Menu

Enquete over de site

Ik ben continue bezig met het verbeteren van de site. De lay out aanpassen, leuke artikelen bedenken, nieuwe thema’s lanceren, ik wil de site steeds leuker maken. Ik vind jou mening daarin heel erg belangrijk en ik sta altijd open voor feedback.

Om de site nog beter en leuker te maken heb ik je mening nodig. Zou je de tijd willen nemen om de enquete in te vullen? Het kost een paar minuten van je tijd en je maakt  mij er blij mee.

[poll id=”2″]

[poll id=”3″]

[poll id=”4″]

[poll id=”5″]

[poll id=”14″]

[poll id=”6″]

[poll id=”7″]

[poll id=”8″]

[poll id=”9″]

[poll id=”10″]

[poll id=”11″]

[poll id=”12″]

[poll id=”13″]

Als je nog suggesties, opmerkingen en aanvullingen heb, laat een reactie achter in de comments. Onder deze reacties verloot ik het Home Made Mini kookboek van Yvette van Boven.

Alvast heel erg bedankt voor het invullen.

Home Made Mini wordt op 20 april verloot en de winnaar kijgt persoonlijk bericht.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

43 reacties

 • Paula
  14 augustus 2015 om 12:49

  Klein aandachtspuntje, je vraagt 2x naar het geslacht in je enquête.
  Groet, Paula

 • Pauline
  11 april 2013 om 16:10

  Hoi dat is helaas niet mogelijk, ik ben geen diëtist, maar ik heb wel een categorie skinny, waar lichte recepten in staan :)

 • Loeke
  11 april 2013 om 11:32

  Zou het mogelijk zijn om de calorieën per portie erbij te vermelden?

 • Claudia
  10 april 2013 om 18:23

  Oeps, dubbelpost.. Mijn iPad had er moeite mee! Sorry!

 • Claudia
  10 april 2013 om 18:22

  Hoi Pauline,

  Ik lees je site bijna dagelijks met veel plezier! Mooie layout, prettige schrijfstijl en mooie foto's! Ik heb je indiase kikkererwtencurry gemaakt omdat ik maar niet kon stoppen met het kijken naar die prachtige foto! Ga zo door!

  Groetjes Claudia

 • Claudia
  10 april 2013 om 18:21

  Hoi Pauline,

  Ik lees je site bijna dagelijks met veel plezier! Mooie layout, prettige schrijfstijl en mooie foto's! Ik heb je indiase kikkererwtencurry gemaakt omdat ik maar niet kon stoppen met het kijken naar die prachtige foto! Ga zo door!

 • Ellen
  10 april 2013 om 12:48

  Ik vind deze grijze letters juist mooier dan zwart. Ze zijn donker genoeg om te lezen. Wellicht de instellingen van je monitor veranderen Paul? ;-)

 • Carla Jeurissen
  10 april 2013 om 10:56

  Hi Pauline,

  Ik vind dit echt een fijne heldere, overzichtelijke site! Het nodigt uit tot lezen. Dus niets dan lof!

  Groet, Carla

 • Irene
  10 april 2013 om 08:49

  Hoi Pauline,
  Wat goed een enquête op je site. Je blog is echt super! Lekkere recepten en leuke ideeën, de frequentie van blogposts is ook goed. Heel leuk dat er zo vaak iets nieuws online komt! Waar ik ook echt fan van ben zijn je foto's en je website layout, die zien er echt super mooi en professioneel uit!
  Ik heb eigenlijk niet echt verbeterpuntjes, misschien alleen wat hier boven ook werd gezegd, kleine foto's bij de recepten index. Maar met zo veel recepten is dat lastig, dan wordt het misschien wel weer rommelig..
  Ga vooral zo door :)
  Groetjes Irene

 • Pauline
  9 april 2013 om 19:36

  Super jullie feedback! Tnx| ik zal proberen wat meer foto's te maken en vaker een makkelijke maaltijd online zetten ;)

