Menu

Winnen! 3 x Dorset Pakket

Ik ben fan van Dorset! Niet alleen van de verpakking maar ook zeker van de inhoud. Hier schreef ik al eerder over de cereals bars. Dorset maakt alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten en de beste granen en zaden. Hun muesli is al net zo fijn. Begin je dag goed met een High Fibre Muesli met heel veel vezels, of kies voor de fruitige variant met veel fruit en noten. Beter kan je dag niet beginnen!

Ben je benieuwd naar de producten van Dorset? Dan heb ik goed nieuws want ik mag
3 x een Dorset pakket weg geven.

In het pakket zit:

 • 2 x 5 nutty cereals bars
 • 2 x 5 berry cereals bars
 • 2 pakken High Fibre Muesli
 • 2 pakken Fuit,Noten en Zaden muesli

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat een reactie achter in de comments, waarom jij vindt dat je het pakket moet winnen.
 • Volg Uit Pauline’s Keuken op Facebook en Twitter voor een extra winkans

De winnaars krijgen op 8 februari persoonlijk bericht en het wordt bekend gemaakt op Facebook.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

69 reacties

 • Paula Klein
  7 februari 2013 om 23:51

  Omdat de verpakking mij aanspreekt en ik heel erg benieuwt ben naar de muesli en de cereals bars van Dorset!!

  Groetjes ♥ Paula

  P.S.: Ik volg je via Facebook & twitter :)

 • Lien
  7 februari 2013 om 19:57

  Bij grondiger bekijken van de verpakking zag ik dat er bijna overal hazelnoten in zitten. Daar ben ik jammer genoeg allergisch aan. Misschien is het dus toch niet zo'n goed idee dat ik mee doe.

 • Simone Lang
  6 februari 2013 om 23:04

  Als het even lekker smaakt als dat de verpakking mooi is, dan wil ik het graag een keer proberen!

 • Raquel
  6 februari 2013 om 15:24

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord maar dit lijkt erg me heerlijk! Ik hou van muesli elke morgen.
  Ik volg je via facebook en twitter.

  Groetjes, Raquel

 • Marleen
  6 februari 2013 om 13:07

  Heb net deze week de berry cereal bars ontdekt en ben er helemaal weg van! Die anderen ken ik nog niet en ben er daarom heel benieuwd naar!

 • Megan Keijzer
  5 februari 2013 om 22:58

  Geen dag gaat van start zonder een flinke dosis vezeltjes, Dorset is mijn fibre motortje!

 • Tessa
  5 februari 2013 om 22:53

  Hai Pauline,\n\nGroot fan! Als ik de dag begin met yoghurt is dit naast fruit en zaden standaard een toppunt. Voedzaam & healthy! Perfect voor mij als sporter en heel lekker! Opbakken samen met wat nootjes en geraspte kokos is ook heerlijk:). Als ik win kan ik wellicht meer overheerlijke inspirerende combi's bedenken!

 • Stevie
  5 februari 2013 om 21:27

  Wauw, hier wordt ik zo blij van! Toen ik een tijdje geleden de geweldige verpakking van deze muesli zag in de schappen heb ik hem meteen gekocht, en ik ben er helemaal weg van! De muesli is echt heerlijk en, net zo belangrijk, de ingrediënten helemaal natuurlijk wat perfect bij mijn eetgewoonten past. Ik wist helemaal niet dat er ook bars van waren, daar ben ik zo benieuwd naar! Daarom zou ik dit pakket graag winnen, zodat ik alle soorten kan uitproberen die er zijn, dan ben ik waarschijnlijk nog meer fan van dit product!
  Jammer genoeg heb ik geen Twitter, maar op Facebook volg ik je al een tijdje. Geweldige blog heb je Pauline, ik doe er veel inspiratie op!

 • Heleen
  5 februari 2013 om 20:35

  Ik wil graag winnen omdat ik een beetje ben uitgekeken op mijn ontbijt met goedkope muesli/cruesli van de AH. Van dit merk heb ik nog nooit gehoord maar de verpakking ziet er al leuk uit, ben erg benieuwd naar de inhoud!

 • Gertjan
  5 februari 2013 om 20:13

  Ik eet goed en gezond tijdens de lunch en het avondeten, maar het ontbijt raffel ik af omdat ik nog geen ideale ontbijtgranen heb gevonden. Dat lijkt me een goede reden om zo'n mooi pakket te winnen.

 • Sylvia van Os
  5 februari 2013 om 20:05

  Ik ken Dorset (nog) niet, maar ben gek op cerial! Dit zou een leuke eerste kennismaking met Dorset zijn ... die ik zeker met open armen zal ontvangen!

 • Annelies
  5 februari 2013 om 13:24

  En ja, ik volg je op FB.

 • Annelies
  5 februari 2013 om 13:22

  Iedereen bedenkt de prachtigste verhalen om een pakket te winnen. Ik niet. Het lijkt me gewoon lekker en ik hou ervan om dingen te winnen. Dat laatste gebeurt eigenlijk nooit, waarschijnlijk omdat ik geen goede motivaties schrijf...

 • Judith Vermeulen
  5 februari 2013 om 11:18

  Tussen mijn werk en een studie door en met een karig studenten loontje, zou dit heel erg goed uitkomen! Lekker en gezond, iets wat bij mij tegenwoordig helaas te weinig voorkomt... :P Ik zou wel graag zo een pakket willen winnen! ;)

 • Marcella
  4 februari 2013 om 21:30

  Heerlijke en gezonde producten, dé perfecte combinatie! En zo'n uitgebreid pakket win ik natuurlijk graag, heerlijk nieuwe smaakjes proberen!

 • Minke
  4 februari 2013 om 20:51

  Dit zou ik graag winnen. Nu ik zwanger ben moet ik goed op mijn voeding letten. Een goed ontbijt hoort daar zeker bij. Helaas nog niet het juiste en lekkere ontbijt voor mij gevonden. Hopelijk win ik dit pakket en heb ik dan mijn ontbijt en tussendoortje gevonden! Groetjes!

 • xandra
  4 februari 2013 om 20:25

  Woww, Pauline dat is nog eens een bijzondere prijs! Alleen al voor de mooie verpakking wil ik graag meedoen ;-) Ik ken deze lekkernijen niet en ben dus heel erg nieuwsgierig de smaak. Begin deze maand ben ik de Vegan Challenge aangegaan, niet omdat ik voor altijd zo wil eten, maar om over voedsel na te denken. Wat eet ik nu eigenlijk iedere dag en waarom. En kan het misschien ook anders? Gelukkig zijn er steeds meer mensen die daar mee bezig zijn. Zonder meteen een 'geitenwollensoktype' te zijn kunnen we samen een gezondere wereld maken voor mens en dier.

 • Kim Kiekens
  4 februari 2013 om 19:17

  OMDAT ze ze niet verkopen in de Delhaise vlakbij !
  OMDAT ze ze niet verkopen in de dichtstbijzijnde Colruyt !
  OMDAT ze ze niet verkopen in de buurtwinkel om de hoek !
  OMDAT iedereen naar mij staart als ik er massa's van koop in de Carrefour die ze gelukkig WEL in het assortiment heeft !
  OMDAT ik dan een keer minder de starende blikken moet trotseren :-)
  OMDAT ik een FAN ben !

 • Mirte
  3 februari 2013 om 18:19

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen!
  Mede omdat ik heel vaak in de winkel voor het schap sta met muesli/kruesli etc en mijn blik vaak valt op de Dorset verpakkingen. Heb ze al vaak in m'n handen gehad maar mijn studentenbudget laat het helaas niet toe:(
  Daarom zou ik nu heel graag toch een keer deze producten willen proberen!

  xx

 • Suzanne
  3 februari 2013 om 17:08

  Hoi Paulien, ik zou het pakket graag winnen want het past prima bij mijn goede voornemens!

 • Jody
  3 februari 2013 om 15:49

  Wow! Dat ziet er supergezond uit! Ben sinds kort beter op mn voeding aan het letten, en ontbijt vind ik altijd lastig om mee te varieren. Zal met dit pakket zeker lukken!

 • Kirsten
  3 februari 2013 om 15:17

  Hee,

  Ik ben pas overgestapt van de dagelijkse cornflakes naar de muesli,
  en dolenthousiast over dit alternatieve ontbijt!
  Nu heb ik al een hele hoop varianten geprobeerd met gedroogd fruit en noten, maar deze ontbreken nog eraan (Zware tijden als student ;)) Ik ben heel benieuwd naar de dorset cereals!

  xxxxx
  Kirsten

 • marlies
  3 februari 2013 om 15:01

  Hallo,

  Laatst een keer Dorset geprobeerd en helemaal weg van, dus dit wil ik wel graag uitproberen.

  Dank je wel voor je leuke blog, ik bewaar er altijd va alles van.

  Groetjes,
  Marlies

 • Anouk
  3 februari 2013 om 14:46

  Hoi! \nIk volg je sinds kort op bloglovin, en gelijk zo'n leuke actie :) ik zou heel graag een pakket van dorset winnen, ze lijken me erg lekker en vooral gezond. Op het moment vind ik het lastig om genoeg en gezond te eten en doe hard mijn best hier over heen te komen. De stap om mueslirepen als deze te eten voelt voor mij veel kleiner dan de goedkope huismerkproducten die ik me nu kan veroorloven als student. Een kleine reep met voor mij een groot resultaat :)

 • Marjon Veerkamp
  3 februari 2013 om 12:29

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar de verpakking ziet er prachtig uit en de inhoud zal zeker heerlijk zijn! Én een goed begin zijn voor een drukke, vroeg startende dagdienst als verpleegkundige op de verloskamers van het OLVG ....

 • Joyce
  3 februari 2013 om 12:25

  Ik eet elke ochtend muesli en dit ziet er heerlijk uit!

 • linda
  3 februari 2013 om 12:25

  Omdat ik nr 43 ben die reageert? Zonder gekheid: iedereen hier heeft even goede redenen om te winnen, ik denk niet dat ik een betere reden kan geven. Maar ik zou het wel errug lekker vinden.

 • PJ - Nombelina
  3 februari 2013 om 12:21

  Leuke winactie! Waarom ik zou moeten winnen? Ik ben geen cereal liefhebber, maar misschien weet Dorset me over te halen. Dit pakket lijkt me vooral leuk voor mijn vriend, die wel erg van cereal houdt.

 • Anne-Marijke
  3 februari 2013 om 12:13

  Manlief is met een gezondheidsstrijd begonnen, na een paar schokkende bloeduitslagen (en een strijd is het zeker!) Ben heel trots op zijn inzet en vooral doorzettingsvermogen. Zou hem hiermee graag willen verrassen, zodat er iets meer variatie komt in zijn menu.

 • Franziska
  3 februari 2013 om 12:09

  Dit is de eerste keer die ik nu von Dorset hoor en ik vind alleen de pakjes al heel mooi. ook ben ik altijd op zoek naar nieuwe gezonde alternatieven en wil nu graag deze muesli proeven ;) mijn broer is een wielrenner en hij houdt veel van muesli. dus zou ik het met hem willen delen als ik ga winnen.

 • Judith
  3 februari 2013 om 10:29

  Wat een leuke actie!
  Eet bijna elke ochtend yoghurt met muesli, heb dan ook al een paar keer in de supermarkt met deze pakken in mijn hand gestaan. Maar door de prijs (en mijn studentenbudget) toch maar in de winkel laten staan, maar ze lijken me wel heerlijk. Na een keer proeven ga ik ze dus misschien toch wel kopen. De repen lijken me ook heerlijk en een verantwoord tussendoortje!

 • Tamara
  2 februari 2013 om 23:18

  Wat een leuke actie! Onze dochters van 3,5 en 5,5 houden ontzettend van dit soort ontbijtgranen. Ik ga nu regelmatig een paar dorpen verder naar een graanpletterij waar ik voor hen verschillende soorten haal, omdat het supermarkt spul naar mijn idee vol met rommel zit, maar dit klinkt ook wel erg goed.

