fbpx
Menu

Winnen! 3 x Dorset Pakket

Ik ben fan van Dorset! Niet alleen van de verpakking maar ook zeker van de inhoud. Hier schreef ik al eerder over de cereals bars. Dorset maakt alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten en de beste granen en zaden. Hun muesli is al net zo fijn. Begin je dag goed met een High Fibre Muesli met heel veel vezels, of kies voor de fruitige variant met veel fruit en noten. Beter kan je dag niet beginnen!

Ben je benieuwd naar de producten van Dorset? Dan heb ik goed nieuws want ik mag
3 x een Dorset pakket weg geven.

In het pakket zit:

 • 2 x 5 nutty cereals bars
 • 2 x 5 berry cereals bars
 • 2 pakken High Fibre Muesli
 • 2 pakken Fuit,Noten en Zaden muesli

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat een reactie achter in de comments, waarom jij vindt dat je het pakket moet winnen.
 • Volg Uit Pauline’s Keuken op Facebook en Twitter voor een extra winkans

De winnaars krijgen op 8 februari persoonlijk bericht en het wordt bekend gemaakt op Facebook.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

69 reacties

 • Paula Klein
  7 februari 2013 om 23:51

  Omdat de verpakking mij aanspreekt en ik heel erg benieuwt ben naar de muesli en de cereals bars van Dorset!!

  Groetjes ♥ Paula

  P.S.: Ik volg je via Facebook & twitter :)

 • Simone Lang
  6 februari 2013 om 23:04

  Als het even lekker smaakt als dat de verpakking mooi is, dan wil ik het graag een keer proberen!

 • Raquel
  6 februari 2013 om 15:24

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord maar dit lijkt erg me heerlijk! Ik hou van muesli elke morgen.
  Ik volg je via facebook en twitter.

  Groetjes, Raquel

 • Marleen
  6 februari 2013 om 13:07

  Heb net deze week de berry cereal bars ontdekt en ben er helemaal weg van! Die anderen ken ik nog niet en ben er daarom heel benieuwd naar!

 • Megan Keijzer
  5 februari 2013 om 22:58

  Geen dag gaat van start zonder een flinke dosis vezeltjes, Dorset is mijn fibre motortje!

 • Tessa
  5 februari 2013 om 22:53

  Hai Pauline,\n\nGroot fan! Als ik de dag begin met yoghurt is dit naast fruit en zaden standaard een toppunt. Voedzaam & healthy! Perfect voor mij als sporter en heel lekker! Opbakken samen met wat nootjes en geraspte kokos is ook heerlijk:). Als ik win kan ik wellicht meer overheerlijke inspirerende combi's bedenken!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.