 • Pauline
  9 april 2013 om 19:35

  Haha wie weet ooit ;)

 • Pauline
  9 april 2013 om 19:34

  Hoi Christa, de recepten index blijft altijd zo'n ding omdat ik inmiddels al zoveel recepten heb. Op de homepage staan wel alle categorien, daar kan je ook op klikken en dan krijg je alle voorgerechten onder elkaar gezet. Ik heb nu ook een A-Z index toegevoegd, hoop dat dat het weer iets makkelijker maakt ;)

 • Pauline
  9 april 2013 om 19:31

  Hoi Eline, dank je wel. Dat klopt inderdaad. Ik ben toen overgegaan van blogspot naar wordpress. In blogspot zat die functie niet van de 1e foto, vandaar dat het niet zichtbaar is.

  Groetjes Pauline

 • Eline
  9 april 2013 om 17:38

  Hoi Pauline,

  Ik heb even teruggezocht. Als je bij je blog vanaf 25 juli 2012 en ouder kijkt dan zie je geen plaatje meer bij de blogtitel zoals vanaf dat moment wel zo is. Je moet dan eerst op het recept klikken en dan zie je er wel een foto bij. Maar zoals ik al aangaf ben ik heel erg van het plaatjes kijken. Als het plaatje je al aanstaat ben je veel sneller geneigd om op 'lees verder' te klikken dan wanneer er alleen een titel staat ;).

  Ik hoop dat je er wat mee kunt!

  Groetjes, Eline

 • Maxime
  8 april 2013 om 18:08

  Ik heb de enquete ook ingevuld! Ik vind echt dat je een leuke site hebt! Wat iemand anders ook al zei over meerdere foto;s bij een recept is wel een goed idee.

 • Nick
  7 april 2013 om 19:57

  Ik heb hem ingevuld hoor! Ik vind dit een mooie en fijne site, kijk er graag op voor inspiratie en heb dan ook al verschillende recepten gemaakt. Ik ken deze site eigenlijk via mijn vriendin die toen de breadsticks gemaakt had. Keep up the good work!
  Cheers Nick

 • Pauline
  7 april 2013 om 17:28

  Haha ja dat klopt, ik ben in december begonnen met iedere dag een nieuwe post ;)

 • Anke
  7 april 2013 om 17:04

  Ik ben echt fan van jou site! Mooie foto's lekkere recepten, heerlijk! Elke dag is het weer genieten :-) Ook de blogs over hou jou maand eruit zag maakt het zo persoonlijk, daar hou ik van! Ga zo door dan maak je vast heel veel mensen blij!\nLiefs Anke

 • Uniflame
  7 april 2013 om 15:50

  Ik vind je site leuk! Ik begon wel te merken dat je vanaf een bepaald punt ineens veel meer bent gaan posten. Dit vind ik absoluut niet erg, maar het viel wel op :)

 • Pauline
  7 april 2013 om 14:40

  Hi Eline, dank je wel. Bij elke post hoort 1 foto te staan, kan je mij laten weten bij welke recepten er geen foto staat. Dan kijk ik hier even naar. dank je wel alvast.

 • Pauline
  7 april 2013 om 14:38

  Dank jullie wel allemaal voor de feedback, daar kan ik zeker wat mee ;)

 • L
  7 april 2013 om 14:37

  Ik vind dat je een hele leuke site hebt en ik vind het jammer dat ik hem niet eerlijk heb ontdekt.

 • Angelina
  7 april 2013 om 11:22

  Ik heb 'm ingevuld hoor. Ik volg je nog niet zo heel lang en laat misschien niet vaak een reactie achter, maar ik vind je blog ontzettend leuk. Fijne layout, lekkere recepten, mooie foto's etc. :)

 • Guus
  7 april 2013 om 00:47

  Ik volg je blog pas sinds een paar weken, maar heb al meerdere recepten uitgeprobeerd en met succes!
  Af en toe wat meer foto's van het proces zou wel handig zijn, maar je manier van schrijven is eigenlijk wel duidelijk genoeg.
  Succes met alle tips!