  Zelf ben ik er niet zo'n fan van, maar wie weet haalt dit me over, vooral de repen al tussendoortje op mijn werk zou ik wel eens willen proberen!

  Groetjes Tamara

 • esther
  2 februari 2013 om 13:55

  In het keukenkastje van een echte lekkerbek èn gezondheidsfreak mag dit mooie pakket niet ontbreken!

 • Claudia
  2 februari 2013 om 11:41

  Al vaker dit merk voorbij zien komen en veel positiefs over gehoord. Alleen ben ik er nog niet aan toe gekomen om het zelf een keer te kopen. Waarom? Geen idee, maar misschien dat het er dan nu een keer van komt dat ook dit merk onze voorraadkast siert! En standaard daar blijft! :)

 • Foodloveandhappiness
  2 februari 2013 om 11:23

  Leuke winactie! Ik kan wel wat meer vezeltjes gebruiken, dus ik doe graag mee!

 • Anita H.
  1 februari 2013 om 21:40

  Ik vind helemaal niet dat ik moet winnen, maar ik hoop wel dat het lot mij gunstig gezind is. Ik ben namelijk heel nieuwsgierig naar deze producten. (Zoals ik doorgaans nieuwsgierig ben naar al het (verantwoorde) eetbare dat ik nog niet ken.)

 • Carolien
  1 februari 2013 om 21:33

  Die muesli is echt heerlijk, heb de meeste al een keer geproefd, ben benieuwd hoe de repen zijn!

 • HousewiveInWonderland
  1 februari 2013 om 19:26

  Omdat wij gek op cornflakes,cruesli etc. zijn! Een goed begin van de dag :)

 • Elske
  1 februari 2013 om 17:16

  Wauw, gave actie! De verpakkingen vallen mij altijd op in de supermarkt, maar neem ze nooit mee; voor een student best duur in vergelijking met andere soorten musli die er ook te krijgen zijn! Toch zou ik het supergraag een keer proberen, helemaal omdat die repen er ook zo lekker, maar door de noten en fruit toch gezond uitzien! Winnennnnn

 • Laura's Bakery
  1 februari 2013 om 16:45

  Ik liep gisteren door de AH en toen zag ik dus die pakken staan, moest gelijk denken aan de sneak peak op facebook haha. Maar goed, waarom ik dit dus moet winnen? Omdat ik toch echt wel een muesli/cruesli/cornflakes (noem maar op haha) liefhebber ben maar deze dus nog nooit heb geproefd! Daar wordt het toch wel eens tijd voor, het klinkt namelijk heerlijk.

  En ik ben natuurlijk volger van het eerste uur op alle social media vlakken ;)

 • Kim
  1 februari 2013 om 16:39

  Leuke actie Pauline!
  Ik volg je op Facebook (sinds vandaag ;-)) maar al veel langer op BlogLovin'.
  Ik zou Dorset wel eens willen proberen. ik ontbijt meestal met yoghurt en cornflakes, maar dat lukt niet altijd (ik slaap liever uit, sta langer onder de douche of doe mijn make-up). Dus wellicht als Dorset wat is, dan kan ik mijn ontbijt in mijn tas gooien en zo de deur uit gaan.
  Bedankt voor het organiseren in ieder geval!

 • roos
  1 februari 2013 om 16:25

  Wat leuk, ik doe mee! Ik heb namelijk de afgelopen zomer muesli van dit merk gehad en ik heb wel eens gekeken in verschillende supermarkten maar heb het nog nooit ergens gezien. En ik doe sinds kort Bodieboost en ik wil graag wat afwisseling hebben qua producten en ik ben daar niet zo goed in. Dit lijkt me wel heel lekker om dan te eten, dat is een keer wat anders!

 • Anke
  1 februari 2013 om 14:24

  Hee,
  Ik heb deze week de dadel, amandelrepen gemaakt. Ze waren super lekker en makkelijk te maken. Deze repen zien er ook heerlijk uit en ik zou ze graag willen proberen!

 • danielle
  1 februari 2013 om 13:03

  Ik wil echt supergraag deze repen uitproberen <3

 • Emma
  1 februari 2013 om 11:59

  Hoi, ik volg je sinds kort met bloglovin en dus zag ik deze actie. Ik zou graag dit pakket willen winnen omdat ik elke ochtend muesli eet van de jumbo om geld te besparen, maar daar zit te veel suiker in naar mijn smaak. Mijn moeder heeft nu een baan dus hopelijk koopt ze deze in de toekomst!

 • Lien
  1 februari 2013 om 11:34

  Mogen Belgen ook meedoen?
  Wegens gezondheidsproblemen ben ik meer en meer op zoek naar gezonde ontbijten en tussendoortjes. Ik ken Dorset niet en weet zelfs niet of het hier in België te verkrijgen is maar volgens wat ik er al over gelezen heb lijkt het me fantastisch. Ik zou ze dus heel graag proberen.

 • Eva
  1 februari 2013 om 11:26

  Alleen al de verpakkingen maken het de moeite om te winnen!
  Verder klinken ze ook geweldig lekker en wil ik ze dan ook heel graag proeven!

 • Linda
  1 februari 2013 om 11:06

  Ik ken het nog niet en wil het graag proberen na het lezen van dit bericht!

 • pauline
  1 februari 2013 om 10:33

  Oeh, tja... waarom ik moet winnen? Misschien omdat het hoog tijd dat ik dorset leer kennen! Ik ben de laatste maanden erg veel kilo's kwijtgeraakt (expres hoor) en ben nu zoekende naar een gezonde manier van leven en eten. Dat is helemaal nog niet zo makkelijk, misschien helpt dit een handje :-)

 • Esmeralda L
  1 februari 2013 om 10:24

  Ik ben zelf geen fan van Muesli. Mijn vriend echter wel. Ik zou hem graag willen verrassen en verwennen met dit Dorset pakket. Hij is bijna jarig, dus dat zou een leuk cadeautje zijn.

 • Thea
  1 februari 2013 om 10:23

  PS ik volg je ook op facebook en twitter, maar dat wist je geloof ik al :)

 • Thea
  1 februari 2013 om 10:21

  Wat een leuke winactie! Door mijn diabetes moet ik gezond eten, dit valt niet altijd mee, ben nog steeds op zoek naar gezonde producten die én betaalbaar zijn én lekker zijn. Helaas zit het er budgettair niet aan om iedere keer de müsli en of -repen van Dorset te kopen, dit zou dus zo ontzettend welkom zijn :)

 • Rineke
  1 februari 2013 om 10:11

  Het favoriete ontbijt van mijn zoon en mij is yoghurt met muesli.
  Maak het regelmatig zelf, maar deze van dorset heb ik al een keer geprobeerd en is erg lekker. Zou dus graag dit pakket willen winnen.

 • De Bakparade
  1 februari 2013 om 09:56

  Ik doe graag mee!
  Vind het zo'n leuke producten, maar zijn voor mijn studenten/werkzoekende beurs een beetje duur.
  Ik volg je al lang via facebook en twitter :)

 • Judith
  1 februari 2013 om 09:37

  Ik wil ook meedoen! Ik wil ze graag winnen omdat elke keer als ik in de supermarkt op jacht ben naar nieuwe gezonde tussendoortjes ik voor het vak met de Dorset mueslirepen blijf staan. Ik wil ze zó graag proberen maar ze passen gewoonweg niet in mijn budget. Hetzelfde geldt voor de muesli. Ik sta er mee in mijn hand en moet dan toch kiezen voor de goedkopere Euroshopper versie. Dus ik wil ze HEEL graag winnen zodat ik ze ein-de-lijk kan proberen!

 • Brenda (kookt!)
  1 februari 2013 om 09:29

  Wat een leuke actie! Ik zou deze prijs moeten winnen omdat ik sinds kort 'fan' ben van muesli, cruesli, noem maar op. Dit zou een mooie gelegenheid zijn om ook fan te worden van Dorset!
  Dit weekend wil ik voor het eerst zelf muesli/cruesli maken.

 • Marieke
  1 februari 2013 om 09:05

  Nou mijn vriend had vroeger een huisgenoot en die at alleen maar cereals van Dorset. En wij zijn nog steeds wel benieuwd wat er nu zo bijzonder is aan deze cereals. Want hij zweerde erbij. Dus daarom lijkt het mij leuk om dit pakket te winnen. En natuurlijk the pretty pakkage ;)

  Liefs Marieke

 • Laila
  1 februari 2013 om 09:03

  Ik zou ze graag willen proberen. We testen als gezin al van alles uit voor ontbijt. Naast fruit met nootjes, rijstewafels met appels proberen we nu ook pelt cornflakes en Teff pap, Deze dorset sereals passen goed in het rijtje ;)

  groetjes Laila

 • Sabine
  1 februari 2013 om 09:00

  Oh dat is nog eens leuk om te winnen. Zelf kan ik het niet betalen maar het is een heel mooi product om te zien. Ik waag dus graag een kans. Liefs Sabine

 • LInda
  1 februari 2013 om 08:50

  Waarom ik het pakket zou moeten winnen?
  Omdat ik de eerste was bij de Sneak Preview die zag dat het Dorset was :-)

 • Esther
  1 februari 2013 om 08:49

  Hoi Pauline,
  Deze heerlijk repen, in mooie verpakking zou ik best willen winnen.
  Niet voor mezelf, maar om stiekem in de sport tas van mijn zoon te stoppen.
  Hij is namelijk altijd op zoek naar lekkere repen om te eten na een schaatstraining.

 • sonja
  1 februari 2013 om 08:46

  wat een leuke actie ! Het lijken me ideale snacks om de kids mee naar school te geven. Gezond en voedzaam !!!
  groetjes
  Sonja

 • Iris
  1 februari 2013 om 08:46

  De producten van Dorset staan nog steeds op mijn lijstje om te proberen. Ik ben een echte muesli liefhebber en ontbijt er elke morgen mee. Het is dan mooi meegenomen als het alleen natuurlijke ingredienten bevat.

 • Curly Creative
  1 februari 2013 om 08:45

  Goeiemorgen,
  Dat is nog eens leuk wakker worden :D
  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat ik door mijn studenten budget niet altijd in staat ben om de wat "luxere" producten te kopen maar ze wel heel erg lekker vind :D

  <3

 • Pien
  1 februari 2013 om 08:39

  Hoi Pauline!\n\nLeuke winactie! Ik zou graag willen winnen omdat ik al een tijd zelf mueslibars en zelf cruesli wil maken. Zo heb ik een goed voorbeeld en kan ik de muesli gebruiken voor de cruesli! En omdat dorset natuurlijk erg lekker en gezond is!\n\nGroetjes, Pien

 • Elise
  1 februari 2013 om 08:34

  Ahh wat een leuke (en vooral lekkere) winactie! Ik heb Dorset altijd als eens willen proberen maar mijn beperkte studentenbudgetje deed me toch altijd weer naar de Euroshoppermuesli grijpen, haha! Ik doe mee dus! :)

  Ik volg je trouwens ook op Facebook!

 • Jantine
  1 februari 2013 om 08:28

  Wauw, dit wil ik heel graag winnen! Wat een prachtige verpakkingen ook! Ik volg je blog/pinterest nog maar sinds kort, maar heb nu al een heel lijstje met dingen-die-ik-nog-eens-wil-maken ;)

 • Tessa
  1 februari 2013 om 08:20

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord en nog nooit ergens gezien. Ben nog op zoek naar lekkere en gezonde snacks. Dit lijkt me heerlijk!\nDus hopelijk win ik een pakket, zodat ik dit eens uit kan proberen!

 • Sarah
  1 februari 2013 om 08:13

  Hi Pauline, heeeeeerlijk Dorset Meusli. Wist niet dat er zoveel soorten waren. Ik zou graag willen winnen. Wij doen deze maand mee aan de Veganchallenge (vega-challenge voor sommige in het gezin) en dit is natuurlijk heerlijk om de dag te beginnen. Super gezond ook voor mijn buikbaby!
  :)
  groetjes

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.