Menu
IMG_5254-710x380.jpg

My life in Pictures Maart

De maand is alweer voorbij en die lang verwachte lente blijft maar uit. Ik heb een leuke maand gehad, in het begin van de maand was ik net als de rest van Nederland geveld door een flinke griep. Gelukkig heb ik het daarna goed gemaakt en leuke dingen beleefd. Kijk je mee naar mijn maand in Iphone foto’s?

Schermafbeelding 2013-03-27 om 16.13.54

In maart stonden mijn eerste artikelen op Girlscene online. De website voor jonge meiden. Ik vind het super leuk om lekkere recepten te bedenken voor Girlscene, uiteraard komen de artikelen hier ook nog online. Hier een sneak preview wat nog komen gaat.

My life in Pictures Maart

Heel veel kleurtjes, dat kan maar 1 dingen betekenen. Ik was bij web collega Maris en Mr. Teitloos van de funky webshop Teitloos.  Gezellig eten van gekleurde bordjes. We hebben lekker Mexicaans gegeten, een van mijn favo keukens.

Sushi workshop met Kikkoman

Ik ging naar de sushi workshop van Kikkoman in Hotel Okura. Dat was echt een hele toffe dag, heb je het verslag gemist. Hier kan je het teruglezen.

IMG_5267

De Mr. en ik gingen een dagje naar Groningen om familie te bezoeken. Ik kom oorspronkelijk daar vandaan en de familie van Maurits woont daar nog. Af en toe gaan we er nog eens heen.

IMG_5252

Ik ging shoppen en koffie drinken met mijn zusje in Hoofddorp. Vanwege het slechte weer besloten we hier heen te gaan, een deel van het winkelcentrum is overdekt. En je hebt er de Zara en Primark. Echt gezellig is de stad niet, maar ideaal bij slecht weer.

IMG_5276

Ik kreeg weer heel veel leuke foodpost. De yoghurt is voor de Easy Yo yoghurt maker. En lekkere koffie van Mister Tob’s en nieuwe smaken Sultana.

Flair

De paaseditie van de Flair lag in de winkels. Ik ben zelf erg trots op het eindresultaat.

IMG_5254

Vriend Arjen kwam eten dus ik maakte zelf pizza’s op de steen. Vooraf lekkere Italiaanse Anti Pasti.

IMG_5106

Ik ging gezellig met vriendinnen borrelen in de Jopen Kerk. Een van de leukste plekken van Haarlem. Jopen maakt hun eigen bier.

IMG_5109

En daarna nog een pizza eten bij Woodstone. Ik kies bijna altijd voor de pizza met Parmaham en rucola. Ik vind dat gewoon de lekkerste die er bestaat.

IMG_5328

Om de 30e verjaardag van de Mr. te vieren, gingen wij een lang weekend naar Madrid. De eerste dagen hadden we geluk en kon ik lekker op een terrasje in het zonnetje genieten. En dan weet ik weer hoe zeer ik naar de lente verlang.

IMG_5388Op de Mercado San Anton kwam ik Herman den Blijker tegen. Super grappig, hij was bezig met opnames voor Herrie Gezocht. Uiteraard hebben we gesproken over de prachtige producten.
AdfactorIk werk sinds kort samen met Adfactor. Zij verzorgen de advertenties op mijn site. Afgelopen donderdag hadden we een bloggersevent op het kantoor bij Adfactor in Den Haag, super inspirerend en leuk om andere bloggers te ontmoeten.

Photo 28-03-13 20 47 56Foodchicks Brenda en Sabine waren er ook. Super gezellig om elkaar in real life te zien!

Dit was mijn maand in foto’s. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Kijk op mijn Instagram voor nog meer behind the scenes foto’s.

Ik heb zin in april, ik hoop op veel mooie zonnige dagen. Er komen leuke events aan, waar ik erg veel zin in heb. Eind april lees je er alles over in mijn diary.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan