fbpx
Menu

Ottolenghi’s Pompoen Worteltaart

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

2 reacties

  • Nelleke langius
    5 oktober 2013 om 16:42

    Bij mij wordt het slagroommengsel niet dik. Enig idee wat er mis gaat?

    Beantwoorden
  • Pauline
    5 oktober 2013 om 18:22

    Niet in de oven? Dat is vreemd, misschien moet je het wat langer in de oven laten staan of de volgende keer een extra ei toevoegen.

    Beantwoorden

Reactie plaatsen