Menu

Snelle pizza met tonijn

Ik hou heel erg van pizza en het liefst maak ik de pizza zelf. Het deeg maken van een pizza is niet moeilijk, maar soms heb je daar geen tijd voor. Voor deze snelle pizza met tonijn uit de oven heb ik platbrood gebruikt. Platbrood koop je bij de Turkse supermarkt en is een prima vervanger voor een pizza bodem. Dit is dus een ideaal recept als je geen zin hebt om te koken en ook geen diepvriespizza uit de supermarkt wilt.

Ingrediënten
Platbrood
3 el tomatensaus
1/2 tl oregano
Tonijn uit blik
1/4 rode ui in ringen
Geraspte kaas
Peper en zout

Zo maak je het
Breng de tomatensaus op smaak met de oregano, peper en zout.

Verdeel 2 à 3 el saus over het platbrood.

Verdeel de tonijn over de pizza en strooi er wat uienringen over.

Garneer de pizza met geraspte kaas en bak de pizza in ongeveer 7 minuten af.

De pizza is klaar als de kaas gesmolten is en de bodem knapperig is.

Snelle tonijnpizza

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

6 reacties

  • Daphne Maneschijn
    21 april 2018 om 17:54

    Ook lekker met truffel! :D

  • Hester
    18 maart 2013 om 22:50

    Zelf pizza maken is inderdaad leuk! Maar niet met tonijn. Als je van tonijn houdt, dan kun je beter stoppen met het opeten ervan, anders kun je er binnenkort nooit meer van genieten. http://voordewereldvanmorgen.nl/Nieuws/vijf-van-de-acht-tonijnsoorten-bijna-uitgestorven

  • Eline
    15 maart 2013 om 17:36

    Oh ja ik ook! Je moet eens een bezoekje brengen aan Da Portare Via, heeeeerlijke houtovenpizza's!

  • Marja
    3 maart 2013 om 22:08

    Een tip: als je wel tijd hebt om pizzadeeg te maken, maak dan extra en stop de bolletjes in de vriezer. Werkt super goed en snel ;)

    Groetjes Marja

  • Pauline
    3 maart 2013 om 19:42

    Jaa dat is ook mijn favoriet ;)

  • Toetjeaddicted
    3 maart 2013 om 17:49

    Snel en lekker! Ik houd ook van pizza, vooral met parma ham en rucola! Ik ga snel dit recept bloggen.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.