Menu

A Cup of Cake

Cupcakes, ik ben er dol op. Diegene die mij al langer volgen weten dat ik een sweet bakery verleden heb. Ik heb een tijdje bruidstaarten, verjaardagstaarten en cupcakes op bestelling gemaakt. En ik moet eerlijk bekennen dat ik er altijd met moeite van af kon blijven en dat is ook de reden waarom ik er mee gestopt ben. Het maken van cupcakes vond ik stiekem het leukste en daarom werd ik meteen heel enthousiast toen ik A Cup of Cake voorbij zag komen.

A cup of cake

A Cup Cake is de zoetste online cupcake boetiek van Nederland. Je kan hier je cupcakes bestellen en deze worden binnen 48 uur bij jou thuis bezorgd, door heel Nederland! Een super leuk en lekker initiatief en heel fijn als je ineens behoefte hebt aan a little bit of sweetness.  Bij A cup of cake maken ze alleen gebruik van eerlijke en verse ingrediënten en dat proef je.

A cup of cake

Het assortiment bestaat uit meer dan 15 verschillende cupcakes. En voor wie dat nog niet genoeg vindt, je kan er ook brownies bestellen. De smaken variëren van fruitige strawberry of peach cupcakes, donkere choco cupcakes voor chocolate lovers en spannende combinaties als salted caramel en sweet margarita.

A cup of cake

Ik was vooral heel benieuwd naar de verzending van de cupcakes. Een cupcake is toch vrij kwetsbaar en fluffy. Toch kwamen met mijn cupcakes helemaal heel en perfect aan, in een zoet doosje.  Niks geen crème resten all over the place, maar gewoon heel netjes en verzorgd. Ik heb 6 varianten geproefd en mijn all time favorite is de red velvet cupcake, lekkere donkere chocolade cake met cream cheese frosting. Maar de andere cupcakes smaakten net zo lekker, de blueberry beauty smaakte echt naar blauwe bessen, die zaten ook nog in het cakeje verwerkt en de apple pie had een heerlijke appel kaneel smaak. Kortom ik ben fan!

Wil je ook cupcakes bestellen bij A cup of Cake, ga dan snel naar de website. De cupcakes kosten € 2,50 per stuk.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

9 reacties

 • Pauline
  6 maart 2013 om 14:27

  Dank je wel :)

 • Kimberly
  5 maart 2013 om 14:39

  Wat een leuk concept! En ze zien er ook nog eens heerlijk uit. Ik ga het onthouden :)

 • Yara
  5 maart 2013 om 14:04

  Ziet er heerlijk uit, ik kende het nog niet. Hele gave site heb je trouwens!

 • Toetjeaddicted
  5 maart 2013 om 09:55

  Cupcakes! Lekker en mooi!

 • Pauline
  5 maart 2013 om 07:50

  Jaa ze zijn echt heel lekker ;)

 • Laura's Bakery
  4 maart 2013 om 21:36

  Wat zien ze er ontzettend lekker uit Pauline! Ik geloof graag dat je daar heerlijk van hebt gesmuld :)

 • Esmeralda L
  4 maart 2013 om 20:56

  Oh wauw. Ik was al eerder op zoek geweest naar een website die cupcakes echt thuis bezorgt. Ik ga hier zeker snuffelen

 • Mandy
  4 maart 2013 om 11:48

  Wat leuk! Ik kende het nog niet, maar dit is enorm leuk om als verrassing bij iemand te laten bezorgen.

 • Stell
  4 maart 2013 om 10:49

  Super leuk is dit! Kende het nog niet, maar is ook heel leuk als (verrassings) cadeautje :)

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.