 • Ariet
  6 april 2013 om 22:35

  Erg leuk blog !! Complimenten voor je mooie foto 's ! Net genoten van weer 1 van je leuke/ duidelijke recepten !! (Smoothie ) :-)

 • Eline
  6 april 2013 om 22:12

  Hoi Pauline,

  Ik ben op je site gekomen via Laura's Bakery. Ik ben helemaal fan! Meerdere keren op een dag check ik wel even of je nog iets nieuws gepost hebt. Je uitleg bij recepten of how-to's is heel erg duidelijk. Ik ben heel erg van het plaatjes kijken, dat wil zeggen dat ik sneller een recept ga maken als er ook een foto bij staat van hoe het eruit komt te zien. Daarom vind ik het erg jammer dat er bij een hoop oude recepten geen foto's staan. Daarnaast zou ik het wel leuk vinden om een receptenindex te zien waarbij je niet alleen de naam van het gerecht ziet staan, maar dat er ook kleine foto's bij staan. Zo wordt je nog lekkerder gemaakt om even te koekeloeren. Een naam alleen zegt vaak niet zoveel. Dat is hetzelfde als bij een boek, als de kaft je aanstaat ben je sneller geïnteresseerd om de flaptekst te gaan lezen. Buiten deze kleine aanvullingen ben ik echt een enorme fan van je blog en ik kijk iedere keer weer uit naar een nieuw recept.

  Ga vooral zo door!! Super!

  Groetjes, Eline

 • Natasha
  6 april 2013 om 21:18

  Vind je site echt super! En dat kookboek zou ik natuurlijk ook wel willen winnen. Ga zo door, bezoek je site graag!

 • Christa
  6 april 2013 om 19:58

  Grappig haha, ik val bij bijna alle antwoorden op de poll in de meerderheidscategorie! :') Ik ben een erg gemiddelde bezoeker, blijkbaar :)

  Ik vind je site super zoals hij is, en ik vind je lay-out erg mooi en rustig. Straalt professionaliteit uit, daar zou ik niet teveel aan veranderen. Je frequentie van updates vind ik ook prima en je recepten zijn bijna altijd mijn smaak dus ik vind het leuk om ze uit te proberen! Het enige puntje van verbetering dat ik kan bedenken is dat ik je receptenindex soms wat onhandig vind om iets terug te vinden. Misschien is het mogelijk verschillende categorieën (bijv. zoet/hartig, voor-/hoofd-/na-/bijgerecht etc) te maken waar je uit kunt kiezen en dat je dan naar een aparte pagina verwezen wordt zodat je niet zo in die pagina vol kolommen en recepten hoeft te zoeken? Niet absoluut noodzakelijk, natuurlijk, maar voor mijzelf zou ik dat prettiger zoeken vinden!

 • ladyNadine
  6 april 2013 om 19:18

  Je hebt echt een heel mooie site! Foto's van tijdens het maken van het recept zou ik erg leuk vinden :)

 • Floor
  6 april 2013 om 19:17

  Heb je blog pas enkele weken geleden ontdekt en ben er erg enthousiast over! Ik ben tot nu toch nog geen dingen tegengekomen die ik graag anders zou zien dus wat mij betreft blijf je lekker zo doorschrijven!

 • Marja
  6 april 2013 om 18:15

  Geweldig hoeveel tijd en energie jij in deze blog steekt...Elke dag weer een feestje om te kijken wat je er op gezet hebt!

  Groetjes Marja

 • AJ
  6 april 2013 om 17:04

  Je hebt een lekker leesbare manier van schrijven.
  De recepten zijn lekker en geven soms een goed idee aan mijn simpel kookproces. Ga zo door en er zullen zich velen smaakvol laven aan je foto's om zo de gerechten uit te proberen.
  Ik volg je al een tijdje via Eetbloggers (en verder T en F), maar volg je weg op jouw goede kookstyle manier.
  Genoeg veren op gestoken!
  Ik kijk in ieder geval uit naar de volgende blogs, recepten en al wat er meer mag verschijnen.
  AJ

 • Filiz
  6 april 2013 om 16:26

  Hoi Pauline, het enige wat echt super tof zou zijn is als je workshops gaat geven of zelf een leuk kookboek uitbrengt.
  Je schrijft vaak over waar je als kind bent opgegroeid en er is dan zo'n leuk recept 'naar vroeger' op je site. Dat maakt jouw site en jouw recepten uniek. Hou dat vooral aan!
  Groetjes, Filiz

 • Selly
  6 april 2013 om 15:12

  Goed initiatief die enquête! Het enige wat voor mij zou mogen veranderen is de kleur van het lettertype, beetje aan de lichte kant. Verder een top site! Kom graag iedere dag even langs ;) Ga zo door!

 • Joyce
  6 april 2013 om 15:10

  Mooie site zowel het design & de foto's als de inhoud!

 • Bea
  6 april 2013 om 15:03

  Heyhey,

  Ik vind je site hartstikke leuk. Ik ben vooral erg blij met de lekkere recepten (helemaal verslaafd aan je lasagna).. Ga zo door zou ik zeggen!

  Groetjes

 • Monique
  6 april 2013 om 14:46

  Ik vind het echt een leuke site!
  Haal ik altijd weer inspiratie uit voor mijn eigen recepten en altijd die mooie foto's!

 • Nancy
  6 april 2013 om 14:14

  ook bij mij past het niet helemaal in het scherm, tevens vind ik de nederlandse en engelse woorden een beetje rommelig
  een compleet nederlandse tekst is duidelijker en overzichtelijker en nodigt het meer uit om te lezen (mij wel in ieder geval)
  verder ben ik overtuigd van de inhoud en heerlijke recepten

 • cindy
  6 april 2013 om 14:13

  net even je enquete ingevuld, ik vind het wel super goed van je dat je dit toch wel graag wilt weten en kijken wat je er eventueel aan kan veranderen, je kunt er altijd weer wat van leren toch!
  Verder had ik niet veel aan op te merken, al ben ik natuurlijk altijd in voor nog meer zoete recepten en kookboek revieuws!

 • Coby
  6 april 2013 om 14:07

  Ik vind het prachtig om te zien hoe je je recepten presenteert met je foto's. Hierdoor worden je recepten nog aantrekkelijker om te maken!

 • PaulO
  6 april 2013 om 14:06

  Klein adviesje dan: graag zwarte letters op deze achtergrond. Ik moet altijd de tekst 'selecteren' om van die grijze letters op een witte achtergrond naar witte letters op een blauwe achtergrond maken voor een leesbaar contrast.

 • Sarah
  6 april 2013 om 13:58

  Ik vind het een super site.
  Mijn persoonlijke interesse zou uitgaan naar wat recepten met een uitdaging, dus bijvoorbeeld vegan. Ook wat (meer) aandacht voor dierenwelzijn en duurzaamheid van de gekozen producten. Waarom kies je voor bepaalde producten en hoe kan de lezer zijn keuze bepalen.
  Voortbordurend op bovenstaande zou ik het leuk vinden als je recepten of een review zou maken van producten van 'De Vegetarische Slager'. Niet per defenitie vegetarische gerechten maar vleesloze gerechten voor de vleeseters :)

  De site vind ik prachtig, erg prettig lezen, de foto's prachtig en de recepten super. Ga zo door!

 • Susanne
  6 april 2013 om 13:42

  Wat ik fijn zou vinden is als er meer fotos bij de recepten komen. Bijvoorbeeld ook van halverwege het vak proces. Vind ik persoonlijk fijner werken als ik een recept volg :) ook past de site niet precies in mijn browser, ik heb altijd onderaan nog een horizontale schuifbalk. (op 13 inch macbook). Verder zijn de site en vooral de recepten super!! :)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST