5 recepten met ei voor Pasen

5 recepten met ei voor Pasen

Het is bijna Pasen en met Pasen eten we volop eieren. Stiekem ben ik helemaal niet zo dol op ei, althans niet op gewoon gekookt eieren. Maar ei verwerkt in een recept vind ik wel lekker. Ik heb speciaal voor Pasen een overzichtje gemaakt van 5 lekkere recepten met ei.

Frittata met chorizo
Het is altijd fijn om lekker uit te pakken tijdens de Paasbrunch. Maak eens een frittata met verschillende groentes en chorizo. Is ontzettend lekker en het vult ook heel goed.

frittata met chorizo

Eieren in een bakje van bladerdeeg
Dit is een heel simpel receptje, maar het ziet er uit alsof je heel erg je best gedaan hebt. De combinatie van ei en bladerdeeg is super fijn.

eitje in bladerdeeg

Eggs Benedict 
Wil je echt de show stelen aan tafel? Maak dan eggs benedict. Het is even een werkje en het is ook niet heel makkelijk. Maar de ohh’s en ahh’s zullen je om de oren vliegen.

Eggs benedict met Hollandaisesaus

Eieren in een broodje
Dit is gewoon een leuk idee! Lekker makkelijk en heel snel klaar. Maar wel lekker en een ideaal recept voor de paasbrunch. Vooral de kids zullen er dol op zijn.

broodjes gevuld met ei

Pannenkoeken met ei en banaan
Dit is iets voor skinny mensen! Of mensen die skinny willen blijven. Deze pannenkoekjes met ei en banaan zijn super lekker, zoet door de banaan en luchtig door het ei. Lekker, simpel en heel gezond.

banaan pannenkoeken

27 maart 2013


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in