fbpx
Menu

Enquete over de site

Ik ben continue bezig met het verbeteren van de site. De lay out aanpassen, leuke artikelen bedenken, nieuwe thema’s lanceren, ik wil de site steeds leuker maken. Ik vind jou mening daarin heel erg belangrijk en ik sta altijd open voor feedback.

Om de site nog beter en leuker te maken heb ik je mening nodig. Zou je de tijd willen nemen om de enquete in te vullen? Het kost een paar minuten van je tijd en je maakt  mij er blij mee.

[poll id=”2″]

[poll id=”3″]

[poll id=”4″]

[poll id=”5″]

[poll id=”14″]

[poll id=”6″]

[poll id=”7″]

[poll id=”8″]

[poll id=”9″]

[poll id=”10″]

[poll id=”11″]

[poll id=”12″]

[poll id=”13″]

Als je nog suggesties, opmerkingen en aanvullingen heb, laat een reactie achter in de comments. Onder deze reacties verloot ik het Home Made Mini kookboek van Yvette van Boven.

Alvast heel erg bedankt voor het invullen.

Home Made Mini wordt op 20 april verloot en de winnaar kijgt persoonlijk bericht.

 

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

43 reacties

 • Paula
  14 augustus 2015 om 12:49

  Klein aandachtspuntje, je vraagt 2x naar het geslacht in je enquête.
  Groet, Paula

  Beantwoorden
 • Loeke
  11 april 2013 om 11:32

  Zou het mogelijk zijn om de calorieën per portie erbij te vermelden?

  Beantwoorden
 • Pauline
  11 april 2013 om 16:10

  Hoi dat is helaas niet mogelijk, ik ben geen diëtist, maar ik heb wel een categorie skinny, waar lichte recepten in staan :)

  Beantwoorden
 • Claudia
  10 april 2013 om 18:22

  Hoi Pauline,

  Ik lees je site bijna dagelijks met veel plezier! Mooie layout, prettige schrijfstijl en mooie foto's! Ik heb je indiase kikkererwtencurry gemaakt omdat ik maar niet kon stoppen met het kijken naar die prachtige foto! Ga zo door!

  Groetjes Claudia

  Beantwoorden
 • Claudia
  10 april 2013 om 18:23

  Oeps, dubbelpost.. Mijn iPad had er moeite mee! Sorry!

  Beantwoorden
 • Claudia
  10 april 2013 om 18:21

  Hoi Pauline,

  Ik lees je site bijna dagelijks met veel plezier! Mooie layout, prettige schrijfstijl en mooie foto's! Ik heb je indiase kikkererwtencurry gemaakt omdat ik maar niet kon stoppen met het kijken naar die prachtige foto! Ga zo door!

  Beantwoorden

Reactie plaatsen