemaal leuk. Heeerlijk heeft mijn taartjes verkocht en deze carrot cake was als eerste op.

Vandaag is het Koning(inne)dag en ben ik in Amsterdam. De komende maand wordt weer een leuke maand met een tripje naar Sicilië en een leuke kookworkshop. Eind mei lees je er alles over in mijn volgende fotoverslag. Allemaal een fijne Kingsday! 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan