Menu

5 recepten met ei voor Pasen

Het is bijna Pasen en met Pasen eten we volop eieren. Stiekem ben ik helemaal niet zo dol op ei, althans niet op gewoon gekookt eieren. Maar ei verwerkt in een recept vind ik wel lekker. Ik heb speciaal voor Pasen een overzichtje gemaakt van 5 lekkere recepten met ei.

Frittata met spinazie
Het is altijd fijn om lekker uit te pakken tijdens de Paasbrunch. Maak eens een frittata met verschillende groentes. Is ontzettend lekker en het vult ook heel goed.

Frittata met spinazie

Eieren in een bakje van bladerdeeg
Dit is een heel simpel receptje, maar het ziet er uit alsof je heel erg je best gedaan hebt. De combinatie van ei en bladerdeeg is super fijn.

Eieren in een bakje

Eggs Benedict 
Wil je echt de show stelen aan tafel? Maak dan eggs benedict. Het is even een werkje en het is ook niet heel makkelijk. Maar de ohh’s en ahh’s zullen je om de oren vliegen.

Eggs Benedict

Eieren in een broodje
Dit is gewoon een leuk idee! Lekker makkelijk en heel snel klaar. Maar wel lekker en een ideaal recept voor de paasbrunch. Vooral de kids zullen er dol op zijn.

Pannenkoeken met ei en banaan
Dit is iets voor skinny mensen! Of mensen die skinny willen blijven. Deze pannenkoekjes met ei en banaan zijn super lekker, zoet door de banaan en luchtig door het ei. Lekker, simpel en heel gezond.

Pannenkoeken met ei en banaan

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

8 reacties

  • Pauline
    19 april 2014 om 20:08

    Hij staat ook in het recepten overzicht :)

  • Gea
    19 april 2014 om 16:08

    De link van de frittata met spinazie werkt niet, althans niet bij mij.

  • Aurélie
    18 april 2014 om 15:03

    Hmmmm, die bananenpannekoekjes zijn echt overheerlijk :-)! Ik ben ook echt een pannenkoekenliefhebber en deze heb ik zonder schuldgevoelens naar binnen gewerkt. Vandaag heb ik er wat kokosschilfers aan toegevoegd voor wat extra binding. Ook echt een aanrader. Het bakpoeder heb ik weggelaten. Werkte zonder ook prima!

  • Yvonne
    27 januari 2014 om 16:19

    Hoi Pauline,

    wat een lekkere recepten allemaal!
    Super mooie app, hij is echt mijn favoriet!
    Als ik op de link klik van ei in het bladerdeeg, kom ik niet meer bij het recept. Het lijkt me lekker en makkelijk. Heb je het recept nog voor me?
    Bedankt alvast en groetjes! Yvonne

  • Pauline
    18 januari 2014 om 12:11

    Ja gewoon rauw. Als je op de link klikt, zie je het recept.

  • Manon
    17 januari 2014 om 23:32

    Mmm, ziet er lekker uit! Kun je de eieren in het bladerdeeg en in het broodje gewoon rauw erin doen en dan in de oven? Zo ja, welke stand en tijd?

  • Stell
    27 maart 2013 om 16:35

    Ohh lekker! Dat ei in een broodje doet mij denken aan kaasfondue in een broodje, geen ei maar wel suuuuper lekker :)

  • Iris
    27 maart 2013 om 12:16

    Het ziet er allemaal erg lekker uit, vooraal de frittata lijkt mij heerlijk.

Reactie plaatsen